Finvädret håller i sig

Kröp ner i sängen bredvid min kära igår och slog på Tangled, eller Trassel som jag tror den heter på svenska? Hört att så många säger att den är bra, men jag var lite skeptisk. Inte direkt så man tittar på filmer om Rapunzel och sånt när man är i den här åldern :b Men den var faktiskt bra, eller bättre än jag trodde! Stoffe somnade efter tre minuter, men var som inte meningen att han skulle se filmen med mig (då hade vi nog valt en annan haha) utan mer att jag bara skulle få ha lite sovande sällskap ;)



Somnade efter två nån gång och vaknade LIVRÄDD imorse av att det ringde på dörren, fyfan vilken hjärtklappning jag fick. Trodde att Christoffer låg bredvid ännu så vart mer rädd när jag såg att han var borta, men kom på att jag faktiskt var vaken när han åkte till jobbet imorse. Det var iaf Patric och Carro som kom och jag följde med dom in till stan. Vi kom hem för typ en halvtimme sen och jag väntar på att Christoffer ska komma hem så vi kan gå och handla. Skulle göra det under dagen idag men han glömde lämna mitt kort hemma för han hade det i sin plånbok.

Idag ska jag laga till en gomiddag som jag har varit sugen på länge. Vi tänkte bara vara hemma och ta det lugnt sa vi igår i alla fall, men får se hur det blir. Det är ju såpass fint väder så kanske blir ett kvällsdopp idag igen, vi får se :) Nu ska jag kolla dagens avsnitt av danska Paradise hotel innan min knodd kommer hem från jobbet.


En halv nagel fattigare :(

Idag brummade jag in till stan med Patric och hans tjejs bror, sen var vi till Valbo också och sen hemåt. Christoffer jobbade till halv sju, sen fixade han med Patrics bil så han var hemma strax före tio och då stod middagen på bordet haha :b Sen åkte vi iväg och tog ett kvällsbad i Totra. Tänkte inte bada först för det var verkligen svinkallt, men det var bara vid stranden märkte jag så jag badade ändå till slut.

Sen lär vi nog satsa på att bada på dagen medans solen lyser nån gång ju ;) Vi badade nog mer än en timme, så kom hem för ett tag sen och duschade och hann med att skära av mig halva nageln i samband med det också, haha fyfan vad arg jag vart. Men helvete vad ont det gjorde, tror inte Christoffer förstod det när han sa att jag lära lugna mig så inte grannarna börja fundera vad som hände haha...


Här är min fina googlebild om händelsen som jag fixat till, lägg märke till rakhyveln och blodet!! hehe

Vart ett hemmagjort och fint plåster, eller så var det ganska fult. Men ont gör det fortfarande :( Det börjar i alla fall bli läggdags snart, kul att jag har träffat min pojkvän idag då.. Vi hann ju i alla fall bada tillsammans och ska väl mysa ner oss i sängen om han inte somnar direkt. Lite tråkigt att han har så långt till jobbet, man hinner knappt ses nått när han jobbar över.

Nu ska jag gå och pussa lite på han tror jag. Gooodnatt.


Årets första bad!

Fyfan vilket sommarväder det har varit idag, så jävla härligt :) Har fått liiite färg också, fast inte alls mycket, men det är en början! Somnade typ vid tvåtiden, sen vaknade vid fem när Christoffer klev upp och åkte till jobbet. Då kunde jag inte sova så jag var vaken till nio innan jag somna igen haha.. Ställde klockan på tolv men har sovit som en stock så vaknade när Christoffer ringde klockan ett.

