The truth is, no one wants to deal with anyone suffering from bitter bitch syndrome

Ibland får jag bara för mig att skriva om nånting som egentligen inte gör någon skillnad, men som jag bara lär få ur mig. För idag har jag funderat över en sak, och ja jag tänkte väl försöka förklara lite hur jag tycker och tänker. För jag har funderat på, hur killar som pratar massa skit om tjejer (i allmänhet alltså) inte kan fatta varför de aldrig hittar någon att leva med? För ja, de är ju givetvis singlar - har nog inte hört nån kille som har en tjej som pratar illa om tjejer i allmänhet. Men hur kan man ens fundera på varför man är forever alone när man bara pratar dåligt om såna som man letar efter?

Och ja, visst pratar tjejer illa om killar också, det är ju så. De undrar varför de bara träffar såna som verkligen inte är något att hänga i julgranen. Men bara för att man en gång, eller kanske två, har träffat någon dålig så ska man ju inte dra alla över en kam. För förr eller senare så träffar i princip alla någon som de inte passar ihop med. Men när vi väl gör det, så har vi ju faktiskt ett val - att gå vidare rakryggad och inse att man bara kan träffa någon bättre, eller att låta ens negativa erfarenheter följa med i "jakten" på någon bättre. För kommer man verkligen att kunna träffa någon bättre om man går in med en negativ inställning?

Visst finns det en anledning till att killar och tjejer pratar som de gör om varandra, men man ska inte låta dåliga erfarenheter följa med en i livet och påverka en. Går man in med inställningen om att tjejer är si och killar är så, ja då kommer det förmodligen att gå åt skogen innan du ens har försökt. Och i slutändan är det ju ändå bara du själv som mår dåligt över det. "Cry a river, build a bridge and get over it" - även om det kan ta tid. Alla killar är inte svin, och alla tjejer är inte hjärtlösa. Tänk på det nästa gång du surar över att du bara träffar idioter, din inställning kanske är fel redan från början.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0