2 år idag



Så här ska kärlek kännas. Precis som när jag ser på dig, så ska det kännas


I skogen i Gävle

Tänkte skriva en rad eller två att jag är i Gävle nu. Kom imorse och har sovit skitdåligt på tåget, mina knän känns som banana split, ni vet sådär sega när man böjer dom (haha). Sjukt ont gör det. Har varit så hela dagen också.. Full rulle vart det idag iaf, har inte sovit sen jag kom hit och det brukar jag alltid göra. Bland annat har vi varit hos Sebbe som tonat rutorna på Christoffers bil och sen har vi typ åkt runt lite. Hållt på att somna ungefär hundra gånger för att jag inte sovit så mycket eller bekvämt på tåget. Slapp iaf frysa den här gången för jag hade en filt med mig, dom envisas alltid med att ha så jävla kallt och när man drar upp värmen så vrider nån alltid ner den igen efter ett tag.

Ska gå och väcka herr C som har somnat på soffan när vi kollade Paradise hotel. Han låg i mitt knä men vaknade inte ens när jag flytta på han när jag gick upp och borstade tänderna. Så han är nog minst lika trött som jag om inte mer. Kommer säkert uppdatering längre fram med lite bilder också, inte orkat tagit några idag :)


Börjar bli läggdags snart

Kom nyss hem från en promenad, först till Statoil för att som sagt köpa macka och nått att dricka imorrn på bussen, sen hem och hämta hunden för att promenera runt Fjällnäs. Nu ska jag packa ner lite kläder för jag kommer knappast orka imorrn när jag kommer hem, sen ska jag hoppa i duschen och efter det gå och sova. Ska vara i säng om en timme har jag bestämt mig för, för det blir uppstigning innan klockan sex imorgon och jag kommer vara död. Godnatt på det.


Man har vad man gör


 
Lagt upp en plan för vad jag ska sitta och göra när jag ugglar i skogen i Vittersjö när Christoffer jobbar, kommer jag ha kul eller?! ;) Skriva en maaassa skolarbeten, mest engelska då som sagt. Hinner säkert komma fler innan lovet, även fast jag bara går skola på onsdag och sen sticker jag, för imorrn ska vi till Luleå och då ska vi gå på nån högskola (typ?) på studiebesök, sen får vi typ tre timmar på stan och då blir det shopping och bränna pengar hoppas jag!! Kommer säkert bara därför inte att hitta nått....

Uppstigning typ innan klockan sex för bussen går kvart i sju från tågstation så blir att knalla dit med Linnea (som för i övrigt skulle ringa och väcka mig imorrn för annars försover jag mig garanterat). Så ikväll blir det läggdags tidigt, vilket jag förmodligen tyvärr kommer att misslyckas med, men tanken räknas väl ändå?

Drömde förresten värsta sjuka drömmen imorse. Vaknade av sms av Ida (på riktigt alltså) vid niotiden sen somnade jag om och klockan ringde efter nio och väckte mig. Så på typ en halvtimme hann jag drömma att jag försov mig till 20.40 och att inte en jävel sökt mig under dagen? Pappa hade inte ens ringt för att säga att det var mat? Ida hade inte undrat vart jag var i skolan, jag hade missat psykologiprovet och allt. Mamma låg på soffan och sov fast hon skulle jobba eftermiddag och hon hade inte väckt mig på hela dagen? Tänkte att jag verkligen inte skulle komma i säng tidigt och skulle försova mig när vi skulle till Luleå imorgon. När jag klev upp ur sängen hade jag en kudde innanför min sov-tshirt och sen hade en fastnat runt nacken och så hade jag rivit sönder halva sov-tshirten? Sen vaknade jag. Haha så jävla störd dröm och ändå kändes den så jävla verklig så det var typ äckligt!


Hellre dö än gå till tandläkaren

Var hos tandläkaren i våras, så hade jag ett hål som dom skulle ha tid att borra i höst sa dom. Fått tid imorgon men är inte hemma då och så glömde jag ringa om det idag så mamma ringde och jag fick nu tid i december?! Helt sjukt länge kvar, plus att jag inte ens är hemma då heller -.- Så blir väl att ringa om det snart så får man väl komma nästa år då hålet är helt jävla enormt för det var jättelitet i våras och nu är det över halva tandytan och hur ska det inte se ut sen?! Och att jag har jävla tandläkarskräck gör inte saken bättre när dom bara väntar och låter mitt hål växa. Hatar jävla äckliga tandläkarsystemet, dom kan ju inte ha så jävla mkt att göra att man ska behöva vänta ett halvår på att få borra ett hål? Det blir ju bara större och större ju längre man väntar och det blir ju mer att borra och tar längre tid då alltså så varför inte göra bort det direkt för enkelhetens skull.. Blir så sjukt less, kommer böla sönder när jag ska dit för att dom kommer få borra igenom hela käften på mig. Mina allergitabletter ökar risken för karies genom att man blir torr i munnen och när jag sover så är jag alltid helt torr i käften när jag vaknar så hålen växer ju bättre när jag äter tabletterna också. Skulle seriöst hellre dö än att gå till tandläkaren nästan....



