hejdå gällivare!

Nu sticker jag ner till Gävle. Tåget går innan sju ikväll så det är ett tag kvar, men jag ska hinna handla, äta och vara över till mamma och fika med henne + mormor och morfar. Plus att jag ska städa fågelburen! Det måste jag fan göra. Ska ta med mig läxor också om jag kommer ihåg, inte för att jag tror att det blir nå gjort men för den skullen bara.



Sådär fint lämnar jag mitt rum! Mindre härligt. Men den bilden är tagen i början av december så jag har bla bytt stol som jag sitter på vid datorn och sånt.. Nu var de nå annat också som jag kom på att jag måste göra, men jag har glömt bort det redan.

HEJDÅ GÄLLIVARE!

fredag

Detta är sista fredagen hemma för mig det här året. Tokigt! Imorgon rullar tåget. Det är nervöst som fan för jag har inte packat klart och då blir jag så satans stressad! En hel del har jag packat och en hel del är kvar. Vet fortfarande inte hur allt ska få plats. Ska över till mamma och hämta grejor också, sen trycka ner mer i väskan. Så skulle jag behöva gå och handla lite också men jag hinner inte idag så jag får skynda imorgon.

Blir mindre trevligt att lämna mitt rum i det här skicket, stökigt och jävligt, har kläder och grejer överallt. Blir inte alltför kul att komma hem då. Måste plugga lite idag också, usch! Blir stressad av att tänka på skolan nu, men jag måste få gjort samhällsuppsatsen iaf, jag har inte börjat och den skulle ha vart inne torsdag förra veckan.

Jag skulle umgås med Michaela idag ju, men hon är bakis och har inte hört av sig. Så jag antar att jag inte hinner träffa henne innan jag åker? Och Linnea har jag inte heller träffat sen förra veckan, trist! Hoppas dom klarar sig utan mig.

Såhär blev håret efter färgning iaf! Ser lite slitet ut men jag var nyvaken när jag tog bilden, hade sovit med blött hår haha ^^

t och e


HAHA, EPIC FAIL! Vi tycker bland annat om att skela ihop som på första bilden

Vi passar tillsammans, jag och Turbo. Eller Pippzorr, Bubblan, Tuppen, Tubbs, Turrrbo eller vad 17 du nu vill kalla han för.
Hur som helst har jag faktiskt hunnit packa lite! Duktigt. Har dessutom skrivit en lista med massa jag ska ha med mig så jag inte glömmer nå. Hittills har jag dock bara strukit 6/28 saker men det är en bit på vägen, haha! Dessutom har jag städat på min toa, duktig det med. Det är bara jag och lillebror hemma nu ikväll, pappa har firmafest och är på krogen. Mamma är hemma hos sig. Så Jonte spelar Guitar Hero World Tour för det fick han i julklapp. Jag har vart lite social med han men nu sitter jag här en sväng.

det bör packas snart


 
2 dagar kvar
6 dagar kvar
10 dagar kvar

Packning pågår! Eller eh.. Snart iaf... (a)

julaftons bästa

Lillebror: - "Jag kommer ihåg att Evve lärde mig att be till gud och då bad jag efter en radiostyrd bil till julafton, och så fick jag en!!"

HAHAHAHAHA fyfan så jag skrattade! När har jag hunnit vara religiös?! Det är verkligen bara "såå jag" (eller inte..). Jonte berättade att han var kring 6 år och då var jag alltså 8 år. Men ändå, varför lärde jag min lillebror att be till gud, och hur kunde jag veta hur man gjorde?!


london


London är saknat, ta mig tillbaka!

