rubrik

Hemma.

Men jag orkar inte skriva något, förutom att jag har haft det trevligt och bra. Får se när det dyker upp nån uppdatering framöver om jag ids med sånt.

Trött och sliten krigare

Samma visa igen då... Frågan är om jag nånsin kommer kunna acceptera det. (och jag behöver inte ljuga för mig själv, för jag vet att jag aldrig kommer att göra det)
 
Kom hem från Boden för dryga två timmar sen. Är stressad inför morgondagen men försöker koppla bort det. Känns verkligen inte som att jag ska åka iväg imorrn redan. Men de blir väl säkert bra för de.
Linnea kommer hit imorgon tidigt på morgonen så vi ska äta frukost typ på Nyfiket eller nått. Sen blir det att kila på stan för imorgon är vi båda 7500 kronor rikare! ;) Och jag måste hinna duscha innan hon kommer tänkte jag, så jag ska väl upp efter sextiden nån gång. Och så måste jag tvätta en maskin med kläder och packa mer. Herrejösses, hur ska jag hinna? Imorgon kommer jag skaffa mig magsår eller nått :(



Hemma igen

Kom hem från Norge idag. Skulle tåga från Narvik men tåghelvetet var inställt! Som om inte det var nog så var bussen en timme försenad -.- Fick åka med den till Abisko, sen därifrån med tåg hem. Och som om inte det heller var nog så var det ban-nånting-arbete på vägen fram till Kiruna så tåget kunde bara köra mellan 40-70 km/h. Hallelujah!



Det ryktas om att lönen på drygt 7500 kr kommer in på kontot på måndag, så det ska jag och Linnea fira med frukost på Nyfiket och en runda på stan, sen en sväng till jobbet och kolla läget också. Låter finfint! :) Sen blir de att packa det sista innan jag sticker iväg. Stressigt blir det för jag ska ju iväg imorrn och är hemma på söndag.
Ikväll ska det planeras lite nogrannare för semestern verkar det låta som, så jag måste prata lite med herr C innan vi börjar diskutera det. Och nu ska jag slita mig härifrån, är tröttare än.. nånting.


Jag är dålig på att packa

Speciellt på att packa lagomt. Jag hoppas att sju sockar, två jeans, sex leggins, fyra midjebälten, fyra bh:ar, sexton trosor, ett par shorts, två mjukisbyxor, en "vanlig" byxa, en haremsbyxa, fyra tröjor, tio linnen, fem t-shirtar, tre tunikor och en klänning ska räcka i klädesväg. Och givetvis måste de ju tvättas under tiden. Är jävligt stressad över att jag inte vet hur länge jag blir borta. Det är svårt att packa då. Jag tror jag tagit med för mycket med tanke på att jag har tillgång till tvättmaskin (a) Tror inte det kommer rymmas i väskan. Det här är ju ändå BARA kläder. Jösses.



Nu ska jag fortsätta packa och sortera, hoppa in i duschen, prata med Christoffer om han nu ringer nån gång, sova och upp på morgonen för att akut-tvätta lite kläder innan jag sticker till Norge. Hemma på torsdag :)


RSS 2.0