plupps lilla lappkåta

Gårdagens samtalsämne för mig var lappkåtan. Och inte vilken lappkåta som helst utan nämligen Plupps lappkåta. Fy fan vad jag surrade om den där jävla lappkåtan, jag tror alla visste om det och jösses vad dom garvade åt min sjuka idé! Tur man är bra på att underhålla folk. Men jag står fast med mina planer om sommaren och lappkåtan! Det lär bli en upplevelse eller vad tror vi, haha? :o

 
Det där är långt ifrån Plupps lappkåta, men det ska tydligen vara en lappkåta så okej. Fast Plupps är mycket finare. Den ligger i Pluppskogen, ni vet säkert vart det är.

små jävla steg


Ner för gatorna, över parkeringen (håll ihop mig)
Vi delar en taxi tio minuter (jag är din i kväll)
Följ med mig hem, om du är osäker så var osäker med mig
Bortglömda känslor, raderade tankar (nu minns jag igen)
 

gårdagen i sin lilla helhet

Igår sa jag åt Martin att jag skulle skriva ett inlägg om honom i min blogg. Ett helt inlägg för Martin som jag träffade för första gången igår och trots det såg han igenom hela mig, på någon timme hade han berättat för mig vem jag är och han hade så jävla rätt. Men idag har jag bestämt mig för att jag inte ska skriva ett inlägg om Martin, nej. Så därför slutar jag tvärt.
 


singstar-pojkar
 

Efter många försök till övertalning så gav jag fan i dom som tjatade och stack hem, var hemma vid halv sex på morgonen, hoppade i duschen och sen somnade jag ungefär tio i sju. Sen vaknade jag första gångerna efter nio för sen har min mobil ringt konstant och sms har jag fått så jag klev upp typ vid halv tio. Så ja, två timmars sömn vart det inatt men pigg är jag då utav bara fan :) Idag ska jag titta på hockey i alla fall.

Och jag måste bara säga att jag hatar vissa jävla folk i den här stan, eller hela stan över huvudtaget. Den har sina bra dagar men ibland är jag bra jävla less, till exempel igår och idag. Jag hatar folk som utnyttjar andras svagheter men jag känner att det är tur att jag vet vem jag är och vad jag vill åtminstone och jag påverkas knappt nångång av såna där folk men det är så jävla irriterande att dom ens försöker. Och nu orkar jag inte skriva ett ord till.


kvällen @ saras place


Det var en lätt dag i skolan idag, sen har jag varit hemma och gjort ingenting. Jag sov lite, hade just ätit middag när Linnea ringde och därefter klev in genom dörren. Vi begav oss till Sara och Anders för Sara fyllde 18 i måndags så vi var dit och gick upp några kilon ;)
Kvällens samtalsämne råkade på något huxflux bli bröst så det var nog typ det enda vi pratade om haha! Det hela slutar oftast med att jag blir anklagad för att ha silikon :( Nå lite flänga i skallen blev vi allt men Sara hade varmt i lägenheten och sin såkallade porrbelysning på så jag kände mig inte helt jävla frisk haha!
Sen kilade jag och Linnea vidare till Ica och hon handlade fikabröd till sin APU-plats och jag träffade min mentor. Sen gick vi hem hit och så hämtade hennes bror henne lite senare.

Jag blev jävligt sur på mamma idag för att vi inte hade nå socker hemma. Och hon blev arg på mig för att jag gnällde över det och när jag sa att vi inte är en normal familj som inte har socker hemma. Och så sa jag att det varit slut i flera jävla månader, fast det tror jag inte att det har. Jösses vad jag gnäller över småsaker hemma hos mamma hela tiden. Jag vet att det är långt ifrån lätt att vara min mamma med det humör jag äger och har.

Jag har faktiskt vart duktig och läst igenom alla 11 sidor till historiaprovet imorrn en gång. Så jag ska läsa dom en gång till har jag planer på, men jag måste läsa igenom till engelska redovisningen imorrn så jag ser att jag har allt klart, men nu ska jag bänka mig framför teven först! Sen vill jag bara sova egentligen :)


lookilooki


Okej, jag erkänner.. Jag vart iaf jävligt rädd, haha!


