Måndag igen

Christoffer blev hemma imorse, han var rätt dålig och hade feber och grejer. Men han sov ut och när han vaknade mådde han bättre, men han är ännu sjuk. Dock så ringde hans chef för en halvtimme sen och frågade om han var pigg nog att åka till jobbet och stå i kundmottagningen eftersom en närstående hade gått bort idag, så Christoffer ställde upp och åkte iväg till jobbet direkt.

Jag hoppas att han inte blir ännu dåligare nu, för till helgen behöver han vara frisk och pigg. Men jag proppar i han halstabletter och te, och så ska vi äta väldigt kryddstark mat idag så det kan förhoppningsvis hjälp till att driva förkylningen (eller vad det är) ur kroppen :)



Nu ska jag äta nån macka, mata hunden, kolla på dagens PH-avsnitt och sen blir det att diska, plocka kläder i sovrummet och vänta på att det ska närma sig middagstid. Förhoppningsvis är inte Christoffer skittrött när han kommer hem från jobbet, så får se vad som händer. Annars brukar han ju somna i soffan ;) Typ så fort han sätter sig.. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0