Något att se fram emot

Just nu taggar vi...
..Gävle om en vecka
..Stockholm nästa helg
..Gävle igen om 3,5 vecka
..julafton
..nyårsafton
..min födelsedag

men först...
..rapportskrivning
..redovisning av rapporten
..matteinlämning
..engelska grammatikprov
..geografiprov
..spanskaläxa
..spanska muntligt förhör
..spanskaprov
..träningsdagbok



Vill inget hellre än att denna vecka går undan nu :) Förhoppningsvis blir vi inte lika plågade sista veckan innan jul, men man ska inte ta ut nå i förskott, vi vet ändå hur det blir då.


Söndag = ångest som vanligt

Igår ringde Christoffer vid ett-tiden, pratade med han till klockan fyra på morgonen, somnade efter det, blev väckt halv elva tror jag, var helt död, klev upp, åt frukost, tittade på teve, la mig på soffan, sov två timmar, åt middag. Ehm ja, har inte varit så aktiv idag. Inte ens varit utanför dörren men det beror på att jag håller på att bli förkyld eller så har jag på nått vänster fått allergi för jag nyser som en dåre. Dessutom har det varit -20 grader idag, fyfan!
 
Bestämde mig för att julpynta lite, jag hann bara få upp ljusstake i fönstret innan jag tog en paus. Orkar inte ta tag i allt, mitt rum är så jävla stökigt och jag orkar inte men det är deprimerande att se hur stökigt det är. Tvätta kläder nästa vecka blir det iaf och då blir det lättare att städa eftersom garderoben ligger utspridd över golvet ungefär :) Så det blir städning både hos mamma och pappa, plus att jag får börja packa litegrann också. Och planera..

Nu har jag börjat titta på rapporten. Inte skriva men titta i alla fall. Framsteg. Är jääättestressad nu för jag kommer inte hinna klart med den, verkligen inte. Fast jag ska försöka, jag ska jobba som en nörd (om jag orkar). När jag är stressad gör jag massa saker som jag inte ska eller så går jag fram och tillbaka i lägenheten och glor. Nu är det i alla fall bara 6 dagar skola och sen ledig! Ska bli skönt om nått. Sen att jag lär missa en del det får jag ta, är så skolless nu så det spelar ingen roll, kan inte bli värre ;D
 


Såhär ser jag vanligtvis ut när jag skriver rapport :)


Kvällen


 
..i två tråkiga bilder. Te, vin, mat, apelsinläsk, goda skratt, sura miner, clementinglögg och cola.
 
Bilder kommer nog sen om jag orkar, om inte annat på bdb eller
facebook, men jag tänkte stjäla Michaelas först så vi får se! :)


Header

Nu har jag fixat en ny header som det så fint kallas för. Det är en anka, eller ja det heter nog egentligen and. Bilden är fotad i somras. Normalt att ha en anka/and som header, men den var lite söt och jag var less på den jag hade :) Dags att gå och sova snart kanske? Har fullt schema imorgon men är så pigg som jag kan bli vid denna tid på dygnet.
 

I swear to death I will fucking kill you if you touch her again...


Ge mig smycken!

Jag fyller snart 18 år, och dessa smycken tänker jag ha i baktanken då.. Nu ska jag kolla vidare! Upptäckte nyss en privat som gör supersnygga smycken, måste nog önska mig lite pengar till det :) Dags att börja klottra ner vad man önskar sig kanske.


Läkarbesök

Idag var jag som sagt till läkaren. Han konstaterade snabbt att jag hade något som heter Chondromalacia Patellae, ett sorts knäbesvär. Kan tydligen beskrivas som "huvudvärk i knät", gulligt. Chondromalacia Patellae betyder uppmjukning av knäskålsbrosket, vilket är precis vad det är. Mitt brosk var mjukt och ojämt och tydligen ganska "allvarligt" eller vad man säger. När han tryckte på knäskålen så skulle jag spänna lårmuskeln och det gjorde in i helvete ont i knät, det bara smattrade tills jag slutade spänna och det lät som att nån kastade glaspärlor på golvet eller nått!
Tidigare opererade och slipade dom knäskålarna på folk med dessa problem, men sen kom man fram till att det framkallar artros mycket fortare så nu för tiden gör man ingenting åt det. Problemet är vanligt hos tjejer och brukar växa bort när man är kring 20-25 år eftersom brosket hårdnar men han sa att jag kommer att få ha såhär ett bra tag till.