Finns fan ingenting i världen som jag skulle vilja mer än att bli sövd varje gång jag går till tandläkaren. Men det kan man typ inte bli här så det går ju inte. Annars hade jag velat ha lustgas för det har jag också läst om. Men har alltid sagt att när jag inte behöver gå till tandläkaren ännu så tänker jag aldrig göra det mer. Usch får ont i magen av att bara tänka på vad jag har att vänta mig, när det än blir. Har ångest i flera veckor före ett besök och har aldrig i hela mitt liv varit ensam till tandläkaren, hur löjligt det än låter, så är jag fan livrädd. Finns ingenting jag är så rädd för som det här. Jag är mer rädd för tandläkaren än vad jag är för att dö.


Time goes by a lot slower when you miss the one you love


Distance is not for the fearful, it's for the bold. It's for those who are willing to spend a lot of time alone in exchange for little time with the one they love. It's for those knowing a good thing when they see it, even if they don't see it nearly enough.
 

Och med det säger jag godnatt. Imorgon är en ny dag, en dag mindre ensamhet bland kalla lakan och en dag närmare någon man har delat hjärtat itu åt för att inte verka självisk. ♥


Full fart framåt

Trött som jag-vet-inte-vad, uppstigning tio i sju imorse och avfärd tjugo i åtta. Körde till Porjus (4-5 mil, ingen aning) men sen orkade jag inte nå mer för jag var så trött och man var tvungen att köra sakta för det var så jävla halt. Min hund har sprungit tre lopp, jag två av dom och Maria ett :) Vi fick en andraplacering i det första loppet iaf.


Nööördvi med sin rosett från idag!

Var klara typ efter tre, sen körde jag från ridhuset till efter Porjus för det var så dåligt väglag så orkade inte köra då heller plus att jag var hur trött som helst. Var första gången jag övningskörde nu på ett och ett halvt år, haha stört. Fick iaf köra i dom minimala rondellerna i Jokkmokk men det gick bra. Hemma kastade jag i mig mat för jag var så jävla hungrig.

Hade helst gått och lagt mig nu men jag ska sätta mig framför teven och kanske läsa lite till psykologiprovet som är imorgon, sen går det säkert nått program ikväll som kanske är lite värt att se iaf. Jag och mamma ska ta ett glas vin också, har kvar sen förra helgen som måste drickas upp för det lär inte bli annars eftersom jag åker nästa vecka. Så vi har väl somnat framför teven båda två när halva vinglaset är uppdrucket hahah ;)


Tråkig lördag

Medan typ alla i hela Gällivare som har åldern inne korkar upp och börja förbereda sig för att bli redigt packade och sedan gå på krogen så tvättar jag kläder. Trevligt lördagsgöra eller hur? Hade lite lust att fara ut för det är ju Ruffriders premiär så varenda kotte är ju ut men nä, ska upp imorgon och dra iväg till Jokkmokk halv åtta på morgonen för det är tävling. Så ikväll blir det att packa till det också. Tvätta måste jag göra eftersom jag åker på onsdag så jag kommer att packa under veckan.


Idag på prommisen, står nog och funderar bekymrat på hur jag ska få upp mammas hund på stenen, visste inte ens att hon fotade då haha :p

Vaknade sent idag, for och tog en prommis med mamma och hundarna i skogen i 50 minuter och sen kom vi hem och då skottade jag av 30 cm snö från pappas bil och skrapade rutorna för den har ju bara stått en vecka så var ju en del snö på den. Pappa och Anne kommer hem imorgon på natten iaf. Sen så var jag upp och packade ihop tvätten, slängde på två maskiner, åt, tog en powernap på soffan i 30 minuter, blev väckt av Jonas som ringde och fråga om jag skulle ut ikväll, sprang ner i tvättstugan, arg för att bara en maskin funkar och den andra hade bara förtvättat och fick slänga blöt tvätt i den andra maskinen och börja tvätta och jaa nu sitter jag här. 

Aja, nu ska jag försöka bli av med ångestklumpen i magen för jag är stressad eftersom jag inte fått nånting gjort inför imorgon och nästa vecka!!


Voooff


För utan dig så är jag inte hel


Jag önskar att du var här så jag kunde få hålla om dig,
baby du ger mig gåshud varenda gång du kollar på mig


Bra dag idag (hittills iaf)

Har haft samhällslektion igår på morgonen för första gången sen augusti och så hade vi imorse och nu behöver vi inte ha det förrän nästa termin, alltså i mitten av januari :D:D:D Är inte lite glad över att jag då alltså går 12.45-13.35 på torsdagar och 12.40-15.00 på fredagar, sjukt skönt!!! Och uppgiften vi ska jobba på så länge verkar inte ens särskilt jobbig för att vi fått så mkt tid på oss :) Men jag ska inte säga nått...


Fixade på fina naglar igår, tänk om man kunde få ha såna här hela tiden!! Snyggaste naglar är typ det viktigaste som finns tycker jag haha. Hade jag inte haft hund så hade jag kunna ha såna där naglar hela tiden, så lite sadface på det då.

Har inte ätit så många points idag, typ 6,5 st. Så jag ska äta nå lätt mat så kan jag äta lite godis ikväll ;) Så ska äta middag för bara 4 points (det är skitlite, en vanlig middag brukar vara 8-10 points vanligtvis) så då har jag 8,5 points att äta godis för hehehe! Nu ska jag laga mat till mig och min mor som kommer hem senare, för jag är redan sjukt hungrig.