Vi var till totrabadet med Patric och Carro idag och det fick bli årets första dopp för min del. Jag frös något kan jag ju säga haha! Men det var för att solen hade gått i moln, klockan var ju typ vid nio nånting. Så det hade nog varit skönare att bada mitt på dagen, för då var det verkligen varmt. Tog ett tag innan jag vågade hoppa i, sen bottnade jag ju såklart inte så hela jag for i, och det var kallt!! Var inte riktigt beredd hehe.. Fast det var faktiskt roligt att bada :)

 
Bilderna är från google, var lite mer folk idag fastän det var kväll :)

Nu sitter pojkarna och spelar nått spel på varsin dator, snart är det väl läggdags för herrn. Tror jag kanske slår på en film då, har några nya som jag har tänkt se här nån gång framöver.


Äntligen äckligt varmt och sol!!

Jag måsteee verkligen färga håret! Blä hur det ser ut. Ska dra slingor när jag fått studiebidraget (får jag ens nått när jag tagit studenten? halva eller?), jaja det återstår att se. Får hur som helst pengar av Christoffer snart eftersom jag har betalat allt sen jag kom hit, för han har inte fått nån lön av nån anledning? Men den borde komma imorgon.

Nu ska jag i alla fall ta min hund och min vän körkortsboken i handen och gå ut och lägga mig i solen. Det är så varmt så jag trodde fan jag skulle avlida när jag var ute med hunden och det inte blåste nått alls.


Förra sommaren med min linne-bränna haha.. Får jobba på brännan nu, ser ut som ett lakan!


Nattliga tankar

- Varför gör magknip så sjukt jävla ont? Måste vara det värsta som finns.

- Varför är alla som är med i Jerry Springers program fula och tandlösa?

- Varför skjuter jag alltid upp saker och ting?

- Varför har jag ett sjuhelvetes humör, när båda mina föräldrar saknar det?

- Varför är sötsug så jävla obotligt?

- Varför sover jag inte nu?

- Varför kom jag inte på nått mer som jag funderar över?

- Varför funderar jag ens över sånt här oväsentligt?

Godnatt, haha.

Allergibesvär och tråkdag

I söndags sov vi ut, Jesper var inneboende sen i torsdags. Vi gick en prommis med hunden och sen till Kvarndammen och lät henne bada och simma efter pinnar. Dog av värme och sen var det väl inte så mycket mer. På kvällen åkte vi till Christoffers pappa och hälsade på och skjutsade sen in Jesper till stan för han skulle hem. Vet inte hur många djur vi såg efter vägen! Har nog inte sett så många på så kort tid i alla fall. Ett dött rådjur, två älgar, en räv, katt, vi fick en sjukt stor mal rätt i rutan som fastnade och det var säkert mer. Vi stannade för vi trodde först det var en fladdermus för den var så jävla stor, men det visade sig vara en mal. Fyfan vad jag skrek, så jävla äcklig var den!!

Idag har jag städat och donat, vi har handlat, lagat mat osv. Mest bara tråkiga saker idag men det behövs ibland :) Är inte så jättetrött, däremot är jag allergisk som ett as och fyfan vad jobbigt det är! Kan inte andas genom näsan och de bara rinner, så nu vet ni det haha! Ska väl se om det är nått bra på teve och sen ska jag krypa ner i sängen med C om jag nu får någon plats bredvid, och så hoppas jag att jag kan sova bort min allergi.


Cause baby you're a firework



When you cried, I'd wipe away all of your tears, when you'd scream, I'd fight away all of your fears
and I held your hand through all of these years. You still have all of me

As we grow older together, as we continue to change with age,
there is one thing that will never change - I will always keep falling in love with you


På dans i Gåsholma

Gårdagen blev faktiskt riktigt rolig, trots en del olyckor ;) Var inte på världens bästa humör, men vi började eftermiddagen/kvällen med att grilla. Vi var ett helt gäng och sen drog fem av oss plus Henke till Gåsholma på dans haha! Det är tydligen nån tradition som alla åker på, eller i alla fall folk härifrån. Patric (grannen) skulle vara hemma så han var snäll och var hundvakt åt oss.

