I could've sworn that I was yours

 
When I first met you I knew you were the one
. . . . . . . . . . . . (till I met her)
and I thought right then that you had everything

But I knew, she was jealous from the start
Yeah I knew, she was jealous from the start

You play the victim and I'll be the bad guy 
I know better than that, I know better

We started hanging around after 9 
I could've sworn that I was yours
You looked at me and said "It's a little too late for bed"

But I knew, she was jealous from the start
Yeah I knew, she was jealous from the start
 


Jag behöver något

- ny vinterjacka
- nya skor till vintern


Fick nyss världens jättemega ångest (eller egentligen inte ångest men mer ont i magen) när pappa sa att jag kunna/borde köpa en ny jacka för dom pengarna som jag nyss klickade hem en ziphood till Christoffer för istället. Oops.. Kände för att vara lite generös ju. Men jag behöver verkligen en ny vinterjacka. Jag kan klara mig med mina reebok skor från förra vintern för dom går ju att använda, även om jag helst vill ha nya men en jacka behöver jag verkligen :( Den är så förbannat ful den som jag haft förra vintern och när mamma har tvättat den har den blivit helt fucked up.



...fast pappa kom just och sa hur mkt pengar jag har på kortet så jag har nog råd ändå när jag tänker efter :) Plus att mamma är skyldig mig pengar också fast dom får jag nog inte ännu. Men nästa vecka bär det av till Luleå så jag ska nog passa på att spana på en jacka då!


Bland det vidrigaste jag har sett

Seriöst, jag spyr!!!! Se det på egen risk säger jag bara. Såg det på Jackass nyss, var tvungen att leta upp det på youtube och visa mamma. Fy fan vad vidrigt!!
 


Söndag kväll likamed södagsångest

Idag har jag extra mycket söndagsångest eftersom jag inte varit i skolan sen i onsdags, trevligt värre. Har kollat 6 avsnitt av The Hills säsong 5 fast det är utan text och man hör inte alltid vad dom säger haha.. Men nu har jag 4 avsnitt plus 2 special avsnitt kvar, bra tidsfördriv.

Har varit i Malmberget hos Linnea ikväll, Sara var också där. Vi har diskuterat om killarna som är med i Ensam mamma söker. Nej tack säger jag bara. Sen var bussen en kvart sen typ så jag och Sara höll på att frysa ihjäl när vi stod och väntade! Speciellt glada var vi inte heller :) Nu ska jag hoppa i säng tror jag, är inte så trött men jag fryser så jag ska krypa ner under täcket.
 


Tjugosjätte september

För inte såå länge sen kom jag hem från O'Learys, vi hade bokat bord där och skulle titta på hockey för Luleå spelade. Jag, pappa, Jonte, Anne, Martin och Per. Vi kilade därifrån när andra perioden var klar och då ledde Luleå med 5-1 så jag tror dom vinner, jag orkar inte se sista perioden så nu sitter jag här ensam och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Är dödligt mätt iaf. Sara har ringt men har typ inge batteri så ska ladda mobilen och ringa upp henne och se vad hon har tänkt hitta på ikväll.

Har megaångest för att jag var hemma från skolan torsdag och fredag, och vi har typ prov nästa vecka, trevligt. Well, inget man kan göra åt, jag har varit typ dödssjuk och knappt kommit ur sängen hehe. Ett tag trodde jag att det var svininfluensan för jag hade många symptomer :o Men det har gått över nu och jag håller på att bli frisk och ska väl ta nya tag nu här i veckan, hm.


i love u.


Duschen väntar

Har varit ute i fyra och en halv timme, i tygskor (smartskaft) så nu har jag garanterat fått inflamation under fötterna igen. Ska hoppa in i en varm, varm dusch och få upp värmen och köra på en hårinpackning tänkte jag. Håret börjar bli lagomt slitet nu, eller de har väl blivit det efter senaste färgningen.
Efter duschen ska jag plugga spanska, wohoo... -.- Nåja, det måste göras för vi har väl läxförhör imorrn. Sen ska jag iaf sova, för jag är trööött. Men ikväll är jag lycklig.
 


Grus i ögonen

Jag är dödstrött. Jag har snott lillebrors dator, han är inte hemma just nu. Jag har haft min dator hos mamma hela veckan, inte orkat ta hit den.. Snart ska jag dra mig till kojs, är dödligt trött kan jag säga. Kvällen kan sammanfattas med Freaky Friday på teve (inga jävla bra filmer ikväll?), trocadero, lite vin, marabou, chips, pappa och hans tjej. Trevligt faktiskt!

Och det har redan gått typ fyra skolveckor och helgerna sedan dess bara flyger iväg. Varje morgon är verkligen en kamp mot tiden!! Men nu vill jag ha lov tack.
Mina föräldrar är skyldig mig 1450 kr och på måndag får jag studiebidraget också (a) Får det direkit från pappas konto så jag får det den 20:e varje månad.. Jag har lite pengar på kontot nu också så när jag får studiebidraget och det andra har jag nästan fyratusen. Jisses, det är inte illa för att vara mig! Men imorrn ryker 1200 kr för då ska jag beställa en tröja till min knodd, snål får man ju inte vara ;)

Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen, den känns lite lockande. Ja tack till sömn..
 


Norge sommaren -09


Rubrik

 
spola framåt
spola förbi

orkar inte
 


Måndag hela dagen


<3 !!!!
 

