Glad cheey

Idag har jag haft fullt ös med min mor. Vi åkte iväg vid tolvtiden och började ragga banankartonger, sen säga hejdå till morbror som åkte hem till Stockholm idag, ragga mer banankartonger, shoppa lite osv. Fast det här samhället verkar inte ha några flipflops? Och de vill jag ha när jag ska utomlands, man kan ju inte gå i gladiatorsandaler hela tiden, det är ju skitjobbigt. Sååå vi ska ragga vidare imorgon. Hittar jag inte några så beställer jag. Idag samlade vi ihop 18 banankartonger, så nu har vi 37 stycken ;) Intresseklubben kan anteckna det idag också. Och vi var hemma vid femtiden sen..

Idag är jag GLAD för att:
1. jag köpte på rea två bikiniöverdelar och en underdel för 200 kr (fast bästa mamma betalade!)
2. jag har hittat skitbillig (och bra) hundbur till bilen, kanske blir att köpa?
3. jag har hittat kallgarage som C ska göra intresseanmälan på, så slipper han ha bilen ute om nätterna


Den blåa kostade 89 kr (149 kr), underdelen kostade 59 kr (99 kr) och den gröna också 59 kr (99 kr)

Bikinitrosorna såg skitstora ut, så hoppas dom passar.. Annars får jag väl kötta upp rumpan lite innan då, borde ju hinna! Men har redan så stort arsle så det ska nog inte va några problem att få de å passa haha ;)

Känner mig heeelt död, har lust att gå och sova nu.. Men ska iväg en sväng och busa med Ida om en halvtimme tror jag, men sen blir det säkert tidig kväll. Om jag inte som vanligt blir pigg senare. Men imorgon måste jag upp tidigt så det blir tidigt i säng idag. Och nu har jag inget mer vettigt att säga sååå tjoflöjt.


Tre tio fyra, ett tusen tre tio fyra



Du är min kärlek. Jag älskar dig.


Banankartonger

Idag har det varit nästan fullt ös haha! Skulle upp typ vid tio och mamma väckte mig kanske hundra gånger men jag orkade verkligen inte, så vaknade halv tolv sen. Vi letade flipflops åt mig när jag ska till Turkiet men hitta ingenting, så ska fortsätta imorgon. Annars lär jag beställa ett par.

Sen har vi raggat banankartonger, vi fick ihop tolv stycken idag så nu har vi sammanlagt 19 st. Så det kan ju intresseklubben anteckna ;) Fast vi behöver typ dubbelt så mycket, minst. Vi har hundra miljoner grejer att packa när mamma ska flytta.


Ida visste inte vad en banankartong var haha, så tänkte bara visa om nån annan inte heller vet haha. Banankartonger och några bananer(?), hittade den på google iaf :P

Nu ska jag snart se någon film som börjar klockan nio, sen blir det kanske tidig kväll? Har varit helt död hela dagen, men brukar ju ordna upp sig till kvällen som vanligt..


Dags för uppdatering

Nuuu tänkte jag såhär slänga in en liten uppdatering innan de börjar eka :P Kommer väl inte direkt ihåg vad jag har gjort i veckan, så det var väl inge viktigt. Har väl hängt med Ida varje kväll typ i alla fall och gjort lite bus och sånt där.

I fredags rensade jag och mamma lite i förrådet och så var vi på tippen och slängde massa grejer. Har ännu hundra miljoner saker att rensa men det skulle vi göra imorgon.

Igår var vi till mormor och morfar och hälsade på för de kom hem från Norge och min morbror (som bor i Stockholm) var också med. Sen kom Ida och vi tänkte bara kolla på film och tjocka oss hela kvällen men så blev det en jävligt impulsiv utgång istället haha.. Hemma typ tio över nio, duscha jättefort, välja kläder, sminka sig osv. Jävla stress var det! Tio i tio for vi och lämna Idas bil hemma och mamma skjutsa oss till Fjällnäs. Där var vi på förfest i typ 40 minuter och sen drog vi iväg till krogen. Snacka om stress, haha!

Var faktiskt rätt kul på krogen, fast det var väl för man inte hade planerat det. Träffade massa trevligt folk, och typ mina gamla klasskompisar osv :) Minns fan inte när jag var på krogen sist i Gällivare?! Förutom på studentbalen när det var onsdagspub, men ändå.


HAHA har världens jävla sjukaste blåmärken under mina fötter sen gårdagen?!

Som ni ser så ser mina fötter helsjuka ut sen igår. Om det beror på skorna eller på att jag gick hem från krogen utan skor vet jag inte, men ont har jag då i alla fall, det är inte skönt att trampa på blåmärken hela tiden ;) Kul att jag lägger upp bild på fötterna också, hatar fötter..

