det var ju fan bara en dröm

jag vaknade upp imorse med väärldens fetångest, fyfan säger jag bara! det var nästan så jag mådde dåligt över en sak jag drömde. hallå, det var ju bara en dröm! hade det hänt på riktigt så vet  jag vad jag hade gjort och hur jag hade reagerat och det var då fan inte som i drömmen. därför börjar jag fundera på om det verkligen var så jag skulle reagera eftersom jag tänker annorlunda än jag drömde. men i drömmarna gör man väl ofta det man annars inte hade vågat göra? typ? nejfan, usch. jag mår dåligt över den där drömmen alltså, skuldkänslor och ångest. blää!

jag och pappa var och köpte massa skolmaterial till mig idag, jag har bara haft ett litet häfte och fyra pennor än så länge så nu ska jag väl klara mig ett bra tag med mina nyinköpta grejer: fyra linjerade häften, två rutade häften, en mapp, två pennor, fyra överstrykningspennor och tre sudd. vad tror vi?


så jävla skönt med helg nu! får se vad man hittar på :)

lyckad var ordet!



man måste heta evelina för att lyckas bränna falukorv i stekpannan sådär mycket när man har mvg i hemkunskap, HAHA! jag fattar fan inte hur jag kan lyckas med sånt där, en till alldeles nyss dold talang! behöver jag ens nämna att hundarna fick äta korvbitarna? jag stekte nya. nej, dom blev inte brända. eller iaf inte sådär mycket..

men har ni inte hört att proffsen misslyckas med det allra lättaste just för att dom ändå vet att dom klarar det?

busskort is the shit

då ääääntligen var man ett busskort rikare. har vart så jävla tjorvigt med det där busskortet men nu slipper man betala för alla resor åtminstone.

och idag var det klasskamp. samhällseleverna hade det alltså. onödigt att skrämma bort ettorna redan första veckan! nånå, kul var det väl inte direkt måste jag säga. jag hade inte med mig några knäskydd heller så jag kunde knappt delta på nånting eftersom man var tvungen att springa i det mesta av grenarna. men det var ju hyfsat kul att titta på då.
efter skolan var jag och linnea hem till henne, johanna också. vi tänkte vara smarta och ta en lite senare buss till gällivare för att undvika trängseln men tji fick vi! men vi hade såpass tur att vi fick sitta hela resan iaf, bussen var knökfull. jag och linnea var till hedskolan och hälsade på. vi sa ju att vi skulle komma redan första veckan! det kändes rätt att vara där, man saknar det liksom redan. och alla underbara lärare såklart!


igår hälsade jag på en fyrbent skrutt i form av en hundbäbis


keep talking shit about me, you're making me famous!

as time goes by

i've fallen a million times but i will never break
i'm here without you baby but you're still on my lonely mind
i think about you baby and i dream about you all the time
i'm here without you baby but you're still with me in my dreams

snart ses vi hjärtat <3

skola igen

då var man tillbaka till allvaret. eller ja, lite mer allvarligt är det väl nu. igår började jag elva och var klar vid tolv-ett tiden och gick hem till linnea där pernilla också var. jag åt nudlar och mamma hämtade mig sen så åkte vi hem. jag tryckte i mig lite blåbärspaj och sådär, sen tog jag det lugnt. plus att jag fick veta lite grejer som chockade mig rejält så det blev ett oräknebart antal tårar.. men för att bli på bättre humör så gick jag och michaela på stan en sväng, sen for vi hem till henne där hon åt, sen hem till mig så jag kunde äta och då hade klockan hunnit bli sju eller kanske till och med halv åtta. vi åkte sen och köpte godis på coop för att åka hem till michaela, tjocka oss och se 'prom night'. det är en skräckis och jag tycker den var riktigt äcklig, men jag har hört att den har fått dåliga betyg och många tycker det är en b-film men jag gillade den faktiskt. sen har jag hört att den har gått rakt in på biotoppens förstaplats i usa så den kan ju inte vara så jäkla dålig. nej, den var bra!

