Spola fram tiden?

Sen ett bra tag tillbaka har jag suttit och tittat på radhus typ hela tiden ungefär.. Allt gick så fort när vi flyttade från Bergby och hade vi haft mer tid på oss så hade det nog blivit på ett helt annat sätt. Hade vi flyttat ett par månader senare hade vi mycket väl kunnat hamna i Gällivare, ja det skulle nog med allra största säkerhet ha varit där vi hade bott nu. Annars hade jag nog satsat allt på att försöka få tag på ett radhus. Skulle aldrig köpa ett radhus, men det finns ju såna man kan hyra också och det vill jag verkligen göra.
 
Jag vill så sjukt gärna bo i radhus, men allra helst vill jag spola fram tiden ett par år då man kan flytta till hus. Ett som man fått bygga från grunden, eller helrenovera så man får det precis som man vill ha det. Man kan ju alltid drömma ;) För stort får det dock inte vara, men sådär lagomt är bra. Men radhus kan jag inte låta bli att kolla på hela tiden, för nån gång dyker ju det perfekta upp. Det ska vara två våningar, med både uteplats på nedervåningen och altan på övervåningen. Och ett fräscht kök och badrum och sen får man tapetsera nytt. Men jag trivs i lägenheten här också, när vi fick alla tapeter nya, bra grannar som aldrig stör, fint område vad man har märkt hittills, bra hyresvärd osv. Ja, här kan vi bo ett bra tag och det kommer vi nog göra också. Vi behöver inte större än såhär som det är nu och vi är nöjda. Men drömmer om hur det kan se ut i framtiden kan man göra ändå!
 

Skulle inte varit helt fel det där! Om man fick sätta lite fina tapeter och inte ha vitt överallt då. Bilder från hemnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0