Vi hann knappt mer än komma fram dit förrän min kära pojkvän spillde grogg över HELA mina byxor. Både framtill och bak så jag skojar inte att jag vart blöt haha.... Så jag fick ett par mjukisbyxor ditkörda som jag fick loda runt i under kvällen. Riktigt snygg kände man sig, jodå! Nån annan ramlade uppifrån första trappsteget och slog näsbenet så ambulansen fick komma och hämta. Skämmigt läge. Vi kom till Gåsholma efter nio och var hemma vid tretiden skulle jag tro. Jag somnade innan jag hann lägga ner huvudet på kudden nästan haha.. Riktigt bra kväll, jag hade kul :)


Vi som grillade, plus Martin som är bakom kameran


Lilla bushunden låg under bordet och käka pinnar när vi åt

Idag vart det mat på BK för alla bakfulla pojkar på Hertevägen var hungriga men jag åt inte många tuggor så vi tog hem det haha.. Funderar på att ta en stödvila nu.. Sen äta jordgubbar och gotta lite :)


Midsommarafton

Idag är det midsommar, om någon har råkat missa det. Vi ska grilla med nå folk på ett tag, nyss startat grillen. Sen vet jag inte vad som händer men jag har faktiskt inte lust på nått alls idag, mer än att äta gott och tjocka :) Men pojkarna har väl andra planer förstår jag. Nåjaaa, får se vad som händer och sker.

 
Två bilder från vårat försök till filmkväll igår, vi kom lika långt som innan.. 50 minuter ;)


Tjockiskväll igår



Körde på myskväll igår även om den inte vart så långvarig för en viss herre somnade. Men vi fortsätter idag hörde jag nå rykten om, hehe! Kan ju vara trevligt att se slutet på en film och inte bara början ;)

Har nyss varit nere i tvättstugan, fick sno lite tid av Patric för våran tid börjar inte förrän klockan två. Det var världens vidrigaste tvättkorg, fyfan har aldrig varit med om nått liknande. Utelämnar alla äckliga detaljer men nu är tvättningen igång i alla fall. Min pojkvän är en riktigt slusk, det är konstaterat nu.

Nu ska jag stoppa nått i magen!


En lång getinghistoria från igår

De flesta som läser min blogg vet att jag har en enorm tandläkarskräck som jag jobbar med just nu. Folk som känner mig vet också att jag har fobi för insekter som kan flyga eller "skada" en. Igår flög det in en geting huxflux i lägenheten och jag fick såklart panik. Det är verkligen en ångestfylld rädsla som drabbar mig så fort jag hör ljudet av surr, det låter fånigt men det går inte att förklara vilken skräckkänsla och panik som de där äckliga djuren framkallar hos mig.

   

Jag höll på att vika kläder och slängde iväg allt och sprang till hallen och gömde mig. Sen stod jag bakom garderoben och kikade fram för att se om den skulle flyga ut någon gång. Getingen började cirkulera runt i lägenheten och jag sprang ut på loftgången och stod där ett tag. Smög in några gånger men stack så fort jag hörde getingen. Efter ett tag gick smög jag in och hörde ingenting, så antog att den flygit ut och sprang och stängde fönstret och fortsatte vika kläder. Så ser jag att den är i köksfönstret, som är stängt så den kan inte komma ut...

När getingen börjar flyga runt i köket får jag panik igen, skrev till Martin på facebook att han skulle komma direkt men han kunde inte. Vågade inte gå ut denna gång eftersom jag måste förbi köket för att gå ut och jag visste inte vad jag skulle göra så jag ringde till Christoffer och tokgrinade. Han blev nog ett gäng orolig innan jag kunde stamma fram att det var en geting i lägenheten som inte flög ut. Han kunde ju inte göra så mycket men sa att jag skulle gå till Patric (grannen) och be honom döda den. Så efter många om och men sprang jag gråtandes ut och knackade på men ingen var hemma.