Dryg dålig dag och grinhumör


Lillpippipiiii som hade lagt ett frö på min axel idag tydligen haha

Skitjobbig och tråkig dag fast jag bara hade två lektioner. Tänkte inte gå på psykologin men tvingade mig dit ändå vilket var duktig tycker jag. Har surat hela dagen i princip och tänker nog fortsätta med det eftersom jag än så länge inte har några planer på att sluta. Logiskt va?

Dessutom missade jag Paradise hotel så nu måste jag se reprisen ikväll som är klockan elva. Inte för att det typ gör nått men ville gå och lägga mig tidigt idag, typ NU. Men så sket det sig. Och jag har inte ett skit att göra tills PH börjar och det är inge bra på teve. Bra grinig idag ja (Y) Ska äta nånting vääldigt yttepyttelitet och lätt för har bara 0,5 jävla points kvar för vi fikade en miniliten tårtbit på klubben efter vi plockat in hindrena. Huuungrig.


Äckelsnö och äckeldag

Är så less på allt, har ångest över allt också. Pissiga jävla psykologiuppgift och massa annat skit, usch. Att det ser ut såhär idag gör inte saken bättre:
 

 
Är redan less på att det håller på att bli vinter?! Nåjaa, brukar inte vara snö i Gävle vid den här tidpunkten så får hoppas de inte är det när jag åker dit heller så kan man ju trivas nånstans.

Sitter iaf med min lilla pippifågel på axeln och han har börjat bli pigg igen. Vi lyssar på Dolly Parton för han älskar att vråla till hennes musik tydligen haha! Han har bara sovit i flera dagar, inte orkat flyga eller ens kunnat gå. Men nu har han suttit vid min dator vart den strömmar ut värme i en timme så nu gapar han för full hals vid mitt öra. Han har typ blivit blind eller nå därför han varit nere senaste dagarna.



Nu väntar jag på suuupergod mat och magen kurrar som tusan.


Jag är lycklig

(för tillfället iaf...)



Päron lättdryck, piggelin och supersura clementiner, så jävla gott!! Har ju dreggla efter päron lättdryck och piggelin sen förra veckan haha.

Dock så finns det två stora minus just nu. Svenskanovellen som jag håller på med, snart klar förhoppningsvis tror jag, och sen den där jävla psykologin. Tycker den verkar hur svår som helst att formulera sig och skriva. Blä säger jag, ska försöka göra lite mer på den idag för jag gjorde några frågor igår, så får jag väl göra klart den imorrn.
Förresten så finns det ett tredje minus eftersom snön vräker ner så jag har ingen lust att gå och promenera som man borde ha gjort.


Trött och seg tisdag

Idag har vi haft mössutprovning och beställt till studenten. Vilket känns så jättefel, för det känns inte ens som att man ska ta studenten. Känns som om det är hur länge som helst kvar, det är ju inte ens vinter ännu. Nä usch vilken ångest jag fick över att man skulle bestämma sig där och nu! Men nu är det gjort iaf.


Ikväll blir det skriva svenskanovell för den ska in imorrn och jag har inte börjat nä, sen promenera, kolla PH och förmodligen nå annat och så sova. Nog för att jag råka somna på soffan och sova två timmar och vakna för 20 min sen. Sämst gjort av mig, får bara hoppas jag är trött ikväll ändå. Nu ska jag äta maaat.


Måndagen gick undan

Sitter med ett mongo bredvid mig (min hund alltså). Hon är så stört faschinerad av tekniska saker, typ datorn och teven. Skitjobbigt är det. Höll på att få bort det rätt bra men Christoffer brukar hetsa henne på teven så hon är alltid cepe när man tittar på teveprogram som man skrattar åt eller där det är roliga ljud osv.

Måste göra bort nå skolarbete idag känner jag, helst svenskan som ska in på onsdag för jag har inte ens börjat och vill inte sitta imorrn och skriva som en tok, men hittar inte det där jävla pappret.. Psykologin ska in på torsdag så den lär jag göra imorrn eller onsdag. Och så borde man göra bort lite av det man har på engelskan, men det har jag inte hemma ändå så.

Promenerat två gånger idag, sammanlagt 50 minuter. En gång vart de från skolan till mormor och morfar på håltimmen, sen har jag varit med Linnea och hunden nu på kvällen. Blåste rätt kallt innan man fick upp värmen när man började gå. Kul att min pappa just nu (eller kanske inte just precis nu, men tidigare idag) har lega på en strand under gassande sol i Belek i Turkiet. Inte ett dugg avis, nä.



Är sjukt sugen på päron lättdryck och piggelinglass!! Vet inte varför, har varit sugen på det i flera dagar. Måste tjata på mamma, men tror inte hon orkar fara och köpa det idag tyvärr.


Rubriklöst fick det bli

Vart en ny header igen, gör nya när jag har tråkigt och då blir dom slarviga, så jag är fan aldrig nöjd. Spyr väl på den här färgen om en vecka typ, men det tar vi då. Ska iaf hoppa i duschen för det har jag ärligt talat inte orkat med, vart mössa idag när jag åkte och hälsa på mormor och morfar, mer utanför dörren än så har jag inte varit. Duschen, sen göra smoothie för jag är hungrig som ett djur. Har dock bara 2,5 points kvar att äta för att jag ätit skräpmat idag, och en smoothie innehåller 2,5 så det är perfekt! Sen invänta Kungarna av Tylösand, efter det ska jag skutta i sängen för jag är redan trött nämligen :) Eller jaa, ska invänta samtal från min pojkvän men det får jag förmodligen innan programmet är slut så kan snarka på ändå efter det.


