Brumbrum bilar

Todeli, sitter ute i skogen och ja vad annars? :) Ska snart in till stan med svärfar, han ska klippa sig. Sen ska vi hem och vänta på Christoffer och så ska vi åka och titta på två bilar, en Volvo och en Golf. Han har ju kört ras på sin egna (Y) Sen lära han ha vinterdäck så han ska ha en ny bil över vintern istället då. Som drar mindre bensin också, för pojkar dom bara kör och kör ju. Så jag hoppas att han köper nån av bilarna, eller det vet jag att han gör.

Nu ska vi åka och såhär ser jag ut idag!


I've got my doubts, and what if I'm right?


Sickanpickan



Kolla vilken söt mojäng som sitter framför mig just nu. Hon har sovit i en jättekonstig ställning och nu ligger hon och chillar och tvättar sig. Hon har blivit helt bred framifrån sen jag såg henne sist haha! Nu ska jag fixa till mig lite innan C kommer hem så jag ser ut som en människa igen för det gör jag verkligen inte just nu. Sen borsta tänderna och så dra igång en film medans jag väntar tror jag att det blir.


Vittersjööö

Sitter ute i skogen i Vittersjö, tog tåget ner till Gävle igårkväll alltså. Har inte träffat Christoffer ännu, han jobbar till klockan fyra idag så det var hans pappa som hämta mig på tåget imorse. Så han är väl hemma vid fem nån gång så får vänta tre timmar till. Har sovit till typ halv tolv eller tolv för jag sov typ inget på tåget, hade sjukt ont i hela kroppen när jag klev av. Var nog fan bland det värsta jag varit med om...



Nu ska jag... göra ingenting och le och vara glad och hoppas att tiden rullar på några timmar framöver. Hejdå.


Deppinlägg gånger fyrahundrafemtiotusen i samma blogg

Vad jag tycker det är fånigt med folk som bara skriver trista, nedstämda inlägg i sin blogg. Det är ju inte ens kul att läsa, när man bara nedvärderar sig själv och "vill" (verkar det som) att andra ska tycka synd om en? Liksom okej, alla mår dåligt nån gång och det är klart att man ska få skriva blogg ändå. När man är missnöjd med sig själv, när man har jobbiga tankar eller gjort något osv. Jag har ibland dåliga dagar och skriver deppiga inlägg flera gånger på rad, men inte kränker jag mig själv i varenda inlägg. Men är det verkligen kul när hela ens blogg bara innehåller missöden och "hej jag hatar mig själv, jag är så jävla värdelös"-inlägg? Nä, jag tror det är ett sorts rop på hjälp då. Se mig, ta hand om mig, tyck synd om mig, förlåt för att jag finns. Det är inte ens kul att läsa. Vill man ens läsa gamla inlägg i sin blogg då, vill man ens se sin blogg? När man bara har skrivit hur kass och äcklig man är? Jag fattar inte. Då kan man skriva dagbok i pappersformat istället och gömma undan det tycker jag. För mår man såpass dåligt att man inte kan skriva ett enda bra ord om sig själv så vill man ju inte se dessa nedvärderande ord man har skrivit hela tiden. Tycker det är så sjukt töntigt bara, när hela ens blogg bara är ett enda jävla mörker. Fel att se livet från den ljusa sidan ibland? Har man haft ett dåligt liv hittills, så är det aldrig försent att lägga det åt sidan och försöka börja om. Sluta tyck synd om er själva och gräv er ännu djupare ner, ta hjälp av nån som kan sånt där och blogga om bra tider istället. Det uppskattas mer och är mycket roligare att läsa än nå töntigt inlägg om varför man inte orkar leva med sig själv. Ändra på felen och lev ditt liv som en glad människa istället.


Fjärilar i magen



Och när det pirrar i magen så undrar jag,
hur många fjärilar kan man svälja innan man spricker?


Hemma efter en stressig dag

Brummade som sagt till Kiruna imorse för att operera min kära hund. Rätt brutalt såg det ut att vara, men allt gick jättebra. Trodde hon skulle dö men det gjorde hon självklart inte.



Såg ganska läskigt ut ja. Inte konstigt man blev rädd ;) Hann med shopping på stan också, mamma och hennes kompis shoppade som nå jäkla galningar haha! Jag själv hittade bara ett par skor, men jag är nöjd! Mina som jag hittade igår fick jag nämligen damp på för dom är så svåra att få på sig, så jag byter ut dom mot de som jag köpte istället. Ska ta med dom när jag åker imorgon. Måste packa klart imorrn också men det känns inte som att jag ska åka nånstans så. Får se om det dyker upp nått blogginlägg innan jag åker, annars säkert senare i veckan.