Idag har jag varit osminkad i 31 dagar. Det är helt galet alltså, annars kunde jag gå utan smink typ max två dagar i rad. Jag har haft ett litet hemligt test hur länge jag skulle klara det, jag chansade på en vecka så därför har jag inte nämnt så mycket om det för jag var säker på att jag skulle faila ^^ Men nejnej, 31 dagar har gått nu! Dock lär jag ju sminka mig imorrn när det är julafton, och på nyår sedan också. Och min födelsedag! Men sen ska jag försöka ta det lika lugnt med sminket som jag gjort de senaste veckorna.
Julafton imorrn alltså, jag har 0 julkänsla. Jag och mami har varit hos mommo och moffa och hjälpt till att fixa julmaten idag. Sen har jag tvättat 7 maskiner med kläder där också, jag måste ju ha lite att välja bland när jag ska packa ;) Mamma fick nog en mindre chock när jag talade om vad jag skulle packa med mig för hon tyckte det var aaaalldeles för mycket! Själv tycker jag att jag kommer packa för lite.

Nu ska jag slå in julklappar, sen blir det hårfärgning!

Sen kastar jag in en sånhär länk också, där du kan följa min blogg med bloggkoll. Mina få prenumeranter kanske ökar, för jag har ju fler läsare än bara så.

suddenly

och plötsligt föll alla pusselbitar på plats,
varenda jävla en

fullt ös medvetslös

Kom in ett par minuter innan första perioden var slut: 0-2,  1-2,  2-2
Andra perioden: 3-2,  3-3,  3-4,  3-5,  3-6
Tredje perioden: 4-6,  4-7,  5-7,  6-7,  7-7,  7-8,  8-8

Var en riktigt spännande match som slutade oavgjort (lillebrors lag kvitterade till 8-8 när det återstod åtta sekunder av matchen), därmed blev min brors lag placerade 4:a i serien såsom de ville (det var fjärde och femteplatsen som stod på spel). Har haft det så jävla stressigt idag, hann inte med allt jag skulle.
Efter matchen hade klockan passerat fyra, jag och mamma åkte till Erikssons Center och jag valde ut en sportbag jag vill ha i julklapp som hon köpte. Sen hittade hon en julklapp till Jonte och jag hittade skor så jag ringde dit pappa och han köpte dom åt mig.
Jag insåg snabbt att jag inte skulle hinna till träningen kl 17.00 så jag for hem och åt istället och sen skjutsade pappa mig och Jonte upp till mormor och morfar där vi hjälpte dom med julgranen. Var skönt att få det bortgjort, hade tänkt ta det efter träningen men hann inte dit så fixade bort det tidigare. Skulle tvätta lite kläder där också eftersom jag åker snart men orkade inte packa ihop dom så jag åker dit imorrn istället och fixar det.

Nu har jag nyss ringt och surrat med Christoffer och jag ska slå in lite julklappar strax. Sen plocka ihop ännu mer smutstvätt för imorrn blir det tidig uppstigning, vid åtta skulle jag tro. Blä på det!


Och dagens jävla besvikelse går till två kära vänner. Så less så jag kan spy på er båda, när man kämpar och försöker få ihop det så blir man ändå stoppad i andra hand och skit får man för att man försöker. Men jag ska försöka komma ihåg det här, mina små hjärtan! :)

söndagar är tråkiga

Idag har jag inte gjort mycket. Plumsat i djupsnö mest halva dagen. Övningskört lite och tränat fickparkera. Har insett att jag suger på att skilja på höger och vänster. Och att människor som går rakt framför bilen stressar mig.

Imorgon ska jag upp till mormor och morfar och fixa julgranen, sen ska jag iväg och kolla på hockey och Linnea kanske skulle joina om hon skulle till stan, sen blir det två timmars träning. Däremellan nånstans måste jag försöka äta middag. Hm? Nåväl, det blir bra!


keep it together


Jag försöker minnas vilken av kuddarna som låg på din sida när du var här,
för ingen av dom luktar som du längre...
 

nattliga tankar

Jag mår lite småilla. Det smakar äckligt i käften. Körtelfeber smakar! Det smakar sjukdom liksom. Och jag mår illa av det!! Det spelar ingen roll hur många gånger jag borstar tänderna eller vad jag trycker in i käften, det smakar körtelfeber. Ni som haft det kanske vet vad jag menar. Ni andra borde vara riktigt glada.
Min matlust har inte direkt kommit tillbaka. Linnea sa att hon tycker jag blivit smalare, själv känner jag mig som en köttbulle för magen är svullen när alla organ är förstorade. Fast mina höftben har börjat sticka ut onormalt mycket och det är fan inte snyggt. Ge mig lite matlust så jag kan se normal ut igen?

