Sneakpeak

Har fixat en ny bakgrund och header så tänkte att jag skulle slänga in ett par rader nu då.

Idag har det inte hänt mycket. Var en sväng med lillebror till mormor och morfar och hälsade på. Sen hem för att äta och sedan iväg för att titta på lägenheten när pappa hunnit tapetsera lite. Mätte lite i garderoberna och kollade hur det ser ut när man ska sätta upp taklampor. Ja, så slipper jag fundera på det på nätterna. Känner mig som en unge som längtar efter julafton, tänker på en massa saker angående lägenheten när jag ska sova. Har fotat lägenheten så jag kan kolla på bilderna när det är nått jag funderar över haha ;) Efter vi varit där så handlade vi och sen har vi bara varit hemma och inte gjort nå vettigt.

Bjuder på en sneakpeak på lägenheten, tänkte fortsätta vara lite hemlig. Men lite ska ni få se!

Pappa håller som sagt på att tapetsera i lägenheten just nu
 
Dagens inte okej var när jag av en slump kollade på ett par skor jag velat ha i en evighet, så är de på rea och kostar bara 280 kr(!!!) MEN så finns de bara i storlek 37!!! Funderar allvarligt på att beställa hem dom och hugga av mig tårna. Så mycket vill jag ha dom. Buuhuuuu....

Nu blir det snart hundrastning och sen läggdags. Imorgon ska jag upp tidigt och åka och skriva kontrakt på lägenheten :) Sen ska jag shoppa lite smått, eller kanske bara fönstershoppa. Vi får se! Har en lång inköpslista framöver i alla fall, men det får bli efter första riktiga lönen som den börjar prickas av! Men det är mest smågrejer på den eftersom vi har det mesta, men lite nytt vill man ju ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0