Det röda området är det "drabbade", där knäskålen tar emot benet (eller vad det nu är) bakom det, då båda två är gropiga och ojämna när man har det här problemet.

Dock avrådde han mig alla former av slalomträning eftersom knäna belastas då, inte heller någon knästyrkeövning (typ på gymmet), vissa typer av sätt att simma på, innebandy, snabba starter, snabba stopp, snabba vändningar osv. Fast jag kommer försöka köra på som vanligt, kanske begränsa mig dom dagar jag har extra ont. Nu har jag i alla fall fått namn på besväret som spökat i flera år :)


En lista

Sjuk idag, haft feber och huvudvärk hela dagen + muskel- och ledvärk. Inte alls kul. Nu mår jag bättre så jag hoppas jag orkar med skola imorrn, har ändå bara två lektioner. Lunch på Frasses och sen läkartid. Är tvungen att slänga upp en sånhär tråkig lista för jag hade inget att göra (a)


1. Är du singel nu? nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? jo
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? jag har ett så ja 
4. När hade du sex senast? typ tre veckor sen 
5. Har du kört oskyddat nån gång? ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? haha aa
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? heh kanske 
10. Haft sex på fyllan? ja
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? jo
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? japp
14. Somnat gråtande pga kärleken? aa
15. Varit på en blind date? nä
16. Varit otrogen? nepp
17. Ångrade du dig? -
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? det är nu de så den som lever får se :) 
19. Har du någonsin varit kär? jag är kär 
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? ja

SISTA SOM
1. Du fick en puss av?
 älskling
2. Sov med dig i samma säng? samma där 
3. Du delade ett riktigt skratt med? hm vet inte? 
4. Du gick på bio med? Christoffer, Anna, Jesper, Hanna, Patrik 
6. Du gick på stan med? mamma och hennes kompis 
7. Delade en pizza med dig? äter inte pizza
8. Du ringde? pappa
9. Skickade ett sms till dig? Christoffer
10. Du kramade? Lina
11. Gjorde dig lite besviken? ....
12. Gjorde dig mycket besviken? ....
13. Du skrev med på msn? Christoffer och David 
14. Du snackade skit om? han som plogar gården 
15. Du åkte bil med? Anna
16. Gav dig en komplimang? ingen aning 
17. Du kollade på film med? själv tror jag 
18. Du åt med på restaurang? vet inte, förmodligen Christoffer 
19. Betalade något åt dig? minns inte
20. Grät inför dig? borde jag kanske inte skriva :) 

DIVERSE
1. Favoritfärg?
röd och svart typ
2. Mobiltelefon? sony ericsson 
3. Skola och program? välkomma, samsam 
4. Oskuld? nej
5. Senaste filmen du såg? minns inte vad den hette 
6. Senaste låten du lyssnade på? Brinck - I don't wanna love her 
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? det är en hemlis! 
8. Hur länge har du prata i din telefon? har bara haft den sen somras så inte länge 
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? vet inte? 
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? inte många, typ 6-7000 
11. Vad åt du till middag igår? haha minns inte :) 
12. Har du duschat idag? nope
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? kommer inte ihåg 
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? samma där 
15. Har du skolkat någongång? ja
16. Är du en svartsjuk person? ja tyvärr :)


Kärlek

L-O-V-E  is just another word I haven't learned to pronounce yet

What_Is_Love.jpg image by FindStuff2


Facebook says....


( och ja, man kan ju alltid försöka :) 
 
 
 
Och, förresten...

Haha, det här med facebook är verkligen.. tokigt..?


Fortfarande onsdag

Jag är trött. For och duschade efter idrotten och åkte sen buss hem, hur trött som helst. Sängen lockar men nej, jag måste plugga spanska och geografi. Imorgon har vi geografiprov och sen nå spanska muntligt förhör :s Men blir nog att lägga sig tidigt ikväll ändå (eller i alla fall försöka) för jag är så trött.

Har fått läkartid på fredag också. Det känns helt okej faktiskt. Tror jag ska be dom kolla båda knäna när jag ändå är där, fast jag kommer nog bara att få en remiss och bli vidareskickad. Men bra att det tas tag i iaf. Är ändå ett bra tag sen jag var hos läkaren nu. Dom vet nog det mesta om mig och dom vill alltid prata om Christoffer, dom är alltid så nyfikna. Fast jag trivs faktiskt att vara där, har blivit så van sen jag hade körtelfeber och halsfluss förra året ;)
 


 

Jag är iaf lagomt irriterad på Halebops kundtjänst via nätet. Visst är det bra att det finns men dom verkar ju knappt läsa igenom mejlen man skriver och skickar samma svar flera gånger och inte nog med det är det så segt. Tror jag mejlat fyra gånger om samma problem nu. Men nu skulle dom i alla fall skicka hem ett nytt simkort till herr C och se om det går bättre då. Får hoppas det.

