It's not me but you who makes the heart beat



So tell me what is our ending? Will it be beautiful?
So beautiful
Will my life find me by your side?
Your love is beautiful, so beautiful

At the end of it all I wanna be in your arms


I Örebro



Laddade upp för en fet kväll på hotellrummet i Örebro. Fast eftersom vi käkat ute på restaurang är det mest bara Vitamin Well som har gått ner, för fyfan vad äckligt mätt jag är ännu. Vi har börjat åka uppåt från Skåneland idag. Imorgon drar vi förbi Murviksvägen så jag får pussa lite på Christoffer, meningen var att han skulle följa med upp men han ska jobba, så det var ju bra ändå. Dessutom har han tagit körkort, min bästa knodd!
 
Iaf så kikar vi förbi där, sen kanske han skulle med till Sundsvall en sväng (vi ska sova där), men han skulle isf förmodligen dra hem senare för han börjar kl sju på måndag så han orkar nog inte åka tjugo mil så tidigt på morgonen.

På måndag är vi hemma, längtar massor efter min mamma och mina hundar! Inte sett dom sen 12 juli, galet länge sen. Tänkte att jag skulle slänga upp bilder en del när jag är hemma, för jag orkar inte göra det nu. Lägger bara upp några stycken :)


Ångrar inte en sekund att jag blev mörkhårig igen!! :) Här är vi i Skälderviken och solar en dag.
 
 
Haha näe, brände mig inte aaalls efter en dag i Skälderviken :(
 

Dagen efter, på Hallands Väderö. Är helt stekt i ansiktet, magen och benen så fick skydda de på bästa möjliga sätt haha!


Mini-Nelly har jag också träffat!
 

Kessmeeess med sin mamma :)
 

Dom käkar lyxmat haha :)
 
Nu ska jag typ hoppa i säng tror jag, vi ska upp tidigt imorrn säger pappa. Natti!


På tåget

Kanske dags att uppdatera nu då, har väl inte gjort det sen i måndags typ. Problemet är ju sen bara att komma ihåg vad man gjorde typ. Skrev ett inlägg igårkväll men datorn dummade sig så det sket sig och jag orkade inte skriva nå nytt igen.
'
I onsdags vet jag iaf att vi var in till stan på sommarkväll med Sebbe och Öberg en sväng. Sen igår höll pojkarna på med bilen och jag socialiserade mig med grannarna medans. Skulle upp klockan sex imorse så jag gick och la mig vid ett, då skulle herr C bara dricka upp ölen så skulle han komma ut och sova, men så vakna jag tjugo i tre och var in och drack vatten och han var fortfarande inne. Fast då kom han ut för han var tydligen påväg, sen somna han fyra men jag kunde inte somna förrän fem. Så har sovit tre timmar inatt då alltså. Helt död.
'

Fylltrattar igår :)
'

Som sagt..

'
Nu sitter jag på tåget till Stockholm, ska vara framme 9.30. Åker förstaklass så har fått frukost och så har jag internet också :) Senare idag sticker vi ner till Skåne och blir där till lördag nästa vecka. Sen börjar vi åka uppåt, och hämtar upp Christoffer på vägen om han inte har fått nå jobb då så följer han med upp. Låter heltöntigt att jag kommer sakna han nu när jag får se han nästa vecka, van vid flera veckor emellan annars. Men kommer faktiskt sakna han medan jag är borta! :)
'
Puss på han!
'
Nu börjar jag bli åksjuk av att sitta och läsa och skriva så nu ska jag nog stänga av dumburken, är ändå framme snart.

En duktig knodd

Idag har min älskade pojkvän klarat skrivningen till körkortet. Oj sicken dutti pojke! Snart kan han börja ragga fjortisar och småflickor i sin brumbrum-bil. Dom kommer stå på led och vinka åt han, och han älskar det. Puss på han!
'

Korp-jävel, korp-äckel, korp... du

Hur mycket korpen än tvättar sig så blir den aldrig vit,
det är samma sak med dina misstag
Hur mycket du än försöker dölja dom så fläckar dom ner hela dig


Söndag hela dagen


Matlagning på G

Idag har vi vart själva för Leif har vart i Falun, så vi har lagat Lady och Lufsen-mat. Alltså spaghetti och köttbullar. Det är sånt jävla ståhej bland oss, tur vi är lika knäppa i huvudet. Så fint att ha någon lika att dumma sig med :) Har legat ute och gassat i solen idag men det var för varmt, vart äckligt.