utdrag av handlingen,
Donnas lärare blir besatt av henne, och mördar hela hennes familj i ett försök att få ha henne för sig själv. Han hamnar bakom lås och bom, och Donna påbörjar den långa vägen att försöka hitta tillbaka till en mening med livet. Några år senare är det dags för den bästa kvällen i Donnas liv - Prom Night. En magisk kväll som fungerar som ett startskott för det nya livet, en kväll att ta farväl av klasskamraterna och se fram emot det som väntar. Men när kvällen går från magi till mord, finns det bara en man som kan vara ansvarig...

idag var det skola typ en och en halv timme, skönt! var till linnea en sväng efter skolan för hon hade lunch, sen promenerade jag till mormor och morfar och fikade. dom skulle skjutsa hem mig sen men dom hade besök så jag fick åka hem med dom istället, skämmigt haha. nånå, tur att jag har vart och lekt hos dom när jag var liten så dom inte är helt okända :b
nu ska jag då snart iväg med mamma och köpa busskort och lite grejor till skolan.

busigt värre

jag var så förbannat trött redan efter middagen igår. tänkte gå och lägga mig då klockan närmade sig tolv men då loggade tim in på msn och fick mig att fastna vid datorn i alldeles för många timmar. david joinade i en konversation som självklart spårade som vanligt! men kul var det då. sen ringde robin vid tvåtiden och vi surra ett tag, sen kopplade vi in tim och diskuterade. robin avlägsnade för hans mobil hade inget batteri kvar så jag surrade vidare med tim ett tag innan vi bestämde oss för att det var dags att gå och sova, ungefär halv fem på morgonen.

så jag somnade med magont pga av alla nattens skratt : ))

jag är ingen betongvägg

jag kan också bli sårad, ledsen. varje gång du ringer vill jag bara stänga öronen och inte höra ringsignalen, inte behöva svara. ändå gör jag det för att ständigt bli besviken av det du säger. vad vill du mig? jag tycker inte om dig mer för att du höjer dig själv genom att trycka ner mig? jag vet inte om du gör det omedvetet, men du vill då inte mitt bästa iaf. men du är avundsjuk, du är avundsjukan själv. det är din sjukdom och den är fan obotlig. du tror att du förstör något men faktum är att du gör det starkare än vad du någonsin trodde att det skulle bli. samtidigt som du sårar mig så stärker du det du vill ska brista.
vad hände med dig? du var en av mina bästa vänner, nu är du värd ungefär lika mycket som mina trasiga reebok-skor som jag fortfarande använder.

nu blev det kvällen


 
nu blev det kvällen och jag är mörkhårig igen. tror jag. ska sova med blött hår så imorgon kommer jag vara aggressiv och ångra mig ;D rätt åt mig, haha. weeell, färgade håret klockan 01 då mamma kom hem från jobbet och en timme senare var jag klar, gick hem till pappa och här är jag nu. sova det ska jag.
imorgon ska jag upp senast halv nio, sen ut i skogen och grilla ( skogsmulle nr 1 förfan ), övningsköra och sen skulle nog lina kika förbi i think. trevlans!


kärlek är så jävla mycket mer än bara två sugrör i en och samma milkshake

nattbloggarN

nåjo, här sovs det inget alls. idag har jag inte gjort nått vettigt alls, varit ute i friska luften två gånger åtminstone men jag tror fan att jag klev upp ur sängen efter klockan två. visserligen somnade jag typ vid femtiden imorse men mamma lovade faktiskt att väcka mig klockan tio men när jag vaknade var hon på jobbet och ja, jag hade inte blivit väckt vad jag vet iaf?

igår var det lugna puckar. sen tog jag med mig pumadjuret och knallade till lina en sväng. jag, lina, hennes mami och en kompis till henne + fyra fyrbenta på släptåg tog en lååång promenad. mysigt var det och trött i benen var man sen. eftersom mina tänkta kvällsplanerna inte blev av så drog jag och lina hem till mig och fikade, surrade och försökte vara smarta genom att spela kortspel på datorn. jag kan fan inte spela kort, det är ett som är säkert! lina däremot har lite skills. mamma skjutsade hem lina på kvällen och jag ägnade mig åt dator/teve innan jag bestämde mig för att gå och lägga mig, sen låg jag och vände och vred på mig fram till klockan fem innan jag somnade, som sagt.


