Tankar och funderingar

Nu börjar min "semester" här i Gällivare gå mot sitt slut. På måndagkväll hoppar jag på tåget hem till Gävle. Det har varit så grymt skönt att få komma bort en sväng, och slippa tänka på vardagens alla bekymmer. Förutom när räkningarna skulle betalas då, haha ;)

Känner i alla fall att jag har lyckats reda ut lite frågetecken när jag har varit här, funderat över lite olika saker och mer eller mindre, eller kanske lite halvt, tagit några beslut. Är kanske lite säkrare nu på hur jag vill ha det i framtiden. Det behövs nog lite sånt här ibland. Det är ju alltid skönt att komma hemifrån och kunna ta det lugnt.

Men som vanligt när man åker hemifrån så måste man ju sakna någon, jobbigt det där. Dock förvånad över att jag inte har saknat nån bredvid mig i sängen märkbart mycket, men skönt att slippa snarkningar ibland haha ;) Fast det ska bli skönt att komma hem till min karl, krypa ner i sin egna säng osv. Vi har lite å ta igen nu när jag varit borta. Det blir nog vinkväll, äta gott, bio och lite sånt skulle jag tro. Kanske inte allt på en gång direkt haha, men ja. Mysigt ska det bli att komma hem i alla fall! Även om jag kommer vilja åka tillbaka hit snart..



Nu ska jag fortsätta glo lite på teve, sen blir det läggdags. Har varit ute och raggat med Ida en sväng, men typ allt folk är väl i Luleå på kalaset. Fast det var faktiskt en del folk ute, tro det eller ej. Folktomt var det i alla fall inte. Ska väl invänta nått sms eller så av min fyllkaja till pojkvän innan jag somnar lite senare. Sen imorgon får jag väl se vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0