Ringde Christoffer igen och den jäveln började tokskratta för han tyckte jag var så söt när jag sa att jag satt inlåst på toan med hunden och kunde sitta där tills han kom hem. Tack för stödet! Han fick i alla fall ringa till Martin som skulle komma när han var klar, men jag hörde Patric komma hem efter ett tag så jag sprang dit och så kom han och dödade getingen. Vilken jävla lättnad.

Martin kom över typ precis när Patric hade varit och han frågade hur fan man kan vara så rädd för något så litet men jag ska slänga upp några bilder på svaret så kanske folk förstår mig lite bättre:

  

När jag var ca tre år låg jag i bilen och sov och blev biten av något sådär vidrigt. En stor timmerman. Och det där nypet som något sådär äckligt klarar av att göra är inte nådigt, tänk dig att vara tre år och vakna av att ett sånt där vider biter dig. Så det är timmermannen som i grund och botten är orsaken till min panikskräck för insekter. Jag har (än så länge!!) inte blivit stucken av en geting, bränd av en humla eller någonting i hela mitt liv och det tackar jag fan för, för jag vill aldrig vara med om det! Hoppas folk har lite förståelse när dom vet vilket äckligt djur som orsakat min fobi.


Ensam hemma

Igår sov jag ensam i lägenheten för första gången. Det var faktiskt lite konstigt! Att somna själv och vakna själv.. Det har jag aldrig behövt göra här i lägenheten. C skulle i alla fall vara i Gävle först efter tre nån gång inatt/imorse så han och killen han åkte med skulle sova på jobbet, eftersom dom börjar kl sju. Hur det nu kan ta sju/åtta timmar att åka till Örebro, hämta en bil, äta och åka tillbaka är jag inte riktigt haj på men visstvisst, han är ju tillbaka i alla fall.

Och det känns konstigt att säga att jag saknar honom bara för att jag inte träffat honom mer än klockan fem på morgonen igår när jag tjatade att han skulle kliva upp till jobbet. Vi är ju faktiskt vana att vara ifrån varandra mycket mer, men det är en annan känsla av saknad just nu. Det är inte den där vanliga att man är så långt ifrån och inte kan göra nått, utan mer bara för att man inte har träffats som det var tänkt typ. Svårt att förklara.

Vi ska i alla fall kompensera med filmkväll och tjocka oss idag när han är hemma :) Om det nu går, med tanke på att det alltid är folk här haha. Nu ska jag ta och rasta och mata vovven i alla fall.


Ensam heeeela dagen lång

Tröööött chey! Dagen blev genast lite tråkigare eftersom Christoffer inte kommer hem förrän ikväll/inatt för han skulle till Örebro med nån kille och hjälpa till att hämta nån bil med honom. Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, vela vara hemma och vara lat och glo på film ikväll men verkar som att jag får göra det ensam.

Ska väl värma mig nå mat och göra i ordning matlådor till Christoffer i brist på annat. Sen ska jag väl underhålla min hund som verkar vara sjukligt gosig av sig idag, ligger bredvid mig i soffan och vill att jag ska klappa heeela tiden. Blir nog tidig kväll ikväll, är sjukt trött! Var vaken till tre inatt men uppe redan elva så det var inte så farligt. Men nu ska jag ställa om dygnet så det blir rätt igen hade jag tänkt.


Livet är ett krig som ska vinnas

 
 

Och av 17 000 soldater är det hälften som stupar halvvägs
 
...men det är bara du som faller vid mållinjen M


Måndagen susar förbi

Det är typ omöjligt att komma dit man ska när man ringer Gävle kommun.. Nåja, jag kom fram till slut idag men det tog sin lilla tid. Får se vad som händer nu, de skulle skicka papper hem hit så vi får se!

Orkar inte skriva så mycket men tänkte slänga upp tre bilder från i fredags. Finns nog inge roligare än när nån annan har hand om kameran och springer runt och fotar. Är väl för att man själv alltid står bakom kameran :) Jaja, kommer tre bilder här nu som sagt!