imorgon blir det nog stan en sväng, får se om det blir ensam eller om nån joinar. vill ner på mondo, har fortfarande kvar mitt presentkort där, sen ska jag köpa nudlar och hårfärg har jag tänkt! men vi får se om pengarna räcker, haha ; )


styrka är ingenting mer än hur bra man är på att dölja smärtan

dagen i sin helhet

idag har jag vart ute och övningskört lite, sen knatat runt i skogen i tre timmar och sen övningskört igen, varit hemma lite och sen var jag på en timmes promenad vid halv tiotiden. det var så jäkla skönt att promenera nu på kvällen, tänkte ta samma sträcka ett varv till så man var ute i två timmar men jag hade inte laddat batteriet i telefonen så det skulle varken räcka till att surra i telefon eller lyssna på musik i en timme till tyvärr.. så det blev att knata hemåt.
jag älskar fan att promenera och surra i telefon på kvällarna när man bara vill ta det lugnt. det är så jävla härligt!

i was praying that you and me might end up togehter
it's like wishing for rain as i stand in the desert

( but even in the desert it's rain sometimes )

tungt

usch, jag vet inte varför jag fick en sånhär äcklig känsla av att allt-suger-och-livet-går-snart-under..? det kändes bra alldeles nyss. bläää! känns som att alla rör på sig, bort härifrån och jag blir kvar.. på samma plats, liksom. idag orkar jag inte ens uppskatta det jag har. är jag verkligen lycklig? är jag det? helt säkert?

dumma äckliga känsla, lämna mig. det är klart att jag är lycklig!

jag vill...

...vill, vill, vill åka till norge. jag vill, vill, vill, vill åka till stugan utanför pajala. jag vill bort helt enkelt. bort från gällivare. men jag skulle sakna mina kompisar fast jag vill ändå bort. bara för att tag, det hade varit så jävla skönt. ta med mig en kompis och åka bort till pajala tror jag. någon frivillig? ring!

torgfestivalen

där har jag vart! nyss hemkommen typ. nyktert så det tjuter om det. och kul som fan har det vart trots allt. lina kom hit efter elva och så stack vi ut. jag träffade malin och michaela typ direkt, båda två sådär lagomt glada i hatten. sen gick vi iväg med filip och marcus innan jag och lina avlägsnade och drog till statoil för att köpa glass och läsk. väl tillbaka så träffade vi filip och marcus igen och även simon, robin h, ante och fia. så sen hängde vi på till 33:an då dom skulle äta och ja, sällskapa eller nått för jag tror det bara var nån av dom som åt. jaja, jag och lina kilade hem till mig vid tvåtiden iaf och surrade ett tag innan hon blev hämtad.

nu sitter jag här och funderar. idag var en deppig dag men den slutade bra åtminstone :)



never give up on the things that makes you smile

rubriklöst


 
the hardest part of moving forward is to not look back
 
 
  

you destroyed me inside

..but i'm healing right now


länge trodde jag att det var mitt fel, i flera år. men nu har jag insett att det inte var mig som det var fel på, det var du som hade problem. du är en av de orsakerna till att jag blev den jag är idag. de där känslorna sitter i. känslorna av att vara obetydlig, genomskinlig. känslan av att bli ignorerad. av att inte synas. känslan av att inte räcka till, att inte vara lika bra som alla andra. du förstörde mig inombords, men jag läker just nu.
det är till exempel ditt fel att jag inte ville vara med på gympalektionerna, en enda gång blev jag vald sist och det var då allt vände. alla tyckte om mig precis lika mycket som du gjorde. det var iaf vad jag trodde, i flera jävla år. det är du som har gjort så jag mår dåligt av att neka andra, du har fått mig att tro att de känner sig likadana som jag kände mig när du nekade mig. det är du som har fått mig osäker på andra människor, fått mig att ha svårt för att prata om hur jag känner mig. det är du som har fått mig att tro att det alltid är mitt fel när något går snett, som fått mig att må dåligt över ingenting egentligen. det är du som har gett mig känslan av att jag måste känna mig älskad och omtyckt för annars kommer allt bli som förr. som när det var när du var en del av våra liv. du förstörde oss och det känns vidrigt att tänka så, men jag skulle le om jag såg dig död.

jag älskade dig och jag kunde inte förstå, varför tyckte du inte om mig?

RSS 2.0