Färdigtapetserat

Fick ett mms av pappa tidigare att han var klar med vardagsrummet så nu är hela lägenheten färdigtapetserad! Blir spännande att se hur det blev i v-rummet sen. Bara att vänta på att bänkdiskmaskinen ska sättas in och att hatthyllan i hallen sätts upp, sen så är det klart för inflytt :)

Kommer nog nästan bara att skriva om lägenheten nu framöver, men det blir ju lätt så. Kikar just nu efter nån bra badrumsförvaring i form av en hylla, och en bra helkroppsspegel till hallen eftersom den vi har ni inte kommer att rymmas där tyvärr. Synd bara att alla hyllor är för breda/djupa och speglarna kostar skjortan och halva armen. Inte så pigg på att betala flera tusenlappar för en enkel spegel.. Jaja, får ha tålamod och vänta på Ikeatrippen framöver och köpa något där som passar in på hur jag vill ha det.

Idag är min femte och sista lediga dag. Har migrän dagen till ära men det funkar ändå. Biljäveln startade inte imorse när Christoffer skulle till jobbet, han trodde det var batteriet som var dåligt. Så vi måste köpa ett nytt, eftersom det tjorvade igår också och vi fick kabla igång bilen. Kul utgift när man har en massa annat som väntar kommande veckorna ;) Men bil måste man ju ha! Så det är bara att betala och se glad ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0