Idag har vi ätit hos mormor och morfar och sen har jag och Ida varit runt i hela jävla Gällivare och letat efter Malmbergbagarns baguetter men det var ju såklart slut överallt, utom OK i Malmberget och där fanns det en.. Kul, när man är sådär sjukt hungrig som man alltid är dagen efter, typ som att man kan äta hus hela tiden eller nått haha. Vi fick i alla fall dela på den haha.

Nu ska jag bege mig över till mamsi och kanske ta en dusch eller så ska jag bara sitta och glo. Eller nått.


Bloggtorka kallas det väl?

Jag har tappat blogglusten de senaste dagarna, känns bara jobbigt att försöka klämma fram ord när man inte orkar skriva. Jag lyckades hitta en svacka och trilla ner där mitt i mitt lyckorus. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men det hände i alla fall. Jag hittar nog säkert snart upp ur emo-gropen som jag trillat i, jag tror det går över rätt så fort.

Sen Christoffer åkte hem så sover jag med lampan i min "hall" tänd hehe. Älskar att sova när det är helt svart men nu vågar jag inte riktigt.. Brukar ha den tänd första natten, men den är ännu tänd. Känns så konstigt att sova själv så jag vågar ännu inte riktigt ha det helt mörkt, mes hehe.


This is your life. Do what you love, and do it often. If you don't like something, change it. If you don't like your job, quit. If you don't have enough time, stop watching tv. If you are looking for the love of your life, stop. They will be waiting for you when you start doing things you love. Stop over analyzing, all emotions are beautiful. When you eat, appreciate every last bite. Life is simple. Open your mind, arms, and heart to new things and people, we are united in our differences. Ask the next person you see what their passion is, and share your inspiring dream with them. Travel often; getting lost will help you find yourself. Some opportunities only come once, seize them. Life is about the people you meet, and the things you create with them so go out and start creating. Life is short. Live your dream and share your passion.

Nåja, blogglust har jag ju i alla fall inte. Kanske hittar jag den imorgon, på tisdag, om en vecka eller två. Vi får se. Om den är helt på villovägar så kanske jag uppdaterar någon gång då och då när jag får lust.


Tur att man inte är ensam

Trodde seriöst ALDRIG att jag skulle säga det här men:



Imorgon börjar skolan för alla i Gällivare. Själv går jag hemma och gör ingenting. Visst hade det säkert varit annorlunda om man hade ett heltidsjobb, det kan jag tänka mig. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga att jag vill tillbaka till skolan igen, men det är så tråkigt att gå hemma! Visst är det jävligt skönt att slippa allt, och alla läxor och skit, men det är inte själva skolan man saknar, det är att träffa sin klass och allt sånt. Sånt som man inte kommer att göra nå mer. Det känns konstigt, minst sagt. Det känns inte ens som att man har tagit studenten, fast å andra sidan känns det verkligen inte som att jag ska tillbaka till skolan imorgon heller så. Nää, nog är jag glad att det är över, men hade varit trevligt med lite sysselsättning..


Lördagkväll

Uuuusch vilken huvudvärk jag har. Har haft det till och från i flera dagar.. Klev upp vid halv tolv idag, duschade och åkte sedan till byn med mamma där det var sån där hemvändardag eller vad det heter? Hennes kille spelade fotboll där så vi kollade, sen åkte vi till hans mamma och hälsade på. Hon gav mig massa gardiner, fick en hel låda med mig! :) Sen hem och käka sallad med lillebror, medan pappa och hans tjej åt surströmming, huuujja vad det luktade! Efter det städade jag garderoben och plockade ihop lite hundsaker, sen pimpla lite vin och titta film innan Ida hämtade mig och vi sen hämtade upp Jennie och var ute och snurrade med bilen.

Hemma och titta klart slutet på en annan film, fast den har jag sett förr. Nu ska jag slå på ett avsnitt av danska Paradise hotel, om jag nu orkar se hela för egentligen är jag sjukt trött.. Sen ska jag slå en pling till min pöjk, som för i övrigt glömde sina hemnycklar hos mig, smart ;) Efter det är det läggdags, och imorgon ska jag sova enda tills jag vaknar! Har tänkt sova ut, och skönt ska det bli!


Sextiosex - ensamhet

Snart läggdags. Har precis lagt mig i sängen med datorn. Christoffer åkte strax före sju nån gång, tåget var bara lite sent. Och jag kände mig inte så jättelycklig just då, men han är så fin mitt hjärta och han säger rätt saker vid rätt tidpunkt. Åhh vad jag ska sakna honom, och vad jag saknar han redan.

Åkte hem, for med mamma och hundarna till klubben för att träna. Vi satt i bilen säkert en och en halv timme och pratade innan vi började träna. Vi sitter ofta i bilen och pratar länge, oftast nere på parkeringen. Efter träningen hann jag vara hemma i fem minuter innan Ida kom och hämtade mig och vi åkte runt och glodde lite. Var hemma vid tolvtiden och då satte jag mig vid teven med pappa och Anne och drack vin.