Och ååååh, jag saknar Christoffer. Faktum är det att han "bara" är 59 mil ifrån mig nu eftersom han befinner sig i Strömsund. Och det är inte mycket mot de 95 mil som annars skiljer. Jag har bra lust att gå ner till Strömsund nu, men han hinner nog åka hem innan jag har hunnit komma dit.

Men nu är det bara.. (om vi räknar att det är lördag, som det faktiskt är fast det är som fredag för mig eftersom jag inte gått och lagt mig ännu)
4 dagar till julafton
7 dagar tills jag åker
11 dagar till nyårsafton
15 dagar tills jag fyller år



I haven't got a clue if you're the one, but I like you and I like how you make me feel

jullov!

Idag var jag till skolan halv tio. Hade en lektion, historia. Vi skulle ha nå muntligt föredrag/prov/redovisning, ja jag vet inte riktigt vad det var. Min lärare tyckte jag kunde prova vara med på det, jaha ursäkta men jag har inte varit i skolan på 3 veckor, vad är det ni ska surra om ens? Jag hann inte ens läsa på nått om det men jag var med ändå och det gick nog hyfsat bra ändå. Vi var i en grupp på tre. Slutade vid halv elva och väntade på Linnea som slutade typ 20 min senare. Då var vi hem till henne, rastade min hund och for ner på stan och julklappshandlade, åkte sen tillbaka till henne.

Så nu har jag bara kvar julklappar till min bror och morfar. Och om jag köper nått till morbror får jag se. Men jag vet vad jag ska köpa åt min morfar och möjligtvis åt min bror med.

Nu ska min hund kvällsrastas och sen ska jag nog gå och sova. Får fundera över vad som ska hittas på i helgen! Imorrn är det bara julavslutning och den ids jag inte gå på så då blir det sovmorgon :)

du förtjänar att dö

För tre år sen fällde du mig, jag föll på första försöket
SÅ DU KAN VÄL GE FAN I ATT SPARKA DEN SOM REDAN LIGGER
( något du absolut inte kunnat sluta göra de tre senaste åren )
 




är någon vaken?

För det är nämligen jag. Och visst borde jag sova, men jag är alldeles för pigg för det! Nattens sista sms skickades kring 3.25 och nu har klockan redan hunnit bli såhär mycket. Jag ska gå och lägga mig i soffan och kolla om det skulle råka vara något bra på teve vilket jag tvivlar på men iaf. Om inte annat kryper jag ner i sängen bredvid min tjocka hund som har tagit för sig. Den andra ligger på golvet nedanför sängen och den tredje ute i hallen. Alarmet på mammas mobil har redan ringt en gång så hon ska upp snart. Men hon brukar snooza i typ en timme (jag har ärvt det av henne dessutom).

jag och min lilla julren



I tried so hard, but in the end it doesn't even matter
 

morbror

Min morbror ringde nyss och surrade lite. Jag har ju knappt nån röst att prata med men han frågade mest hur det var med mig nu och det. Han sökte egentligen efter mamma men hon är och handlar.

Det är så jävla tråkigt att han inte kommer upp och firar jul med oss i år :( Det är första gången han inte är med en julafton här sen han flyttade till Stockholm. Eller första gången någonsin egentligen. Jag hade så gärna viljat åka ner med mamma och hälsa på han för det var ett tag sen vi var där. Mamma har nog bara varit nån gång till han sen han flyttade men jag, pappa och lillebror brukar ju stanna till där under somrarna när vi är på resande fot.

Jag saknar min morbror, jag brukar träffa han två gånger om året, det är sommaren och julen. I år har jag nog inte träffat han en enda gång! En snabb sväng i somras har jag för mig, men jag var bortrest större delen av då han var här på snabbvisit. Och i jul kommer han inte upp som sagt..

tevekväll

Jag såg en riktigt bra dokumentar nu ikväll. Den var från 22.00-00.00, Bom Bali hette den. Den handlade om terrorist bombning i Bali för 6-7 år sen. Den var intressant!