Nu vill jag bara att klockan ska bli efter tolv så mamma kommer hem från jobbet och jag kan gå över till pappa och sova, för jag är där nu i veckan men måste vakta hunden eftersom hon är nyopererad. Är så sjukt trött, har varit i farten sen kvart i nio imorse och nu är första gången jag sitter ner och tar det LUGNT idag. Helt slut är jag.


Found my shoes again



HAR HITTA MINA ÄLSKADE SKOR ÄNTLIGEN!!! Dom har varit borta sen tre år tillbaka och inte hittat dom hur jävla mkt jag än letat men idag så hitta jag dom på nått jävla under mitt bland alla andra värdelösa grejor i klädkammaren! :D Har impregnerat dom på nytt nu eftersom det är mocka och jag hoppas att dom är lika snygga nu som jag har föreställt mig, vilket dom säkert inte är eftersom jag gått och längtat efter dom i tre år.

Har även lagt upp massa gamla fula bilder på facebook så hoppas mina föredetta vänner och klasskompisar inte mosar mig när dom ser mig. Vi var ju så fruktansvärt jättesöta när vi var yngre. Nu ska jag iaf hitt på nå annat flitigt innan läggdags, börjar rulla kvart i nio mot Kiruna imorgon. Ska hinna med stan också ;)


Tvättstugedörren gick såklart i baklås

Eftersom vi bor i nå jävla 80-talshus eller vad fan det ska föreställa, så gick dörren till tvättstugan självklart i baklås igår (Y) Gick inte ens att få in nyckeln i låset. Det brukar tjorva så att nyckeln går i men inte går att vrida om, men eftersom jag har två nycklar som går in i låset då båda mina föräldrar bor i samma hyreshus, fast i olika lägenheter, så brukar jag ta den andra nyckeln och då funkar det. Men ingen av nycklarna gick ens in i låset igår! Hade blöt tvätt i maskinen, torktumlaren stod på och även torkskåpet. Vi våldade typ en halvtimme, ringde vicevärden eftersom hyresvärden bor 10 mil härifrån, men hon svara inte. Så vi fick lämna allting och gå upp och sova såklart. Mamma ringde hyresvärden imorse och hans bror fick komma och skruva bort allt och ta bort handtag och hela skiten. Torkskåpet var fortfarande på, och då hade det alltså varit på i 20 timmar!! Kläderna hade ju för fan kunnat brinna upp...



Förra året var vi utan värme inomhus i tre månader. När det åker förbi större bilar utanför (bor ju mitt i stan så det händer flera gånger om dagen) så vibrerar fönstrena och lamporna slår emot. Ett tag tog varmvattnet alltid slut när jag duschade, vilket inte ens ska gå då vi har fjärrvärme. Förstår ni hur mycket jag älskar att bo här?

Nu ska jag sluta klaga och hoppa in i duschen.


Vaken alldeles för tidigt

Vaknade fem i tio helt klarvaken. Bara jag som är vaken hemma. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med. Kanske försöka gå och sova lite till? Var ändå tvungen att gå upp och ge hunden smärtstillande och sen vart jag vaken.

Har fortfarande inte vågat erkänna för mig själv att sommaren faktiskt är över. Det är snart oktober månad och jag kan inte leva i juli längre, tyvärr.. Hade helst velat göra det. Visst kan det vara soligt ute ibland men som tex i torsdags då regnet bara vräkte ner, det är verkligen höstväder. Men ja, fram tills nästa år kommer man givetvis sakna sommaren. Alldeles för överdrivet mycket, som vanligt. Men man har ju överlevt alla andra år så detta borde inte vara annorlunda. Så fort det blir nytt år så brukar tiden rusa iväg och det är sommar innan man ens vet ordet av det!



Och förresten tack gulle-Linnea för kommentaren i förra inlägget angående hårfärger. Blir nog sådär mörkt igen, för jag trivs såpass bra i det och många tycker att jag passar bra i mörkt hår :)


Hårfärger


Sjukt sugen på att färga håret sådär mörkt igen!!! Skulle ljuga om jag sa nå annat. Lite dåligt med gamla bilder på mitt mörka hår men tog de jag hittade. Funderar på mörkt/svart underhår och slingor, och kanske ljusa slingor också så de är lite blandat. Men jag ska spåna vidare, ska nog inte färga det ännu iaf.


