Valbo köpcentrum och Ikea

Idag tog vi en tur ut till Valbo för att handla lite. Jesper och Emma var också med oss och vi åkte väl egentligen ut för att kolla på julklappar men det blev inga. Är dock inte förvånad för jag förväntade inte att jag skulle hitta nått heller till de jag har kvar :) Var i alla fall in på Hööks och köpte bland annat ett halsband till hunden i rundsytt skinn. Fast vet inte, det kändes lite stort.. Men det är väl för att jag är van vid att det andra hon har nästan är för litet. Ska prova det nya på prommis strax och se om det verkar sitta bra.

Sen så köpte vi en lampskärm och nå sånhär grej med flera uttag, vet inte vad det heter. Ska i alla fall reda upp bland alla sladdar till teven, datorn och allt så det blir lite bättre ordning. Svårigheten när i kom hem var att hitta en lampfot till lampskärmen haha.. Men det lyckades vi med, den sista jag kom på att vi hade passade.


Vi var in på Ikea också och av en slump så började vi kolla på ny tevebänk. Våran blev ju skadad i flytten, och sen så skulle vi behöva en annan med plats för förstärkaren för den står på golvet nu och det ser inte så bra ut. Vi hittade i alla fall en som vi fastnade för så det blir framtidens köp :) En nyhet var det tydligen också. Våran tevebänk som vi har nu är ju i samma serie som bordet vi köpte för inte så länge sen, men förstärkaren får ju inte plats där så.. Eller ja den får plats, men då bångnar hela bänken haha.. Så det behövs en ny med lite bättre förvaring, men känns bra att man redan vet vilken det kommer bli! :)


Vi köpte ingenting alls på Ikea, funderade på nå ljus men kändes onödigt att köa, det är ju löningshelg så ni kan ju ana hur sjukt mycket folk det var.. Ja inte bara på Ikea utan överallt. Vi tog en liten fika där bara innan vi gick, såg sen att dom hade julbord men då hade vi redan fikat. Annars hade det ju inte suttit fel :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0