Jag vill ocksåååå



Är inte ett dugg avundsjuk på dom tråkiga människor som har sett Volbeat live i helgen i Luleå. Näää, inte alls.


Gårdagen i en massa ord

Gick till Sophie och Micke igår efter maten, Sophie sminkade mig och fixade mitt hår, vi drack vin och martini och surrade och jag vart där enda till innan nio nån gång, sen vidare till Linnea typ en timme sen åkte vi upp på Harrys. Kom dit och jag fråga om det var mycket folk där, dom sa typ att 48 personer gått in men att det var tidigt så att det skulle komma många fler, så vi hängde av jackorna i garderoben och det var typ seriöst helt dött där? Det sög och jag tror vi var där 15-20 minuter sen for vi ner på Nex istället och där var det folk.

När vi stod och köade där så träffa vi på två killar/gubbar/män, vad man nu ska kalla dom, men dom bjöd iaf mig och Sara på inträde och garderoben bara sådär? Sen när vi kom in så stoppa den ena mig och så följde vi med dom så bjöd dom på drinkar och så beställde dom in skumpa och hela köret. Haha jag vet fortfarande inte ens vad dom heter? Och de va ju inte så att dom bara var ute efter tjejer som det brukar vara, för dom bjöd killarna som var med oss också på dricka? Och den ena hade massa restauranger i Stockholm, så dom var typ täta eller nå haha.

Nå iaf var det väldigt kul igår, men det var nog för att jag inte hade några förväntningar alls. Träffade mkt roligt folk också och sådär, så det var kul. Idag mådde jag dock som en överkörd grävling och vill aldrig mer dricka alkohol i princip för det var så jävla mkt igår, men synd man glömmer det fort och är där snart igen ;) Har aldrig varit så bakis nånsin haha. Har skrivit en hel novell om gårdagen nu typ, iaf så var det kul att de var roligt igår eftersom det sög så hårt när jag var ut gången innan det. Så nu äre på rätt spår iaf.
 

Såhär såg mitt hår ut imorse, Sophie lockade det igår och snacka om att det höll bra :) Nu ska jag tvätta ur allt klet ur håret och platta det och fräscha till mig lite, det är väldigt välbehövligt. Sen ska jag trycka i mig nå fin bakismat, måste bara ta reda på först hur många points det är så jag vet vad jag kan äta. Enda jag fuskat med är ju att jag inte räknar alkoholen för jag tycker man ska få ha lite roligt ibland och det går inte om man ska räkna det också. Jag får äta 20 points om dagen och i en cider är det 8 points så ja, antingen måste jag svälta mig själv hela dagen och sedan bli aspackad för att jag inte ätit nått, eller så fuskar jag med alkoholen som jag valde att göra. Kommer ju ändå inte vara ut varje helg när jag håller på med det här, om jag ens kommer vara ut fler gånger jag går på diet, får se hur länge jag ska göra det.


Blir nog utgång trots allt

Dragit på mig partyoutfiten och trivs inte alls i den, känner mig som en korv. Ska leta fram smycken och jag väntar på att maten ska börja lagas om ett tag, sen äta födelsedagsmiddag för pappa, iväg till Sophie som ska sminka mig och fixa håret, sen till Linnea på förfest. STRESS (och fortfarande otaggad).


Otaggad till tusen



Ser ut som hej kom och hjälp mig i håret. Var nyss ner i trapphuset iklädd min fina flügger t-shirt och mjukisbyxor och surrade med Jonas om kvällen. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ut. Känns verkligen inte som att jag vill/orkar, men samtidigt är de sällan jag är taggad när jag ska ut, jag är tråkig. Eftersom det är premiär och dessutom gratis inträde på Harrys så är det ju lika att åka om man börjar, men vet som sagt inte. På med partykläderna och sminket bara sen så är jag säkert taggad.

Nu ska jag hoppa i duschen, måla på naglarna och försöka fräscha till mig. Sen kanske det är dags för frukost? Klev ju upp för typ en halvtimme sen hehe..


Nyklippt

Kom nyss hem från Sophie och Micke, hon har klippt mig och mamma. Jag är nöööjd. Synd bara att min cam är dålig och inte visar upp det nå snyggt. Synd också att jag aldrig orkar fixa mitt hår så man ser att det faktiskt är fint klippt. Skulle behöva gå till Sophie varje morgon innan skolan och få frisyren snyggt fixad :) Men så bra kan man ju inte alltid ha det!

Nu ska jag diska sen ska jag nog faktiskt sova, är helt sinnessjukt trött känner jag nu. Och det jag hade tänkt skriva försvann ur huvudet så nu vart det tomt. Får se vad morgondagen har att bjuda på. Har inte bestämt mig för om jag ska ut eller inte, men har verkligen ingen lust alls. Den som lever får se hur det blir, som alltid.