Nu ska jag iaf ta en alvedon, sen borde man väl börja bege sig upp till Malmberget. Inte fan har jag varken pluggat eller packat, åååh vad jag hatar mig själv för att jag är så jävla dålig på att göra det jag både borde och måste!! En spark i arslet är vad jag förtjänar.


hejhopp här flyger dagarna iväg

Gårdagens dokumentär som jag såg kan bara beskrivas med ett ord: Patetiskt. Jag mådde seriöst illa av att se det där, de var verkligen sinnessjukt.

Jösses amalia vad veckorna spinner iväg nu tycker jag. Imorgon är det redan torsdag! Bara två skoldagar kvar till sportlov, skönt! Idag fick vi tillbaka spanskaproven, jag hade IG. Inte speciellt förvånande. Hade 20% för få poäng, är jag dålig eller är jag dålig? Haha.

Idag måste jag försöka plugga lite till historiaprovet på fredag, men det kommer jag inte orka göra så. Sen har jag nå svenskagrejs till imorrn också som jag måste kika igenom.. Jag ska upp till Malmberget ikväll, sova hos Linnea och kanske hälsa på hos David om det vills.

om män som älskar bilar

På cirkus en halvtimme ska jag se en dokumentär på kanal 5 som handlar om män som är besatta av bilar. Jag skrattade så jag höll på att dö när jag läste programbeskrivningen:
"Brittisk dokumentär från 2008. Män som är sexuellt besatta av bilar. Här möter vi Edward och Jordan när de åker på en stor bilkongress. Båda är ägare av Volkswagen-bubblor och berättar hur det är att ha ett givande förhållande med en bil. Men hur kommer de att reagera inför en glänsande vacker parad av metall och gummidäck? Kommer de att klara att vara trogna?"

Volkswagen beetle during a light snowfall


Man kan väl för fan inte ha ett förhållande och vara attraherad på det sättet av en jävla bil?! Det är ju en bil liksom..?! Vad är fel på människorna? Nog finns det snygga bilar och nog kan man väl vara besatt av dom, men sexuellt besatt haha? Det låter bra patetiskt måste jag erkänna.. Och dom ska berätta "hur det är att ha ett givande förhållande med en bil" hahaha, jösses. Ja en fördel är ju att bilen inte lär vara otrogen, eller beror väl på om den låter någon annan köra den? Men ett förhållande med en bil kan väl inte vara speciellt givande? Hur vet man ens att bilen tycker om en lika jävla mycket som man tycker om den? Nej, nu tyckte jag faktiskt fruktansvärt synd om dessa män. Kanske har de aldrig haft någon tjej så dom har inget att jämföra med..? Och de vore väl bra jävla tragiskt om dom inte klarade av att vara trogna i ett sådant förhållande, eller?

Jag hoppas inte det där programmet är lika sjukt som det lät. Men det var bara min uppfattning av beskrivningen. Nu ska jag hoppa in i duschen innan det börjar!


rubrik saknas, antar jag

Jag hatar att skriva rubriker, kommer aldrig på nått bra.. Imorse när jag vaknade så tänkte jag att snälla säg att jag har ont nånstans så jag slipper gå till skolan. Förutom träningsvärk så hade jag inte ont nånstans, eller lite i öronen vad nu det ska bero på men skulle jag ha gått på magkänslan så skulle jag ha stannat hemma ändå för det kändes inte bra.
Men jag trodde vi hade redovisning av grupparbetet på engelskan idag så jag ville inte svika dom andra så jag gick till skolan ändå men det visade sig att redovisningen är på fredag. Så jag valde hur som helst att genomlida dagen ändå, slutade 12.50.
 
Har bara vart hemma drygt 40 minuter, har en äcklig jävla huvudvärk som vägrar ge med sig men jag hade inte ätit nått idag så jag får skylla mig själv. Och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen.. Jag har en hel del plugg men nej, jag orkar verkligen inte. Det kommer jag som vanligt skjuta upp till sista minuten oavsett.

