Fredag var det idag

Idag har det regnat HELA dagen. Mindre kul.. Idag är det tre år sedan pigan dog så det har känts lite sådär. När Christoffer hade slutat och kom hem så lagade vi mat typ nästan direkt, för vi var så hungriga. Sen hoppade han i duschen och efter det åkte vi och köpte en blomma. Sen iväg till hans mamma som fyllde år idag och så var vi där till klockan nio. Då körde vi Max en sväng, sen köpte vi lite godis och åkte hem.
 
Lite senare har vi också kört folk, och kom hem nu för bara ett tag sen efter att Christoffer räddade våran nyinflyttade grannes kattunge ;) Haha, så jäkla söt! Såg den i fönstret igår när jag var ute med hunden så det var bara därför jag visste att den bodde där, den satt och jamade utanför porten vid parkeringen när vi kom hem, helt dyngsur. Dom hade haft inflyttningsfest så katten hade väl kommit ut på nå sätt, så C knackade på fönstret som han rätt precis nådde upp till, så kom dom ut och hämtade den lilla rymmaren. Åhh, alltså den var så söt!! :D Huvudet var typ mindre än en tennisboll ju. Tur att jag hade sett den så vi visste var den bodde, den var typ alldeles nyss hämtad från sin mamma tror jag, så liten var den. Och antagligen inte van att vara ute, och absolut inte på det här stället. Velade ta hem den ja, så söt ♥

Nu sitter jag och käkar ost och kex medan Christoffer spelar med nå kompisar. Snart nattprommis med hunden och sen läggdags, klockan börjar bli lite väl mycket men jag är inte alls nå vidare trött än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0