Nörd

Har nog aldrig skrivit så mycket om politik i hela mitt liv. Fick massa fler frågor av min lärare idag att svara på efter han läst igenom det jag skrivit, så nu vart det långt utav helvete. Men nu har jag iaf skickat in det för orkar inte skriva nå mer, duktig jag är som gjort klart och blev faktiskt längre än vad jag trodde! Samhällsnörd hehehe (tror jag går fel linje egentligen, gillar inte ens samhälls haha...)


Tacos

Ätit tacos idag som typ alla andra verkar göra, iaf om man kollar på facebook haha? Fattar inte att det redan är helg? Den här veckan har gått så fort! Ikväll ska jag till Christoffers kusin Sophie som ska klippa mig, imorgon fyller pappa år så ska äta god mat och en bit tårta och så kanske jag ska ut och på söndag tar jag väl dagen som den kommer. Nu måste jag i alla fall skriva klart samhällsen så jag inte sitter här fem i tolv inatt och panikskriver.


...but I can never find the words to say 'stay'



Är kär i texten, så sjukt fin! ♥ Lyssnar på den här låten på repeat dag ut och dag in.


Nästan klaaar

Vågar knappt skriva det, eller tro att det är sant. Jag är i princip klar med samhällsen. Nästan!! Har 15 rader kvar till 2 sidor, ska det gå? Nä, det tror jag nog inte för jag förstår knappt hur jag fick det till så mycket som det är nu. Känner mig lite nöjd över mig själv iaf om jag blir klar idag. A fast ne, tror jag skickar in den till min lärare för en sista genomläsning och några synpunkter om han hinner det så rättar jag till det imorgon när jag fått svar.

Nu ska jag rasta hunden, duscha och sen dricka te och så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på sen, förmodligen kika om det är något bra på teve, vilket jag tvivlar på eftersom det är torsdag idag. Slår väl igång en film eller nått istället då.


Skolarbete är fint de, eller så inte

Ångest. Fetångest. Hatar att jag alltid drar ut på saker till sista sekund. Kommer inte komma nån vart med min samhälls som ska vara inne imorgon känner jag. Har skrivit en jävla sida och den ska vara två sidor, men jag kan inte sitta och hitta på massa bara för att den ska bli längre ju. Jag tycker att jag kommit en bit, typ till slutet, men min lärare sa att det var en bra början. En början ja, men jag har fan inget mer att skriva. Blir tokig. Om en timme ska jag titta på teve, efter det rasta hunden och duscha. Jag orkar inte plugga nå mer efter det. Dessutom har jag inte ens börjat med min svenskanovell ännu och det blir jag också stressad över, för jag kommer inte orka sitta med den i helg, den ska in på måndag. Har ingen inspration till den tråkiga novellen. Psykologiläxan ska jag faktiskt ge mig fan på att försöka göra bort typ snaaart (när jag har tid, ork osv vilket iofs aldrig kommer ske) för orkar inte sitta med den på onsdag kväll nästa vecka när den ska in på torsdag. Hej ångest.


Älskling, ingen är som du ♥


Tevekväll



Paradise Hotel

Kryper ner under filten i soffan med en kopp te och smörgåsrån och tittar på Bonde söker fru och Paradise hotel som jag spelade in medan jag var på styrelsemöte idag. Vet bara inte vilken av serierna jag ska börja med. Nåja, allt fixat inför Sthlm nu, skönt! :) Ledig imorrn!!


Våran dåliga humooor



Haha åh jag älskar min och Linas humor <3 Youtube-länken som jag skickade till henne är samma klipp som jag la upp i förra inlägget ;)


gullig-grabb_91



Han har faktiskt sagt att jag får så jag var bara tvungen ;)


Vågen och viktminskning

Låg vaken och fundera igår för jag inte kunde sova, kom fram till att jag nog ska väga mig varannan vecka till en början. Eftersom man vanligen går ner ca ½-1 kilo i veckan när man håller på med Viktväktarna så känns det lite tradigt när det är en såpass liten förändring, att skriva samma sak varenda vecka. Visst, ibland kanske man går ner mindre och ibland mer, men det känns ändå onödigt att skriva varje vecka. Dessutom är det roligare att väga sig mer sällan för om man har gått ner då så har man kanske gått ner ett kilo eller två sen sist man vägde sig osv. Så först onsdag nästa vecka har jag tänkt väga mig och uppdatera nått här! :)


Jo tjohejs och hejhej

Sitter med en kopp te framför dumburken, har ätit smörgåsrån nyss. Spenderade kvällen hos fröken Nilsson framför teven igen. Tänkte försöka börja skriva lite på svenskanovellen tidigare idag men har ingen inspiration. Blä vad tråkigt. Jag gillar att skriva men nu känns det inge kul, tråkig uppgift.

Har köpt strumpbyxor till i helg idag idag, så nu har jag det fixat. Kallt med strumpisar lär det bli när det har snöat och lär fortsätta vara kallt säkert. Nu är det väl bara läxor som ska göras i dagarna. Ska upp jävligt tidigt imorgon eftersom det är vägning på morgonen och pappa äger inte ens en våg vilket betyder att jag måste upp och över till mamma (det är visserligen inte långt men ändå) och SEN tillbaka och äta frukost, göra mig iordning osv eftersom man måste vara tom i magen när man väger sig. Blir en stressig morgon kan jag ge mig på. Märker ni vilket jävla planeringsfreak jag är? Lägger upp allt i detalj dagen innan. Nån gång skulle jag vilja ta dagen bara helt som den kommer, inte ha ett dugg planerat och bestämt.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i säng och invänta sms från min grabb. Hoppas att han kan börja jobba snart igen för han är sjukskriven nu sen han krocka. Min lillbulle, om två veckor sitter jag på tåget ner till han :) Puss på det.