Och jag upptäckte nyss att vi passerat 40-strecket så nu är vi under det! Framsteg, framsteg. Men nu har jag lite saker att se fram emot här framöver så då går tiden mycket fortare! Hoppas vi, det brukar väl åtminstone vara så..
I miss you love.


sammanfattning av helgen i ett fåtal bilder


jo tjena vilken tur man har

Ååååh, jag missar vintermarknaden i år! Det är för fan vinterns höjdpunkt. Jävla skit, hade helst av allt ställt in Umeå-resan för jag vill gå på marknaden. Och jag kommer inte kunna det så blä på de. Nu vart jag sur, eller nej. Jag var redan sur. Det har hållt i sig sen igår. Just nu känner jag ingenting heller. Jag är helt jävla känslodöd.

          
when it's real and when it's right,
don't let anyone stand in your way


Men ingen skola idag så de var väl lite glädjande, fast fortfarande är jag långt ifrån glad. Jag väntar på att Michaela ska höra av sig, vi ska nog ta en fika eller nå sånt på stan. Jag hoppas hon kan höja mitt för tillfället låga humör.

Nu handlar det om att hålla ut i några veckor till, för allt vänder till slut.

grow up or please just die trying

Fint avslut på veckan då. Go fuck yourself eller nånting som du uppenbarligen kanske skulle må bättre av. I just hope for a better tomorrow. Hela dagen blev bara bu och bä. Godnatt.

kunde det inte ha vart fredag

Det har verkligen känt som fredag hela dagen idag, och så är det bara torsdag. Blä! Dagen har iaf gått hyfsat fort, fast det var lite segt. Jag och Viktor hade en lång diskussion om vi skulle gå på spanskan eller om vi skulle gå hem till Gustav och dra en powernap på hans sköna soffa, haha! Men jag tvingade Viktor att gå och vi genomled spanska lektionen hyfsat lätt iaf, för vi såg lite film och sådär. Men jag fattar verkligen ingenting av den där spanskan. Och vi hade prov igår, det gick säkert käpprätt åt helvete.

Mina kompisar lär tro att jag är sjuk, har slagit i huvudet eller drabbats av någon annan form av skada för igår städade jag nämligen mitt rum! Ojoj som Linnea har varit på mig för det där, men nu är det städat. Eller ja, jag har plockat bort allt småskit och jag ska dammsuga idag. Och jag behöver inte ens städa för jag väntar inga långväga gäster eller nått och det är vanligtvis bara då det städas i mitt rum. Det är så jobbigt när man har två rum ;)

Mitt nya projekt är att försöka övertala pappa att jag ska få måla om på min toa. Det har jag tjatat hur länge som helst, nu har jag iaf bett han ta hem färgkartor så jag kan välja färg. Ska göra nån schablon också tror jag, men vet inte vad. Fast pappa tror att jag inte kommer orka ägna en hel dag åt det där och att det ändå blir han som får göra iordning och sen fixa klart allt för han är ju målare så. Eller så säger han att det inte kommer bli snyggt. Men nej, jag har bestämt mig och det kan väl inte bli värre än vad det är? Jag hatar den där aprikosa färgen som pappa har målat för typ 10 år sen eller vad det nu är.. Och jag är faktiskt målardotter så jag borde klara det. Har både målat och tapetserat lite förut. Så nu tjatas det på hög nivå här hemma iaf!
Nä, nu ska jag titta lite på teve och sen börja packa. Imorgon bär det av, myyys.

en mening


Jag ville bara säga att min pojkvän är underbarast i världen.
 

framtidstankar

Jag och pappa satt och pratade lite allmänt vid matbordet alldeles nyss. Började prata om att jag flyttar härifrån så fort jag går ut skolan, eller så väntar jag ett år. Det beror helt på vart jag står i livet då. Hade jag valt mellan att flytta imorgon och vänta ett år så hade jag stuckit direkt. Men när det väl är dags kanske jag har bestämt mig för att stanna ett år till. Fast förhoppningsvis är det nånting som redan då drar mig härifrån. Det hoppas jag verkligen.
Pappa föreställer sig iaf att jag i såna fall stannar i Gällivare ett år, köper mig en sunkig etta på Fjällnäs och blir anställd på Ica. Jag träffar Toine, 25, knarkare. Toine flyttar in i min sunkiga etta på Fjällnäs. Han tycker det är jättebra att jag jobbar på Ica för då kan han sno mina pengar och köpa knark för dom.
Pappa menar alltså att det är farligt att jag börjar jobba på Ica. Då kanske jag börjar tänka varje år att jag stannar ett år till. Men bara ett år. För hos pappa får jag inte bo kvar längre än tills jag är 18 medan mamma kräver att jag ska bo hemma tills jag fyller 40. Jag står på pappas sida i detta fall ;) Pappa har humor, eller ja vi delar ungefär samma humor åtminstone!
Men en sak är säker i alla fall, jag ser ingen framtid för mig i Gällivare.

sjöholm

Jag tänker på dig Michaela. Du vet vart jag finns, alltid.
Lyckan vänder, jag lovar.
 
