En liten uppdatering

Tänkte att det hade blivit dags att slänga upp några ord här! Till att börja med så har jag ändrat bakgrunden och lite färger på bloggen så nu är den inte så grå och trist längre :) Ska fixa en ny header så småningom, måste bara hitta någon/några bra bilder som passar först!

Både igår och idag var jag och mamma på stan innan hon började jobba. Igår köpte jag ett par vanliga leggings och ett par jeansleggings och så var vi runt lite överallt och kikade. Blev även en mjukglass på Kullekiosken, första för mig i år. Även om man beställer en liten så är de ju skitstora så hundarna fick också lite, man klarar ju typ aldrig av att äta upp hela. Men bättre att få jättemycket, än att betala för nått man knappt hinner smaka på innan det är slut, som på vissa andra ställen..



Idag lämnade jag tillbaka jeansleggingsen eftersom dom var för stora, men hittade ett par andra istället som dessutom var snyggare :) Dock dyrare men det gjorde inte så mycket, nu har jag äntligen ett par jeansleggings, för det här är faktiskt mina första någonsin haha!!

Nu ska jag kolla på PH och sen lite senare åka och handla med lillebror innan vi ska laga mat. Ikväll ska jag nog hitta på nått med Ida tror jag, för hon kommer hem idag. Blir väl att kolla på nån film och tjocka i såna fall! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0