Har inte hunnit tänka så mycket, alla tankar kommer nu när man ska sova. Men det går bra, för vi har något att se fram emot. Hela mitt rum luktar Christoffer, fast det känns bra. Då vet jag att det inte är alltför länge sedan han var här sist. Tre och en halv vecka kvar till Turkiet, sen går tiden fort det vet jag. Jag ser framåt, jag hoppas och jag längtar. Det här har varit världens bästa sommar. Världens bästa. Jag är lycklig trots att jag är ensam ikväll.

Första natten på 65 dagar som jag sover ensam, det känns helt konstigt. Eller jag har väl sovit 2-3 nätter själv under sommaren, men det känns konstigt, det gör det. Vi har inte varit hundra mil bort då, utan det har handlat om någon mil bara. Nu är avståndet så långt. Men det kommer att gå bra ändå.


Det handlar om att se någon så djupt i ögonen för att sedan falla en miljon mil under mark
Det handlar om att lita på någon så mycket att man låter det hända
för att hans hand håller en hårt nog att han kan dra en upp innan man faller i marken

Det handlar om att våga gråta i någons famn, vända sig in och ut
och visa allt man står för, allt man har och allt man saknar
när man vet att han kan vända sig om och gå som alla andra, men att våga göra det ändå


Nattmat är gott

Blev lite varma natt-mackor med Christoffer när han kom hem från Sophie och Micke. Jag var aldrig dit för jag städade som en tok istället. Det är lika att fortsätta när man ändå så har kommit igång. Det är så mycket som ska göras och jag tycker det är så sjukt tråkigt att städa så. Men fyfan så jag har städat! Var helt slut efteråt. Gjorde varma mackor i ugnen med skinka, ost och oregano. Var jäkligt länge sen, och gott var det! Imorgon får Christoffer plocka sina kläder från golvet, sen ska jag dammsuga och skura. Kom just på att jag inte städat under sängen, så det får jag göra imorgon, har massa skit där kom jag på nu när jag tänker efter. Plus att jag ska rensa badrumsskåpet på min toalett också.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Jerry Springer med C innan vi går och lägger oss. Han sitter redan i soffan sen det börja typ, och jag sa kommer snaaart, så jag lär väl kubba dit. Blir nog lite oboy också framför teven, det är gott ibland det :D
 


Sånt som folk kanske inte vet..

Jag tyckte om att rita när jag var yngre, eller jag gör väl det än idag men har varken tid eller tålamod till att sitta ner och rita. Tid har jag kanske nu, men så har jag ju min tumme som krånglar så jag klarar inte av att rita så länge. Hittade en massa teckningar när jag städade så tänkte slänga upp några här :D Kul att jämföra bilderna och se att dom faktiskt blir finare ju äldre man varit när man ritat, haha!

 
Boxervalp som jag ritat 2005 (13 år), och min kompis gamla vorsteh Teckla som jag ritat -06 (14 år)


Min jycke som jag också ritat när jag var 14 år


Min gamla kompis collie Mio, blixten reflekterade ögat så det såg lite konstigt ut bara


Två kaniner som jag ritat, vet inte när men förmodligen från Min häst tidningen eller nått ser det ut som


Nattis sheltiesar Grynet och Sita, blev dock aldrig klar med Sitas ansikte, därför ser hon så bred ut


En annan gammal kompis blandis Lady som jag också ritat när jag var 14, vart en del ritande då :P


Linneas jämte Meija, som jag nog också ritade 2006


Och sist som jag har ritat -09 (17 år) på mig och Christoffer


Har ju bara ritat med blyerts och sen fotat så det ser inte så jättesnyggt ut kanske, men jag är ju bara amatör och självlärd ;) Nån gång ska jag orka sätta mig ner och rita något fint igen!


Skrev dagbok när jag var 6 år



Det var fartfyllda dagar på den tiden..

Flyttstädar

Flyttstädar och städar min garderob på samma gång, och rensar. Har fyllt en hel sopsäck med kläder och ska snart över till mamma och göra detsamma. Haha måste fota mina garderober sen, har inga kläder kvar nästan! :( Till helgen ska jag och mamma rensa i förrådet, håller verkligen tummarna för att hon får den nya lägenheten, annars är det bara att börja om på noll igen.. Tycker det är så kul att flytta, och det var så länge sedan sist! Mamma har bott på samma ställe i 9 år nu, förut flyttade vi efter 1,5 år på varje ställe.

Nu ska jag fortsätta. Christoffer är och tittar när Jack har träning, så jag ska väl förbi och hälsa på hos dom senare när de kommer hem. Tills dess ska det fortsätta städas och rensas :)


Limitless

Nu ska jag pula ner mig i soffan med min buse och titta på film. Får se om vi kommer längre än vi gjorde när vi skulle se In her skin i förrgår. Femton minuter sen höll jag på att dö av skräck (inget läskigt hade hänt ännu) så jag tvingade C att slå av filmen hehe.. ;) Var så jävla rädd för vad som kanske skulle hända sen haha! Det här är ju också en thriller så får se hur långt vi kommer idag, förhoppningsvis hela!