Du måste fortsätta kämpa så som du gjort fram tills nu. Fall inte isär.
 
Jag älskar dig.

det finns fan inget som heter powernap

I alla fall inte i min värld. För jag skulle ta en powernap, ställde klockan en timme senare och giiiissa när jag vaknar. 2,5 timme senare. Grattis Evelina, du kommer garanterat att kunna sova inatt! Garanterat! Fast de är inte konstigt att jag är trött idag, fick mitt sista samtal halv sex imorse och hade sovit dåligt fram tills dess för det ringde lite då och då. Och det är klart att jag svarar, smart som jag är. Men jag och Linnea tog oss upp vid kvart i åtta iaf, hon började jobba åtta så hon gick till jobbet och jag åkte iväg till Jokkmokk.
Så kom jag hem vid halv två och drog typ direkt upp till Malmberget och kollade hockey, Linnea kom också dit för hon hade tre timmars rast. Jag kom hem, åt middag och skulle ta en powernap.
 
När jag vaknade så kollade jag på isracing-program om Posa Serenius och jag såg Christoffers pappa också för han är mekaniker till Posa. Det var lite kul för det var konstigt att se dom på teve när man har sett dom i verkligheten. Och speciellt Leif för han har jag ju inte sett på teve förut så :)
Nu ska jag rasta min hund, vänta på att pappa ska fylla på min mobil och sen ringa till herr C. Men pappa skulle fylla på min mobil för en timme sen, mer till och med, och han har inte gjort det? Så annars får jag be Christoffer ringa för de kostar 2 kr/minuten för mig nu när jag inte fyllt på den här månaden. Jag är en riktigt klocka och har slösat bort nästan alla mina 230 kr på mobilen på bara 4 dagar (a)
 
Och ångest har jag också. Jävligt mycket ångest. Jag hatar att vi ska skriva utredande uppsats på tisdag i tre timmar och att jag inte ens börjat fundera vad jag ska skriva och sen att vi har spanska prov på onsdag. Jag hatar också att jag inte kommer ha tid att plugga imorgon. Men nu har jag hatat klart och nu ska jag ut i kylan!

en kväll med min bästa vän



Kan det bli så jävla mycket bättre? Tack Linnea för att du finns.
 


snart påväg

Detta fick bli min outfit för kvällen..
Det är mitt nya gråa linne, ett rött linne under, svarta tights, och ett par höga skor till det.


Om inte alltför länge ska jag åka iväg! Min alla hjärtans dag har sugit hittills, det är inte alls trevligt att sitta hemma och fundera så mycket som jag har gjort nu på eftermiddagen. Men nyss så ringde Christoffer en sväng i alla fall så det känns lite lättare. Jag älskar dig.
Michaela och Linnea är också superbra att ha speciellt på dagar som denna.
 
Men ikväll ska inget stoppa mig för jag ska ha KUL!!

uppe med tuppen

I det här huset fick man inte sova länge idag. Det brukar jag få annars, oftast är det jag som är vaken först. Men imorse var det liv på både hundar och familj. Nu har mamma skjutsat iväg Jonte och pappa till ishallen för dom ska iväg till Älvsbyn och spela hockey. Jag somnade redan halv tolv igår, så jäkla skönt!

Här för nån dag sen så satt jag och funderade på att jag aldrig riktigt har haft nått seriöst förhållande över alla hjärtans dag. Det är kanske därför jag tycker att det är överskattat? Jag menar, det var kul när man gick på mellanstadiet och fick gelehjärtan från sina "hemliga beundrare" som man oftast visste mycket väl vilka dom var. Alla hjärtans dag är en fin dag i sig att visa lite extra omtanke och sådär, men även i år blir alla hjärtans dag en ganska vanlig dag när nu inte min pojke är här. Visst är det väl tråkigt men man är van vid att man inte kan träffas när man vill fast det är lite jobbigt när alla beklagar sig över att vi inte får träffas över alla hjärtans dag. Jag vet att det är för att dom bryr sig och tycker synd om en, men man börjar fundera så mycket då. Nåväl, det går inte att göra något åt och vi ses ändå så småningom.
Idag fyller lilla hjärtvalpen år också. Mammas hund är född på alla hjärtans dag förra året så idag blir hon ett helt år.

