De senaste dagarna

I torsdags åkte vi som sagt till Vittersjö för Leif fyllde år. Det blev tårta där och vid tiotiden åkte vi därifrån, till Kerstin och hälsade på en sväng innan det bar av hemåt. Sen vettetusan om det blev att krypa ner under täcket direkt eller om vi hittade på nått först, minns faktiskt inte.

Igår så tog vi en långpromenad med hunden i solen, var sjukt varmt ute! Sen tog vi det lugnt fram tills det var middagsdags, då lagade vi mat och så åt vi + tog varsin cider/öl till maten. Vid tolvtiden på natten så åkte vi iväg med Tomas och Malin och kikade lite. Vi skulle åka till Ocklebo och åkte mitt i skogen och kikade på vägen dit. Vägarna som vi åkte på hade nog ingen åkt på, på väldigt länge haha. Totalt såg vi åtta älgar, fast jag såg bara fyra av dom hehe :P Det är typ andra gången i mitt liv jag ser älg ute i det fria, första gången jag såg älg var första gången jag var till Christoffer! Och det är ju ett par år sedan. Vi fick se älgarna på jättenära håll, de var nyfikna och några av dom kom närmare när vi drog ner rutan.


Kalkbrott som Christoffer fotade inatt/imorse
 
Vi åkte bara igenom Ockelbo en sväng och glodde lite, sen bar det av hemåt för då var nog alla lite trötta. Var hemma igen vid fyratiden och då rastade vi hunden och sen gick jag och la mig. Christoffer gick och la sig klockan sex och har sovit till typ halv fyra eller nått, social grabb det där. Fast han skulle kunna sova ett dygn, finns ingen tröttare människa alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0