Stressar upp mig över Stockholmsresan redan

Har nyss läst lite om Stockholmsmässan, när den öppnar osv, så jag vet när vi ska åka. (Det var ju det här med att jag är planeringsfreak, kanske märks eftersom vi åker först i december men jag ska ha allt klart haha) Kom på att jag lära kolla hur man gör med parkering också, för vi åker ju bil men det verkar som att man bara lär säga till när man kommer fram att man vill ha parkering. Aja, vi ser hur det blir det löser sig alltid. Mässans besökare lär ju hinna sno alla parkeringsplatser precis utanför men fanns tydligen en bevakad parkering för 150 kr/dygnet. Dom andra tjejorna kommer dit kl 10.00 så antar att vi passar ungefär den tiden, men vi är väl på hotellet före dom eftersom dom lär ta pendeln dit. Shiiit vad nervös jag blir när jag tänker, haha hur ska vi ta oss dit liksom? Kommer typ dö på vägen ;o Lär hypra sönder innan vi är framme och på rätt plats, och då har säkert halva dagen gått. Vad elak jag är.

Nu ska jag hoppa i duschen iaf, senare ska jag och Linnea på stan en sväng. Blev lite besviken idag, för trodde det var onsdag hehe. Hade religionsprov på morgonen när vi egentligen skulle ha haft svenska så vi behövde inte komma på religionslektionen då som var våran sista lektion, så vi hade bara filosofi efter provet men när vi kom dit så hade vi tydligen inte det? Så slutade typ efter nio idag. Och imorrn har jag vanlig kort dag, torsdag ledig och fredag en lektion :D


Läxor och hårfärger

Trött. Hade helst velat sova. Men nej, nu ska jag slå upp de (o)älskade religionböckerna och börja plugga. Något som jag inte gjorde igår, så vad gör jag? Jo jag börjar plugga dagen innan, som våran lärare sa att vi inte skulle göra -.- Typiskt mig. Jag som verkligen hade bestämt mig för att nu i trean så måste jag rycka upp mig och ta tag i saker istället för att lämna allt till sista dagen. Jomen att det gick ju bra, verkligen.

Ska iaf plugga ett tag, sen ta med hunden ut på promenad med Linnea. Fryser av bara tanken på att gå ut. Blä, blir mycket kläder på! Har skickat in filosofin nyss, orkade inte göra nå mer så skickade bara in den som den var, så får se om det är rätt eller nå. Sen lär jag skriva lite samhälls och skicka till min lärare så han får läsa igenom det. Det är nog vad jag tänker/försöker orka med idag. En dusch blir det ikväll också.
Men först, eller alltså efter promenaden, så blir det Paradise hotel hos Linnea. Sen hem, duscha, samhälls och så var de nå annat teveprogram som jag tänkte se som börjar kl 22.



Färgade underhåret i lördags, syns visserligen knappt (ser typ nästan ut som mörka slingor ibland, syns mest när jag har håret uppsatt) Men iaf så blev jag så sjukt sugen på att färga hela håret sådär mörkt!! Åh att jag inte gjorde det, kommer göra det framöver. Trivs i färgen jag har nu så vill inte färga bort den, men framåt vintern så kommer jag garanterat bli sådär mörkhårig igen, för det är den färgen som jag trivs allra bäst i :)

Hoppas också att mitt hår växer och blir sådär långt som jag haft. Aldrig mer blondering säger jag bara, usch vad jag förstörde mitt hår och jag trivdes aldrig ens i ljust hår. Inte igen alltså!


2010.10.10

Har nyligen kommit hem från Linnea, knallade dit vid sju. Sen i onsdags är hon min granne tre veckor framöver då hon är kattvakt i hyreshuset tvärs emot. Har kollat Gossip girl, Ensam mamma söker och sen började den där som jag inte minns vad den heter, nånting med Chuck och Larry typ. Har till och med kunnat äta glass idag, inte märker man alltid av att man bantar nä ;) Det är de som är så bra med det här, ät vad fan du vill bara du är lite taktisk så du blir mätt under dagen.

Lärade springa hem och göra skolarbeten, men just nu gör jag allt för att slippa det hehe! Nä men ska göra mig en smoothie och sen ska jag sätta igång. Är sjukt trött så orkar inte vara vaken nå längre knappt. Nu ska jag få tummen ur röven och göra nytta!



Har min tjockishund i knät i soffan, haha kolla hennes stil på benen!


Ny kategori

Har fixat en ny kategori i bloggen Viktminskning, PA. Det är nämligen så att jag har börjat banta - och det tillhör vårat projektarbete nu i trean. Inte att banta, men det är ett hjälpmedel i själva projektarbetet. Den här kategorin är till för att jag ska skriva lite tankar och sådär om detta. Även skriva hur mycket jag har gått ner varje vecka. Jag har tagit hjälp av Viktväktarnas metod, läs mer på www.viktvaktarna.se. Jag räknar dock med det gamla systemet, som bara kallas för points. Det eftersom vi redan har allt material hemma då mamma bantat med Viktväktarna förr. Material från Viktväktarna (hur många points det är i allt osv) går nämligen inte att få tag på om man inte blir medlem och betalar.