Planerna för idag är promenad så snart mamma kommer tillbaka, sen ska jag hoppa i duschen, packa och så får jag se vad som händer. Sen ska jag sminka och fixa mig, åka och beställa mat och ikväll åker jag upp till Linnea och firar alla hjärtans dag med henne, myspys! :)

fredag den trettonde

Fredag den trettonde, fortfarande en turdag sedan snart 9 år tillbaka. Idag har det förvånandsvärt nog inte varit en lång skoldag. I vanliga fall går jag 8-15 men idag gick jag 8-13 ungefär. Så det var skönt! Jag och Linnea tog bussen till stan efter indvalet och så köpte vi hem fika, sen var vi till Mondo och jag inhandlade en kortärmad tröja från Vila och ett linne från Nümph. Linnea var ett bra smakråd ;) Sen åkte hon upp till jobbet iaf.
Igår bakade jag och ikväll kanske jag ska träffa Lina så då passar de perfekt så får jag bjuda henne på fika. Vi får se vad som händer och sker!

Och som sagt, fredag den 13:e är fortfarande en turdag. Många ser det som en otursdag och det gjorde jag också fram till fredag den 13 oktober 2000, sen dess har det varit en turdag, snart nio år sen!


det kallas tvivel, det där som stör


ÄR DET SÅ JÄVLA, JÄVLA KONSTIGT

ATT JAG TVIVLAR IBLAND ELLER?!!?!?



43 frågor om en bästa vän



1.
Vad heter hon/han? Linnea
2. Hur gammal är hon/han? 16 år
3. När träffades ni sist? I måndags, för nu har hon praktik och jobbar dåliga tider ;) 
4. Vad har hon/han för hårfärg? brunt med massa ljusa slingor!
5. Brukar hon/han färga håret? jodå!
6. Vilka färger har hon/han haft? typ mörkbrunt och ljusare och.. massor ;)
7.Vad har hon/han för parfym? jag vet inte vad den heter, jag vet hur flaskan ser ut! (a)
8. Är hon/han galen? ja, det kan faktiskt hända!
9. Vad är erat bästa minne? vi har många bra minnen :) men i sommaren -08 är nog bäst!
10. Har ni många minnen ihop? absolut :)
11. Vart bor hon/han? Nilivaara/Malmberget
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej men nästa sommar så ;)
13. Är du avundsjuk på henne/honom? bara för att hon har egen lägenhet (a)
14. Vad heter hennes/hans syskon? Jens och Jenny :)
15. När träffades ni första gången? i augusti 2005
16. Hur träffades ni? genom skolan
17. Vad går hon/han i för sporter? ingen speciell :)
18. Vad brukar hon/han göra på helgerna? åka hem till byn och träffa sin familj!
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? datorn, laga mat, städa och sånt duktigt
21. Har du pussat henne/honom? nej
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? säger som henne, ibland, men vi vet var vi har varandra :)
23. Har hon/han fräknar? nja, jag vet inte?
24. Har ni kollat på film någon gång? jepp!
25. Har ni bråkat någon gång? det har vi inte gjort
26. Har ni sovit i samma säng? nej
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? varje dag, hela dagen! ;)
28. Har du sett henne/honom gråta? HAHA ja när hon fick ett myggstift i ögat!!
29. Vad gjorde du då? jag skrattade så jag höll på att dö!
30. Har du sett henne/honom vara riktigt arg? jo speciellt när hon spelar minigolf :s :s
31. Har hon/han sett dig gråta? det tror jag inte, eller jooo! på skolavslutningen
32. Vad ska ni göra i sommar? taggatagga Kirunafestivalen ;)))
33. Har hon/han svikit dig någon gång? nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång? jadå
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? det vill jag inte tänka på!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? om jag får bestämma så ja! :)
37. Älskar du henne/honom? ja!
38. Vad är det bästa med henne/honom? att hon är omtänksam, alltid får en på bra humör, är sig själv och det finns mycket mer också!
39. Vad skulle du vilja att hon/han ändrade på? inget alls
40. Skulle du ge henne/honom pengar om du vann 1 miljon? jag skulle ge henne det hon ville ha, om de var nå speciellt!
41. Är hon en stadsfjolla? nej snarare byfåne ;)
42. har han/hon ett smeknamn? jag säger oftast Linnea men förut kallade jag henne Nisse hela tiden!
43. vill du att hon/han ska kopiera detta och skriva om dig? det har hon redan gjort :)

du och ingen annan



 
 
 
 
 
your voice

heals me inside

 
 
 
 
 
 
 



svinigt jävla kallt utomhus

Hit me with your best shot.
Tack älskling för att du förstår. Du är guld värd.