Linnea lämnade en kommentar för drygt en halvtimme sen (i tidigare inlägget), en uppmaning om att jag skulle bli frisk. Jag vill bli frisk! Hon saknar mig och jag saknar henne också. Jag saknar måndagsmorgon och Bonde söker fru-onsdagar!
Min lillebror sa dessutom till mig ikväll, "Öhh.. Har du typ glömt bort hur det känns att vara frisk?" och ja, jag har fan det. Jag kommer inte ihåg hur det känns att kunna svälja utan en fruktansvärd jävla smärta, eller hur det är att andas genom näsan utan problem. Faktum är att jag inte ens kommer ihåg hur frisk luft och kyla känns, för nu har jag varit instängd i hur många dagar som helst. Nu har jag vart sjuk alldeles för länge. Men frisk ska jag bli för om 13 dagar (eller egentligen 12 eftersom klockan är över 00.00) så åker jag. Då ska jag vara frisk!

jag tror att jag börjar må bättre

Idag är första gången på hela veckan som jag har ätit! Det har varit så jävla frustrerande att sitta med kurrande mage vid matbordet och inte kunnat äta ändå. För hungrig har jag varit. Har inte ätit ordentligt sen i måndags då jag åt middag. I förrgår åt jag visserligen två köttbullar men det klarar man sig inte länge på. Idag åt jag inte mycket, men jag åt iaf. Pappa frågade vad det var med mig när jag kom in i köket och hade kvälvningar och höll på. Men jag var så jävla hungrig haha!


linnea hos mig i lördags förra veckan :)

Blir ingen skola för mig imorrn heller om jag inte skulle tillfriskna genom ett under. Men jag mår faktiskt hyfsat bra nu ändå. Det är nog för att halsflussen börjar ge med sig skulle jag tro. Måste till skolan och hämta massa böcker iaf.. Lär ha en hel del att göra under lovet! Blä för det.

Nu ska jag ta min penicillin så jag måste äta nått före..


jag kan andas

Nu kan jag andas genom näsan igen. Vilken befrielse! I två-tre dagar har det inte alls gått. Jag mår rätt så illa nu, känns som att jag har hostat upp en av mina halsmandlar nyss. Jag ska gå och dricka cola, sen ska jag sova.


Fick läkarbesked idag, inga goda nyheter. Fuck.

men usch och fy på sjuka

Mamma ringde imorse och sa att jag hade fått läkartid tjugo över nio. Väl där stack dom mig i armen, tog tre provrör med blod, grävde lite i halsen och vi pratade om vad jag ska göra under jullovet. Sen fick jag gå in till läkaren, han sa att jag har körtelfeber, förstorad lever och förstorad mjälte och även var värdena på blodplättar något låga, vad nu det ska betyda. Dessutom har jag fått halsfluss igen så nu har jag fått en starkare penicillinkur. Ska äta 30 tabletter på 7,5 dagar så det är ju hur många som helst. Dom gick faktiskt ner ganska lätt.
 
Det enda som är, är att man spyr som en gris av dom. Jag har typ legat på toan hela dagen och spytt känns det som. Imorse spydde jag typ fem gånger, sen efter det har jag spytt 3 gånger. Inte alls trevligt. Läkaren sa att han kunde lägga en slant på att Christoffer är den skyldige till att jag har körtelfeber, jag kan lägga ett antal slantar på att han är det haha ;)
 
När jag kom hem ringde jag till min pojk som också är sjukling idag, sen låg jag utslagen i soffan tills vid elva, då gick jag och la mig. Jag vaknade några gånger för att springa upp och spy (dom där tre gångerna jag nämnde förr..) men jag klev inte upp förrän halv åtta. Då var jag alldeles snurrig och trodde att jag missat Bonde söker fru, men det hade jag inte. Linnea ringde och informerade om dagsläget och lite sånt där.
Så har jag kollat teve tills nyss. Nu ska jag nog sova, jag mår som ett as :)

som om man aldrig ska få bli frisk

Haha fan, det är inte sant. Satans jävla skit. Vet ni vad? Jag har fått halsfluss. IGEN. Vafan, jag slutade med penicillinet för två jävla dagar sedan och jag har redan halsfluss igen! Vad är det här för jävla skit?!