Mitt hår när det var som ljusast. Inte igen säger jag då ;)


Eventyrbrus och melkesjokolade <3



Finns inge godare eller bättre än norskt!! Norsk läsk och NORSK CHOKLAD. Hade kunnat leva på det om det inte vore för att man blir fet. Sitter och svullar nu, och ska ta datorn till sängen och krypa ner under täcket och kolla en film. Antingen blir det en ny eller nån jag sett för länge sen, har lite att välja på :)


Matmatmat



Gör potatisgratäng till lunch, goooott! Ska steka nånting till också men vet inte vad ännu. Och potatisgratängen är typ klar nu. Men ska äta lite senare annars blir det så tidigt. Igår gick jag och la mig halv elva, fattar inte varför jag inte kan göra det när jag börjar typ åtta ;s då är jag alltid vaken jättelänge. Idag börjar jag tjugo i ett så då hade det ju inte spelat nån roll om jag la mig halv två. Men så är det!

Ska rasta min stackars dopade hund nu! Sen äta och fixa lite innan bussen går.


Jodå, det regnar


Tror ni jag var genomblöt eller genomblöt?!

Kom nyss ut från duschen, eller ja har hunnit diska också. Jag och hunden har varit och promenerat med Ida till backhopparn, ungefär 1,5 mil. Det tog uppemot två timmar nånting, inte riktigt och det regnade ju ute, typ ösregnade ett tag också. Behöver väl inte ens nämna att man såg ut som en dränkt katt när man kom hem. Ni ser ju min jacka ;) Den ska ju som vara den där ljusa färgen över hela hehe.

Nu ska jag äta nånting, håller på att hungra ihjäl. Sen vänta på att mamma ska komma hem och laga middag och vid halv sex drar jag ut till klubben och har kurs med Anna. Kul att det ska regna till klockan tio ikväll och vi ska stå ute helt stilla och frysa i två timmar. Underbart verkligen. Men vad gör man inte för sina kursare säg?


Frågan är om jag inte har gett upp för sista gången nu



Jag önskar jag kunde säga att det är en fas vi går igenom
Jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans,
att allting kommer ordna sig till slut

Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut?
 

Och vad säger man till nån som vill börja om igen
då det redan är för sent, då man redan är på väg?


Ändå tänkvärt

Hur kan man vara så ansvarslös att man lovar någon evigheten?
Är det kärlek?
Att låsa in hjärtat och kasta nyckeln?
Idioter.
Sen står man ändå där, som en tjuv, med en kofot för att bryta upp låset
och ta tillbaka något man aldrig borde ha gett bort. 

Martin Ezpeleta, Aftonbladet.


Årets skämt

Kungarna av Tylösand  måste vara årets skämt. Hade för mig det var idag men får vänta tills imorrn innan man ser det då. Visade mamma klippet från förra veckan då dom tatuerade sig. Jag skäms typ för den där Rang. Hur kan man tatuera in ett namn på nån man knappt ens känner? Jag hade aldrig ens kunna tatuera in namnet på den jag älskar så jag fattar inte hur man kan förstöra sin kropp med namnet på en nästan random människa. Sen att det är felstavat är nog bland det skämmigaste i världshistorien. Länk till klippet iaf: http://www.kanal5play.se/klipp/play/kungarna-rang-tatuering. Jag tror jag dör.

Har gjort engelskan idag, eller gjorde den efter skolan för var ett tag tills bussen gick så stanna och gjorde den och de gick hur fort som helst, har säkert räknat fel och sånt (ska vara typ exakt 250 ord, men vet att jag hade 245 så). Så nu vad jag vet så har jag bara psykologin i veckan.

Imorrn slutar jag nog vid två eller efter det eller framåt tre eller så, ingen aning egentligen, vi har PA direkt efter religionen så vet inte hur länge det tar, kanske nå sånt ja. Och på torsdag är jag ledig, fredag har jag en lektion, något skön vecka!! Hade en lektion i måndags och tre idag. Klagar inte. Sen måndag och tisdag skola och sen "ledig".

Nu ska jag skutta in i duschen och försöka bli lite fräschare.


Skolarbeten så det räcker

Klaaar med svenskaskiten, något skönt. Hann klart med valgrejset också i lördags så snart måste man börja fundera på den andra uppgiften med valet, trökigt. Sen måste jag göra engelskagrejs, men det tar jag nog imorrn. Och kanske börja läsa engelskaboken lite iaf. Kan ta med den när jag ska åka tåg nästa vecka. Inte för att jag kommer läsa, men för att tanken räknas ;) Sen har vi psykologiuppgift också, att skriva om nån dröm men då lär man ju se till att drömma något också.