Det här är faktiskt en gatulampa fotad i rörelse, tro de eller ej haha.

Idag har jag inte alls gjort mycket, slutade skolan tio i ett, Michaela hämtade mig sen och vi gjorde lite ärenden i Gällivare innan vi åkte till Kullen och åt tårta för hennes mamma fyllde år idag. Sen kom Sofia dit, vi for till Dollar Store och sen skjutsades jag hem. Jag åt, gick och vilade och sen gick jag ut en sväng men fy helvete vad kallt det var, tur att bilen stod igång under tiden, höll på att frysa ihjäl! Sen hemma har jag fyllt i lite papper till skolan, skulle egentligen baka också men det skulle tagit sån tid så jag lämnar det till imorgon. Det var förresten -24 grader ute när jag vaknade imorse. Fyfan!

Nu har min pojk somnat verkar det som för det blev ganska tyst i telefonen som har plingat på mest hela kvällen. Jag saknar honom, jag längtar tills han kommer hit. Så nu ska jag borsta tänderna, längta ihjäl mig efter Christoffer, lägga mig under täcket och läsa igenom till NK-grejset imorrn. Sen ska jag sova, det ska bli skönt. Jag är inte peppad för en morgondag, tur att jag går 9.25-13.50, det är ganska lugnt.

måndagar är alltid värst

Love is not an attraction and it’s even not a kiss,
it is the pain you get when someone you really miss


Måndagar är så förbannat jobbiga, vi går 9.40-15.55 och vi har lunch redan vid elvatiden. Så man hinner ju hungra ihjäl innan man slutar. Har inte gjort mycket vettigt idag, varit i skolan mest hela tiden då.
Linnea kom förresten förbi en snabbis efter skoterkursen och väntade på bussen, sen hoppade jag i duschen och ringde Christoffer och nu väntar jag på att han ska ringa en sväng när han kommit hem.

Imorgon slutar jag redan 12.50 har jag för mig. Det konstiga är att idrottslektionen inte ens står med på mitt schema? Jag har ju läkarintyg på att jag inte får vara med men jag är där ändå så jag får närvaro, nu börjar jag fundera över om jag ens behöver det? Linnea kommer iaf till stan efter fem imorgon, så då ska vi kila en snabb sväng på stan :)

 
Och sanningen är den att jag är lika lycklig som jag känner mig olycklig. Och det är bra jävla mycket nu för tiden. Hela tiden. Jag vet att jag är lycklig innerst inne men det enda jag känner just nu är absolut ingen lycka, det är ren olycka. Jag har gått och lagt mig innan 22.00 flera dagar under förra veckan för kvällarna är fan värst, jag klarar helt enkelt inte av att vara vaken för att jag mår så dåligt hela tiden. Jag önskar att det kunde vända, men det kommer det inte göra ännu på ett tag. Jag måste helt enkelt härda ut. Men aldrig någonsin föreställde jag mig att det skulle bli såhär svårt.

vilken jävla natt

Haha ja, vad ska jag säga, mer än att jag inte har sovit såhär dåligt på hur länge som helst..
Vid kl 23.30 vaknade jag och fick telefonsamtal.
Vid kl 01.20 vaknade jag och fick telefonsamtal.
Vid kl 04.35 vaknade jag och fick telefonsamtal.
Vid kl 06.40 vaknade jag av några sms.
Jättetrevlig natt, verkligen. Fast mitt sista telefonsamtal var ganska roligt.. Det var Christoffer som ringde och han verkade ha det trevligt med trevligt sällskap? Han hann nämna samma sak ungefär 50 gånger på 20 minuter, och en annan sak ungefär 25 gånger på 20 minuter.
Jag pratade med nån Jim också, har för mig att han hette så. C påstod att han var 2,07 lång och resten ska vi inte tala om, haha! Jim frågade vart jag var och hur jag kunnat ta mig upp till Gällivare så fort, enligt honom hade jag tydligen varit i Ockelbo alldeles just då? Han lovade att han skulle betala biljetter åt mig ner till Gävle nästa gång jag skulle åka, perfekt ;) Sen frågade han om jag var tänd på Christoffer och om jag ville komma ner och träffa honom istället för C, sen kom han med några skamliga förslag och C höll med att jag borde prova det. Det tror jag inte han gör idag. Nåväl, jag fick mig några goda skratt igår kväll (inatt? imorse?) i alla fall.