Förstår inte varför jag gick till skolan igår, kände mig ganska hängig då fortfarande. Men som pappa sa, den siste idioten är inte född ännu! ;)

skola

Jojomänsan, idag var jag till skolan. Närapå att avlida trots allt. Det var hyfsat jobbigt, jag vet att jag är långt ifrån frisk. Men jag genomled dagen trots allt. Imorgon har vi en lätt dag. Först 80 minuters matte på morgonen, sen 80 minuters spanska och efter det 45 min lunch innan bussen går ner till Gällivare och då ska vi på föreläsning, fast den börjar visserligen först 13.15 men ändå. Och det är allt!

Onsdagen var också nå specialargrejs, torsdag har jag en lektion (plus ett omprov innan jag slutar) och fredag tre lektioner. Det ska nog gå! :)

Nu ska jag skriva ihop en skrivbords stol som pappa har köpt. Sen ska jag göra ingenting alls. Jajamänsan!

om att sova bort en söndag

Av diverse olika anledningar somnade jag inte förrän klockan fyra imorse. Gårdagen blev riktigt trevlig! Mamma for iväg på julbord vid fyra så jag var ensam drygt en timme och sen kom Linnea hit. Michaela dök upp typ 10 min senare. Hon har varit akutchaufför igårkväll eftersom det inte var säkert om jag skulle vara tvungen att åka in på akuten över natten eller inte. Men som tur var så slapp jag det :)
När Micka åkte hemåt så började jag och Linnea laga mat. Sen åt vi, surrade och resten av kvällen spenderade vi framför teven. Kvällen slutades med telefonprat med en upprörd(?) pojke. Och ungefär sjuhundrafemtioelva sms innan jag somnade.
Idag vaknade jag vid halv två tror jag det var. Jag gick upp, satt i köket en halvtimme men bestämde mig för att gå och sova igen. Sov till vid femtiden tror jag. Sen klev jag upp och väntade på middag. Jag har inte alls gjort nått idag vilket kanske märks.


Imorgon måste jag verkligen försöka gå till skolan hur jag än mår. Förra veckan har jag missat svenskaredovisning (som egentligen skulle göras veckan innan det men då var jag till läkaren), omprov i samhällskunskap och dataprov (som också skulle göras för två veckor sen då jag var hos läkaren). Sen har jag missat en hel del annat också, bläää.


Nu ska jag färga ögonbryn och ögonfransar om jag orkar, sen duschen och efter det ska jag ringa till Christoffer.


hos dig är jag underbar

Jag har vaknat mitt i natten utav tystnaden och önskat att du sov här bredvid mig
..and I miss you in my arms tonight


ikväll hoppas vi

Ikväll sitter jag och hoppas på att min lever ska sluta göra ont. För nu gör den bara förbannat ont. Jag mår illa och känner mig allmänt jävlig, gråtfärdig. Det är sjukt vad ont det gör, känns som knivar i levern. Imorgon hoppas jag att Linnea kommer hit. Det vore trevligt. Då lagar vi mat, pratar skit, busar och har roligt. Och kanske sover litegrann också, om det behövs. Vi får se vad som händer!

Inte en enda alvedon under hela dagen än så länge heller! Finfint. Nu ska jag snart börja dra mig till kojs innan levern plågar ihjäl mig, iaf känns det så. Tjoflöjt.


