Skäggfrisering @ Nyvallsvägen

Tur att herrn som tycker det är tråkigt att raka sig har en egen skäggfrisör hemma. Borde kanske börja ta betalt ja haha? Nej men idag lära vi raka bort allt för jag vill att han ska ha en kort skepparkrans till helgen, så nu hinner det ju kanske växa lite tills dess i alla fall? Får väl se. Såg lite väl vildvuxet nu, har tjatat sen i fredags att han skulle raka sig så han ska hinna få lite stubb så jag kan fixa skepparkrans sen..


Man ser nog vad som är före och efter haha! Han ser jätteliten ut nu, när man är van att se honom skäggig haha..
 
Gosade i alla fall ner mig i sängen med herrn här för ett tag sen och vi låg och surrade. Men så lärade han sova så jag klev upp och ska fixa lite saker innan jag går och lägger mig :) Som vanligt är jag inte trött, men igår slapp jag ligga vaken länge innan jag somnade så förhoppningsvis går det lika "bra" idag. Satsar på att sova lite och kunna gå och lägga mig tidigare allt eftersom veckan går. Har inte tid med att sova länge, det blir fullt ös hela veckan känns det som!
 
Nu ska jag diska bort lilla disken som blev efter middagen, sen börjar det bli dags att lägga sig. Tänkte att jag skulle försöka sova klockan två i alla fall, wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0