Nu ska jag byta om, rasta jycken och sen upp till ishallen och titta på hockey. Och vänta på att min käre pojkvän ska vakna, höra av sig och kvickna till efter gårdagens bravader.

samma fråga

Och jag ställer mig frågan varenda dag, om och om igen,


Hur i helvete ska jag orka?

För jag bryter ihop varje gång nu för tiden. Det är inte lika lätt som det var i början, det är bra jävla mycket svårare. Fortfarande så försöker jag koppla bort det, tänka att tiden faktiskt går undan när man har roligt. Men tankarna äter upp mig inifrån dag för dag. Jag blir bara mindre och mindre. ( Älskade du, kom hit nu. Jag vill inte sova en natt utan dig, inte en till )

sista lördagen hemma hos papi på ett tag

Jag har räknat ut att detta är den sista lördagen hemma hos min pappa på ett tag. Och då menar jag ett bra tag, nästa gång jag sover här och det är en lördag (eller fre-lör-sön över huvudtaget), men vi säger lördag, så är det 4 april! :o Galet länge, sover alltså inte här en enda helg i mars. Och när jag är här då nästa gång i april så sover jag inte ensam ;)))
Hur som helst så är jag ju varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa och nån har missat det. Mina föräldrar är skilda men dom bor grannar. Jag är hos mamma udda veckor och hos pappa jämna veckor. Och de tre kommande jämna veckor ska jag iväg över hela helgen. Så det är därför.

Ikväll ska jag ta det lugnt igen, jag känner mig hängig och jävlig. Mina vänner tar sig en drink eller två ikväll. Och jag känner på mig att det kommer bli lite roliga samtal ikväll. Min kära pojkvän spelar ölspelet fick jag nyss information om. Och Micka sa nyss att det inte skulle gå att lura vakterna på krogen att jag är 91:a. Jag tror henne. ;)

Nåväl, min bror kom just hem med toblerone åt mig, sweet! Nu ska jag bänka mig framför teven hade jag tänkt! Får se om det blir melodifestivalen eller något annat.

min pappa är bäst i hela universum!

Min pappa har fixat två VIP-biljetter åt mig alla dagar till Kirunafestivalen i juni. Och Takida ska dit och spela, jag är glad!! Men nu ska jag i alla fall fortsätta kika på Lets Dance och käka B&J. Jag ville bara säga att pappa är bäst!


ensam hemma @ linneas place

Nu sitter jag hemma hos Linnea, har haft lunch i en halvtimme drygt. Snart kommer hon nog också hit, då ska vi äta lunch och sen ska vi iväg till indvalet.
Jag har iaf tagit bort sängkläderna från soffan och gjort den till en soffa igen, bäddat Linneas säng och nu håller jag på att laga lite lunch.

Jag undrar just vad helgen har att bjuda på.. Jag hade lust att åka till Jokkmokks marknad med Sofie, men dom har fan lovat typ -20 grader så då kan jag ju glömma det, de är typ så kallt här hemma nu. Man fryser ju ihjäl så fort man vistas utanför dörren. Knappast att man orkar knalla runt på marknaden då..

Nä nu ska jag fortsätta med lunchen!

imorgon är det freeedag!


Linnea under gårdagens besök här :)

Det är helt galet vad fort den här veckan har gått! Jag tycker det kan fortsätta precis i samma stil enda till sportlovet. För nu är det snart bara 3 skolveckor kvar dit! Och jag är bra skolless så det borde bli lov nu tycker jag.

Efter skolan idag for jag hem och slängde i mig lite mat. Eller ja, en macka eheh. Sen hämtade Michaela upp mig, vi for på lite ärenden och hon var mitt mentala stöd idag, vilket hon är bäst på att vara! ;) Sen åkte vi upp till Kullen, pratade och sådär och ikväll tänker jag på Micka och tycker liite, liiiite synd om henne. Men bara liiite. Sen skjutsade iaf hennes pappa hem mig och jag käkade middag.