Nu ska jag nog äta, sen ska jag försöööka titta igenom spanskan en gång och sen snegla lite på geografiboken.


Seeeg onsdag

Sitter i skolan och gör ingenting. Vi fick sluta tidigare från geografin så vi hade längre lunch och snart börjar NK:n. Igår mådde jag inte nå bra så jag gick och la mig tidigt, typ innan klockan nio. Så jag sov och sen vaknade jag vid tiotiden av att smsen trillade (eller snarare vällde in!!). Orkade inte kolla men när jag hade fått typ fem stycken på två minuter så var jag tvungen. Det var Lina som undrade vad hon skulle ha på sig på lördag, fullt normalt sådär en tisdagskväll :D När vi hade bestämt det så somnade jag om och hann sova i typ en halvtimme innan Christoffer ringde och väckte mig så det slutade med att jag pratade med han i över en timme så jag somnade ändå inte förrän vid halv ett, duktigt av mig som gick och la mig så tidigt :)
 


 

Nu snart börjar som sagt NK:n och sen har vi idrott, är inge pepp alls så vi får hoppas att det går fort. Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig också för hon skulle ringa till läkaren och kolla om jag kan få tid där idag, mitt knä är inte alls bra. Idag är det som bekant onsdag vilket betyder Bonde-kväll. Malmberget eller inte? Jag får se.


Arg, argare, ARGAST

Idag är mitt humör verkligen på TOPP! I alla fall om vi pratar om det sämre humöret. Har varit på stan idag och knallat runt, för det första så högg det till i knät igen så jag började halta runt - nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma förbi med ett par kryckor som jag ska få låna. Tänkte avbelasta knät med dom ett par dagar och om det inte blir bättre så blir det röntgen.

När vi kom hem låg biljetterna på hallgolvet, vilken jävla tur att inte mammas kära hund styckat dom tänkte jag, eftersom jag har beställt dom på pappas adress men postis är dum i huvudet och slänger all min jävla post till mamma, TROTS att jag beställer det till pappa (mamma och pappa bor grannar). MEN självklart hade hon förstört smyckena som jag beställt, bokstavligt talat slitit de i stycken. Millimetersmå spår kunde man se av det. Men det var det enda. Det är ju som inte första gången det händer heller. Synd bara att det där var specialbeställt, så nu måste jag beställa nytt. Fruktansvärt glad är jag, gaaah. Nu ska jag beställa det i pappas namn så nu kan dom fan inte lägga det i fel brevinkast!!
 


Det är ingen hund, det är ett massförstörelsevapen!


Trasigt knä?

Igårkväll var jag och mamma in på Ica och skulle köpa popcorn. När jag satte foten innanför dörrarna så högg det till i vänster knä men jag fortsatte in och vi valde läsk. När vi sedan skulle gå vidare så kunde jag inte belasta knät, det gjorde skitont och knäskålen var helt sne. Har haft dåliga knän ett tag, dom brukar "klicka" när jag går och ibland hugger det till, men det brukar gå över och jag har aldrig känt såhär att jag inte kan belasta över huvudtaget. Kändes som att någon hade petat in en gaffel under knäskålen och försökte trycka den ur från benet.
Mamma funderade på om knät hoppat ur led eftersom det var så snett, men jag kunde ju böja benet. Hon började prata om att åka in på akuten men det var ju inte säkert att det var nått och man blir ju sittandes där i flera timmar hur som helst. Så jag ringde pappa och fick prata med hans tjej som jobbar på sjukhuset, hon sa att det kunde vara nånting med ligamentet och att jag skulle undvika att gå och se om det hade gått över till dagen efter. Så det blev att åka hem. Haltade ut från affären och det såg förmodligen ut som att jag hade skitit på mig eller nått när jag gick ;D Hade ont hela kvällen men efter ett tag gick knäskålen tillbaka till sin "normala position". Förmodligen var det nån nerv som hamnade i kläm när knät höll på att hoppa ur led (för det var troligtvis det som hände) och därför kunde jag inte gå eller belasta knät.
Imorse när jag vaknade var det iaf bra, har inte känt av det nått idag :) Hoppas bara att det inte är nått som kommer tillbaka igen, för det gjorde förjävligt ont.
 

