Luleå

I tisdags for jag och Christoffer och köpte ett nytt bord och stolar till mamma. Hon har haft samma i över tio år så vi tyckte att vi kunde sponsra henne med ett nytt. For och monterade ihop det och tog bort hennes gamla när hon inte var hemma, och hon hade ingen aning om att vi skulle köpa ett nytt så hon blev nog rätt så överraskad när hon kom hem och såg det! :)

Igår skulle vi serva bilen och sedan styra kosan mot Luleå med Jonte och Johanna som sällskap. Dock så när vi skulle lämna in den 9.15 så säger dom att dom ligger efter med nån bil så våran kommer inte vara klar förrän kl 15. Så fick tid dagen efter klockan 13 istället, och kunde åka till Luleå ändå. Vi kom iväg rätt sent och när vi väl kom fram till Storheden så gick vi på Max och käkade. Sen var vi på Jula för att köpa golvtrallen som vi kom dit för. När vi kollar i datorn så är dom slut!! Haha, då kände vi att vi hade kommit hit i onödan... Fast Christoffer frågade en som jobbade där och det visade sig att dom hade en massa förpackningar golvtrall av den sorten vi skulle ha. Tur det!! Så vi köpte dom och var in på lite andra affärer där innan vi åkte mot stan.
 
Där blev det också shopping, och sen var jag och Christoffer på Dead mans hand och piercade oss. Så nu har jag äntligen min efterlängtade industrial, har fan velat ha den sen jag var 15... När affärerna stängde så käkade vi på Waldorfs innan vi åkte hemåt. Var hemma klockan tolv och jag var så trött så jag somnade direkt jag la ner skallen på kudden. Vaknade imorse med världens jävla huvudvärk eftersom jag sovit så hårt antar jag. Och den sitter i än, hoppas det går över innan man ska och jobba..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0