Något som ni inte visste

Jag har suttit och kollat gamla bilder på min bilddagbok från typ 2007 och framåt. Så hitta jag nån bild från 2008 när jag först träffa Christoffer, fast innan det alltså. Jag har aldrig haft svårt för namn men hans namn hade jag så jävla svårt att komma ihåg hur jag än försökte memorera det.
Nån gång svarade han nå dumt på nån fråga så jag sa att han var en 08:a eftersom han svarade fel. Efter det började jag att kalla han för 08:an så fort jag pratade om honom. Jag gjorde det faktiskt så ofta så jag till och med fortsatte med det efter att jag lärt mig vad han egentligen hette hahaha. Det är så jävla fult! Jag kallade han för 08:an typ enda tills september, och då hade jag känt han i två månader haha... Han visste ju självklart inte att jag kallade honom det, fast jag har berättat det åt han efteråt.


Första bilden jag såg på han, innan jag ens träffa han, som Robin mms:a åt mig ;b

Jag tycker det är så kul att tänka tillbaka på allt man har hunnit gå igenom tillsammans, och allt man tänkte och kände innan man blev tillsammans också. Vi har hunnit med en hel del på de 2,5 åren som vi har känt varandra nu. Jag kollar jätteofta på gamla bilder, jag tycker sånt är roligt :) Vad som än händer i framtiden så kommer jag alltid ha alla dessa minnen med mig, och alla bilder också! Sånt är ovärdeligt.


Första bilden som han skickade åt mig på sig själv, han skulle
visa hur det blev när han slingade håret.. :)

Näää, nu ska jag avrunda mitt nostalgiska inlägg och hoppa i duschen istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0