If nothing ever changed, there'd be no butterflies

Förändringar. Från olika håll och kanter. Just nu är det såna där förändringar som jag tycker om, som jag ser fram emot. Det ska bli spännande och kul allt som händer nu, och som kommer att hända. Det är både stort och smått, och det är nog det som är kul. Det är förändringar som man kan styra över själv, därför är de uppskattade. Det känns som att det var ett tag sedan jag kände att jag hade medvind vad gäller förändringar, men just nu har jag det. Just nu har vi det. Jag håller alla tummar jag kan för att allt ska bli så bra som möjligt, men jag tvekar faktiskt inte alls. Och jag håller fortfarande tummarna för min kära mamma och hennes planer här framöver. En bra förändring, och en väldigt uppskattad en.
 

 

Nu ska jag vänta på att herrn ska duscha klart och sen ska vi kila iväg till hans kusin en sväng.


Flyttrensning på gång

Har varit vaken sen tjugo i elva, då skulle Christoffer tydligen iväg till salongen för hans kusin skulle klippa han och göra något åt skägget tyckte jag han sa. Jag hade tydligen sovit när hon ringde tidigare, vilket jag inte fattar för jag vaknar av minsta lilla ljud, eller nästan i alla fall. Våran ta hand om sig själv-dag igår blev inte av, som förväntat ;) Men jag hann i alla fall rensa min byrå hos mamma, rengöra det där akvariumet och skala de där två kilo potatisarna. Sen var det tydligen träningstävling på klubben fick jag veta så jag åkte dit och var domare. Sen blev det en sväng till mormor och morfar och efter det åkte vi och handlade mjölk till mamma. Sen myste vi ner oss i soffan och tittade på film tills klockan var två på natten, sen dök jag ner i sängen och somnade direkt.

Idag blir det nog lite mer rensning och fix. Mamsi flyttar 1 september om allt går som det ska, vilket jag veeerkligen hoppas. I helgen ska vi nog rensa i förrådet tror jag, det kommer bli sjukt tråkigt och jobbigt. Jag tänkte kanske äta lite frukost nu, eller om jag väntar till C kommer hem, sen duscha och eventuellt ta ner min glashylla hos pappa. Jag får se, vet inte vart jag ska stoppa grejerna som står på den. Fortsätta rensa hos mamma ska jag i alla fall göra idag! :)


Morsning korsning

Godmorgon! Jag har varit vaken lite över en timme, det var helt omöjligt att somna om för en gångs skull :P Jag har hunnit övertala (tror jag?) Christoffer till en ta hand om sig själv-dag idag. Jag tror det blir nått sånt i alla fall, så dagen börjar med frukost, en dusch och sen får vi se. Jag ska i alla fall hinna skala två kilo potatis, rengöra ett gammalt akvarium och städa lite innan dagen är slut hade jag tänkt.


Om Norgeresan

TORSDAG, 
Vi kom fram till Narvik och tåget var i tid, faktiskt före tid! Ojoj, händer inte ofta. Mormor och morfar hämtade upp oss och vi åkte till morfars syster som bor i Narvik. Där åt vi mat med henne och två av morfars andra syskon plus deras respektive. Sen bar det av fem mil bort, till stugan alltså. Jag var jättetrött när vi kom dit så jag tror inte vi gjorde så jättemycket på kvällen, förutom fikade och spelade kort :) Plus att jag och Christoffer tog en promenad upp för backen och jag visade han lite hur det såg ut.


En bit av backen upp.. Man vet inte om det är tyngst att gå upp eller ner, för det är så jävla brant haha!


Man ser litegrann utöver fjorden. Fint är det då att stå där uppe och spana!


Sen var vi en sväng och kikade på bäcken vart vi får vatten ifrån, och det var nå sjukt lite vatten i år


Sen på kvällen vart det kortspel som sagt


FREDAG,
På fredag klev vi upp, åt frukost och sen väntade vi någon timme innan vi åkte ut vid ett-tiden och fiskade. Morfar följde med för att visa oss (eller ja Christoffer egentligen) hur båtmotorn funkar så vi kunde åka ut och fiska själva framöver. Vi kom hem vid sextiden tror jag och då åt vi och sen tog vi det lugnt resten av kvällen, vi var helt döda efter fisketuren ;)


Vårat båthus syns inte, men det ligger till höger i bild, man ser bara bryggan i högra hörnet


Morfar och Christoffer i båten


Christoffer med sin första norska fisk, en sej :)


Jag fick också fisk såklart! En lite sej det med, de stora fiskarna var inte på hugget alls


Och lite kortspel hann vi med på kvällen också hehe


LÖRDAG,
På lördag klev vi upp och käkade frukost och sen gick vi ut och staplade ved. Vi hade bra teamwork så det var inte så jättejobbigt, förutom att jag fick ont i ryggen för jag har så jävla dålig hållning :P Christoffer staplade i skottkärran och jag inne i vedbodan. På kvällen så grillade vi och spelade yatzy tills det blev läggdags. Jag kan INTE spela yatzy men jag fick hjälp på traven och till slut så fattade jag lite i alla fall.