 
Ikväll har jag ingen söndagsångest, skönt. Det kan bero på att jag är ledig imorrn? ;) Ska springa på stan då med mamma och hennes kompis tror jag..


En gammal t-shirt


JAG VILL HA!
 

Dock är den ur en två år gammal kollektion, så chansen är nog rätt liten men håller på att mejla runt om den nu trots det!


Tre dagars helg

Äntligen helg! Det var nyss nån utlänning som ringde och sökte mamma? Uh :s Men jag sa att hon sover och då tackade han för sig? Var ett jävla liv i bakgrunden också. Nu fick jag äckelkänsla! Nåja, när mamma vaknat ska vi nog iväg på Dollar store en sväng. Var där med Micka i onsdags men innan det var det bra länge sen. Men behöver köpa nån bred tejp och kanske nån tavelram tror jag.

Idag på bilden var vi mycket kreativa och ritade med pastellkritor och kände oss som treåringar. Men vi hade ändå rätt kul åt det. Lär ha världens träningsvärk i tummen ikväll och imorrn :( Man måste måla så hårt med pastellkritor och jag har ju ett trasigt ligament i tummen så det känns kan man ju säga :D Lägg märke till hamsterns fiiina röda ögonbryn.
 


det är en katt, hamster (som insjuknat i svininfluensa..) och en hund :D
 

Har inga planer i helgen men blir kanske att åka till Anders och Ninas stuga om inte något annat planeras in. Hade varit kul att åka dit så vi hoppas på det :)

Har ställt mig på kö på en etta och en två här i hyreshuset, de med inflytt tidigast juni 2010 har jag sagt. Spännande :) Mamma ringde igår och hörde vad hyran ligger på just nu.. En tvåa hade varit perfekt, den som lever får se hur det blir. Eftersom vi redan bor i hyreshuset så vet jag att jag får lägenhet om det blir nån ledig till sommaren, vilket jag hoppas :)


Stressigt

Känner mig stressad, kom hem för typ en och en halv timme sen. Har skrivit min reflektion, skickade in den 35 min före den skulle vara inne, duktigt :) Sen var jag ut med hundarna och så bokade jag vaccinationstid för fröken Anna Hjertberg, kände mig riktigt elak och hemsk ;) Men det var faktiskt på hennes begäran så jag var snäll. Nu ska jag fixa lunch. Korv och makaroner faktiskt, men det är ju rätt ovanligt för att vara jag.

Är jättestressad, för bussen går om en halvtimme och jag började nyss koka upp vatten för makaronerna. Efter skolan ska jag till banken och lägga in pengar för senare ska jag boka biljetter till mig och Christoffer. Kommer att kosta en himla massa märkte jag :( Men får väl tillbaka pengar av han så småningom, fast kommer typ ändå inte ha råd att köpa julklappar i år.. I alla fall så är jag ledig fram tills på tisdag sen, skönt!

Nu kokar makaronerna över, så nu ska jag rädda dom!!


Jag känner mig så trygg hos dig


jag älskar hur du lät allting falla i mina händer
för älskling, du har aldrig kunnat gömma din själ för mig

 

Igår och i förrgår försov jag mig så imorse ringde både Christoffer och mamma och väckte mig. Fattar inte hur jag inte vaknar av att klockan och alarmet i mobilen ringer, jag sover typ som en stendöd. Fast så fort jag får sms eller någon ringer så vaknar jag? Idag har vi iaf haft temadag, helt onödigt för det var skittråkigt. Somnade nästan några gånger men hade hellre legat hemma under täcket och sovit.
 
Ikväll har jag och Anna föreläsning och före det måste jag göra reflektionsuppgiften för den ska vara inne imorgon senast 12.00, nödvändigt? Kan inte påstå att jag är på så bra humör så nu tror jag att jag ska sova lite för jag är trööött :)


Fartfylld helg i alla fall

Är så trött så jag vet inte vad, har bara sovit sju timmar på två dygn. Mina ögon är som två stora kryss. Uppstigning 04.45 igår och avfärd 06.00, fast det blev vid halv sju istället. Kom sedan hem vid 18-tiden och åt middag sen dröjde det inte länge innan telefonen ringde och det blev dags för att åka ut och snurra på stan i bil och såklart SURRA. Tror det var välbehövligt, eller hur? :)
Kom hem rätt tidigt, mina finska grannar väntade på taxi till krogen och började surra. Det är olika finnar som bor här i perioder i lägenheter. Just dom här som jag träffade igår har jag inte träffat förut inte alla iaf. Men dom är faktiskt rätt trevliga. Och ville att vi skulle komma på efterfest och frågade vilken dörr jag bodde i och jag bor vägg i vägg med dom så jag var lite orolig att dom skulle ringa på när dom kom hem från krogen och väcka mamma eftersom jag har sovit hos pappa haha ;) Men har inte pratat med mamma så vet inte om dom gjorde det.
 


voff!
 

