Idag städar jag ut julen

Idag blir det vilodag, eller idag är det vilodag rättare sagt. Funderade på att ta en promenad först istället för att springa, men det skippar jag och gör annat istället. Tänkte bland annat städa upp lite i lägenheten, diska och bada Nova. Får se hur mycket jag orkar med, är så fruktansvärt trött nu för tiden. Tror jag äter lite för dåligt, det är nog därför jag är så trött hela tiden. Så nu lär jag skärpa mig med det :)

Har hunnit byta gardiner i sovrummet också, var så less på de vi hade. Men vi har inte så mycket att välja på så det fick bli vita gardiner som är lite juliga. Men köper nog ett par på Ikea när vi ska dit, tänkte köpa både till sovrummet och till vardagsrummet. Och kanske till köket om man hittar något fint.


Har kikat på dessa, lite färglösa kanske ;) Men har redan gardiner med färg så vill ha nå neutrala denna gång så att man kan variera!

Nu när jag skrev det här tappade jag allt sug till att göra det jag hade tänkt, kul.. Men ska börja med att städa undan julen (den ska ju ändå så ut i veckan), och medans jag gör det så kokar jag nog potatis så det är klart till middagen. Sen får jag se vad orken säger att jag ska göra ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0