Internet kan ta sig

Idag slutade jag halv tolv, inte lite skönt. Jag var och rantade runt med mamma, var och promenerade, köpte hårfärg, använde mitt presentkort osv. Sen skjutsade hon mig till mormor och morfar för dom ville skicka med mig bröd att käka på tåget, mormor har bakat jättegoda bröd som jag alltid äter när jag är där (a) Sen plockade jag mormors ögonbryn, vi tittade på film från när jag var typ ett eller två år och sen hämtade Michaela mig och vi åkte till henne.

Hos Micka började operation hårfärgning. Vi skulle slinga mitt hår med Mood's ultrablond för jag var lite less på mitt hår, hm. Fick låna frisörshättan av hennes mamma så jag behövde ju inte vara så jättenervöst för att det inte skulle bli nå bra. Men skojar inte när jag säger att tårarna sprutade i en och en halv timme typ, så länge som det tog att dra alla slingor. Ska man vara fin så får man lida likt fan :D


 
Jag är iaf nöjd! Det är ljusare och det är inte vitt, orange eller gult, det är bara ljusare. Det har inte riktigt torkat överallt på bilderna men ja, de ser bra ut.
 
Jag är stressad. Det märks inte. När jag är stressad sitter jag bara och glor och stressar upp mig för att jag inte gör något. Så är det nu. Jag har inte ens börjat packa - ångest! Har inte ens funderat över vad jag ska ha med mig. Hojja! Hatar att göra allt i sista sekund.

Nu ska jag plocka ihop lite, städa fågelburen och packa lite mer. Tror vi att jag hinner? Nej. Fast först ska jag försöka spara det här inlägget fast internet är en riktig jävla fitta så snart ryker både de och datorn. Är så jävla less på pappas internet, tjorvar oftare än vad det funkar! Sug.


Tisdag 30 mars

Nu sitter jag i skolan och glor. Har haft spanska imorse, har hunnit jobba in matten och snart börjar svenskan, efter det slutar jag och imorgon har vi jättelätt dag och sen drar jag, och jag är glaaad för en gångs skull! :D

Helgen var kul även om jag inte var nå taggad alls i början. Nova kom tvåa som bäst, jag är nöjd för vi har tränat tre gånger sen säsongen slutade i augusti typ. Nova springer ca 3.5 meter per sekund, det är lika mycket som 210 km/h så jag tycker inte att någon ska gnälla nå mer på mig att jag springer sakta, jag hänger aldrig med ;) haha.

Jag filmade när vi åkte en bit hemåt från Umeå i söndag, haha fyfan vad vi skrattade, vi var så jävla övertrötta så det var inte sant. Det är lite dåligt ljud på filmen men vi lyssnade så jävla högt på dokumentären på radio haha..


Dagens

Dagens låt: Takida - Tonight
Dagens frisyr: utsläppt som vanligt
Dagens smink: inget alls
Dagens klädsel: jeans(!!), två linnen, t-shirt, kofta
Dagens planer: tvätta kläder, färga håret och kanske klippa
Dagens vill ha: torsdag morgon tio över sju
Dagens saknad: inget just nu
Dagens drog: -
Dagens tråkigaste: skola
Dagens finaste: inget speciellt hittills
Dagens kram: ingen
Dagens humör: trött som fan
Dagens mående: ingen kommentar
Dagens borde: inte borde men måste, det är tvätta
Dagens parfym: seductive elixir
Dagens bästa: min fina mamma fyller år 
Dagens sämsta: busschauffören körde iväg när vi var bakom bussen 
Dagens sysselsättning: blir väl tvätta kläder då
Dagens köp: kommer bli hårfärg isf
Dagens längtan: få ett jävla svar 
Dagens fundering: hur less man kan bli på allt egentligen
Dagens middag: det får vi se då 
Dagens kärlek: C
Dagens skratt: med Idogirl, åt min svenskagrejs just nudå
Dagens tanke: ge mig sommarlov
Dagens irritationsobjekt: hehe + spotifyreklamen
Dagens smycke: tre ringar, tre armband, klocka, halsband, örhängen
Dagens önskan: få sova brevid nån inatt hehe