Har haft nå galet jävla anfall på min dator idag också, lust att slå sönder den. Vet inte om de var nå virus eller skit men Stoffeknodden fixa den såklart.



Nu ska vi titta på Ondskan på fyran!


Värsta dagen i mitt liv

Dagen började direkt med att bli den värsta i mitt liv. Stoffe rakade sig imorse. Det var fruktansvärt, lovar att jag nästan grät haha. Har varit ner till sjön sen och kollat när det varit folk och badat, jag tyckte det var för kallt idag. Har inte varit sådär jättefint väder inte, fast inget att klaga på ändå :)
'
Nu sitter vi här vid varsin dumburk, ska väl dra ström till stugan nu tror jag. Sen kanske jag tittar på teve med svärfar eller så hittar jag på nå annat, har kikat runt överallt på internet så nu var dagens runda avklarad.
Nu ska jag sprätta en cider. Tjoflöjt!

...and right now it's a steel knife in my windpipe

..but as long as we're together i guess i just dont.... care.

Brummade iväg till Hudiksvall igår, eller ja typ fem mil högre upp för Christoffers kompis Matte skulle köpa fälgar och vi var med som sällskap. Slocknade typ en timme eller nått efter att vi hade kommit hem, var ganska så död :)


 
Idag har vi vart ner till sjön och badat, eller ja Christoffer badade för jag tyckte det var för kallt. Tänkte bada nu på kvällen men Kerstin och Tobbe kom förbi så får bli kvällsbad en annan dag, man fryser ju ihjäl om man knallar ner nu, även om vattnet är varmt. 
 
Och ja nu kom Matte förbi hit så blir väl att åka iväg med han en sväng då. Sen ska jag stupa i säng när vi är hemma, ska sova ute i stugan så lära öppna fönstret innan vi åker så att man inte dör av syrebrist inatt :)


and we fall back into the same patterns, same routine
but your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
no one said it would be easy, but we're just making it harder than it should be
men älskling vi är unga och dumma, men vi växer faktiskt också upp en dag


Det handlar om evighet

Dina lögner leker kurragömma bakom charmerande blickar,
du bryter dina löften med glimten i ögat,
dina andetag är alltid så lätta, obekymrade,
så man kan ingenting annat än att tro dig
fast jag tvivlar ändå, för att jag vet

Jag trodde på evighet, gjorde misstag och trillade,
slog upp blodiga, grusiga knän men tänkte
att evigheten ändå skulle rädda mig

Frågan är bara;
gör den det?


Glass i solen


Nåjo vi glassar lite. Smälte bort igår. Fick besök av elva ankor eller änder eller vad det nu var igår när vi var ner till sjön och badade, en mamma och tio barn. Matade dom med bröd och dom var inte nå rädda alls, simmade typ fram till mig när jag var i vattnet. Vart rädd haha.


Hårfärgning hos familjen Flinta



Sitter med hårfärg i håret. Det är hårfärg i hela köket också. Mamma öppnade flaskan för sent så det exploderade färg över hennes t-shirt. Sen sprättade hon färg på sina byxor och på golvet. Mammas hund var framme och slickade upp det. Nä inte riktigt, hann stoppa henne haha. Sen ramla allting ner från bordet så jag kröp under och skulle hämta det och råkade köra upp skallen i väggen och kleta färg på tapeten. Sen när vi fortsatte tyckte mamma att solen bländade henne och hon drog för gardinen och färgade ner hela den.

Okej, det sistnämnda med gardinen hände inte, men det hade kunnat för vi skämta om det. Har ont i magen för att jag hållt på att garva ihjäl mig. Nu ska jag sätta färg i mammas hår så får se om det blir några missöden då. Ska gå över sen till pappa och packa innan jag tvättar ur färgen.


Sol hela dagen

Är helt slut nu, varit vaken sen halv sju imorse och utomhus sen halv åtta. Lite kallt när solen gick i moln men annars var det superbra väder :) Har varit och tittat på utställning här, typ en jättestor internationell. Brukar ju aldrig vara på utställningar så jag vet inte men den här är nog stor tror jag.