Stoffe staplar ved i skottkärran


Fick besök av en liten Raija också


VEM VANN?!?! ;) Jag - Christoffer - mormor, jag var grym, fast jag inte fattade nått haha!


SÖNDAG,
Det blev tidig uppstigning, frukost, packa och sen en promenad ner till båthuset medan mormor och morfar packade och städade. Vid tolvtiden åkte vi från stugan och efter några timmar och en spypaus för mig efter Rikgränsen (Norge har sjukt krokiga och kurviga vägar och jag har hur lätt som helst för att bli åksjuk) så var vi framme i Kiruna. Där fyllde vi på magen med lite mat och fortsatte hemåt. Tror vi var hemma vid femtiden och det var skönt att vara på hemmaplan igen faktiskt :)


Gratangsbotn heter stället där stugan ligger


Nån snygg typ som jag hittade på bryggan


Våran båt Lasse i havet


Och den här bilden på trollet som ligger efter vägen hemåt får avsluta det här inlägget


Hemma från Norge

Kom hem från Norge idag, men jag orkar inte skriva nånting just nu, tänkte bara slänga upp nån bild och kanske skriva imorgon eller nått :) Nu ska jag bädda rent i sängen och sen poppa popcorn och titta på nått kul och mysa ner mig i sängen med min pöjk tänkte jag!


Busen och jag på bryggan nere vid båthuset imorse, var nog lite trött och sliten, tidig uppstigning vare ;)


Jättemegamycket allergisk

Idag klev jag upp klockan elva, rastade vovve och käkade frukost. Sen gick jag och Christoffer till Åhlins och hämtade ut hans nya armband, det var jättefint :) Köpte ett åt han när han fyllde 20 som det blev ett hål i? Så lämnade in det på lagning i juni och vi var dit igår eftersom vi inte hört nått om det, och det skulle ta max fyra veckor att laga det. Så det var tydligen olagat än, men eftersom det tagit sån tid så skulle dom kompensera med ett lite bredare och dyrare och dubbelt så tungt armband, så det var vi och hämtade ut idag.

Hade möte på Arbetsförmedlingen kl två, sen hem och då blev jag jätteallergisk. Åt mat senare, sov lite, det var folk och tittade på mammas lägenhet medan jag låg och sov hos pappa. Sen ringde hon och vi for och tittade på deras och nu ska vi byta lägenhet :D Så mamma flyttar till en tvåa och dom till våran fyra. Nu blir det allt verkligare att jag inte ska bo hemma alltför länge till, och det känns konstigt, minst sagt!

Vart en sväng på Coop efter lägenhetstitten och nu tittar pojkarna på fotboll. Jag är jätteallergisk fortfarande och skittrött. Ska packa, för imorgon vid nio på morgonen åker vi till Norge. Så nu ska jag börja med det, och gå över till mamma och hämta kläder. Blir tidig kväll för mig ikväll iaf!

Så ingen uppdatering förrän söndag, för jag orkar inte ta med datorn till Norge tror jag :)


Men puss och kram


En sväng på stan

Idag blev det en sväng på stan för att använda mina presentkort på Jive och se om det hade hänt nå nytt under tiden jag varit borta, och det hade det faktiskt! ;b Inte så mycket kanske, men lite i alla fall. Hade 700 kronor på Jive och jag blev ett par jeans, en tröja och ett par jeansshorts rikare. Nog för att den tiden är förbi här i år, att använda shorts, men jag tänkte ha dom när vi åker till Turkiet :)

Vi var hemma igen vid fyra och då gick jag och Christoffer över till mamma och lagade mat, det blev tacos idag. Vi käkade med min bror och mamma kom hem strax före sex för hon hade varit på massage. Innan sju bar det av till klubben för möte, sen hem igen.

Vid tiotiden drog jag och C till klubben igen för att träna med hundarna litegrann. Jag tränade med mamis hund och sen tränade vi båda med min. Hemma igen vid elva och nu sitter vi i sängen med varsin dator haha ;) Ska kolla ett avsnitt av danska Paradise hotel sen tänkte jag nog sova, är helt knäckt fortfarande sen tågresan haha..


Jag vill aldrig mer till Långsele

Jag har nyss varit med om den värsta tågresan i mitt liv. Det måste vara det värsta jag varit med om, världens största jävla skämt.

Vi kliver på tåg 94 i Gävle, som faktiskt är i tid (bara någon minut sen). Under resan hann vi bli en timme sena, så vi kom till Långsele klockan ett och skulle kvällsrasta hunden. Christoffer går ut med henne, och jag kliver bara precis utanför tåget och står och tittar på. 20 sekunder, max, var vi ute, sen vänder vi oss om och ser hur tåget börjar rulla. Konduktören har inte blåst i pipan, och verkar inte fatta att vi står kvar, fastän vi sprang efter tåget. När konduktören åkte förbi så stod han och glodde ner i nå papper. Jävligt smart!! Kan ju vara skapligt bra att se efter om nån ser ut att inte ha hunnit kliva på, men nä.