Uppstigning 5.15 idag och avfärd 5.50. Tog typ en och en halv timme att åka 9 mil för det snöade nå kopiöst! Fast det avtog. Hemfärd blev det kring 15.00 men vi var hemma först 17.00, tog skitlång tid att åka. Anna körde typ 50 km/h och ändå fick hon nästan sladd på bilen ibland. Snorhalt med andra ord..
Lyckades iaf byta min munkjacka med Lina så nu jävlar får jag faktiskt upp dragkedjan hahah! ;) Så nu är vi båda två nöjda och glada för hon skulle nog ha drunknat i sin eftersom hon är så liten i sig.

Tänkte gå och sova 18.30 idag för jag var så död men tydligen vart det inte så. Har nyss duschat och börjar bli pigg = inte så jättebra... Och det här inlägget vart ju såååå intressant!! Nu ska jag avrunda för jag blev jävligt sur :D :D ....


Dry your tears, try your luck girl

..but honey,
life is cruel when you fall for someone
that doesn't belong to you



ha-ha


Killer-torsdagen är över

Torsdagen var inte lika dödlig som vanligt eftersom vi inte behövde gå på geografin så jag skyndade till bussen och åkte hem och fixade lunch. Man skulle kunna tro att jag älskar korv och makaroner för jag äter nog alltid det när jag är hemma på lunch men det är för att det är enkelt att göra, det är egentligen inte ens gott. Man blir lite less.
Imorgon har jag en lektion som innefattar rapportskrivning (= facebook, bilddagboken och sånt där..) så det känns inte heller så tungt. Sen är det helg! Inte för att min helg kommer att bli så lugn och att jag kommer att få sova ut och sådär men ändå, fortfarande är det ju helg..
 


 

Agilitykläderna kom idag också så mamma fick åka och hämta dom åt mig. En munkjacka och en t-shirt, dom var faktiskt riktigt fina. Munkjackan gillade jag i alla fall men ångrar att jag inte tog en medium för den dagen jag får upp dragkedjan över brösten på den där munkjackan, då är jag riktigt glad..! Den sitter bra i övrigt bara det att den är för liten över brösten med rätt många centimeter tyvärr :p Våldar jag så kanske det går men då ser jag väl ut som en blåsfisk, fast har jag tur så kanske den blir lite större när man använt den ett par gånger. Varm som tusan var den iaf! :)

Jag håller på att frysa ihjäl så jag funderar på att krypa ner under täcket ett tag, hade varit skönt.. Ska ut i kalla snön och träna fyrbentingen om en timme, ifall jag orkar. Men måste nästan göra det eftersom det är tävling i helg och hon har inte fått träna sen typ slutet av september/början av oktober!

 
______

They try to fool  me away
but they don't know the truth

I don't care what they say, I'm in love with you


Impuls, impuls

Hittills har det varit en dålig vecka, mitt humör är en aning snett :) Men det ska nog bli bättre för imorgon är det ju killer-torsdag, ojoj! Vi älskar torsdagar (eller så inte). Men nu ska jag uthärda i 3,5 skolvecka sen får jag lite ledigt.

Jag väntar på att Bonde ska börja, vet inte om jag ska över till mamma och se det för jag behöver fixa till naglarna och jag har inge nagellacksborttagning hos papi. Linnea är i byn så jag måste se Bonde själv, buhuhu! Och det var tänkt att jag skulle upp till David ikväll men den grabben förvånar mig inte. Så nu ska jag nog kila över så att jag inte missar nånting typ.
 


 

Är dödligt sugen på att slänga hårfärg i håret och färga det mörkt igen! Satt och tittade på gamla bilder nyss och det var rätt fint med mörkt hår. Men nej, jag ska inte. Inte ännu i alla fall. Först ska jag bli blond, sen får jag se vad som händer. Så småningom måste jag köpa lite hårfärg och ljusa upp det som jag tycker är orange som jag har på skallen nu och sen får jag se hur ljust det blir då och hur jag ska ha det.