Jag har aldrig varit en sån tjej som är fixerad vid vågen, vilket många tjejer är i dagens samhälle. Fatum är att innan jag vägde mig i onsdags så har jag inte vägt mig på två år! Vikten har ingen betydelse för mig, så länge man trivs med hur man ser ut. Så det var inte förrän i onsdags som jag insåg att jag har gått upp en hel del sen jag träffade Christoffer. Inte så att det är hans fel, men det är lätt att lägga på sig när "man vet att man har någon". Jag har aldrig riktigt brytt mig, men nu så ser jag (och andra) att jag faktiskt lagt på mig. Det är inte så att jag blivit värsta fet och som en köttbulle i ansiktet, men lite rundare har man ju blivit i ansiktet och mage har jag också fått. Det är skillnad när man jämför med hur jag såg ut sommaren 2008 (då jag träffade Christoffer) - då hade man ju nämligen legat i ett halvår och hårdtränat på gymmet tre gånger i veckan och varit ute och sprungit för att vara fit for fight inför grundalbalen. Jag är inte överviktig, men jag vet att jag väger för mycket för min längd och för mitt eget bästa. Jag är trots allt knappt 160 centimeter.

Dock är inte min kroppsbyggnad till för att väga typ 50 kilo. Jag är för brett byggd för att kunna väga så lite, då skulle jag vara tvungen att svälta mig själv tror jag. Jag är inte sådär spinkig och liten som kanske många andra på 160 cm är, men det är inget som besvärar mig. Men det är som sagt inte riktigt vikten jag fokuserar på, utan att jag vill bli smalare, och se ut ungefär så som jag gjorde sommaren 2008. Då mådde jag som bäst.

Den här nya kategorin är alltså till för att sporra mig också, att sedan kunna gå tillbaka och se att jag faktiskt har gått ner ett par (eller förhoppningsvis väldigt många) kilo, att jag faktiskt KAN. Jag kommer ha delmål att nå - det kommer vara såna mål som man inte når på en vecka eller två men lite längre tid. Kanske ganska många kilo i början och färre och färre allt eftersom jag når delmålen, eftersom man inte kan gå ner hur mycket som helst direkt.

Det som är så bra med Viktväktarna är att du får äta vad som helst, verkligen! Det är bara det att du äter i begränsade mängder. Antal points räknas ut beroende på ditt kön, längd, nuvarande vikt, dagliga aktivitet och om du vill gå ner i vikt eller bibehålla din nuvarande vikt. Hittills har det funkat jättebra, och jag tror inte jag kommer stöta på några enorma problem direkt. Det är väl bara lite tradigt de där gångerna som man knappt går ner i vikt, för såna tillfällen kommer ju också att komma.

Under den här kategorin kommer jag varje onsdag att skriva: hur mycket jag har gått ner sedan början, hur mycket jag har gått ner sedan förra veckan, hur många cm jag minskat runt magen sedan början, hur mycket jag minskat runt magen sedan förra veckan och hur långt jag är ifrån mitt delmål. Jag har fyra delmål. Det fjärde och sista delmålet kommer dock bara vara en bonus om jag klarar, så det är inte alls säkert.


Det stormar ute

Gick och la mig redan klockan tolv igår och klev upp vid elva idag, sen ut och promenera en sväng runt Fjällnäs så har man det bortgjort. Nu har jag dock blödande skavsår på hälarna, mindre mysigt haha. Har massa skolarbete att göra ikväll, filosofi-argumentation, samhällsuppgift och börja plugga till religionprovet. Annars blir det bara att jag pluggar dagen innan och det är imorgon, plus att läraren sa att man inte klarar provet om man börjar plugga dagen innan så jag kan väl börja två dagar innan då, eller försöka iaf.



Det blåser utav helvete ute, typ tornado nästan. Höll på att blåsa bort på promenaden! Ska iaf åka till mormor och morfar om ett tag och äta där, sen vet jag inte om jag och Linnea skulle hitta på nått idag. Får se! Läxorna måste jag iaf hinna göra bort idag, eller åtminstone börja på.


Promenad och smoothie



Laddar upp med en smoothie efter promenaden! Vaknade kl ett idag även om jag la mig typ två inatt. Så har sovit typ 11 timmar, inte alltför bra. Blir säkert grinig senare idag för det haha. Är grymt hungrig men får dricka upp smoothien och sen plåga mig fram till middagen, det sägs ändå att smoothien ska vara mättande så vi får se! Nu ska jag sätta mig framför teven och ta det lugnt, ikväll tror jag det blir hårfärgning :)


Snark



Har min hund bredvid mig i soffan, hör musiken från stan, det är öltält där. Säkert massor med folk som är ut men jag sitter bara hemma och degar, skönt för det. Ska snart hoppa i säng och invänta samtal av min pojk om jag inte hinner somna. Sjukt trött!