Så där står vi i Långsele med mobilerna, pengar, datorerna och all packning kvar på tåget. Och där står jag på perrongen utan skor. Jag sa alla fula ord jag kom på och var så jävla arg och förtvivlad så jag började grina helt hysteriskt haha.. Christoffer fick låna en telefon av en taxichaufför och ringde SJ, men de kunde inte backa tillbaka tåget för de hade åkt för långt (5 min)?! Blev så arg, vi lever på 2000-talet och tågen kan fan inte ens backa tillbaka, vilket jävla skämt. I alla fall så skulle vi vänta på tåg 92 och hoppa på det och så skulle vi hämta våra grejer i Boden. Vart så jävla sur, tänkte inte åka så långt utan grejerna! Så eftersom tågen skulle stå i Vännäs till kl 8.00 så skulle vi kanske hinna ikapp, men vi var båda så jävla sura så vi skulle minsann få de att vänta på oss där hade vi bestämt oss för.

Vi promenerade runt i Långsele för att fördriva tiden. Klockan halv fem, en timme försenat, kom tåget och vi hoppade på. Vi fick sova i gången, jag, Christoffer och hunden haha.. Hade promenerat hål i sockarna, de var helt gråa och äckliga. Hade så sjukt ont i fötterna så ja.. Jag somnade till typ två minuter men kunde inte slappna av alls. Christoffer fick sjukt ont i magen och tabletterna låg såklart på det andra tåget. Pratade med konduktören och frågade om vi skulle kunna byta i Vännäs men han sa att han inte visste. Då sa jag att min pojkvän har så jävla ont i magen och hans medicin är på det andra tåget så vi måste hinna, och då ändrar han sig och säger att vi är där på en timme.

I Vännäs byter vi äntligen till rätt tåg. Fyfan vad skönt det var att komma dit och ta bort "låset" (silvertejpen) från glashytten och se att alla våra grejer var kvar. Jag var helt bombsäker på att nånting skulle ha hunnit bli stulet. Somnade innan vi ens hunnit lämna Vännäs, och sov fyra timmar. Framme i Boden vid tolvtiden och då bytte vi tåg och sen bar det av hemåt. Kallt var det hemma, men så jävla skönt att komma hem efter den där tågresan alltså!


Hade hål i båda hälarna och småhål i hela sockarna efter att ha varit i Långsele. Sockarna ska vara vita....

Hade jag inte haft Christoffer med mig så hade jag seriöst lagt mig på rälsen och hoppats att ett godståg hade kört över mig, fyfan jag var inte rolig igår.. Nästa gång (förhoppningsvis aldrig igen) så jag fan säga att jag har hjärtproblem som pappa sa, eller diabetes som mamma sa. Jag vill aldrig mer till Långsele.


Akutmottagningen, Gävle sjukhus


Här spenderade vi gårdagskvällen/natten. Kom hem igen strax före fem på morgonen..

Christoffer har ju haft ont i magen flera dagar och igår hände en sak till som var ganska illa så vi for in till akuten efter tolv nån gång, och var hemma vid femtiden på morgonen. Förstår inte hur det kan ta så lång tid med allt, fastän vi var helt ensamma där också. Var inte en annan kotte där.


Busen var sjuklingen. Desto mer hjälp fick han väl inte, men lite antibiotika i alla fall!

 

Nu ska jag ner i tvättstugan, sen ut och brumma bil verkar det som. Tjoflöjt!


Kvällnattmorgon

Hemma efter en kväll/natt på akuten. Det händer inte varje torsdag.. Nu äre sängen iaf!


Nattinlägg säger vi

I lördags var vi och handlade. Märks det i frysen att jag skulle ha åkt hem eller? Bara färdiga matlådor att värma, fyfan skulle inte kunna äta nått av det, men pojkar är ju pojkar ;) Något bekväma av sig! Christoffer är inte direkt den som skulle ställa sig vid spisen och laga mat, ja på sin höjd steka korv och koka makaroner eller steka hamburgare. Vilken tur för han att jag inte tycker om mikromat, annars hade det nog blivit rätt så dyrt i längden.
 

Dafgård fulla frysen, Christoffer gillar när maten snabbt står på bordet tror jag, haha!

C har varit hemma från jobbet idag för han har så jävla ont i magen. Får ont i magen av att bara se han ha ont ja :P Verkar vara förjävla jobbigt för honom. Förmodligen har han fått magkatarr, tror han blir hemma imorgon också så vi får se hur det är med han då. Han sover i alla fall sen ett par timmar tillbaka, även om han inte har gjort annat än sovit idag.