from day one you've had my heart


  
Där orden tog slut där tog kärleken vid 
som ett osynligt band,

Ditt hjärta bredvid mitt


Äntligen torsdag igen

Igår efter skolan gick jag och Sara på Nyfiket och hon bjöd mig på fika, jag lever ju tyvärr på budget nu för tiden, hehe.. Jag hade så jävla ont i huvudet så när jag kom hem så slocknade jag så fort jag la mig. Kommer ingen vart med det här blogginlägget, vet inte vad jag ska skriva. Sen blev det iaf att promenera till Jonas för han fyllde år så var dit och grattade han, åt tårta, drack cider och tänkte dra på onsdagspuben men det blev inte av pga något ovesäntligt.



Idag hade vi friluftsdag så hela (lilla) klassen var på Dundret. Jag har fotat en hel del, skrattat, frysit, åkt madrass, slagit rumpan, haft ont i höften, grillat korv, druckit varm oboy, och ja sånt där. Det var iaf rätt så kul faktiskt, men hade vart bättre om det varit ännu varmare ute! Man kan ju hoppas att man har fått lite färg i ansiktet iaf.







Är stressad, har så jävla mkt att göra idag.. Drar iväg imorgon så jag måste börja packa ner allting och dessutom ska jag hinna baka också. Dessutom måste jag hinna förbi Sofie en sväng för hon fyller år imorgon så idag har hon fika :) Så nu ska jag lägga på ett kål för ja som sagt, jag är stressad.


Life is too short to make trouble out of small things

They may say some awful things but there's no point in listening, 
 

   
Just sit back and tell me I'm a liar for this, 
I hope you'll grow up someday
 
'cause you're a sucky, sucky person.


Något ganska klokt

De som finner glädje i att såra andra, är mest sårbara själva. De som kritiserar mycket, är de som tål minst kritik. De som ständigt försvarar sig är de som lättast angriper. De som talar högst, har ofta minst att säga. De girigaste tar lättast emot och de som lätt avslöjar andras fel, erkänner sällan sina egna


Onsdag tjugofärde mars

Sitter i skolan, hade inte ens behövt komma hit tydligen. Känns bra. Igår sa Tomas att vi skulle komma så jag kom hit men jag gjorde ju klart historian igår så jag har suttit här som ett fån nu i 40 minuter.

Taggar för Kjells lektion tjugo över nio, eller så inte. Iaf lunch sen och så Kjell igen och efter de idrott. Nu ska jag nog lägga mig på soffan tills vi slutar.


Idag är jag less

Nåjo, inte för att det direkt börjar vara nå ovanligt :) Skönt hur som helst att vi bara går heldag imorrn, sen friluftsdag tre och en halv timme på torsdag och på fredag bara bildlektion och på den får vi ju komma och gå som vi vill.. Och vid tolv tror jag, så sticker jag, Anna och Lina mot Umeå! Eftersom jag vet att Anders brukar läsa min blogg ibland så tänker jag faktiskt skriva att han sa åt mig att det här kommer att bli min första bakis-agilitytävling men jag vet inte vad jag säger om det..
 
Idag har jag varit duktig och gjort klart miljöpolitiken på samhällsen (helt stört tråkigt) och så har jag gjort bort historian också. Skönt! Ska försöka börja med idrottsuppgiften om jag orkar, den ska redovisas imorrn. Sen har jag bara engelska bokrecensionen att åtminstone börja på här i dagarna.

Jag har klivit ur duschen för inte så länge sen så snart ska jag torka håret, sen ska jag dricka citronte och sen glo lite på idrottsuppgiften.


