Onsdagsrubrik

Idag trotsade jag vädret och tog med mig min fyrbenta ut på en promenad runt sjön. Det spöregnade och jag var helt dygnsur när jag kom hem igen, men har man tänkt vara duktig så måste man! Synd bara att när jag precis kommit in så slutade det regna haha...
 


Jag hade velat ut en sväng till men jag vågar inte när det är så mörkt.. Och Christoffer har match så han lär inte orka när han kommer hem. Får försöka hinna med två medan det är ljust istället, men vore skönt om man skulle kunna gå när han är borta, men det är alltid så mörkt då :( Vågar inte gå nå långt ensam i mörkret..

Idag gjorde jag hemmagjorda köttbullar och hemmagjort mos till middag och det blev faktiskt bra! Första gången jag gjorde det (när vi bodde i Bergby) gick det åt helvete med köttbullarna och sen dess har jag inte vågat prova igen. Efter maten skulle herrn dricka kaffe, sen lärade vi åka och handla lite men vi kom iväg typ 19.40 och han hade samling 20.30 så vi fick skynda oss att handla. För att det skulle gå fortare så åkte vi till norra så vi kunde scanna, men då åkte vi ju på kontroll såklart! :P Typiskt.. Så blev bra stressigt och Christoffer kom sent till samlingen men huvudsaken är väl att han är där när matchen börjar.

Jag har inte varit så duktig idag, bara ätit frukost och middag :( Alldeles för dåligt.. Har dock ätit lite nötter och ett päron efter middagen men det kan man väl inte räkna som nå mellanmål direkt? Åt frukosten så sent så det blev som lunch, därför hann jag inte äta nå mer innan middagen. Dumma mig. Det är för sent nu egentligen men ska ändå göra iordning smoothie till mig och Christoffer, som snart borde komma hem. Bara för att få lite mer i magen idag. Skärpning till imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0