Nu är det verkligen skärpning som gäller

Det slog mig att jag knappt ens har 2,5 månad kvar på mig att gå ner i vikt. Jag kan räkna med att jag har ungefär 10 veckor på mig. Med Viktväktarna är det rimligt att gå ner ca 5 kilo på 10 veckor, ibland går man ner mer och ibland går man ner mindre. Jag kommer inte ha nått mitt slutmål då, men jag har i alla fall nått ett delmål om jag lyckas gå ner 5 kilo. Jag vägde mig alldeles nyss (man ska ju egentligen väga sig på morgonen innan man ätit) och då hade jag 4,6 kilo kvar till delmålet. Jag har bara gått upp några hundra gram sen jag vägde mig sist i januari, och jag har slarvat riktigt mycket vissa veckor så jag är faktiskt överraskad, trodde att jag skulle ha gått upp mer eftersom jag varit så slarvig.


Nä, nu kom motivationen faktiskt fram litegrann, jag SKA ju klara det här, det har jag sagt åt mig själv. Sockersuget har bara varit så jobbigt den senaste tiden så jag har verkligen inte orkat bry mig, men det är bara att man ger sig fan på att man klarar det så försvinner det bara man orkar stå emot. Det är inte ens speciellt gott med godis kan jag tycka, även om jag är sugen på det. Nu börjar allvaret igen, skärpning.

Nu ska jag leta fram springskorna och springa en sväng, eller ta en rask promenad, beror på hur jag är i hostan och hurpass jäkla halt det är ute. Har jättejobbig hosta just nu till och från. Ge mig vår och barmark så man kan springa och cykla. Våren är motivationsrik för min del.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0