Jesper (första gången man ser han på typ ett halvår!), Martin, Christoffer och jag


Knoddeeeen, Öberg och jag


Ute på balkongen och tar det piano. Snacka om mörkt det blir här på kvällarna!


Hade som tänkt kolla på film med min karl men han sover bredvid mig i soffan så jag ska dra på ett nytt avsnitt av danska Paradise hotel så kanske man kommer ikapp! Har några avsnitt kvar innan jag är det haha.. Sen på ett tag rasta vovven och sen är det godnatt.

Avslutar med nå tokiga bilder på Nova och Christoffer från när vi var och grillade hos Henke igår:


Husse och hund, fullt normala! Såhär brukar det se ut på promenaderna hehe


Jättenormala, som sagt ;)


Hatar att komma på en rubriiiik

Nu sinar mina besökare så jag lär väl ge mig på en uppdatering ;) Fredag blev det lite party men inte så farligt, men det var trevligt. Min kamera blev bortrövad under kvällen och bilderna dagen efter är man ju aldrig beredd på. Dog en skvätt om jag säger så! Hahaha...

Igår var det lugnt för min del, stannade hemma och var hos grannen med ett gäng pojkar och flickor medan Christoffer drog på krogen med några polare. Jag gick och la mig efter tre och han stupade väl i säng vid halv åtta på morgonen skulle jag tro? Idag har det inte varit många knop, men vi drog till Henke och grillade iaf, mysigt :)


Mästerkocken Henke, som för i övrigt överlämnade grillen när det tog eld haha!


Maaaaaaaaat


Tjocka och mätta :)


Bakfyllegrabbarna

Nu väntar då sängen, ska upp tidigt imorgon ja :) Ska ringa viktigt samtal och sen får jag se vad som händer och fötter. Nu är det då i alla fall godnatt som sagt!


Tredje världskriget är snart över

Christoffer kom hem vid sextiden igårmorse. Vi somnade vid halv åtta och klockan ringde tio. Var man trött eller? Haha... Jag orkade i alla fall upp vid elva och C typ en halvtimme efteråt. Tur att jag duschade halv fem på morgonen i brist på annat, så slapp jag göra det. Klockan tolv hämtade Kerstin oss och vi åkte till stan för begravning. Det var en jättefin liten begravning, och även om jag inte kände Majken så var det jobbigt. Det är alltid hemskt med människor omkring sig som sörjer.


Knoddeeeen i finskjortan hemma efter begravningen, lärade föreviga det när man inte ser det så ofta!

Efter begravningen och maten efteråt så åkte vi hem, rastade hunden och lite sånt och sen åkte vi till stan och jag köpte ett par nya skor, vilket verkligen var behövligt eftersom mina andra hade hål överallt och ingenstans. Alla andra av mina skor är halvt uppätna av mammas hund, som tror att hon är så duktig när hon hittar skor i hallen eftersom mamma har kört uppletande med bl.a. skor i skogen (finns en hundsport man lägger grejer i skogen som dom ska hitta). Annars hände det nog inte överdrivet mycket resten av kvällen.

Idag sov jag bort halva dagen, vaknade typ vid tvåtiden. Har ringt om ett jobb och skulle återkomma på måndag så jag håller tummarna. Sen har jag städat lite eftersom det alltid ser ut som tredje världskriget här. Förstår dock inte hur det kan göra det efter att Christoffer bara varit hemma tre dagar innan jag kom, för det såg verkligen vidrigt ut denna gång. Men han lyckas med allt den grabben!

Har i alla fall städat typ hälften, rensat papper och räkningar, post osv. Riktigt duktig är ja! Nu ska jag göra mig en jättesen lunch för C jobbar över så jag vet inte när han kommer hem och vi ska äta. Sen städa klart det sista jag har kvar och efter det ta en dusch. Sen hoppas jag att han är hemma.


Varför kan jag inte somna?

