Kroppskomplex

Jag sitter här och mumsar chips och dricker 63 cl alkoholfri cider.
 
Bara för att jag är onyttig så tänkte jag försöka skriva några vettiga ord om teveprogram. Det är så himla mycket om ätstörningar på teve nu. Förra veckan såg jag "Anorexi som livsstil" och idag såg jag andra avsnittet av "Superskinny me". På måndag ska jag se "Jag vill vara anorektisk".
 
Blir anorexi och ätstörningar allt vanligare, och de vill få folk att inse att sånt inte är bra? Är det därför de visar detta på teve? Det måste finnas en orsak ju, dom bombar med anorexiprogram. "Anorexi som livsstil" var helt sjuk ju, om folk som var inne på sajter där medlemmarna var anorektiska och peppade varandra till att inte äta osv. Jag fattar inte att folk vill vara så smala som de är, det är ju inte ens snyggt. Man ser ut som ett levande svältoffer eller nått sånt. Programmet jag såg idag, alltså "Superskinny me", var intressant. Jag har inte sett första delen men fattade de som att det var ett experiment där två tjejer skulle svälta sig i sex veckor. Den ena klarade "bara" fem veckor men hon blev helt konstig efteråt, och tänkte bara på att hon gick upp i vikt. Den andra tjejen gick från storlek 10 till storlek 6 i jeans, och storlek sex motsvarar storlek 0 i USA och passar en åttaåring. Hon fick även på sig storlek 00 som passar en sexåring, men dom var väldigt snäva tyckte hon. Det är ju helt sjukt! Men hon sa att hon hellre är bekväm i en storlek 10 än snygg i en 6a.
 
Jag slutade ju äta en vecka, för de som missat det. Det var dock inte självsvält, utan jag kunde helt enkelt inte äta. Men jag håller med det dom sa på teve, att man blir helt besatt av sin vikt och hur man ser ut. Jag tyckte typ att "åh, va snyggt att jag blir smal" men fan, jag pallade inte göra nånting, var lättretad, hade svårt att koncentrera mig och sov minst 14 timmar om dygnet. Dessutom ville jag inte rasa i vikt sådär, för jag vet att det inte är hälsosamt. Okej att man blir smal, men såhär ser jag ut och det är så jag ska se ut liksom. Jag har gått ner en jeansstorlek så det är knappt så att kläderna sitter! Jag tappar byxorna ju... Dessutom är alla kläder jag köpt i Stockholm (kom därifrån idag) i storlek XS istället för S som jag har i vanliga fall.. Jag har gått upp nått kilo men jag tycker ändå att kläderna är stora. Det är skitjobbigt, vad har jag gjort liksom? Fy på mig, även om det inte var meningen att det skulle bli som det blev.
 
På måndag ska jag se det där programmet iaf, och kolla vad det handlar om. Nu känner jag mig extra fet när jag sitter och smaskar i mig chips så nu ska jag klunka i mig lite cider och sen ska jag ut och cykla eller springa med Nova. Jösses.... Nu hoppas jag att ni tagit till er lite av mina överdrivet seriösa åsikter och tankar om ätstörningar. PÅ ÅTERSEENDE!

Hejdå Gällivare

Jag tänkte ägna lite tid åt att blogga innan jag drar. Lite tid. Lite alltså. Iaf.
 
Ikväll bär det av till Stockholm, jag är framme imorrn. Kommer bo på hotell (typ Globen elr va de heter? har ingen koll..) och sen ska jag shoppa massor. Det bästa av allt är ju att pappa betalar - MOHAHAHAHA! Jag ska mata min garderob när jag kommer hem, för om jag inte köper massa kläder så kommer jag ångra mig å bli ledsen efteråt. Jag rensade min garderob igår och nu är den nästan tom, så jag behöver kläder!
 
Jag stannar i stockholm tills på onsdag, då åker vi till Uppsala och sover över hos farbror, hans fru och kussarna. Eller nejfan, jag tror att mina kusiner har flyttat hemifrån? Hmm... Aja, ska till farbror och hans fru i alla fall. På torsdag tar vi tåget hem, hemma igen på fredag.
 
