Löprunda med nya skorna

Nu är årets första löprunda avklarad. Började försiktigt och sprang först en fjärdedel av sträckan och sen varvade jag mellan att springa och gå. Första halvan var grymt dryg men sen gick det bättre, då blev det lättare. Men det är första gången jag springer på jag vet inte hur länge, så man kan inte förvänta sig så mycket. Hade ju med mig hunden och hon skulle stanna och ta varannan pinne typ halva sträckan, så sprang ju nästan på henne flera gånger haha.. Hon var så dryg i början, men sen förstod hon att vi inte skulle leka, utan bara springa.



Min kondis har nog aldrig varit såhär dålig! Tränade som mest under 2008 och då hade jag väldigt bra kondition, dit vill jag igen och det kommer jag att sträva efter. Sen samma år som jag var så aktiv så träffade jag Christoffer och fick körtelfeber och sen dess har jag aldrig riktigt orkat ta tag i konditionsträningen igen för läkaren sa att det tar väldigt lång tid att få tillbaka konditionen när man är så sjuk som jag var. Men nu har det gått tre år och nu vill jag ta tag i det här, även om det kan ta tid.

De nya skorna kändes i alla fall jättebra! Jag hoppas att jag inte får benhinneinflamation nu när jag dragit igång med det här. Mitt mål är att halvera tiden som jag fick idag så småningom. Gick ju ut ganska lätt även om jag tyckte det var skitjobbigt i början haha.. Men ja, jag är nöjd i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0