Är det någon idé att ens försöka sova en gång till? Har vandrat mellan sängen och soffan tjugo gånger nu säkert, och slagit av och på både datorn och teven ungefär lika många gånger. Det måste ju vara nått fel, eftersom jag bara sovit fyra timmar igår, och tre av dom var grymt obekväma på tåget. Tror jag är för arg och grinig för att kunna somna.

Haha, vilket mongo jag är.. Kom just på (när jag funderat i typ tjugo min hehe...) att jag sov från halv sju till halv tre när jag kom hit ju.. Aja, tycker ju att man borde kunna somna när man är trött, men inte.

Äh, drar på ett avsnitt (det första antar jag?) av danska Paradise hotel på TV6 play som jag nyss såg reklam för, medan jag väntar på att C ska komma hem nån gång. När nu det blir.


Dagens jävla jag kanske då

Dagens humör: inte speciellt bra för tillfället faktiskt
Dagens mående: trött och sliten efter tågresan
Dagens borde: städa? ser ut som ett helvete här som vanligt
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: gårdagens mascara
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne, t-shirt och munkjacka
Dagens planer: sovaaa
Dagens materiella vill ha: vet inte?
Dagens fundering: inget speciellt egentligen
Dagens beroende: inget!
Dagens tråkigaste: hela dagen har varit tråkig
Dagens längtan: helg och fint väder, och tills jag hittar ett jobb
Dagens superlängtan: vet inte riktigt? utomlands kanske!
Dagens tidning: solo
Dagens låt: evanescence - my immortal
Dagens vill ha: choklad, men det fick jag hehe!
Dagens saknad: har faktiskt lite hemlängtan just nu ikväll :o
Dagens ord: ”neeeej” haha
Dagens väder: regn och tråk
Dagens mat: haha billys pizza, för vi orkade inte laga nått
Dagens dricka: cola


Dagens suuuuurpuppaaa! Satsar på bättre humör till imorgon ;)


Fullt ös medvetslös, slut som människa!

Fyfan jag är helt slut. Har haft fullt upp hela dagen känns det som, och morgondagen kommer bli helt jävla galen eller nått, jag längtar inte. Idag har jag i alla fall sprungit på apoteket två gånger, börjat packa, varit på Nordkalotten och bett om att få förlängt recept på min allergimedicin för jag hade tydligen inga uttag kvar, skrivit in mig på Arbetsförmedlingen, lämnat pengar på klubben, varit till mormor som har fållat upp mina jeans, varit på Ankis med mamma, handlat med henne och sen åkt hem. Undra om det ens var allt jag varit upptagen med idag?

Imorgon ska jag:
Ca 9.30
- åka till Nordkalotten och hämta recept, efter det på apoteket och hämta ut medicin
10.00 - vaccinera hundarna
11.00 - möte på Arbetsförmedlingen
Ca 12.00 - äta så jag klarar tågresan, mata hunden, rasta henne
13.15 - hoppa på tåget
15.00-17.00 - mögla på Bodens tågstation innan nästa tåg går


Bild från google, en del av tågstationen här hemma


Nu ska jag försöka packa klart,  skriva ut biljetter och CV:n, rasta vovve, duscha och sen dö lite i soffan. Det är väl bara att sätta igång :) Blir väl uppdatering först på onsdag skulle jag tro, har förmodligen varken tid eller ork imorgon.


Det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är som har dig vid min sida



Du är VÄRLDENS bästa,
och jag blir så frustrerad över att det inte går att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.


Snart bär det av igen

Älskling har bokat biljett åt mig idag så snart åker jag! ♥ Fast jag har en hel del ångest eftersom jag har hur mycket som helst att göra innan dess. Och dessutom ska jag sitta i Boden i två timmar och vänta på nästa tåg, känns ju också sådär lagomt kul. Plus att jag är orolig för resan med hunden eftersom hon mådde sjukt dåligt sist och jag vill inte att hon ska vara med om det igen.

Bara sådär i brist på annat så slänger jag upp några bilder från studentdagen när vi var i skolan:

Inte varje dag som man dricker alkohol i skolan, men finns ju undantag haha!


