Söndag och så var denna vecka gjord

För det första så måste jag bara lägga upp två roliga bilder, Christoffer har inga problem med att sova på saker, bokstavligt talat då haha..


Vänstra bilden från förra året när han lånade min gamla telefon, och högra bilden från imorse när han sovit på sin iphone och laddare haha! ;)

Igår var vi uppe lite för länge och sov kanske lite för länge idag men sen var vi ute massa i solen! Jag tog med Nova på en promenad i värmen, vi har verkligen haft sommarväder de senaste dagarna. Jag hade tänkt springa idag eftersom jag bara gjort det två gånger den här veckan men det var så sjukt varmt, och kände sen när jag promenerade (tänkte springa på kvällen istället) att jag har sjukt ont i benet så fick nöja mig med promenad.. Sen vart det ännu en promenad, till Tempo för att handla till salladen och sen blev det lite andra småsaker.

När vi kom hem så åkte Christoffer iväg med Martin som skulle handla, och när han kom hem så hade han köpt jordgubbar och grädde ♥ Bra söt sådär han! Så vi gjorde i ordning sallad innan vi åt middag, och sen la vi oss i soffan och tittade på Miljonjakten och åt jordgubbarna och grädden :)



Nu börjar det bli läggdags, och jag har nyss pratat lite med min kära mor. Har även fått lite mms av min kära far som befinner sig på Rhodos just nu, kan säga att man blev lite avundsjuk... Såg inte bara lite härligt ut. En dag kanske.. ;) Tills vidare får man bara drömma litegrann!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0