Jag pratade nyss med Linnea, hon är på praktik och jobbar till nio ikväll. Så efter nio tar jag bussen upp till Malmberget och sover hos henne. Nu ska jag börja packa hade jag tänkt, sen ska jag springa förbi Ica om jag hinner och handla frukost till imorgon!

jag är bäst på försovningar

Evelina, klockan herself, försov sig imorse. Igår är första gången på hela veckan som jag går och lägger mig efter klockan tolv. Annars lägger jag mig alltid efter tolv men inte en dag den här veckan utom igår. Men jag kände mig pigg så jag somnade nog först vid ett-tiden och därför försov jag mig också imorse. Jag vaknade fem över halv åtta, två minuter efter att bussen hade gått. Lyckat! Så jag sket i att åka på spanska lektionen eftersom jag började åtta redan. Så jag tog bussen vid nio istället och sitter på svenska lektionen och skriver övningsuppsats nu. Den ska vara inlämnad om 40 minuter.
Nu sitter Martin och stirrar på mig, det känns lite läskigt haha!

Nu ska jag fortsätta jobba eller i alla fall försöka. Ikväll ska jag ta mig en titt på administrationsläxan också. Men alla säger att den är omöjlig så jag vet inte ens om jag ids.

humor


 
"Knacka inte på dödens dörr.. Ring på dörrklockan och spring istället. Han hatar det!"

stay focus

Det är jävligt synd att vissa personer ska ha så jävla svårt att fixa vissa saker. Okej, jag vet att mitt tålamod inte är på topp just nu men just därför borde vissa ta hänsyn till det. Men icket.

--

Idag hade jag engelska på morgonen, satt vid datorn och läste om Australien. Sen skrev jag matteprov, fast jag skrev bara ett G-prov för jag klarar aldrig nå bättre än godkänt när de gäller matte och det vet jag. Men förhoppningsvis så klarar jag det hur som helst. Sen åkte jag hem för dom skulle bada på gympan och de kändes inge kul att jag måste sitta och titta på bara, får ju ändå inte vara med. Fan hur jag stavar idag, när jag skulle skriva gäller så skrev jag gällivare och när jag skulle skriva förhoppningsvis så skrev jag forthoppningsvis haha?!

Sen var jag tillbaka till läkaren idag, trodde nämligen att jag hade fått halsfluss igen men dom skulle höra av sig imorrn och se om det är de eller inte. Dom är så gulliga där borta, dom kom ihåg Christoffer också, frågade hur jag har haft det hos honom, hur länge vi har vart tsm, hur det var med han och sådär :) Fast jag har ju varit hos läkaren konstant sen i november så det är ju inte så konstigt att dom börjar komma ihåg vem man är och vad man pysslar med!

På eftermiddagen blev det en timmes promenad med Hanna, det var välbehövligt. Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig under täcket och plugga till NK:n imorrn...
 


SORRY HONEY, I'M ALLERGIC TO BULLSHIT !!!

counting down

Minus idag så är det alltså 19 skoldagar kvar till sportlovet. Inte så fasligt länge.. Fast alldeles för länge ändå. För mig är det egentligen 18,5 eftersom jag är ledig halvdag den tjugonde februari. Nåväl, 19 iaf. Intresseklubben antecknar.
På sportlovet har jag inte ett jävla skit planerat förutom en Luleåresa med Linnea :) Troligtvis blir det den fjärde mars vi åker, men har inte riktigt bestämt det ännu. Egentligen hade jag velat åka bort från Gällivare hela veckan men det blir nog inte så om ingen drar iväg mig på äventyr! Nästa vecka ska vi lämna in valet av inriktningar för tvåan också. Blä på det, jag vill hoppa av gymnasiet.

Idag har varit en pissig jävla sämst dag. Oooh, så trevligt. Och jag har varit trevlig! Tjohoo för det. Stackars C. Tro det eller ej men jag ska krypa ner under täcket nu, är så sur, grinig och less. Jag har matteprov imorgon, åt helvete med det? Ja tack! ;)

remember...

...that every sixty seconds you spend crying
is a minute of happiness you'll never get back
 

mina tjocka små :*

RSS 2.0