Tisdagtisdag

Sitter vid mammas dator, orkade inte fara på spanskan på morgonen för jag hade ont i huvudet. Så sen gick det ingen buss när jag kolla, jag börjar fem i elva så mamma ska hämta mig snart. Så nu sitter jag här och dricker oboy och väntar.

Idag har jag matteprov. Jag kan ingenting. Jag är så körd i matte B som man kan bli, men det visste vi ju redan. Hooojjj, jag tycker inte om matte. Fel att vara smart..

Nä, nu ringde mamma så jag ska vara duktig och bege mig till skolan nu.


och jag älskar dig så att det gör ont



Jag har så svårt för att finna ord, jag tror inte det finns några
som kan beskriva vad jag känner eller vad du är för mig 

Jag trodde aldrig att det kunde vara såhär, de pratar om att dansa på rosor
och jag tror att det kanske är det jag gör
Jag trodde aldrig på kärleken men med dig är det så svårt att förneka

Jag har insett nu att jag nog aldrig varit kär (förut) för du räddar mig gång på gång
fast du nog inte vet om det, men älskling jag mår bättre nu
 
Och du är det vackraste jag vet och jag vill aldrig förlora dig och jag har aldrig känt såhär för jag vill aldrig släppa taget när jag håller om dig och dina händer på min kropp är bättre än all alkohol i hela världen och jag vill alltid ha dig nära


Gårdagen i bokstäver

 

Jag har inga bilder från igår, men tänkte nalla Michaelas sen när hon har lagt in dom på datorn, så jag har nått att visa iaf :) Bilderna ovanför är typ lite halvgamla.
 
Igår var det stress, stress, stress, jag var inte på nå humör men jag och Micka åt iaf hos mig med Jonte och Per, sen hem till Michaela för hon skulle ha inflyttningsfest. Humöret blev väl lite bättre senare mot kvällen iaf och efter tio for vi till krogen.
Det var väl ingen höjdare där, dålig jävla musik och inte direkt nå mkt folk som man kände plus att brudarna jag var dit med försvann hemåt(?) en efter en. Nåja, jag hittade grabbar från grundskolan som jag känner och några från min brors hockeylag som jag stannade kvar där med. Jesper var full som ett jävla ägg och ramlade och slog huvudet i ett bord, fyfan vad jag ska mobba han i skolan på måndag :D
Vi drog från krogen vid två, då skulle vi till Manuella för några var hungriga, men vi gick till Jacke istället för han hade sagt att det var massa tjejer där men när vi kom dit var jag den enda, haha. Tio i tre bestämde sig killarna för att dom prompt skulle till Manuella så jag hängde på till systemet där min bror mötte upp mig innan jag svängde hemåt.

Slocknade vid fyra och vaknade tjugo över nio av mig själv, haha. Konstigt. Var vaken till elva sen sov jag till typ efter tolv. Har varit seg som fan idag men så brukar det ju vara. Har hunnit vara på marknaden en sväng med mamma iaf, men jag har inte köpt nått. Min bror köpte en munk åt mig men den var inte ens nå god, den var överskattad i år. Och ikväll tänker jag bara ta det lugnt, jag måste diska för vi har bara lämnat allt efter vi åt idag, sen kanske jag går över till mamma en sväng om jag orkar och hinner.

Jag hittade bilder som jag tydligen tagit imorse, hade glömt det hehe. Så kan ju bidra med en sliten krigare med halva lockarna kvar, så kan ni ju låtsas att ni vet hur jag såg ut igår.
 


Fredag imorgon och marknadshelg!

Imorgon är det äntligen fredag, jag tycker den här veckan har dragit sig fram med snigelsteg.. Har hittills varit världens sämsta jävla vecka på länge, tur att Micka kunde pigga upp min eftermiddag och kväll iaf :) Vi har bland annat vart på Olles och köpt förköp så i helgen blir det krogen.
Och vi har faktiskt till och med varit i stallet!! Och det var fan inte igår. Vi tittade när Lina red lektion ett tag, och jag var och kliade lilla Q-Ling litegrann för han ska väl slaktas snart för han är halt och har typ hudcancer. Jag tyckte jättemkt om han när jag var i stallet förut, han var alltid så snäll. Dom har typ fått hundra nya hästar sen jag slutade.
 
