Nattliga tankar

Sitter och tänker på alla som sliter arslet av sig med sina sista skolarbeten inför studenten. För ett år sen var man där själv. Saknar absolut inte alla arbeten, allt slit i håret när det inte funkade, och framförallt all jäkla ångest man hade inför allt. Det värsta jag visste på gymnasiet var spanska och engelska, man låg fan vaken på nätterna och hade ångest över lektionen dagen efter. Hade inte världens bästa lärare kunde jag känna, jag som hatar att prata inför grupp osv. I alla fall om sånt jag inte är helt hundra på.

Google var min bästa vän när jag gick i skolan. Tror inte det finns ett enda arbete som jag inte hämtat någon från google alltså haha.. Saker man gjorde var inte så jäkla hemskt så länge det fanns fakta på google. Och jag var fan en fena på att kopiera utan att bli upptäckt haha! Minns när vi skulle göra bokrecensioner på engelskan, en i tvåan och sen två i trean. Läste inte mina böcker över huvudtaget, utan tog allt från internet haha, och jag vet att jag fick MVG på bokrecensionen i tvåan. Jag var nog hur bra som helst på att googla hehe.

Nåja, lider i alla fall med alla med den enorma ångesten och stressen som låg och nötte på en när studenten närmade sig. För ett år sen längtade jag som en tok tills jag skulle bli "fri", visste inte vad som skulle hända men jag visste vad jag ville i alla fall. På ett ungefär i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0