Oj skolan är helt underbar, verkligen. Allt känns så kul. Eller inte. Måste lära mig att i år ska jag fan göra klart allt så fort som möjligt, inte vänta till sista jävla dagen som jag alltid gör!! Så sitter man på kvällen och tokskriver fast man bara vill gå och sova. Och ja, gick inte så bra med att göra saker i tid. Satt med samhällsen i lördagsnatt och den skulle vara inne innan valet, alltså på lördag. Och jag satt med svenskan idag, som skulle vara inne idag eller om det kanske är imorrn, vet inte. Skärpning på mig.

Nu ska jag borsta tänderna, krypa ner under täcket och smsa med min pojkvän som har en skruv lös eller nått, fast tycker om han för det ja. Är inte speciellt normal jag heller så vi matchar nog rätt bra.


godnatt ugglor


Du trampar, stampar och slår
men
min ryggrad har du inte knäckt
än i alla fall


Jespo är mobbad



Valvaka i skolan. Vi har jätteroligt. Mobbningen av Jesper är på hög nivå just nu. Vi har verkligen sämst humor. Får se om vi blir här hela natten eller nått. Har iaf röstat idag, kände mig vuxnare än jag någonsin kommer bli. Inte sant alls. Kände mig bortkommen och fattade inget alls typ haha. Nästa gång jag röstar är jag nog gammal och brydd i politik.


Knodd betyder unge, inte nörd

I början när jag träffa Christoffer, börja bli länge sen nu haha.. Men iaf så började jag kalla han för Knodden (kallade allt för knodd då men nu är det bara han) och han blev så jävla grinig på mig när jag kalla han för det. Han vart så jävla sur så han sa att jag inte ens fick kalla han det, för jag sa ju det hela tiden ;) Han berätta att det tydligen betyder plugghäst där nere, vilket jag aldrig hört förut? Så när jag sa att det betyder litet barn/unge/bebis så trodde han inte på mig för det hade han aldrig hört förut.



Men liksom, jag har aldrig hört att det ska betyda plugghäst? Nu vet jag ju att det är vanligt där nere att man kallar varandra för knodd och menar plugghäst, så alla tycker typ jag är konstig när jag kallar han Knodden haha. Men om man söker synonymer för knodd så finns ju baby och unge, och söker man för barn så kommer knodd upp. Tänkte bara förtydliga det, så alla vet varför jag kallar han det och inte tycker jag är taskig som kallar han för plugghäst när jag egentligen menar bebispojk ;)


Plugglördag, verkligen inte att rekommendera



Äter bulla och dricker läsk. Nu ska jag göra nått så roligt som börja skriva hur det kommer att gå i valet 2010. Får huvudvärk av att bara tänka på det, och det ska vara inlämnat innan valet så det lär bli klart ikväll alltså.  Det värsta är att vi själva liksom ska förutspå osv, och jag är inte ens intresserad av politik eller valet. Jag ska rösta, men har inte brytt mig så mycket på att ta reda på vad alla partier står för och massa sånt annat politiskt. Uppgiften är en faktauppgift också, men där jag ska tycka till lär det ju bli svårt att komma på nått.

Bäst att börja redan nu, har tre författarporträtt att göra i svenskauppgift också -.-


Du kan dra.

Girl, your such a backstabber,
oh girl, you're such a shit talker
and everybody knows it.
I'm sick and tired of hearing all about my life
from other bitches with all of your lies wrapped up so tight,
so maybe you should shut your mouth.

Nu får det vara godnatt minsann

Hitta på nån ny enkel header för jag var så spyless på den andra. Nu är det då fasen godnatt.


puss. 


Äntligen!!


Titta vad jag har fått hem idag, min nya dator! Tack pappa!!!


That's just how we roll

This is how it works ; you're young until you're not, you love until you don't, you try until you can't, you laugh until you cry, you cry until you laugh and everyone must breathe until their dying breath. No, this is how it works ; you peer inside yourself, you take the things you like and try to love the things you took and then you take that love you made and stick it into someone else's heart. Pumping someone else's blood and walking arm in arm, you hope it don't get harmed but even if it does you'll just do it all again.


Det var på tiden



Mamma ringde idag och sa att våra ringar hade kommit, har varit sjukt mycket tjorv - det skulle ta 2-4 dagar innan man fick dom men jag och mamma har fan väntat en månad typ. Men det var fan värt väntan, är supernöjd med min ring :D Mindre bra kändes det när fakturan hamnade på 677 kronor hehe, men mamma betalar ju sin del av sin egen ring också så det var inte ens dyrt egentligen. Det är också jättebilligt jämfört med andra ställen som jag har velat beställa ringar ifrån, för dom här ringarna är äkta silver och väldigt billiga för att vara det.