 
Så det kommer förmodligen att vara dött i bloggen ett tag, inte för att jag skriver nått speciellt ofta nu heller menmen.. Nu vill jag äta och sen kmr Johan hit har jag räknat med. Packat har jag redan gjort *duktigt av mig* Hare bra, gubbar.


SO LONG SUCKERS!

Fredag den 13:e

Välkommen till Gällivare! Det du inte vet om dig själv vet alla andra.

Det sa min bror när vi kom hem till Gällivare igen från Kiruna. Jag tyckte det var ganska roligt, det stämmer ju faktiskt till viss del, hehum...

Det blir ett kort inlägg idag, jag måste städa innan Johan kommer. Fredag den 13:e är fortfarande våran turdag! Det har hänt massa bra saker fredagar detta datum i flera år nu. Idag blev Nelly nääästan friskförklarad av veterinärerna i Kiruna, så nu känns allt bra igen. Hon är "bara" inkontinent, men det spelar ingen roll..

image4
Hjärtat <3


OVER AND OUT!

Tisdagstema på en onsdag

Jag vet att jag är lite efter, men ändå. Det var ju tisdag igår. Eller i förrgår? Fan, jag vet inte om det är onsdag eller torsdag idag. Jag är helt blåst och jävla borta i skallen. Hur som helst så får tisdagstemat pryda denna onsdags/torsdagskvälls blogg. Jag hoppas att det är onsdag, för om det är torsdag så ska jag till Kiruna imorrn och jag pallar inte att kliva upp så tidigt. Well, well.. Jag sörjer över min fläskläpp, förlåt hahah! Det var verkligen mitt fel, men jag är ju klantig som sagt. Säg nån gång jag inte typ har... snubblat över ett grässtrå? Sämst lokalsinne har jag också. Iaf, nu orkar jag inte skriva mer. Får se vad man hittar på för att fördriva tiden.


HEJSAN SVEJSAN!!


Juste, tisdagstema.. Höll på att glömma (är ju lite efter, som tidigare sagt)

image3

Sol, bad och Sandviken

ÄNTLIGEN har solen kikat fram. Igår och idag har vi därför legat i Sandviken och gassat som utav helvete utan solskydd. Igår solade jag mest framsidan och idag baksidan. Jag kan inte bada eftersom jag bara haft navelpiercingen i 2 månader (de rådde mig att ha den minst 3 mån innan jag badar) och dessutom är vattnet i Sandviken hur smutsigt som helst. Inga badkrukor där inte, vi var hur många ungar som helst där och badade både igår och idag.
 
Som tack för att jag skippade solskyddet så har jag bränt låren och ryggen. Det är värst på baksidan av låren - FAN va ont det gör! Känner mig som en skållad råtta, eller nått liknande. Nästa gång blir det nog att jag tar med mig liiite solskydd iaf. Kan knappt röra på mig när jag sitter..
 
Självklart så har jag ett läckert 5 cm långt rivmärke på ena skinkan så det ser bara ännu snyggare ut när jag är bränd.. Stackars mig!
 
 
Imorrn bär det av till Pajala på marknad. Det blir nog skoj!

HEJS!

Regn och återigen regn

Jag börjar bli mäkta less på pissvädret. Skulle iväg och gassa i solen idag. Det började bra, men sen när jag skulle börja cykla så regnade det lite, så jag sket i det. Efter ett tag så öste det ner.
 
Jag har egentligen absolut ingenting att skriva. Men det har jag ju aldrig. Jag är hungrig, men ingen är hemma och det finns inget att äta. Bläää...
 
 
 
Jag håller på att kolla på en ny mobil.. Men jag vet inte vad jag vill ha för nån, iaf en sony ericsson.. Har kollat på en W610i men jag vet inte.. Nu ska jag kolla vidare och vänta på mat.

På återseende

RSS 2.0