Det här är början på ett nytt kapitel

TACK världens bästa pappa som har kört mig hundra mil på två dagar och idag kämpat och satt upp nya tapeter så att man slipper de fula gamla kräk-tapeterna ;)


Nyss kommit ner till Gävle och pappa börjar spackla direkt!


Nytapeterna börjar åka upp. Ser genast bättre ut, skönt att slippa dom röda!


Och klaaaart! Känns så jävla mycket större och de är verkligen finare


Imorgon ska det hängas upp lite på väggarna och fixas lite så det inte är så tomt. Känns ju hur stort som helst när allt är vitt och det inte sitter uppe något på väggarna. Nu blir man ju glad av att vara inomhus, tidigare blev man ju deprimerad på grund av tapeterna haha :D


Och det här är sista sidan på detta kapitel.


Jag chansar. Antingen så lyckas jag..

Stupid might fail, but smart doesn’t even try



..eller så gör jag inte det


Alltså... men snälla?!

Har hittat hur många som helst jobbannonser som går i liknande stil:


Börjar som fundera lite vart jag bor? Enkla jobb som inte kräver utbildning, som tex butiks/kioskbiträde har oftast andra konstiga krav.. Ja det är inte riktigt lätt här i världen :)


Mamsi har flyttat

Stället som har varit mitt hem i nio år är inte det längre. Det känns konstigt! Idag har vi flyttat i 12 timmar (!!!). Mamma började åtta på morgonen, jag var uppe klockan tio och vi har blivit klara tio på kvällen. Blev matpaus för alla sex stycken hos mormor och morfar bara, annars har vi varit i full gång hela dagen. Man är lagomt slut i kroppen nu.

Vi har aldrig bott såhär länge på ett ställe med mamma. Förut flyttade vi efter 1,5 år på varje ställe vi bodde. Mina föräldrar har ju bott grannar i nio år nu så det känns lite konstigt att inte kunna springa emellan längre. Det är ju inte långt nu heller, men det tar i alla fall minst fem minuter att gå. Pappa har bott här länge, och han har vi inte flyttat så mycket med så man är ju van att bo här. Förut var man van att flytta med mamma, det var kul med nytt ställe hela tiden. Nu känns det lite konstigt, kanske för att hon har flyttat till mindre lägenhet också. Den är riktigt fin och rymlig, hade också velat ha en sån lägenhet själv!

Tekniskt sett så bor jag faktiskt ingenstans just nu haha.. Är ju skriven hos mamma och hon har ju ändrat sin adress men bara för sig själv. Min adressändring börjar gälla först nästa helg typ, så jag finns som ingenstans just nu haha! Väntar på mitt ICA-kort men det ska förhoppningsvis inte hinna komma bort på vägen, får ju knappt någon post.


Eftersom vi har bytt lägenhet med en annan familj så har vi flyttat saker eftersom. Vardagsrummet och sovrummet är proppfyllt med kartonger och grejer och sängarna står inne på toan haha. Imorgon ska jag börja hjälpa mamma att packa upp. Hon och hennes hund sover i byn inatt. Jag och min jycke sover hemma hos pappa inatt. Och nej pappa, hon är inte i närheten av din fina soffa ;) Hon ligger på mattan framför teven och sover.

Det var ett lååångt inlägg. Får se när man somnar inatt, är rätt så uppe i varv fastän jag är trött.


Mitt i kaoset

Jag är så sjuuukt jäkla trött, ska snart sova. Kom hem till Gällivare i onsdags kväll vid halv elva. Något skillnad på vädret mot i Turkiet haha.. Igår tror jag inte att jag gjorde så mycket, kommer inte ihåg? Var med Ida en sväng på Ica Kvantum och kollade in det i alla fall för det öppnade i onsdags.
Idag har vi kört grejer till nya lägenheten så man är rätt trött nu. Orkar inte skriva nått nu utan det blir senare, imorgon flyttar vi helt i alla fall. Förutom förrådet som ska rensas nästa vecka.

Tills vidare bjuder jag på en bild på brännan jag hade efter tre dagar på stranden:

Jo nä men att, det gjorde rätt ont att gå i jeansshort den kvällen kan jag ju säga..