Det är text runt hela ringen i princip och man ser alltså inte allt när jag har den på mig men det är inte det som är meningen, utan innebörden med meningen är viktigare för mig. Kommer absolut beställa fler ringar därifrån, det kluriga är bara att komma på vad fan man vill att det ska stå på ringen! Klurade hur mycket som helst innan jag kom på nånting som betydde nått och som jag inte skulle lessna på.



Den passar bra bredvid min norrbottensring och snart har jag väl ring på varenda finger om jag själv skulle få bestämma, fast det skulle ju visserligen inte vara så snyggt direkt :p


Det BORDE gå mot ljusare, eller iaf bättre, tider

Har nog inte nämnt att tre timmar efter att jag fick hem min dator (eller ja hade haft på den ca tre timmar sammanlagt) så gick den sönder. Sönder på riktigt alltså. Krasch bom bang sa det bara, går inte att starta den över huvudtaget längre. Älskar den här turen och det härliga humöret som följt mig några veckor nu. Kanske dags att hitta lite ljus i mörkret Evelina? Tror iaf att pappa beställde en ny dator till mig igår, han skulle göra det iaf, så får väl den i veckan om man har tur.

Ska rasta min hund nu, sen krypa ner i sängen och sova, är sjukt trött :) Har haft kurs idag, första gången. Var ute på klubben typ fyra timmar tror jag nästan. Så är lagomt trött kan man säga. Den här veckan kommer nog gå grymt fort, sen nästa helg bär det av till Piteå med änabanäna och fyrbenta för att tävla, och imorrn är det två veckor tills jag åker söderut, fyfan vad skönt att slippa skola ett par dagar och att slippa skitäckelsamhället, det går mig verkligen på nerverna nu för tiden :) Nu ska jag dra mig vidare ut i kylan och mörkret!


Naaaatttti

Tro det eller ej, men nu borstar jag tänderna och går och sover. Börjar 11.20 imorrn så skulle inte säga att det behövs men jag är trött och smågrinig och har inget bättre för mig än att sitta och grubbla så nu ska jag lägga mig under täcket och stänga mina blå.


Mind your own buisness

Nu är jag så jävla less som jag bara kan bli. Varför kan inte folk bara hålla käften och sluta gå och sprida massa skit-rykten som inte ens stämmer på minsta millimetern?! Jag är så jävla less på att varje gång jag är ut sen så får jag höra att jag gjort det ena och det andra, varit med den och den osv. VARFÖR skulle jag göra det? Varför skulle jag, när jag har en pojkvän som älskar mig, och som jag älskar? Vad fan finns det för mening att vara med andra? Det finns ingen, det är därför jag inte är med andra. Kan folk sluta hitta på massa jävla skithistorier som inte ens är sanna? Tror ni att det är kul för Christoffer som sitter hemma i Vittersjö hundra mil härifrån och så får han höra att Evelina har kysst den och Evelina har hånglat med den och Evelina har suttit i dens knä och massa annat? Folk är fulla, folk hittar på, andra håller med, ryktet går. Vet ni ens vad ni ser en kväll ute på krogen? Varför skulle jag vara tillsammans med nån som bor hundra mil ifrån mig om jag vill springa på krogen och strula med andra varenda gång jag dricker alkohol? Ni har ju för fan inget liv ni som håller på sådär. Det är inte konstigt att jag inte tycker det är kul att gå ut längre, måste tänka precis på vart jag placerar mig, vad jag gör osv, för jag kan ju stå för nära nån kille och det kan ju i nån vinkel se ut som att vi nästan hånglade och tjooom så var ryktet igång. Tycker så jävla synd om Christoffer som ska få lyssna på all er jävla skit, som ska börja tvivla på vad som egentligen är sant och vad som inte är det. Är så jävla less på att andra äventyrar med MITT förhållande, som de för i övrigt inte har ett skit med att göra. Vad är det för fel på er, era jävla idioter?


Hemma från stugan


Hundooo med sin älskade boll i stugan.

Kom nyss (eller nån timme sen ja) hem från stugan. Hur skönt som helst att vara där, det är så lungt och tyst. Skönt att få komma bort ibland. Vet inte hur mycket korv jag har grillat men något gott är det! :) Nu ska jag äta nånting bara för att jag är så jävla hungrig, om nån timme åker vi iväg till mormor och morfar och äter nått gott men jag dör om jag inte får äta nått innan.


ingen rubrik

Halebop säger att man inte ska förlita sig helt på att få sms om att ens gratis är slut. Konstigt att dom alltid skickat ut det förut. Kanske dags att informera alla om att det inte är självklart att man får detta sms längre? Vet många som gjort samma misstag som mig, men vet även folk som blivit "ersatta" för det. Jävla halebop, så less på skiten. Hejdå.