Min lilla hundooo på utställningen med mamma när jag var runt och fotade
 
Har ätit mjukglass idag, satt fint. Fast vart lite äcklad, orkar inte ens äta en minibägare haha. Borde finnas nått mindre! Sen var vi och köpte hårfärg, så ikväll är det hårfärgarkväll. Min färg är så jävla dassig nu, så nu blir det då ännu mörkare. Fast inte så mörkt som jag har haft, är mörkbrun färg men det bleknar väl under sommaren.

Nu ska jag ta bort nagellacket, sen måla på nytt och sen över till pappa och ta sig en powernap. Blir nog på soffan så att man kommer sig upp också och inte sover tills inatt. Måste ju packa som sagt... Har iaf skrivit ner typ en massa som jag ska ha med, så det är lite bra gjort åtminstone.


Who are you to tell me that I'm less than what I should be?


Låt oss kalla det att vakna av sitt eget hjärta när det med envishet vill slå ur bröstet,
låt oss säga att såren läkte snett, tvärs igenom revbenen och ut


Något sliten idag kan man säga. Varit vaken sen efter typ åtta, känns som att jag varit i farten hela dagen idag. Men inte riktigt så. Ska upp tidigt imorrn också och iväg och agera fotograf, hoppas bara det är bra väder men det har dom iaf lovat. Hann iaf med att umgås med Michaela ett tag idag, även om det bara var som kortast. Men det är ett tag sen jag träffade henne!

Nå ikväll ska jag packa, eller iaf skriva ner vad som behövs med. Börjar redan blir nervös och få resfeber. Pappa säger att jag blir borta i 22 dagar, hur ska man kunna packa för så många dagar? Tur man kan tvätta i alla fall, har inte kläder så det räcker haha. Och som sagt inte plats för så mycket heller.

Ångest, ångest, ångest över att man inte börjat tidigare. Har iaf fortsatt städa lite idag och ehm ja, ska väl göra klart det också. Det var ju som det där med att dra ut allt.. Måste höra med mamma om fågeln kan vara här när jag är borta också, annars gråter han säkert ihjäl sig av ensamhet.


Människor som jag inte förstår mig på

Det finns många olika människor som man träffar på här i livet, alla är olika och måste respekteras för det som dom är. Men det finns en "sort" som jag inte förstår mig på alls. De får mig att ställa frågan; Hur kan man älska sig själv när man inte älskar sitt barn?

För mig är det ofattbart. Kanske inte för alla, men för mig.


Hopp i lådan

Har ont i hela jävla kroppen. Nu går jag och sover, eller slår på en film när jag ligger i sängen. Men först måste jag såklart ner till tvättstugan och hämta all torr tvätt. Alltid är det nått.


Allt som ligger och gror



Men det som är gjort är gjort, det kan aldrig försvinna och dö
så mycket kan växa sig stort om du så planterar det minsta frö


Färgbekymmer som vanligt


Nog fan blir det mörkt igen! Har bara inte bestämt när.
 
Vilket problem det är att ha hår på skallen alltså. Färgbekymmer.
Kommer nog aldrig kunna bestämma mig helt.


Jorden skulle stå still om du försvann

Hon säger "Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek"
Hon säger "Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek"

Hon säger "Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug för jag vill gärna tro"
Hon säger "Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug för en som vill tro"


Ganska så jättehungrig

Regnet öser ner. Sitter inne och ugglar. Hade tänkt gå ut och promenera men känns inte så lockande nå mer. Magen skriker, har inte ätit något på hela dagen. Tror det var idag vi skulle på Manuella och äta, jag ska äta oxfilepasta, fy fan vad gott det ska bli. Om jag inte hinner hungra ihjäl innan.

La över bilder från telefonen från när vi var i Uppsala. Var inte så många men tänkte slänga upp dom för det är så tråkigt med bildlös blogg.


Brände mig lite kan vi säga. Inte snyggt.
 

Mina kusiner på bröllopsfesten


Hemma hos faster igen på natten. Lillebror lånade ut kavajen för att jag frös.