Idolfredag

Sitter framför teven och kollar Idol, har ätit fruktsallad med lite vaniljvisp. Hehe det är inte lätt att banta en fredagkväll då man hellre hade suttit och tryckt i sig fett (Y) Och så skriver jag störda saker med herr C på msn, kul man kan ha. Tror han är lite rastlös som inte fått jobba idag, gulle. När Idol är slut så ska jag kolla Modern family och sen stupa i säng för jag sov inte speciellt bra inatt vilket säkert är förståeligt, för jag låg och hade ångest över att jag inte kunde vara hos min käre pojk efter nått sånt som han var med om.

Försov mig imorse såklart (Y) Inte så jag missade lektionen men nästan bussen, fick springa haha. Vaknade kl elva istället för nio hehe. Har ingen aning om när jag somnade inatt. Har varit på stan idag med Linnea, köpte en tubtopp så jag har nått nytt att ha på nästa helg då det vankas utgång, premiär på Harrys. Vet inte riktigt vad jag ska ha till det men det löser sig. Sen har jag köpt hårfärg också för jag har tänkt färga underhåret. Hade tänkt göra det ikväll men tror inte jag orkar så det får nog bli imorgon, jag får se.


Tubtoppen ser ut så fast tvärtom, blommig där den där är svart och svart vart den där är blommig ;) haha. Fanns nämligen två olika att välja på.


Jag tror det kallas änglavakt




Tonight I'll lie away because I'm scared

19:52. Leif ringer. Christoffer har krockat. Jag har ringt till ett sjukhus för första gången i mitt liv idag. Jag har varit skakis i snart två timmar nu. Har ringt L men får inget svar, C har inte igång sin mobil. Väntar på att bli uppringd så jag får veta bättre vad som egentligen hände. Hatar att bo hundra mil ifrån och vara livrädd. Tusen frågor men inga svar. Skönt att han har fått åka från sjukhuset i alla fall, då vet man att det har gått bra med honom.


Det närmar sig!!



Typ allt är klart för Stockholmsresan nu, skönt. Om typ två månader är vi där, länge kvar men med tanke på att jag bokade hotellrummen typ åtta månader i förväg så är det inte så länge nu ;) Så i december är vi sju galna tjejer och min stackars pojkvän på två små fullpackade hotellrum i Stockholm. Men vi hade verkligen sjukt kul förra året så det ska bli minst lika kul i år! Bokade i alla fall tågbiljetter idag till alla, sen ska Anna boka flyg åt henne och två till men på resan hem så åker alla tåg så dom biljetterna är fixade. Jag måste bara fundera hur många dagar innan Stockholm som jag ska till Gävle, sen ska jag boka min biljett neråt också. Får se hur det blir.

Christoffer glömde ringa och väcka mig idag och självklart var jag tvungen att försova mig då (Y) Duktig tjej ja. Pappa var påväg till Malmberget så han fick vända och åka hem och hämta mig. Lagomt dryg skoldag som vanligt men nu känns det som att man kan ta ut helgen iaf, för imorrn har jag en lektion 12.45-13.35 och på fredag har jag en lektion från 12.40-15.00. Något skönt!


Några tråkiga rader

Har varit duktig och börjat med samhällsen! Bra där Evelina, den ska lämnas in fredag nästa vecka. Iofs har vi ju haft typ en månad på oss att göra den redan eller nått, men det behöver vi ju inte tala om hehe. Har iaf börjat skriva idag och det är det som räknas! Speciellt kul är det dock inte, tur att mina föräldrar kan hjälpa mig när det behövs :)

Nu ska jag sätta mig framför teven och invänta att nått bra teveprogram börjar. Och försöka få tag i min pojkvän som förmodligen skruvar i sin bil om han inte gör nå annat bus, för han måste ringa väcka mig imorgon när han åker till jobbet så att jag inte försover mig.


Hemma i hålan

Kom hem från Gävle idag, drygt. Fast har sovit till och från mellan 23.30 och 6.00 så det var rätt lugnt :) Är hur som helst ändå hur trött som helst. Går skola 11.20-16.00 idag, inget jag ser fram emot. Aja, nu har jag faktiskt bara tre skolveckor + 3 dagar sen tar jag höstlov så det är bara att kämpa.


Kessmess dela stol med C

Christoffer köpte en ny bil i typ Jäderfors eller nånting, på torsdag. Fast vart problem med den med men han och Öberg skulle väl fixa klart det ikväll om dom hann. Så jag hoppas att det går bra för det var en himla fin bil han köpte sig och i fint skick :) Men den hade stått i två år när han köpte den så det är säkert därför den gick dåligt, eftersom den stått still.
Han skulle ha köpt golfen eftersom den drar mindre bensin, men när vi kom dit vela han typ inte ens sälja bilen, han körde traktor istället och fixa nå ved när vi kolla på den? Så var den typ risig, slut i stötdämparna eller nått sånt, vinterdäcken var helt slut dom med och så var den inte ens samma färg som på bilden på blocket haha? Så förmodligen var det typ inte ens samma bil haha.. Så vart volvon istället!


Nybilen som dom har börjat skruva i, dock inte ännu på bilden


puss!

Nu ska jag rasta hundar, mata dom och sen mata mig själv innan pappa kör mig till skolan där vid elva nångång. Ska göra nudlar och sen hoppas på att jag klarar mig på det tills klockan fyra idag. Den som lever får ju se.


RSS 2.0