Lägger upp bilder och skriver lite om Turkiet senare, har bilderna i kameran ännu. Sjukt jävla bra och härligt har det varit, +30-35 grader varenda jäkla dag, 28 grader i havet och kring 28 grader på kvällarna. Vill tillbakaaaa. Det är ångest med höst och vinter.


Sista inlägget innan Turkiet

Blev Idol med Ida och pappa ikväll, under dagen så har jag packat och sen inte gjort så mycket mer. Eller var med Lina på stan en sväng också, var ett bra jäkla tag sen vi träffades sist så det var välbehövligt! Tog ett glas rödvin med pappa nyligen för att lugna nerverna så att man kan sova ikväll. Låg vaken i över två timmar igår och nojade över allt som kan hända, haha.. :s Nu är jag i alla fall sjukt trött och ska snabbt som attan blogga klart och stänga mina blå.

Pratade nyss med min fina pojk som för ovanlighetens skull hade somnat på soffan. Det händer liksom aldrig. Hehe (lögn). Hinner i alla fall byta några ord med honom imorgon ett x antal gånger innan vi drar från svensk mark, för han är ledig eftersom han ska till läkaren på morgonen. Plus att han har lovat att ringa nån gång, och skriva som vanligt, fast känns inte så kul att inte kunna skriva en miljon sms eller kunna ringa precis när man vill. :( Men jaja, det är ju bara en vecka och jag ska faktiskt på semester, så tror inte det kommer gå någon större nöd på mig ändå faktiskt!

Klockan står på 6.50, ska upp och duscha och packa ner det allra sista innan bilen rullar kl åtta. Vi ska stanna i Överkalix och Gammelstad innan vi kommer till Luleå, vart vi ska strosa runt och sen äta innan flyget går. NERVO TJEJ! Det här är alltså det sista som hörs av mig på ett par dagar, typ tills torsdag nästa vecka kanske. Förhoppningsvis är jag också en aning brunare när jag anländer Sverige på onsdag kväll 21 september. Tjohej!


Nej men gud nej, jag är inte alls paranoid

Saker som jag är rädd för nu när jag ska åka utomlands (JA, jag är sjukt nojig):

1. Planet störtar
2. Planet blir kapat
3. Att det ska finnas hajar vid stranden
4. Att jag ska bli dränkt av en undervattensström

Vem sa att jag inte var överdriven? Haha ååh, hatar att jag är så sjukligt orolig och nervös av mig.. Det värsta av allt är att jag faktiskt är helt seriös haha :( Det finns säkert mer men det där oroar jag mig för i alla fall. Förmodligen helt i onödan men jag rår inte för det, jag bara är sån. Tror jag ser för mycket på film och dokumentärer om sånt där så det är därför jag är nojig..

Sen hoppas jag att jag har packat med tillräckligt, och inte glömt bort något.. Jaja, jag vet i alla fall att mina tre bikiniunderdelar och fyra överdelar ska räcka en vecka, och det är väl rätt viktigt haha!

Såhär ska vi nog bo:


Det närmar sig

Hahah ååhh vilket damp jag är alltså. Envis och just nu eller kanske bara tidigare egentligen, en aning förvirrad jävel men skam den som ger sig. Eller? Jaja, nu är det slutdampat.

Har i alla fall hängt med Idogirl idag och i helgen. Sen har jag tvättat idag och hämtat mammas resväska som vi ska låna. Tyckte den kändes tung som fan och pappa prova också lyfta den men han sa att dom hårda väskorna brukar väga lite. Så öppnade jag den nu och så låg det massa gamla leksaker i den sen min bror var liten haha :D Imorgon ska jag packa det som jag har tvättat i alla fall, usch har verkligen inte mycket kläder att ha med mig känns det som.. Men blir nog grymt ändå!


