Helgen

I lördags åkte Christoffer ut till Hamrånge efter matchen, och det skulle ju fixas nå lysen med bilen, sen vart de nå tjorv och allt drog ut på tiden så han var hemma strax efter nio först. Så först då kunde han äta middag, stackarn. Typ vid halv elva nån gång drog vi iväg och åkte lite bil på stan, hemma vid halv ett tror jag och båda somnade innan vi fått ner huvudet på kudden typ. Då var man trött!

I golfen är det ju roligt att åka för att den drar mindre bensin, typ långkörning drar den ungefär 0,8, medan v70in drog typ 1,25. Sen i stan när vi åkte i lördags hade den dragit 1 liter/milen och v70in brukade dra typ minst 2,25 liter/milen, oftast mer. Vi tyckte det var lite när vi bytte till oss den eftersom 940in drog typ 2 liter/milen, men i längden vart det mycket när man blev van. Fast alla säger att golfen borde dra mer än v70in eftersom det är en VR6:a men då har dom fel om våran iaf :)

Igår sov vi ut riktigt, och klev upp vid tolv. Vi åt frukost, Christoffer dammsugade och så tog vi en långpromenad med hunden innan vi åkte in mot Hamrånge. Christoffer bytte till sig extralampor till bilen, men måste köpa nya kablar så dom är inte ditmonterade ännu. Vi åkte hem och åt mat, som vanligt när vi äter annorlunda lövbiff så grisar jag ner hela mig haha!

Efter maten drog vi iväg med Jesper till hans mamma för lite fika och sen för att raka av håret på Christoffer. Han har sagt nån gång att han velade det men jag ville helst inte för jag tycker han ser ut som en nazist utan hår.. Men sen slutade det med att det är typ jag som har drivit på han att han ska göra det haha, för han såg så rolig ut i sitt hår när det växte för att han har så sjukt tjockt hår. När det var klart så blev det hemgång och färgning av mitt hår innan läggdags.


Hårmakeover på oss igår haha! Tog ingen bild när C's hår var klart, men det skulle inte synas ändå för han har typ inget kvar. Och mitt hår har jämnare mörkrödare färg i verkligheten än på bilden

Christoffer har typ inge hår kvar på huvudet, men det är väl bra så växer det ut nytt och friskt :) Mitt hår blev mycket mörkare än vad jag trodde det skulle bli, blev lite chockartat eftersom jag inte haft såhär mörkt hår på länge haha! Men det blev bra. Blev inte lika rött som jag trodde utan mer mörkt, och det var iofs också bra för jag vill inte ha jättejätterött. Färgen hette körsbärsröd i alla fall.

Nu blev det en hel dagbok här, så jag ska avrunda och göra iordning frukost/lunch och sen fördriva lite tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0