Kärleken har mer krokar än en fiskelina.  Det ni.

ojdå, ett stycke ångest

Jotack, jag fick lite ångest nu när jag spanade in gymnasiets frånvaroprogram. Ifall ni ville veta så kommer min topp 3 här:

1. Kurs: MA1201 Matematik A - frånvarotid: 9 timmar, 20 minuter
2. Kurs: EN1201 Engelska A - frånvarotid: 5 timmar, 20 minuter
3. Kurs: SP1301 Moderna språk, steg 1 (spanska) - frånvarotid: 5 timmar, 20 minuter

Ångestkänslor! Jag ska bli bättre på att gå på matten. Engelskan och spanskan ligger frånvaron så hög för att jag vart borta 4 lektioner. Det suger att vi har dom måndag och tisdag om man är sjuk då. På två dagar missar man liksom 2 timmar och 40 minuters lektion :s Nånå, resten av frånvaron ligger på drygt 2 timmar så det är ingen fara. Men det är illa vad jag har varit sjuk de sista tre veckorna. Och mattelektionerna, vad ska man säga.. Har för vana att ta sovmorgon under dom istället (a)

svar på testerna

Idag ringde dom från läkaren. Testsvaren hade kommit men dom hade inte visat något (antar därför att de var negativa?). Jag har virus i kroppen men dom vet inte vad för sorts virus. Så jag ska in på torsdag nästa vecka och ta nya blodprov. Min kropp har bildat så mycket antikroppar så ja, jag vet inte vad dom menade. Det var en hel massa som dom sa. Iaf så trodde dom att det var körtelfeber så jag hade rätt! :)
Nu får jag inte anstränga mig eller vara med på idrotten. Sucks big time det också. Fattar inte hur det ska funka när jag springer mellan mamma och pappa (6 långa trappor).. Dessutom har jag urdåliga levervärden just nu :s Det är verkligen inte bra. Så dom måste kolla upp varför jag har det också. Jag tror det är för att jag har ätit så mycket alvedon. Har räknat ut att jag ätit 32 stycken på 7 dagar, det är sjukligt. Nu får ingen slå mig i magen iaf, det är tydligen jättefarligt när jag har så dåliga levervärden. Så Linnea har blivit min bodyguard haha!

Jag var iaf överlycklig när jag vaknade imorse för det är första gången på sju dagar som jag inte behöver trycka i mig alvedon det första jag gör på morgonen! :D Hittills inga alvedon alls, jag är glad! (okej, det lät tokigt) Knölen på halsen är kvar, men nu hostar jag och det är jobbigt att svälja också. Ont i magen har jag (säkert i levern?) och i musklerna men annars funkar det.

fallet är löst!

Jag har fått körtelfeber (infektiös mononukleos / kyssjuka / kissing disease) - tror jag iaf! Har läst om det nu och nästan allt stämmer in på hur jag känner mig:

"Vanligast är förstorade tonsiller (halsmandlar) och förstorade lymfknutor i halsen, i armhålorna och i ljumskarna. Feber, trötthet och svårighet att svälja är också vanligt. Andra symptom som kopplas till körtelfeber är värk i lederna och ont i musklerna, svullna ögonlock, utslag på huden och illamående. Mjälten och levern kan vara förstorade."

Huuujja! Men under nästa vecka får jag svar iaf. Men det är säkert nått helt annat bara därför.. Nu kan jag vara lite lugn, TROR JAG. Tills dess ska jag lägga mig ner och dö, adjöss!

läkarbesök

Ett stick i pekfingret, ett i armvecket, fyra blodrör och tre svimförsök senare sitter jag här hemma nu. Jag har alltså varit hos läkaren. Efter mitt besök där är jag förvirrad, chockad, arg, lättad. Ja, en salig blandning av olika känslor. Jag vill bara skratta åt allt. Läkaren trodde iaf att det bara var nån sorts influensa och jag ska fortsätta äta penicillinet tiden ut.

Jag har nyss underrättat min mami, pojkvän och Michaela. Linnea lär få en chock ikväll när hon kommer hit. Fyfan vad hon kommer skratta! Hon är en elak unge :( Men jag sparar det som en överraskning till henne. Och nej, jag tänker inte skriva nått om det i bloggen. Det är alldeles för jävla sjukt. Jag är förbannad ;o

Jag mår faktiskt ganska bra nu. Det är morgon och kvällar som är värst. Imorse var det hemskt. Vaknade 4.20 och kunde inte somna om, sen när jag väl gjorde det har jag sovit en timme åt gången fram tills jag orkade upp för att ta alvedon.

RSS 2.0