Parkeringsplats

Okej, världens längsta inlägg om parkeringsplats kommer här: Våran hyresvärd gör verkligen allt för att skinna folk på pengar.. 1 december kommer dom börja med betalparkering och det är väl inget som jag och Christoffer kommer bry oss så mycket om som alla andra på området verkar göra, eftersom vi har motorvärmarplats. Det har blivit ett jävla liv om dom här parkeringarna, och det påstås att dom görs för att folk saknar att ha en egen parkering. Men undrar vem som betalar 155 kr i månaden för en parkeringsplats, när man för 29 kronor extra kan få en motorvärmarplats? :P Hahah löjligt.. Fast säkert blir motorvärmarplatserna svindyra till nästa år för att folk kommer vilja ha det istället.
 
Sen ska det finnas gratisparkering vid ett hus på andra sidan gatan snett bakom oss, men det är typ 8-10 parkeringar om ens det? Och så ska det finnas vid gamla macken, som det är typ ett hus som ser ut över? Finns garage där också, men skulle aldrig våga ställa bilen där. Knappt nå lyse och ingen skulle reagera om det hände nått. Känns dock inte heller så kul att ställa bilen på motorvärmarplatsen eftersom vi inte ser dit då vi inte har några fönster åt det hållet. Det ligger alldeles bredvid pizzerian vart det är fulla folk hela tiden, och med tanke på att Jesper har sin bil där och fått inbrott i den på våran plats vill man ju inte så gärna ställa den där.. Dessutom så är ju det här en gammal "knarkarkvart" och det bor ännu kvar en del konstigt folk här. :s Man vill ju kunna ha sin bil direkt utanför lägenheten som vi har nu, man ser den hela tiden och märker om det är nå skumt på gång. Vi har bara haft bilen på motorvärmarplatsen när vi varit i Gällivare eftersom man inte behöver flytta på den varje dag som man lär här utanför, men då är det alltid nån som är och kollar till den.

Kommer att finnas besöksparkeringar på området, men det står i nyhetsbrevet att dessa kommer att kontrolleras i bilregistret och om dom är skrivna på en adress inom området så får man böter.. Blir kul att se hur dom ska lyckas få det här att bli bra. Har varit nått stort möte i början på november med massa klagomål till hyresvärden. Jag har varit jättenöjd större delen av tiden men tycker mycket har försämrats på senaste tiden. Nåja, får väl se hur det blir i framtiden :) Vill ha radhus!! Haha..
 
Nåja, känns skönt på ett sätt att vi redan har motorvärmarplatsen, för hoppas att den inte blir dyrar bara. Blir kul att se hur hög hyreshöjningen blir till nästa år.. Usch..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0