Har beställt massor av bilder och jag har satt några i en ram och så vart det


Nu ska jag sätta mig och glo på teven och invänta att vi beger oss bort och äter. Hoppas jag överlever för snart hungrar jag ihjäl känner jag.


So tell me, what is our ending? Will it be beautiful?

Är inte på världens bästa humör idag. Blir helt enkelt grinig när jag sover för länge, och idag vaknade jag halv ett. Möblerade iaf om igårkväll, eller ja jag flyttade på sängen och datorn så nu lyser inte solen direkt på en när man vaknar (eller ja beror på vilken tid, vaknar man efter ett så lyser den nog på en för då har den nästan gått förbi fönstret). Men iaf så fixade jag det igår och dammsög lite och idag har jag också fortsatt städat lite. Men orkade såklart inte fixa klart allt, haha latmask. Gör det ikväll eller imorgon. 

Dessutom måste jag tvätta och packa. Ska tas med sig kläder och grejor för tre veckor så det är en hel del. Kommer inte få plats så pappa får nog ta med sig en del med tanke på att vi ska till Skåne sen. Blir nog en riktigt rolig semester, hoppas på finfint väder. Längtar tills på måndag eftermiddag då jag lämnar Gällivare och inte kommer tillbaka förrän i augusti och då har jag min knodd med mig dessutom.

Hittade massa cambilder från 08 och 09 i nå gamla mappar. Haha så kul att sitta och titta på och se om man har förändrats nå. Plus att det fanns en bild på mig och Linnea från 2008 och en på Stoffe och Nova från i somras. Saknar min hårfärg som jag hade i början på alla bilder, men tror inte jag vill ha så mörkt hår igen. Blir så blek i ansiktet. Men är sugen på att färga det lite mörkare än det är nu. Kommer väl sluta med svartbrunt hår igen hur som helst, gillar ändå den färgen bäst haha ;)
 

 
Lyssnade nyss på Kissies låt. HAHA fyfan vilken flopp säger jag bara. Det var inget drag i den alls och dom säger att det kommer bli årets sommarplåga. Jag dör i alla fall om dom kommer att spela den på krogen.
 
Min hund är glad. Hon har hittat en gammal söndertuggad tennisboll under bokhyllan. Den har nog legat där sen gammelhunden dog. Hon leker helt obekymrat med den och skuttar runt. Jag vill också vara en obekymrad hund. I alla fall idag.


Nå dölle du, knodden


men puss!


Bastu i sovrummet

Kul när man har pengar och springer på stan så hittar man inte ett skit. Hittade ju ingenting på internet heller som jag vela ha. Nå vart tre par kalsonger till Christoffer på dressmann iaf. Nu är det väl bara för mig att spara pengarna jag har tills det bär av söderut, vilket är om sex dagar.

Var och tittade på en C903 på stan idag, blir nog ingen sån. Den var så jävla fet, påminde om en mini-tegelsten. Haha. Men vill haaa en ny telefon. Tror jag ska kolla på en när vi är i söder.

Nänu ska jag slänga mig framför soffan och titta på teve. Ikväll har jag tänkt möblera om i mitt rum hos pappa, om jag orkar. Vaknade imorse och badade i princip i svett, 44 grader i solen som stekte rakt på mig, ingen bra idé att ha sängen precis bredvid fönstret, lär väl lära mig det nångång efter alla dessa gånger ;) Värre än att vakna i en bastu. Och jag känner mig inte det minsta taggad för att ligga och gegga mot Christoffer i solens hetta på morgnarna när han kommer hit. Nä fy fan låter inte alltför lockande, blir att kasta om ordningen på rummet!


Skulle inte vara helt fel på morgonen haha...


It's alright because I like the way it hurts


Nytt linne från New Yoker i Uppsala, 79:- tror jag
 
Det är en såndär kväll som jag skulle kunna sitta och fundera i flera timmar. Bara låta tankarna snurra. Vet egentligen inte riktigt vad det är jag sitter och grubblar över. Vissa saker låter helt enkelt för bra med tanke på allt som har hänt, och det gör mig osäker. Antar att det är det som gnager i skallen en kväll som denna.

Javisst, jag är ung och dum precis som många andra men man måste få skaffa sig erfarenheter och lära sig om livet. Det är nog så. Vet inte ens varför jag sitter uppe och funderar längre.