Nuuuu ska jag kila!


Det är inte så att jag inte vet..




Yet I know that your goal
is to fill me with doubt


Denna hysteri kring svininfluensan

Alla gaggar om svininluensan och om att vaccinet är slut och det ena och det tredje. Vet inte många som vaccinerat sig mot svininfluensan men några av mina kompisar ska i alla fall göra det. Min faster vart jättesjuk efter att hon tagit de iaf. Mamma ska i alla fall vaccinera sig för att inte kunna smitta mig och min bror.
 


 

Jag borde egentligen ta vaccinet eftersom jag tillhör riskgruppen då jag har nedsatt immunförsvar men jag är så fruktansvärt spruträdd så jag tänker inte ta vaccinet. Jag har inte ens tagit gardasilsprutan fästan den är gratis och sånt, för jag dör hellre i cancern än tar sprutan. Så fjantigt rädd för sprutor är jag! Och det har jag varit så länge jag minns. Har nog hållt på att svimma varje gång jag fått en spruta, tagit blodprov osv. Allt som har med en nål att göra typ.

Nu måste jag skriva klart engelska talet som ska redovisas imorrn. Jag måste upp extra tidigt imorrn för jag ska hinna rasta hundarna innan jag kilar till bussen, inge kul alls :(


Om att spåra IP-nummer

Du som kommenterade anonymt i min blogg i måndagens inlägg kan jag bara säga att synd att det inte är så svårt att spåra IP-nummer :) Jag vet nämligen vad du heter, att du bor i Ockelbo, vad dina föräldrar heter och ja, jag vet vem du är helt enkelt. Det är inte alls svårt att spåra IP-nummer till den adress som det är skrivet ifrån så du är inte så anonym som du kanske hoppades att du skulle vara.

Tack för kommentaren iaf, jag antar att den var lite ironisk men ändå. Din kommentar finns kvar men den är dold, vill inte hänga ut dig eftersom du nu så gärna ville vara anonym när du skrev. Lämna gärna ditt namn nästa gång, jag vet ju redan vem du är.


STOCKHOLMSRESA I DECEMBER

I december befinner jag, Anna, Angelica, Stina, Lina, Therese och Michaela oss i Stockholm för en helg, det ska bli mkt trevligt :) Jag läste nyss att alla rum är utrustade med trådlöst och kostnadsfritt internet, flat screen TV, mini bar, mini safe (vad nu det är?) och luftkonditionering. Jag, Lina och Therese bor på samma ställe, sen bor Anna och Stina en bit ifrån oss men dom kommer säkert att spendera en del tid hos oss också för deras rum är tydligen jättelitet och utan fönster över huvudtaget, scary :o Angelica bor hos sina föräldrar och Micka kommer först på söndag och joinar oss från Göteborg.
 


såhär ska vi tydligen bo på Rica Talk Hotel :))
 

Imorgon är det freeedag, då har jag två lektioner och på håltiden ska jag hämta pengar och sen ska jag boka tågbiljetterna åt oss.


Hemma på snöig mark

Vart lite paff när jag vaknade upp på tåget imorse och såg snö överallt, nu när jag varit en vecka i snöfritt land. Och ja, i Gävle har det varit lika bra som alltid om inte bättre? :) Skönt att slippa snön iaf, fast det var ju inte direkt varmt där nere ändå. Men en bra vecka har jag haft :)
 


 

1 år, 081029 & jag älskar dig mest av allt
 

 

Jag försöker ta reda på när pappa ska komma hem så jag kan boka Christoffers biljetter upp hit också, det var billigt nu och man får passa på medan det finns platser för det är alltid knökfullt mellan jul och nyår. Om 5 veckor bär det mest troligt av ner till Stockholm för mig och några dårar till, kul :) Fast jag ska stanna några dagar i Gävle först och sen är jag i Stockholm bara lördag och söndag. Men det blir roligt att strosa runt i Stockholm med det där gänget, vi kommer garanterat att vilsa bort oss och ha oss skulle jag tro!
 
Eftersom jag inte var i skolan idag så har jag nån sorts söndagsångest idag istället. Var helt död när jag kom hem imorse och dessutom hade jag ont som fan och påbörjade jag min antibiotikakur idag också. Skönt att den bara ska ätas i tre dagar och att det redan är bättre efter bara en dos. Imorgon ska jag pallra mig till skolan iaf, fast det känns inte alls lockande!


RSS 2.0