Vi tände ljus tidigare, och för ett tag sen spraka de till och så kollade jag på ljusen, så har det flygit ner en sån där megamygga i ljuset hahah! Vet inte vad dom heter, typ harkrank tror jag. Mammamygga sa jag när jag var liten, och jag var jätterädd för dom men mamma sa att dom var snälla mot mig för dom åt upp de små myggorna så dom inte skulle suga blod av mig. Haha så det har jag trott när jag var liten, vet inte om det är sant faktiskt men tror inte det i alla fall?


Äcklig jävla långbent sak som tog självmord hehe..

Nu kommer ju den jäveln fastna i stearinet och förstöra ljuset när jag blåser ut det, för jag tänker då inte röra den! Ryser bara jag ser den, fyfan vad äckligt. Kommer in så många snuskiga djur när fönstret står öppet. Nää, nu ska jag skutta i säng, klockan är alldeles för mycket!


Ny header


Kvar i Bergby ännu

Strax efter tio hämtade vi upp Max oxh Billy som skulle följa med som sällskap till Christoffer när han skjutsade mig till tåget. Tåget skulle gå 22.58. Försenat till 23.15 säger dom då. En stund senare, försenat till 23.30. När klockan närmar sig säger dom försenat till 23.50. När klockan passerat säger dom försenat till 00.20. När dom sa att det var försenat till 00.40 så åkte vi iväg till macken för Christoffer hade så jävla ont i magen (han har haft det hela dagen) så han köpte nån youghurt.

Kommer tillbaka 00.35 och vad står det då? FÖRSENAT TILL 2.00!!! FEL att säga det redan från början att tåghelvetet inte tänker komma alls :mad: Christofffer ringde till SJ och fråga om det ens var någon idé att vänta. Nej, säger han som han pratade med så vi åkte hem då. Som tur var har jag betalat med värdebevis så då är min biljett ombokningsbar så C skulle ringa tillbaka imorgon så skulle dem fixa det. Får se när jag åker hem nu, allt blev värsta röran?

Christoffer fick så sjukt ont i magen så han klarade inte ens av att köra hem :( Stackaren.. Imorgon lär vi nog in på akuten om han fortfarande har ont. Christoffer gnäller ALDRIG och idag har han gnällt och haft så jävla ont så jag blir fan nervös. Nu har han äntligen lyckats somna och snarkar nå så inåt helvete, har aldrig hört nå liknande förr haha. Låter han göra det ett tag till sen kryper jsg också till kojs. Vem kunde tänka sig att jag skulle bli kvar här? ;) Otippat när det gäller SJ, verkligen...

UPPDATERING kl 3.29:
tåget gick från Gävle kl 3.14, tror aldrig jag varit så lycklig att jag inte satt kvar och väntade. Fyra timmar  och tjugo minuter försenat, är det illa eller är det?

Att vänja sig igen



Det känns fel att hundra mil ska skilja oss åt, igen.
Jag älskar dig.


I told you I was trouble

Har inte hänt många knop idag, men det kommer det göra imorgon! Åkte i alla fall ner på Ica efter att Christoffer slutat, skitlångt att gå ju (hehe) men han hade bråttom. Sen hem och slänga in matvarorna i kylen och åka iväg till Vittersjö. Där var det ett heeelt gäng, nämligen Christoffers kusin och hennes kille, hans farfar och hans fru, hans gamla låtsasmamma, hans fostermamma, hans pappas morbror och hans tjej plus hennes hund. Och hans pappa då såklart. Var nog inte nån som förstod så mycket av det där ;) Sen kom i alla fall Sebbe dit också. Vi käkade lite där och sen bar det av hemåt.

På hemvägen plockade vi upp Max och Henke och sen gick jag hem och pojkarna var ute och åkte bil. Jag gjorde i ordning tacogratäng och tände ljus och käkade för mig själv. Har en så himla romantisk pojkvän, eller så inte. Just nu sover han i soffan och det har han gjort nu i snart en timme. Ska bli så jävla skönt sen när han har semester och orkar vara vaken och kontaktbar längre än halv tolv!!


Världens finaste kissekatt! Som inte syntes på långa vägar, hon drar helst när det kommer mycket folk

Imorgon ska jag ställa upp klockan för jag ska kliva upp tidigt. Har en hel del att göra innan tåget går hemåt på kvällen. Känns konstigt att jag ska åka hem imorgon, men det blir nog bra. Skönt att träffa alla blir det då i alla fall. Får se när jag åker ner nästa gång, den som lever får se vad som händer i framtiden. Jag håller tummar och tår för att allt ska bli så bra som möjligt.


Förra veckan och lite sånt

Nu ska jag försöka mig på att skriva VÄRLDENS längsta inlägg i brist på annat och för att jag bara bloggade duktig i måndags och sen inte orkade. Så läs eller scrolla förbi, mmhej.

