Händelserna i Norge

Det är så sjukt det som har hänt i Norge. Först bomben i Olso, bara det är.. ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Och skjutningen på ute på Utøya. Förstå vilken jävla mardröm att vara där? Det är som om det är taget ur en skräckfilm. Jag kan tänka mig vilken jävla skräck och panik människorna på de drabbade områdena måste ha haft. Jag får ont i magen av att bara tänka på det, Norge är så nära, och Oslo är bara 53 mil från Bergby (det är inte långt när man är norrlänning). Man tror inte att sånt här ska hända.



Hittade en som hade skrivit om sin upplevelse på ön och jag säger bara LÄS DEN! Kan ni inte norska så översätt på google translate, den var verkligen värd att läsa och ger en inblick av hur det ska ha känts att vara på ön. http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

Eftersom både mormor och morfar är födda i Norge så har jag många släktingar där. Som tur är så har det inte drabbat någon av mina släktingar, men jag känner medlidande för de drabbade. Det är helt sjukt det som har hänt, helt ofattbart. Jag finner inga ord, men jag antar att man ska ta vara på livet och sina nära och kära så länge man lever. Man vet aldrig när det tar slut, eller på vilket sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0