Grillning igår eftermiddag/kväll med mamma och hundarna. Gick inte så bra, svinkallt för solen bestämde sig för att gå i moln, elden vela inte ta sig, det ville aldrig bli glöd, vart less och grillade i elden, släckte den och for hem haha ;)


Mamma, Peter och hundarna for till Norge idag så träffar inte dom förrän vi kommer hem nästa vecka. Känns lite konstigt att inte ha någon hund att rasta eller vara sällskap åt, men vi åker ju snart så de kunde inte vara hemma. Är lite nervös när min hundo är borta eftersom hon är lite speciell. Eller ganska mycket speciell till och med (ja hon är mongo, men hon är bra ändå ♥).

På onsdag morgon, eller ja vid åttatiden så drar vi iväg. Planet går från Luleå kl 19.30 men vi ska göra en del innan det och på vägen dit. Landar halv ett på natten (halv två turkisk tid). Christoffer skulle till läkaren på torsdag men nu ska han dit på onsdag istället och jag tycker det var jävla bra, för då kan jag prata med han efteråt och höra hur det gick. Som tur är så blir han inte sövd i alla fall utan får bara lokalbedövning, men jag är orolig och hoppas att dom hittar felet nu när dom kollar upp de igen :( Morfar ska operera ögat också när vi är borta, så det hoppas jag också går bra. Tur att pappa har fyllt på min mobil så man kan hålla kontakten med dom här hemma litegrann iaf och få veta vad som händer och sker.

Nu är det snart läggdags! Imorgon ska jag inte sova hela dagen, för jag ska lägga mig tidigt så att jag är trött tidigt eftersom jag ska upp tidigt på onsdag. Mycket tidigt och ingen förstår, mmmbra!


Relaaaaax

Kanske man bara ska pausa ett tag? Lägga allt på sidan och leva lite sådär omedvetet? Kanske är det vad som krävs? Det hjälper inte att gå runt och noja, det gör det faktiskt inte. Kanske ska man sluta se framåt så mycket, och bara leva i nuet? Kanske jag ska sluta planera så sjuhelvetes mycket, och stressa inför allt när det kanske inte går som tänkt? Kanske jag skulle må bättre av det?

Javisstfan, jag stänger av halva hjärnan (ungefär) och lever lite nu. Jag ska utomlands snart och då ska jag bara leva för dagen, inget tänka framåt och inget planerande. Tror det blir jävligt nyttigt för min del!


Vi har en hel del att göra

Körde typ 30-40 packade flyttkartonger till mormor och morfars garage idag för det tar ju sån jävla plats i lägenheten. Det känns inte ens tomt efter att man har packat, helt knäppt vad mycket grejer man har. Hos mamma har jag packat sju lådor med grejer, man funderar liksom vart allt har varit eftersom mitt rum ser ut precis som det brukar, förutom att allt på väggarna är nerplockat..



Vi har hur mycket som helst kvar (eller ja mamma har, jag är klar med mitt rum) men tur att hon har tid på sig. Fast det som jag har kvar att göra är att det ska rensas kläder i klädkammaren också, och saker i källaren. Men det skulle vi nog göra imorgon tror jag?

Ja det händer ju inte så mycket här förutom att det packas och körs runt kartonger. Därför är det inte så kul att blogga heller, för det finns som inte mycket att skriva om. Men på onsdag bär det av till MYCKET varmare breddgrader och fyfan vad skönt det ska bli :) Min snälla pappa har även fyllt på min mobil så nu kan jag äntligen ringa, och så har jag gratis surf också! Och min kära mormor gav mig en fin slant som jag ska spara på så länge jag kan. Är inte superfattig nå mer, fint de!


Arg? Ja. Irriterad? Ja. Damp? Ja.

Idag har jag mått illa, haft huvudvärk, varit yr, velat spy, knappt ätit för jag har inte varit hungrig osv. Jag hade verkligen lust att bara riva ner allting, riva sönder det, stampa på det, spotta på det, förstöra det, bränna det, skriva FUCK IT över hela jävla skiten och lägga mig ner på golvet och skrika "dö för fan" till hela världen, ja ni vet. Eller kanske inte.

