Kladdkakemuffins med hallon

Slänger in ett litet inlägg bara för att. Christoffer jobbade till halv sju, så han kom hem vid sju och käkade middag och så hoppade vi in i duschen. Sen kollade jag på webbteve och han somnade som vanligt i soffan klockan nio, ungefär två sekunder (om ens det) efter att han sagt att jag kommer vara tråkig och gå och lägga mig tidigt eftersom jag varit vaken sen kvart över åtta, när han är ledig imorgon. Haha, ja den dagen det händer ;)
 
Har bakat kladdkakemuffins med hallon, och smakade en nyss och dom blev verkligen sjukt goda! Lite för goda nästan... Synd att dom är så fula ;) Christoffer vaknade klockan elva och var vaken i en halvtimme. Nu sover han på soffan igen. Fattar inte varför det ska vara så svårt att gå och lägga sig i sängen direkt, istället för att somna på soffan..? Nåja, får nog aldrig veta eftersom han alltid somnar dit :)
 
Nu blir det hundrastning och sen läggdags. Tänkte försöka kliva upp klockan åtta imorgon, ta en långpromenad med hunden, äta frukost och göra mig iordning och sen åka till stan och köpa leggings. Sen vidare mot Ockelbo. Får hoppas att jag orkar upp så jag håller tidsschemat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0