If you could then you know you would



Second chances don't even matter, people never change that way


Jävla halebop!!

Åh vad less jag är på jävla skit halebop!! Fick sms för två dagar sen då dom skrev att det snart är dags att fylla på mitt kort osv och så fick jag nu att jag har mindre än 25 kr kvar på kortet. Har inte ens fått nå jävla sms att mina gratis är slut, hur fan ska man komma ihåg att dom skicka, när det har gått två dagar?! Blir så jävla irriterad, fick inte nå sms förra gången men då råka jag kolla samma dag och upptäckte att det var slut. Nu hade jag nästan 300 kr på mobilen igår och så idag mindre än 25!! Är så jävla less på halebop, fel att skicka sms att gratis är slut så man kan bli lite sparsam och kanske inte skicka massa onödiga sms?! Gaaah!!!


Väx upp



Alltså seriöst, hur patetisk får man vara?! "Söker tjejer med fina fötter" har han skrivit på sin presentation. På BILDDAGBOKEN. Allvarligt, bli medlem på match.com eller nånting iaf. Hur patetiskt är det inte att leta tjej på bilddagboken? Förväntar han sig att han ska få nå seriöst förhållande genom bilddagboken eller?

Ehm ja, jag är på skitdåligt humör  och så börjar det där offret att skriva? Och har han ens kollat på en enda bild på mig, eller på nått annat på hela min bdb? Eh nä. Han har säkert varit hit och installerat en övervakningskamera i mitt rum då, när han nu vet hur jag ser ut. Leta fötter nån annanstans ditt mongo. KANSKE UTE I VERKLIGHETEN? Ett tips bara! :))))


2010-09-08

[Mood_Series__Out_of_My_Way_by_captcup93.png.jpg]


Jag hatar allt ikväll

Idag är jag arg och irriterad. Det har nog märkts. Skulle bara ha sovit bort hela dagen istället. Fått tillbaka min dator idag efter tre veckor, den är ändå helt jävla seg och mongo och den suger. Har tråkiga lektioner imorrn, går 8.00-13.15 men det ska nog gå bra. Fattar inte varför jag är uppe ännu. Kommer vara död imorgon och missa bussen och skit. Har inte hunnit städa klart heller. Sug. Vad less jag är på den här jävla sega skitdatorn!!! Ont nå så inåt helvete har jag i tummen också för jag fått skriva idag, ska skriva massa mer imorgon. Vill bara gråta. Fel att göra nått åt tumfan, har haft så i 3½ år är helt jävla invalid. Död åt världen ikväll alltså.

SÅ LESS.

 
Pratat med min fina knodd i alla fall som jag för i övrigt också är så arg och less på idag, men tyvärr är han ju bra på att få mig att se förbi sånt. Går inte att vara arg och grinig på den där länge, hur mycket jag än försöker så lyckas jag fan aldrig. Jaja, kanske bara är bra det. Han ska ringa och väcka mig imorrn när han åker till jobbet så bara jag orkar mig upp då så hinner jag till skolan i tid iaf. Och ja han ringer om sisådär lite mindre än sex timmar, ångest ångest ångest. Ska borsta tänderna och gå och sova. Och dessutom tillägga att jag är så äckligt less på headern. Måste skaffa mig nått nytt, så det blir kanske nå enkelt imorrn om jag orkar!


Sagan om Ekorr-Jan

Förra veckan skulle vi skriva en romantisk dikt i skolan (skitkul, jag vet). Vi skrev iaf om en ekorre vid namn Ekorr-Jan, eftersom jag och Sofie skrivit en fabel om han tidigare. Hon vela att jag skulle lägga upp den på bloggen men har inte hittat den förrän nu när jag har städat, så ska slänga upp den åt henne då :D Jag har skrivit upp vad en fabel är också, så kan lika gärna skriva det för dom som inte fattar, eller om Sofie inte kommer ihåg. En fabel är korta berättelser med djur i huvudrollen. Avslutas med sensmoral på slutet (slutsats/poäng/en lärdom).