Idag har jag mått helt åt helvete, haft migrän och varit allmänt surig. Men det gick över efter några timmars sömn och massa huvudvärkstabletter. Hade iaf det bra i Luleå i helgen, hunnit med några inköp också :) Vi bodde jävligt bra! Fräschaste campingstugan jag nånsin bott i iaf.
 
I övrigt händer det inte så mkt, blir nog tidig kväll ikväll för jag är hur trött som helst och tur är väl det när jag sovit som jag gjort idag. Funderar på hur mkt pengar jag har på kontot nu för tiden, hmm. Biljetter måste jag boka, fast dom ska nog pappa betala. Och så ska jag beställa kläder också.

Jag är helt lost nu för tiden! & jag saknar lill-Sickan :(((


Genteknikens etik

Hallååå, jag bryr mig inte om genteknik och sånt. Jag vill inte skriva om det, jag ORKAR inte skriva om det. Men allvarligt, nu måste jag börja för jag måste skicka in den ikväll, om inte på hålet imorrn men det orkar jag ju aldrig. Jag som vill sova helst just nu. Fast kaaanske hellre det här än att ha lektion? Jag vet inte.
 

en swirrisöt liten korrebäbis som vi träffa i lördags!


För mycket bilåkande

Igår åkte jag bil i sammanlagt nästan 9 timmar! Så det så. Det blev 6 timmar i stan och 3 timmar långkörning. Jag åkte nämligen till Jokkmokk igår, och hem. Gjorde min mami sällskap dit. Men eftersom jag bara sov tre timmar natten innan så var jag inte speciellt mycket till sällskap på vägen hem för då sov jag haha!

Hann inte mkt mer än komma hem så kom Michaela förbi, jag åt och sen for vi ut och promenerade, sen hem till henne och så åkte vi bil i stan också :) Var ett bra tag sen vi träffades så vi hade nog lite att prata om. När Michaela var påväg hemåt bytte jag bil och hoppade in i en cadillac istället som Martin körde, Sara och Håkan var också med. Och vi körde runt i en herrans massa timmar, körde lite folk också och åkte i Håkans bil ett tag med. Kom hem och gick raka vägen till sängen typ, för jag hade som sagt bara sovit fyra timmar det senaste dygnet.

Och jag råkade sova till klockan ett idag, inte bra. Hoppade direkt in i duschen och har nu suttit med handduken på skallen lite för länge så jag undrar hur mitt hår ska gå att reda ut. Skit samma, nu ska jag se vad den här dagen har att erbjuda :)


Att vilja men inte veta, och tvärtom

Herregud, jag har verkligen ingen aning om vad jag vill längre. Jag är inte säker på något alls nå mer känns det som. Och jag får ångest av att över huvudtaget tänka på att jag inte vet vad jag vill, och det känns inte kul att skriva det heller. Den här veckan har verkligen ställt till det.
Jag vill att det ska vara som förut, jag var så säker på det mesta då även om jag bara är sjutton år och kommer ändra mig hur många gånger som helst innan jag vet vad som är rätt för mig här i livet. Men det känns ju bra att för stunden veta vad man vill och hur man vill ha det. Jag vet inte det längre. Det ger mig ångest att inte veta. Jag hoppas verkligen att tankarna samlar sig de närmsta veckorna så jag får styr på allting igen.
 

 
min lilla kalv som jag döpte till Kria, från Grans -07 :)
  

Idag var jag i skolan, och sen hade jag hål och åkte hem. Fick mejl av min mentor när jag satt vid datorn och han skrev att jag inte hade fått mitt indval som jag hade bytt till. Så jag vart sne och sket i att åka tillbaka till skolan för en lektion jag inte ens ville ha (det indval som jag har valt från början) så jag sov i tre timmar istället.
For och handlade med pappa, lagade middag och sen gick jag i spöregnet till Sara, mysigt haha =) Martin och hans polare kom dit medans Sara stressade runt. Jag hann vara där ett tag eftersom hon var så sölig när hon skulle iväg hihi. Har varit och handlat med mami också och sen hälsat på M&M.

Och snart ska jag lägga mig, tidig uppstigning imorgon och så bär det iväg till Jokkmokk.

 
Du förstår i-n-g-e-n-t-i-n-g


En helvetisk vecka


I'm broken when I'm open, and I don't feel like I'm strong enough
 

Veckan har varit stört, sjukt jobbig. Bland den värsta veckan i mitt liv om jag ska vara ärlig. Har hänt så jävla mycket osv blablabla. Måndag var ändå jobbigast då min bästa vän på fyra ben som funnits vid min sida i 14 år fick somna in.
Har varit ledig måndag och tisdag pga det, sen skola igår och idag. Och torsdagar är så hemska, fyra lektioner x80 min och en x60 min!! Död åt allt. Dessutom, eftersom jag vart ledig så är jag i Martin och Jespers grupp på nå samhällsarbete, riktigt flitigt jobbande pojkar det där, hehe. Frågan är hur vårat arbete blir ;) Men lyckades nätt och jämt ta oss igenom skoldagen, jag med en sprängande huvudvärk som blev värre när jag kom hem tack vare ett jävla brev.
 


min bästaste pigiligi!
<3
 

Imorgon går jag 8.00-15.00 men jag har hål från 9.20 till typ 13.40 eller nått så då ska jag hem och ta de lugnt. Skönt! Sen får jag se vad som händer i helgen, men ska till Jokkmokk över dagen på lördag iaf. Nu ska jag hoppa i duschen, trycka i mig lite mer alvedon och sen sova eller nå sånt om jag inte ser en film!

--
Du har slutat bry dig, eller i alla fall känns det så. Inte alltid, men ibland.


RSS 2.0