Mitt humör har inte varit på topp idag, utan tvärtom. Eller ja, jag har hållt det där dampiga inom mig faktiskt, som tur är. Annars hade nog överstående mycket möjligt ha kunnat inträffa haha, fyfan idag har jag inte varit glad.. Men det har lagt sig nu, och jag ska tvätta bort sminket och kila över till mamma och sova. Och hoppas på att morgondagen är heeelt tvärtemot idag och jag vaknar glad som en lärka (eller nått).


Leave me breathless


Arg chey_92

Har packat klart hela mitt rum hos mamma nu, allt ligger nerpackat i kartonger. Lite duktigt sådär! Så har bara byrå, garderob, säng och sängbord kvar i rummet + en massa kartonger då. Idag var det uppstigning hur tidigt som helst, klockan nio vilket var typ sjukt länge sen? Sen har jag fått hjälp av mormor att sy upp gardiner. Gick faktiskt bra, men märks att det var typ fyra år sedan man hade syslöjd :P Sen lagade hon min jackfika för dragkedjan hade släppt.

För typ en timme sen fick jag världens jävla rådamp, men tänkte att jag skulle lugna ner mig och så gjorde jag det, men vettetusan om jag får damp snart igen. Ni vet typ sådär som när en vattenballong spicker? Så känner jag mig nu hehe.. Inte blir det bättre av att jag inte har nå pengar på mobilen, kan inte ens ringa en signal... ELLER att näthelvetet krånglar så jag kan inte skicka nå sms, eller jag kan men dom kommer inte fram. Ta emot kan jag typ inte heller, alla sms kommer typ en gång i timmen eller nått -.- Det var så igår också, tydligen några stycken som har problem med det. Jävligt störande!!


Jag just nu, waiting for the storm to pass? Or at least trying to...



Jag om några minuter? Eller sekunder kanske? haha

HAHA, hag har verkligen sämst humor....


Mitt i flyttkaoset



Har lite beslutsångest över hur min hunds rosetter ska packas ner, hmm.. Lär ändå få stryka dom sen men jag vill inte att dom ska bli mosade.. Vad som helst kan få hända med mina andra grejer, men jag dör om något händer min hunds priser haha ;) Nåja, nu ska jag fortsätta packa ner mitt liv i flyttkartonger!


Blablabla, det här är en rubrik

Idag blev det regnväder såklart. Vi tänkte trotsa det och åka ut till skogen ändå men ångrade oss, tur var ju det för efter nån timme så vräkte regnet ner. Vi hade nog aldrig fått upp någon eld hehe. Så vi gjorde lite ärenden istället och åkte runt typ.

Färgade mitt hår igen på eftermiddagen, ljusblond och ja jag vet inte vad det blev. Bättre i alla fall men det känns gult men det tänker jag leva med för nu orkar jag inte färga det nå mer. Vi skulle äta på Nittaya idag men dom stängde klockan två så vi ska nog käka där imorgon istället. Sen har jag varit på styrelsemöte i två timmar och så hade hela dagen och kvällen gått.


Mitt hår som det är nu. Typ. Ser väl annorlunda ut på riktigt kanske men ja, ungefär sådär då

Nu ska jag kila över till mamma igen och plugga(!!!!) lite. Det är på tiden. Sen ska jag försöka få Christoffer att mäta köksfönstret så att jag kan sy upp ett par gardiner som jag fått att pappa. Synd att det verkar vara svårt för han att ägna två minuter åt det eftersom jag tjatat i flera dagar och han alltid glömmer :P

Nu är det nog slut på att vara uppe hela halva nätterna, och eftersom mamma har stängt av internet redan (hon ska ju flytta snart) så finns det inte så mycket att göra när man sitter vaken. Boxerabonnemanget har hon också sagt upp, vi har kvar alla tevekanaler ännu men sen kommer bara 1an, 2an och 4an finnas tills vi flyttar ut. Tur att man har nära till pappa ;) Och att mamma flyttar snart. Man har ju fullt upp med att packa om dagarna ändå så man hinner inte göra så mycket annat.


