Kaoset tar sig

Igår packade jag upp typ tjugo lådor och höll på hela dagen. Sen kom jag på att jag skulle på årsmöte, och innan det skulle vi rasta Puma så blev borta från halv sex till halv elva, för vi handlade efteråt också. Hade jag inte varit borta då så hade jag nog blivit helt klar i lägenheten. Nu har jag väl en åtta lådor att packa upp ungefär, av 40-45 stycken eller vad det kan ha varit. Rätt bra! Men så är jag ju en sån person som inte kan leva i ett flyttkaos, ska ha ordning och reda direkt.
 

Slänger upp tre bilder, tänkte vänta med att fota tills allt är klart! Fast vet att det är många som vill se redan nu.

Tänkte fixa det allra mesta innan det blir nå bilder, eller ja allt lär ju inte hinna bli klart för det är ju lite som fortfarande ska köpas, men det som vi har vill jag ha upp på väggen och sådär innan. Får väl se hur det blir med det, tog ju över ett år i gamla lägenheten men jag tänkte satsa på att vi sätter upp allt typ i helgen senast.

Är ju sjukt härligt väder ute idag, var en liten sväng med Nova men jag har ju ingen ro i kroppen när jag vet att jag har en massa att göra hemma, annars hade jag kunnat vara ute hela dagen. Ska duscha nu, sen laga mat och fortsätta packa upp innan jag ska jobba. Är allergisk nu men hoppas det blir bättre, är i alla fall inte så hemskt som det var sist då jag jobbade allergisk, haha det gör jag inte om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0