"Ekorren Jan var en aktiv familjemedlem. Han hade mycket att tänka på och han var den som såg till att familjens små ekorrungar hade mat för dagen. Varje dag sprang Ekorr-Jan över en stor trafikerad väg för att hämta granskogens finaste kottar.
En dag var Ekorr-Jan extra stressad eftersom han hade försovit sig. Han skyndade sig över vägen och hämtade kottarna. När han var påväg tillbaka kom gamla Agda körandes. Ekorr-Jan sprang ut på vägen, och eftersom någon placerat en tegelsten under gamla Agdas bromspedal så kunde hon inte stanna. Ekorr-Jan blev överkörd och helt platt. Han dog omedelbart.
Gamla Agda hade tur i oturen eftersom hon älskade ekorrar. Hon tog med sig Ekorr-Jan hem och stoppade upp honom i sin bokhylla tilsammans med sina andra uppstoppade ekorrar. Ekorr-Jans barn dog också eftersom de inte hade någon som matade dom längre.
Se dig alltid för innan du springer över vägen!"


Tredje världskriget

Mitt rum ser ut som tredje världskriget. Det ligger kläder överallt. Papper, skrivhäften och skit sen innan sommarlovet som jag bara slängt på golvet ligger kvar ännu (hehe ojdå). Finns iaf en liten yta att gå på, där har fågelburen stått på en stol men den är hos pappa igen som den ska vara. Jag använder verkligen aldrig mina garderober, allt ligger på golvet, i sängen eller på stolar. Kommer inte ens ihåg när jag städat sist, men nu börjar det bli lite äckligt stökigt haha.

OCH DET VÄRSTA ÄR att det ser exakt likadant ut i mitt rum hos pappa -.- Skitkul verkligen, alltid två rum att städa. Tror det är därför jag aldrig använder garderoberna, för att jag har två rum. Lättare att hitta allt om det ligger så det syns...




Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det där. Tror jag. Ungefär. Typ. Aja, kommer säkert saker emellan det gör det alltid. Har inte ens packat upp sen sommaren, haha tur jag tvätta hos Christoffer så har jag rena kläder att stoppa in i garderoben. Kanske hittar nått som jag glömt bort att jag haft, om jag har tur! Jag är verkligen sjukt slarvig och lat, men det var ingen nyhet. Synd att jag är allergisk mot damm, mitt rum består typ endast av det.



Målade naglarna igår också, har lämnat min vita färg i Gävle så tog svart istället, men mina naglar är så korta nu :( Dom går av hela tiden. Nåja, ska slänga upp håret i en svans och sen så ska det jävlar i mig städas, det har jag bestämt nu. Sen när mamma kommer hem får hon dammsuga åt mig, får nämligen inte göra det själv när jag är allergisk, kan få nå jävla allergichock :p Jag tror till och med att jag ska orka dammtorka!

Till att börja med ska jag i alla fall bädda rent i sängen. Sen tar jag tag i allt annat, för nu ska nånting göras ändå.


Hatar redan psykologi

Hållt på att bli galen på psykologiläxan, har blivit galen på den också. Suttit i hur många jävla timmar som helst, det är faktiskt inte så lätt att komma på bra egenskaper hos sig själv och vad man är bra på att göra, vad man vill förändra, vad man vill lära sig osv. Blir bara arg.

Är inte ens klar ännu. Får göra det på morgonen innan jag åker till skolan, börjar ju ändå 11.20. Kommer ändå inte hinna, har hur mkt som helst att göra imorgon. Blir cp på mig själv. Gå och dö hejsvej ditt jävla miffo. (eheh var ju det här med tålamod, saknar ju det)


Gårdagen


Min sminkning igår, orkade piffa till det med lite rosa som jag funderade på haha :) Har dock smetat lite överallt på bilden men orkade inte ta en ny sen när jag fixat till det.



Jag och Linnea lagade som sagt mat hos mig och käkade, smakade finfint och sen korkade vi upp och satt och pratade och lyssnade på musik och det vart nog fan ett par timmar till slut. Vid halv nio kom Pernilla och Micke så då åkte vi och hämtade upp Jonas och dom skjutsade oss tre till Sofie. Och därifrån åkte vi till korgen kvart i elva :)





Hade inge kul alls på krogen direkt, har haft bra mkt roligare många andra gånger. Var roligare innan vi åkte dit :) Men dom jag åkte dit med verkade ha kul iaf! Velade bara att klockan skulle gå så man fick åka hem nån gång, men var väl sur på mig själv också så det var väl därför jag inte hade så kul kanske. Sen när det var 40 min kvar så orkade jag inge mer så Jonas fick ringa skjuts men hon kom ändå inte förrän stängning för alla andra som åkte dit med henne skulle ju hem med henne, så vart som att jag blev kvar ändå.

Nä det dröjer nog ett bra tag innan jag ids gå ut här igen, vet inte varför jag blivit så torr och dryg helt plötsligt ;) Det vänder väl som en femöring ändå snart så. Hade nog lite för höga förväntningar för i helg tror jag.