Jag och min trogna vapendragare! Hade nog inte klarat mig i skolan utan henne!


Några av mina klassisar, eller gamla kanske man ska säga nu


Catti och Alexandra


Och grabbarna såklart, alla utom en


Idag har jag, mamma, Peter och Jonte varit hos mormor och morfar och grillat som sagt, det var riktigt gott! Sen kikade vi på det som morfar filmade från min student.

Jag har egentligen inte gjort ett dugg i helgen men det har varit skönt. Nu på kvällen har jag varit och raggat lite med Ida och nu tittar jag på nån dokumentär. Efter det ska jag krypa ner under täcket och ladda upp inför morgondagen.


Knodden är påväg hemåt

Min fina har åkt idag. Jag hatar verkligen när han är här och åker från mig, det känns mycket jobbigare än när jag åker hem från honom. Lagomt med ångest eftersom han verkligen försökte övertala mig att följa med.. Men jag är tvungen att stanna några dagar i alla fall. Stackaren sitter på tåget som är tre timmar försenat!! Skulle ha varit i Umeå nu men han har bara åkt förbi Boden.

Jag sa just det åt Christoffer idag, fan att man aldrig vänjer sig. Kommer gråta ihjäl mig ikväll när jag lägger mig och hela sängen luktar som han. Inte är det bättre av att lyssna på emo-musik och bli emo själv. Men första natten är alltid tuffast, sen går det bra igen.


Mitt hjärta, kommer sakna ihjäl mig efter honom känner jag redan nu

Jag har haft världens bästa vecka. Jag har haft min familj, min pojkvän och mina vänner vid mig på studentbalen och studenten och det kunde inte blivit bättre. Jag är så glad och nöjd över hur allt blev. Bästa sällskapet, sjukt god mat, trevlig stämning och en hel del annat. Tack allihopa för ALLT! Ni gjorde min student till världens bästa! I love you.

Jag tänkte nog inte skriva så mycket mer nu faktiskt. Imorgon blir det grillning hos mormor och morfar, det ska bli helt galet gott! Fast kom på nu att pappa lovade min favoritmat imorgon som vi egentligen skulle ha ätit idag (men vi beställde mat för han inte orkade laga eftersom det var dödligt varmt), så då blir jag nog utan den :( Skit ocksååå! Får försöka lösa det hela på nå lämpligt bra sätt, god mat vill man ju alltid ha hehehe!


För jag har tagit studeeenteeeeen



FYFAAAN VAD JAG ÄR BRA!!!!


Studentbalen 2011


Jag och min fina framför bilen som vi åkte i




I love you, du är hela min värld ♥


Söndag den femte juni

Idag har vi bara latat oss, var på Ica och handlade frukost typ klockan två haha.. Efter fem gick vi till Sophies pappa och hälsade på för Sophie var där med ungarna. Dom har lekt som galningar med vovven, och varit och fiskat. Kom hem därifrån ganska nyss, får se vad vi gör ikväll. Lördagkväll, alltså igår, var i alla fall den tråkigaste i hela världshistorien med hästlängder. Fyfan vad uttråkad jag var!


Tyra, Stoffe, Jack, Clint och halva Nova idag


Min fina fiskar idag!


Vet inte vad som händer ikväll men lika tråkigt som igår ska vi nog undvika att ha i alla fall ;)


Det bästa av två världar


 
Let's hold on to each other above everything else ♥


Bildlöst tråkigt inlägg

Fyfan vilket jävla sommarväder det är här!! Helt galet skönt :) Jag, Christoffer, Hägge, Max och Billy städade ur Majkens lägenhet igår. Sen på kvällen var vi runt till nå folk en sväng, det var inte så livat för min och Christoffers del men vi var väl hemma först vid fyratiden, fast då åkte vi inte hemifrån förrän strax före klockan ett så vi var inte ute så länge.