Kärlek är nog bara ett ord som jag inte har lärt mig att uttala i alla olika situationer. Godnatt.


Mer pengar är förväntat


Var det bara jag som inte fattade att man skulle få hela studiebidraget i juni också? Man brukar ju bara få halva och jag var nyss in och kollade hur mkt pengar jag har på kontot så fick en smärre chock när jag såg att det var aningen mer än jag förväntat mig haha.

Detta ska jag fira med lite internetshopping nu (hehe) och sen springer jag väl en runda på stan imorrn kanske, för jag orkade inte idag. I övrigt är det 27,6 grader inne i köket och jag håller på att dö, har öppnat fönster men blir fan ingen skillnad. Det är 27 grader i kvällssolen och när mamma slutar inatt ska vi åka upp på Dundret och titta på midnattssolen :)


Nytt på handleden



Förra veckan fick jag ett nytt armband av pappa och hans tjej, som hennes jobbarkompis gör själv. Och jag vart nog dödskär i det, tycker det är jättesnyggt :) Pärlorna är såna där som typ glittrar i olika färger i ljus. Går inte att förklara, jag vet inte hur man gör haha.

Dessutom har jag kollat runt på en ny mobil idag. Jag vill ha en nuuuu. Tänker självklart ha en sony ericsson, finns inga andra alternativ för mig faktiskt. Och den här gången vill jag ha en cybershot! Touch går bra, fast det får inte vara heltouch. Och den behöver inte vara sprillansny och en sån som alla vill ha men den ska vara bra. Jag hade kunna tänka mig pappas C901 eller vad det nu är, men det har ju kommit ut nyare så. Dessutom måste den ju vara snygg, det är ju det också haha. Har iaf kollat på C903 eller C905 men har ingen aning om dom är bra :) Kanske lägger en del av lönen på en ny mobil, men måste kolla upp vad jag vill ha för någon först. Får be pappa om hjälp, han kan det där.

Nu ska jag springa över till min far och äta, sen över hit och bränna ner bröllopsbilderna åt han. Orkar nog inte ta med datorn till han för det tjorvar bara för mig med det trådlösa internet.


Caroline hjärta Pål



Min kusin gifte sig med sin Pål igår. Var ett jättefint och trevligt bröllop. Var död imorse. Vill aldrig mer ut, men blir nog utgång till helgen haha ;) Flög hem idag kring 16.00-tiden, trodde aldrig jag skulle orka mig upp ur sängen. Nu är man på rätt spår igen iaf, tur vi inte tog det tidiga flyget hem 06.00 som planerat, då hade jag garanterat spytt ner hela flyget för jag mådde inte supert imorse även om jag klara mig från olyckor haha.

Orkar varken skriva mer eller lägga in nå fler bilder, kanske gör det till veckan jag får se. Ligger några på bilddagboken sen ska typ massa ut på facebook hade jag tänkt. Men får se när jag orkar med det! Har inget planerat imorrn men kanske springer på stan en sväng och kollar om jag har ork till det.

Tänker snart börja krypa till kojs iaf, har ont överallt. Speciellt i fötterna! Död åt gårdagens skor, tycker nästan att dom kunde varit bekvämare ;)


Jag och kusinvitamin


SJ Prio



Det där fick jag hem i brevlådan idag, nu kan jag äntligen börja "tjäna" på mina jävla tågresor. Man får poäng om man registrerar biljettköpen osv, sen kan man få gratisbiljetter till slut när man har tillräckligt med poäng. Det var min mormor som sa åt mig att skaffa det för att jag åker tåg så ofta, synd att jag inte gjort det tidigare år, då hade jag haft typ 10 000 poäng där ;) Men får börja samla nu då!

Har sovit på soffan efter middagen tills klockan åtta. Bra död där. Men nu måste jag fan börja packa, har inte gjort det ännu. Så ska slänga ihop lite grejer här och sen över till pappa och fixa resten. Har inte insett att jag ska flyga imorrn iaf, är flygrädd haha. Det går säkert bra. Ska jobba till typ tio sen bär det av raka vägen mot flygplatsen, men vi flyger från Kiruna så.


RSS 2.0