Tonight I'm not taking no calls cause I'll be dancing

Sitter och väntar på att Linnea ska komma, är hungrig som ett djur, har inte ätit på hela dagen. Vi ska göra lövbiff, klyftpotatis och beasås. Hon skulle ringa när hon var påväg så jag kan sätta igång ugnen. Ska låna leggins av henne så är bara halvklar i klädväg ännu ;) Hoppas dessutom att hon tagit med sig en säkerhetsnål för jag måste nåla ihop tunikan, den var lite väl urringad så halva bh:n syns.

Ska nog börja sminka mig så länge! Matchar med rosa tunika och rosa nagellack så får väl kanske bli nå rosa i sminkväg om jag orkar. Annars blire bara som vanligt.



Efter vi har ätit lär vi rasta hundarna, om jag inte gör det redan innan hon kommer. Sen bär det av till Sofie på förfest och därefter krogen. Har inte varit ut i Gällivare sen första maj.

Skit ocksåååå

Kul att min mobil har slutat ta emot laddning HELT och den behöver laddas, och alla normala mobiler vi har hemma är låsta till telia. Hallelujah, kunde inte ha börjat bättre. Måste leta fram nå gammalt skit hos mamma, hoppas vi har någon. Dags att köpa ny telefon? Jaaaa :( Har bara haft telefonen sen juli förra året, jävla skittelefon!!

It's rough, love is hard



Jag älskar dig som en fallskärm på ryggen när man fallit överbord från Silja Line,
som Frankenstein i sängen dagen efter en fylla,
som att kamma sig en timme och ändå få en sjukt ful frilla

Jag älskar dig som en böld i arslet på en cykelsemester
med bara ben bland brännässlor och knott,
som en pinne i mitt öga, som ett åderbråck ♥


Äntligen fredag!!!



Idag har jag vaknat på rätt sida. Vi får se hur länge det håller i sig :) Men det är ju i alla fall lördag imorgon så det kanske gör mig på bättre humör när jag surnar till. Har bara en lektion idag, 12.40-15.00. Det är första gången jag har den lektionen så jag hoppas att vi inte behöver gå hela, fast det kanske vi måste.

Sen är det bara att åka hemåt och laga mat, ska göra tacos. Får se sen vad kvällen har att erbjuda, förmodligen ingenting mer än att bara ta det lugnt, men det ska bli skönt. Får ladda upp inför morgondagens äventyr med Linnea, då ska vi laga mat - lövbiff, klyftpotatis och beasås. Det blir kul, och gott!!

Nu ska jag slänga i mig nånting så jag klarar mig fyra timmar framåt, eller ja egentligen fem blir det nog. Mamma är i Norge till på måndag så ska ta hand om hundarna, blir lite krångligt när jag är hos pappa, vill inte att dom ska vara ensamma så mkt. Men tur att mina föräldrar bor grannar, nära att springa fram och tillbaka ;)


Torsdag och en onödig lektion



Hade en lektion idag för vi behövde inte ha nå psykologi. Kändes jättevärt att åka till skolan på morgonen. Och i alla fall som de syns på bilden så var det frost på rutan när pappa skjutsa oss till skolan imorse :((( Ska egentligen inte gnälla, blir värre när det är -25 grader och snöstorm och man måste stå och vänta på bussen (Y) Alla gnäller om jag inte ska ta körkort snart men nää, det är jag inte intresserad av just nu. Tycker inte alls om att köra bil, är bara nervös och stressad.
Nåja, stort plus att jag kan fly iväg till Gävle ibland där snön inte kommer synas på ett bra jävla tag. I alla fall lär det vara snöfritt (och hyfsat "varmt") de två närmsta gångerna jag åker dit, skönt :) Har aldrig klagat över att få lämna Gällivare då och då. Fast på vintern är det fan kallare i Gävle än vad det är hemma! Det säger faktiskt till och med Christoffer, så den saken har jag rätt i!



Mjo nä, inte klagar jag över mitt schema faktiskt :) Plus att dom gula lektionerna (projektarbete) har vi typ aldrig, ska bara ha dom när det bestäms och de är tydligen inte ofta. Synd på dom drygt långa jävla håltimmarna bara. Imorgon har jag ingen samhälls på morgonen för fanns tydligen inga datorer till oss, så har sovmorgon till 12.40 ;)


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Allt är bara så jävla frustrerande just nu. Håller på att gå mig upp över öronen.



Jag har lättat ankar och begett mig ut på djupt vatten för länge sen


RSS 2.0