Idag for vi in igen och städade ur det sista ur Majkens lägenhet med Kerstin och Christoffers farmor. Vi har ätit och nu är C hemma hos Hägge och gör nånting med hans bil men jag är hemma med vovven eftersom hon varit själv när vi var och städa. Får se vad som händer senare, nu ska jag kanske ta mig en stödvila? Är grymt trött.
 



Och folk som säger att JAG har skrivit att Christoffer har krocka med bilen kan ju ta och läsa inlägget nedanför igen :) Ni kanske bör läsa min blogg ordagrannt istället för att tolka på eget sätt....?


I Gävle igen

Kom till Gävle imorse vid halv nio och Christoffer kom in med bussen och mötte oss. Han skulle hämta mig men de finns tyvärr ingen bil nåmer så han kunde inte det, men han tog bussen in istället så jag slapp åka ensam, bra söt han. Bästa bilen var det så inge glad vart jag :( Och synd att de blev som det blev men det går inte att göra nå åt. Var min favoritbil av alla han har haft, och alla bilar över huvudtaget men det ska nog gå bra med nån ny också i framtiden.


Bästa bilen finns inte mer! :(


Idag har vi mest varit griniga och irriterade på varandra för att vi båda sovit så lite, jag sov från typ två till fem på tåget och Christoffer från fem till halv nio. Så vi har surat och sovit största delen av dagen haha ;) Fast vi har varit glada med såklart! C gick och la sig redan vid halv nio så då lag jag mig också och klev sen upp när Big brother började. Så jag kollar på det nu och ska krypa ner i sängen sen för jag är helt slut. Man sover inte bra på tåget. Plus att jag satt bredvid en kille som var aspackad och väldigt störig när man ville ha lugn och ro. Som tur var spenderade han tågresan med nå polare på andra sidan vagnen så det var skönt att slippa han.

Nåjaaa, får se vad som händer imorgon.. Christoffer ska städa ur Majkens (C's låtsasmorfars syster) lägenhet efter att han slutat jobba, för hon dog i veckan så den ska städas ur. Så jag antar att jag kommer hjälpa han med det. Annars vet jag inte vad som händer, skönt bara att Christoffer blir långledig, det är så tråkigt att sitta hemma när han är och jobbar, och han är så trött när han kommer hem så man hinner inte göra mycket innan det är läggdags igen. Aja, ska kolla klart BB och sen krypa ner under täcket bredvid herrn!


Bilder från Killinge

Som sagt var vi i Killinge igår med klassen. For dit vid halv elva, sen åkte jag, Ida och Jesper hem strax före åtta. Var regn hela dagen så det var rätt långtråkigt där, men tänkte lägga upp några bilder jag tog. Orkade inte ta med kameran så blev bara några med mobilen.


Nathalie, Carro, Jesper och Catti väntar på att lunchen ska bli klar


Nöjd Idogirl har ätit lunch, och så våran samhällslärare bakom henne


Johanna, Martin, Emil


Vi for till kiosken och köpte banana skids, så fick vi typ 20 daim och marabou av Märtha (tanten som hade kiosken) för dom hade gått ut, så vi skulle ta dom och bjuda alla andra. Söt tant haha!


Ida chillar på Killinge skateramp (hahaha)


Det här visar ganska bra hur tråkigt vi hade till och från haha...


Vi gungade till och med i brist på annat


Sen åkte vi till Killingifallet eller vad det hette, och kollade på det i fem minuter innan vi for tillbaka

 
Sen satt vi i kåtorna och surrade och väntade på maten. Fast jag och Ida for och skjutsade Jesper och Emil som skulle bada i älven, vilka puckon alltså.. Fast dom gjorde det faktiskt! Efter maten drog vi direkt hemåt.

Väntar på att C ska höra av sig, ska till mormor sen och lämna studentklänningen som hon ska sy in åt mig för den är för stor, sen går tåget strax för sju nån gång. Stressad som vanligt.


RSS 2.0