två dagar kvar

till vår avresa till london. jag trivs här. inte bara för pojkarna, nej. utan för att jag trivs på riktigt. jag kan seriöst överväga att flytta hit, jag tycker om gävle! och vädret också.


igår var jag på arenan hela halva dagen fast det inte var tänkt, på eftermiddagen blev jag telefonguidad in till stan där jag träffade christoffer och hans låtsasmamma. vi var och fikade, eller jag drack vatten och dom fikade. sen var vi runt på stan och pratade och sen skjutsade de mig till arenan innan de åkte hem. var trevligt att träffa pojken igen!

nu ska jag iväg till arenan och christoffer är påväg in till stan med bussen så jag ska möta upp honom på en kvart eller så. det här är nog sista uppdateringen innan london, men kanske hinner jag med en ikväll.. om inte annat, SO LONG SVERIGE!

jag trivs

kan man klaga när det är stekarväder ute och man sitter och tittar på pojkar som tränar fyspass i bar överkropp? jag ska lätt flytta hit, vem är med?


idag blev det stan igen. jag köpte ett linne också. imorrn blir det tidig uppstigning för då ska jag iväg och kolla på ispass, sen till furuviksparken eller vad det nu hette och sen på kvällen ska jag kika på bwo tydligen, de är nå gratis familjegrejs mitt i stan i gävle.


boys will be boys

veckan som gick

ja den gick med en jäkla fart. men kul har jag haft. måndag kom malin in till stan. råkade visst försova mig så hon satt 45 minuter och väntade på mig, HAHA FÖRLÅT! men hur som helst knallade vi på stan i typ sex timmar, bland annat så fick jag träffa christoffer första gången, han är en gävlebo uppe på gällivarebesök. det var trevligt ju! malin bjöd mig på mat sen och minns jag inte fel så var jag ute och åkte bil med michaela också.
tisdag hände inget speciellt, sov länge och sen blev det nattpromenad också, myspys. två timmar ute och knalla med en tvåbent och en fyrbent till.
onsdag var jag till robin på morgonen. eller förmiddagen, kalla det vad du vill. han och christoffer skruvade i hans moped och sen kom micke hem från jobbet och tittade på. jag var bara gloende sällskap. knallade hem sen och åt och sånt, sen kom robin förbi och vi kollade teve, christoffer dök också upp sen. robin avlägsnade och jag och christoffer tog en promenad innan han gick hem. jag knallade hem för att sova.
torsdag sov jag skitlänge har jag för mig. lina kom förbi så vi tog en promenad och surrade och sådär. sen gjorde vi fruktsallad när vi kom hem, mums. vi umgås alldeles för lite nu för tiden, det är trist. christoffer joinade oss på kvällskvisten nån gång och vi såg en skräckis alla tre. lite småläskig! sen tog vi promenad och skiljdes åt och knallade hemåt.
fredag morgon tvingade jag stackars robin hem till mig. han ringde och väckte mig efter nio så jag hoppade i duschen och så kom han förbi, vi kollade teve och surrade och han drog hem vid tolv då vi skulle börja åka neråt i landet. hann som tur var träffa michaela en snabbis så vi hann uppdatera oss i varandras världar innan vi åkte iväg. första stopp var i umeå hos faster och hennes man.
lördag morgon fortsatte vår resa neråt i landet. stoppet för idag var sundsvall, vi hann röja stan lite men jag köpte inget alls.
söndag fotsatte vi ner till gävle och där stannar vi till 26:e juli. det var skönt att komma fram och det var ett himla körandes runt, runt innan allt var helt klart. massor med lämna grejor osv. lillebror är på hockeyskola här så. jag och papi bor på hotell.

idag, måndag, tror jag? har jag fått sova enda till klockan tio, wow alltså. rena lyxet. sen åkte jag och pappa till stan och shoppade. köpte bara en huvtröja men det är ju nått iaf. letade efter foppatofflor men de hade inga röda i min storlek, och jag ska ha röda. fattar knappt ens att jag vill ha såna där, dom är ju så jävla fula. men sköna är dom ju iaf. dom har bara massa stora foppatofflor, skaffa lite små ju så jag kan ha några, drunknar ju i dom andra. wellwell, imorrn får jag köpa några om jag hittar, annars får jag ta en annan färg. får sova till vid nio imorrn tror jag, skönt.

nu ska jag ringa några telefonsamtal!


unga hjärtan springer fritt

okej, uppdatering

måndag-torsdag gjorde jag nog inget speciellt vad jag minns, typ levde på som vanligt. på fredag kom linnea in till stan för att jobba med mig. vi jobbade 9-12 och sen hade vi lunch i tre timmar, woho vad duktigt. vi började alltså jobba 15 igen. fram tills dess så ja, vi åt givetvis lunch. det blev skräpmat från md's som vi åt utanför hyreshuset mitt. så sprang vi lite på stan innan vi gick till polisstationen för att fixa nytt pass åt mig. efter det bar det tillbaka till jobbet men vi stannade på vägen och satt på bryggan ett tag. jobbade sedan 15-16 innan vi rullade mot stan igen, även denna gång stopp vid bryggan för att glassa. jag fick faktiskt lite färg till och med. men bara lite. sen iaf, så sprang vi till lekparken och robin kom dit. vi surrade och bestämde oss för att köpa glass. eller dom, men inte jag. sen åkte linnea hemåt medan jag och robin gick hem till mig för att jag skulle få äta nånting. robin beundrade hundarna tror jag och vi surrade och sen stack han hem för att äta. kvällen började med lite kvällsragg och slutade med en film hos michaela. mysigt.

på lördag åkte jag och michaela in till pajala för att gå på marknaden. där joinade lina och sanna oss och dom åkte även hem med oss. hittade ingenting och det var snorkallt men trevligt ändå. i finland däremot, där hittade vi grejer! på kvällen var jag och micka ute och raggade (det börjar bli en vana nu). vi hittade lite folk och jag var hemma vid ett. teve och sedan sova halv tre. men inte länge, 20 minuter efteråt ringer robin och han lanade med sin låtsasbror och nån annan kille. så jag pratade med dom från och till enda fram till klockan nio på morgonen, sammanlagt kanske drygt 5 timmar, vi hade några pauser däremellan också haha. men kul var det, jag hade ont i käften efter att jag garvat så mycket. fick iaf sova från 9-12.

på söndag var vi upp till mormor och morfar och åt, dom grillade. sen åkte jag hem och tog det lugnt, michaela svängde förbi och plockade upp mig så vi körde runt i stan, sedan till sandviken och träffade linnea, pernilla och josefine. vi slutade på sjöpen med dom och micka åkte hemåt (tror jag? ;)). var ute tills vid ett och sen hem men även inatt blev det låångt telefonsamtal med robin och david och sen kopplade vi även in linnea så det blev två timmar det också. vid fem fick jag sova. vaknade av att linnea ringde vid tolv. hade tänkt kliva upp nio.. hundfan hade slitit ut kontakten till väckarklockan - som vanligt!! får verkligen spader när hon gör så.



nu sitter jag här iaf, dags att avrunda. min buss går på ca 1,5 timme.. måste packa. nu ska jag bli bybarn igen för ett par dagar!

RSS 2.0