Gårdagen

Blev inte många timmars sömn natten mot igår! Tror vi somnade fyra och klev upp halv nio, men var hur pigg som helst ändå haha :) Åkte iväg till Dådran vid halv elvatiden tror jag det var, men blev stående efter vägen för det hade skett en trafikolycka.

Vi kom som andra bil i kön och fattade inte riktigt vad som hänt, först såg vi bara en bil som var helt mosad i fram och antog att den hade kört in i mitträcket men sen när räddningspersonalen kom och sa åt oss att vi var tvungna att backa för att dom skulle kunna bärga bort bilarna så förstod vi inte riktigt, men tänkte att den ena bilen säkert kört in i baken på den andra. Bara det att när dom kom med den andra bilen så var den också kvaddad i fram? Så antingen har ena bilen kommit över på fel sida och dom har frontalkrockat, eller så har ena bilen kört in i mitträcket och flygit över och sen in i mötande bil eller så har helt enkelt båda kört in i mitträcket samtidigt. Vad som hände får vi nog aldrig veta!

Vi kom fram till Dådran strax efter ett tror jag, och åkte hem i niotiden. Var i Vittersjö halv elva och släppte av Leif, sen låna vi hans bil hem. Åkte på Max när vi kom till stan för vi höll båda två på att spy av hunger, och jag av huvudvärk också såklart.. Hemma vid ett-tiden och bums i säng, båda två somnade ovaggat vill jag lova ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0