WWW.EVELINAMARI.BLOGG.SE

Säger hejdå pevvsan.blogg.se, nu hittar ni mig på

 EVELINAMARI.BLOGG.se

Varför? Svaret hittar du i den nya bloggen!

Sista dagen denna vecka

Idag blev det tidig uppstigning och ut till klubben för att ha kursavslutning. När den var klar och jag kom hem så skyndade jag mig att städa upp lite här hemma, har inte orkat packa upp sen helgen förrän nu haha... Så nu blev det fint här hemma igen :) Sen for jag iväg och jobbade kväll.
 
Har lyckats spilla kaffevatten över hela min hand på jobbet idag, och det brände och sved i flera timmar efteråt också :( Efter jobbet köpte jag aloevera-plåster, inte för att jag vet om det hjälper eller om man bara inbillar sig men det är bättre nu. Har mest bara ont i långfingret och ringfingret, men fick bara en stor blåsa trots att jag fick vatten över hela handen, så borde nog inte gnälla. Nu gör det inte ont om man inte tar där så det är väl bättre.
 
Borde hoppa i säng nu eftersom jag har öppning imorgon. Inte så jättetaggad men ändå skönt att sluta i skaplig tid. Imorgon ska vi förbi pappa och hälsa på också, han kom hem från Rhodos i helgen.

Helg men inte ledigt

Sista maj idag, eller första juni för om man tittar på klockan så visar den ju ny dag. Har jobbat kväll, det är som sagt min kvällvecka så jag fortsätter veckan ut. Imorgon får vi iaf börja använda sommarkläderna på jobbet, himla tur det. Det är helt stört vad varmt det är att jobba när det är typ +30 grader utomhus.
 
Nästa vecka bär det av till Ikea. Har enda sedan i februari (då vi var på Ikea sist) dregglat över en sängstomme som vi tänkte köpa nu. Dock så kostar den 4000 kr, och som bekant så är jag snålare ju mer pengar jag har fast det kanske borde vara tvärtom, så har kollat på lite andra sängstommar istället. Inte bara för priset, men för att huvudgaveln ser så jäkla hög ut om man inte bäddar fint med massa kuddar, och det var inte så jättesnyggt tyckte ni. Vi har funderat på en annan, och att eventuellt köpa en hög resårmadrass om det ser bra ut, för vi vill ha en hög säng men det finns inga speciellt höga sängstommar i vettiga prisklasser. Men det är lika bra att bestämma sig när vi väl är där! :) Man blir inge klokare av att sitta på internet och kolla.
 
Bild från Dundret förra veckan
 
Har sovit bort i princip varenda dag den här veckan känns det som, så imorgon ska Christoffer ringa och väcka mig så jag kommer upp i tid och kan göra lite nytta här hemma. Det behöver städas upp lite kan jag tycka. Har promenerat till jobbet både igår och idag och tänkte göra det imorgon också men vet inte om det kommer gå. Igår fick jag skavsår på hälarna så tänkte att jag tar ett par andra skor idag, så nu har jag ENORMA skavsår på båda lilltårna. Alltså dom är så sjukt stora, ser fan ut som två hjärnor på tårna haha... Kan knappt gå, hade flipflops på mig när vi for och lät hunden bada när C kom hem från jobbet, så misstänker att jag knappt kan gå imorgon heller.

RSS 2.0