Så länge hjärtat slår



Jag kan vara vad som helst så länge jag är det med dig,
för i en värld av dårar så letar alla efter någon som förstår


Hårfärgning

Blev lite överdrivet emo efter att jag insåg hur ful färg mitt hår hade, så därför orkade jag inte blogga. Säger vi. Men har mest busat med Ida hela helgen ungefär. Igår promenerade vi till Coop och köpte lite tjockt och hyrde film, och sen gick vi tillbaka och jag fick skavsår på benet, det gör oont. Sen kollade vi i alla fall film typ hela kvällen och snurrade några varv med bilen också. På stan alltså, och runtikring.

Idag köpte jag hårfärg och mamma färgade mitt hår. Eller ja slingade det rättare sagt. Men det var så mörkt i bak så vart lite orangeaktigt på vissa ställen så jag ska slänga i en till färg imorgon. Kul att jag färgar det ljusare fast jag egentligen vill ha mörkare :P Jaja, jag får stå ut tills efter Turkiet, det ska nog gå bra. Imorgon blir det väl lite mörkare än nu för jag slänger på nån ljusblond färg eller nått för att jämna till resultatet. Vi får väl se hur det blir, ärligt så orkar jag inte bry mig så mycket för utväxten blir ändå så äcklig, det är väl egentligen mest därför jag vill vara mörkhårig.


Tadaaa, så ser det ut, ungefär då. Blev svartvit för min cam är lite skum. Och jag var för mongo för att vara med ikväll kände jag, så besparade er det hehe.

Imorgon tänkte jag och mamma dra till skogs och grilla korv. Jättekul att det ska bli regn..... Nåja, får väl se vad som händer och sker. Jag vet vad jag BORDE göra (och borde ha gjort för lääänge sen) så ja, jag måste väl. Önskar att jag hade lite mer självdisciplin :(


Jävla höstlöv

Idag har vi samlat på oss mer banankartonger, nämligen tjugotre stycken!! (Hehe nej vi har inget liv, letar bara banankartonger om dagarna) Så nu har vi 53 banankartonger.. Fast nån hade räknat ut att i genomsnitt behöver man 80 stycken när man flyttar från en trea, och vi flyttar från en fyra nu. Så vi behöver nog några till.. Men det ska nog gå bra! Nu är datum satt i alla fall, så det blir nog vecka 38 som mamma flyttar :)


Hela bilen full.. Går in åtta stycken i baksätet, hade gått en till om inte hundarnas "leklåda" hade vart där, sen två stycken i min hunds del av bilburen, hon fick sitta i knät på mig :P

När jag och mamsi var ute med hundarna idag så tog hon en bild på mig och min hund och det var då jag insåg HUR SJUKT JÄVLA FULT mitt hår är!! Det var nästan så jag ville dö (okej, inte riktigt hehe), men jag måste verkligen göra något åt det. Blev jättedeperimerad, det ser ut som ett höstlöv.. Snyft. Måste verkligen göra något åt det direeekt, för fyfan så här kan jag ju inte se ut... Menar färgen då alltså, den är helful. Känner mig som en ginger. Och jag ser inte klok ut som gingerhead..

Nu ska jag dra iväg ett sms till min pojkvän som borde vara påväg till Karlstad just nu. Sen ska jag packa ner grejer. Det blir väl mitt kvällsgöra skulle jag tro. Bäst att göra det nu när man har tid.


Nattinlägg blev det då

Har nyss färgat ögonbrynen igen, och vill verkligen färga håret!! Men tänkte dra slingor i det innan Turkiet, sen till hösten/vintern blir det nog mörkt igen. Till min kära pojkväns besvikelse dock ;) Men han vänjer nog sig! Är lite rädd för att jag ångrar mig bara, men får väl se om det blir av. Efter Turkiet kanske mitt hår är ljust och jättefint, så då fortsätter jag ha det så? Vill inte blondera och slita på det nu när det äntligen börjat växa igen. Vill ha långt hår igen! Det har varit så sjukt kort efter att jag var blond.

Hade i alla fall skrivit ett sådär ganska så jätte långt inlägg men så orkade jag helt plötsligt inte publicera det, så tog bort allt och istället lägger jag upp två bilder på min gullebulle från när han var här.



Sen kan jag ju avsluta med att säga att han är rätt söt och jag saknar honom osvosv. Godnatt!!


RSS 2.0