TISDAG,
Vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde då.. Förutom att en padda tydligen skrämde mig igen, men det skrev jag ju annars hade jag inte kommit ihåg att det var då. Vi var i alla fall till Kerstin och åt mat och så vart vi där till vi sprang in på Ica typ två minuter innan dom stängde. Sen var vi till Henke, och sen tror jag det var som Christoffers kompis fyllde år så vi åkte dit, och körde sen in till stan med hans kompisar och lämnade av dom.


Kerstin har höns ute på gården. Dom vart lite nyfikna när jag stod i fönstret och glodde på dom!

ONSDAG,
Så satt jag väl hemma och lodade tills vid femtiden då Christoffer kom hem. Lagade nån enkel tacogratäng som var to die for ungefär, fyfan vad gottttt! Sen åkte vi in till sista Sommarkväll och var där med Leo och Emma. Vi gick inte runt och glodde så mycket, utan gick på Buddys tror jag? och käkade mat och satt där och pratade. Sen åkte vi hemåt och då vart det läggdags ganska snart tror jag nog.

TORSDAG,
Det var då jag skulle lära mig steka plättar och jaa, det gick ju som det gick.. Men visst tusan lärde jag mig!! Blev riktigt grym tillslut ja. ;)

FREDAG,
Det trillade in lite folk här på kvällskvisten, var väl kanske egentligen främst för att Martin fyllde 20 men det blev så att vi var här ändå. Det var lugnt och fint faktiskt, och inga sura miner. Min kära pojkvän "däckade" halv ett haha :D Själv la jag mig halv fem för då for dom tre sista hem. Men han drack inte alls mycket, utan var helt tokslut efter jobbet och det förstår jag. Däremot så trodde alla att han däckade såklart, så dom började rita på han. Vi skulle in till stan och handla på lördag, så jag fick sitta och skrubba han med diskmedel medans han sov hahah! Som tur var så gick det bort ;) Var något grinig på att dom ritade på han för jag trodde det skulle vara betydligt mycket svårare att få bort.


Här var typ halva han klar, han fick massa fula saker på sig sen, sånt som folk brukar rita. Kul...

Skrattade liiite på morgonen när han vaknar klockan elva och frågar om jag är trött, och jag sa att jag var det men kunde inte sova. Och så tittar han på mig med skitstora ögon och säger "Älskling, jag kommer inte ihåg när vi gick och la oss igår..." helt allvarlig. Haha vad jag skrattade, och så fick jag berätta historien. Han var så trött så han minns inte ens när han la sig, stackaren. Så såg han bilden i kameran och skriker "Vad fan har ni gjort med mitt hår?!!?!!!" hahaha, så såg han inte att det var hundens gröna leksak. Tror jag dog lite haha. Söt kille, fast i kameran såg det faktiskt ut som att håret hade blivit grönt.

LÖRDAG,
Vi var in till stan och skulle handla, men skulle först till Jesper i Bomhus och lämna en sak han hade glömt i bilen. Vi blev där ett tag, sen följde han och hans tjej Matilda med och handlade och till slut så blev det så att dom följde med oss hem och skulle sova över. Vi var ute och åkte bil tills elva kanske? Sen åkte vi hem och så gick vi iväg till Lottagården för där hade Kimberly 18-årsfest. När allt var som roligast så slutade festen och vi traskade hemåt. Även om kvällen inte slutade skitbra så hade jag riktigt roligt! Tacka vet jag Matilda, hade jag inte haft henne hade jag nog inte haft lika kul. Hon kände ju ingen här ute, så vi svansade runt tillsammans under kvällen. Hemma och somnade vid femtiden skulle jag tro.


Jesper och Christoffer tog igen sin missade barndom igår.. Haha vad vi skrattade åt dom!

SÖNDAG,
Idag vaknade vi vid ett-tiden och det gick seeegt. Vid fem kom vi iväg till stan, och for till Valbo och hälsade på Hanna och Patric för Hanna fyllde år. Åkte därifrån vid nio och då stannade Jesper och Matilda kvar. Kom hem, duschade, hälsade på en kompis och gick hem sen. Förstår inte att jag orkat hålla mig vaken såhär länge, var så sjukt trött tidigare! Är dö-allergisk för det var tre hundar hos Hanna och Patric, så jag mår inte skitbra nu. Hoppas det har gått över tills imorgon.

Det var såååå nära att jag och Christoffer tatuerade oss nu i helgen :P Men vi orkade inte vänta för det tog så lång tid för dom andra, och vi hade andra saker inplanerade. Alla utom Hanna skulle göra nånting stort och sånt tar tid, så vi skippade det fast vi var nå sjukt sugna båda två. Så det blir en annan gång, men jag har bestämt mig precis för vad jag ska göra och vart och det har nog C också gjort. Kommer bli grymt!

Nu ska jag krypa ner bredvid min fina, bara två nätter kvar här nere nu :( Sen pyser jag hem, ska bli skönt på ett sätt att komma hem, saknar alla där uppe!


RSS 2.0