Annars har vi varit en sväng hos Micka och jag har snott med mig lite kläder av henne till morgondagen, sen har vi kört runt på raggen lite (vad gör man egentligen annars en kväll i Gällivare?), spanat in alla halvfärdiga marknadsstånd för imorgon öppnar marknaden. Ska dit när jag slutat skolan typ vid elva, sen ska jag förmodligen dit vid tre eller nått sånt igen :) Iaf tänkte jag hinna knalla där en sväng eller två.
Sen blir det matlagning för jag och pojkarna är ensamma hela helgen så jag antar att jag får stå för matlagningen dom här tre dagarna, men det dör vi nog inte av! Det blir nog en fartfylld helg ska vi se.

Nu ska jag snart hoppa i säng, för jag är skittrött! Kanske slår en pling till Christoffer först om jag orkar hålla ögonen öppna.


Snigel-inlägg

worst pet ever
Jag har haft en snigel som husdjur när jag var typ 10 år. Han hette Bruno, han var brun
och hade brunt skal. Han levde i en liten plastbur med små hål i locket, som vi köpte
på nån leksaksaffär. Där i hade han stenar och träbitar, på botten var det blött
toapapper som jag tvingade mamma att byta och spreja blött igen ibland.
Han älskade morötter men han åt gurka, sallad och sånt också. Jag sa att han
var mitt husdjur men jag tog aldrig hand om han, det var mamma som skötte honom.
 
Vi hade han seriöst i tre år innan han dog.


Onsdagsrubrik


Jag hittade en gammal bild. Vi har fiskar. Typ hundra gånger så många som på bilden.
 
Nu kommer ett skittråkigt inlägg men skyll er själva när ni nu ändå läser det.
Imorse vaknade jag upp i Malmberget, gick till skolan tjugo över nio på geografin och hade redovisning, var klart typ efter 20 min så jag åkte hem, började sen tolv igen, hade 40 min nk och sen typ 40 min idrott sen slutade jag. Jag klagar inte :)
När jag kom hem så käkade jag lite yoghurt, sen mötte jag Lina vid bussen typ klockan tre och vi knallade till klubben med Nova och Kick, tog 45 min, sen kom Anna dit också och vi tränade och pappa hämtade mig efter fem nån gång. Sen har jag ätit och nu sitter jag här.
 
Snart ska jag hoppa i duschen, sen diska, ut med hunden, mata hundarna, göra spanskaläxan, kanske börja på samhällsuppgiften och sen ska jag sova. Jag är dödstrött, jag vill sova nu. Ska försöka göra tidig kväll ikväll tänkte jag. Killertorsdag imorgon, fast börjar en timme senare än vanligt men ändå..
 

Nu ska jag vara lite huslig.. Bilden är från december när jag bakade pepparkakor.. Har mitt förkläde på mig som jag gjorde i trean som vi hade på hemkunskapen på lågstadiet och säkert typ mellanstadiet :) Mamma har sparat det!


200 km/h

  
 
 
 
 
Men det är jobbigt när man inser
att tron på orden inte är så stor
de där dagarna när man inte riktigt
kan hitta orken att älska sig själv
Oavsett kärleken man får känns det
ibland
som om man har så lite att ge..
 
 
 
 
 
 

Igår var en dålig dag, idag är inte heller någon bra dag. Ska det bli en dålig vecka helt enkelt? Om någon säljer gott och glatt humör så köper jag det gärna. Nåja, sovmorgon både imorgon och på killertorsdagen kanske kan få mig lite gladare, nä. Önskar att någon kunde få mig på strålande humör, just nu vill jag bara sova bort alla dagar framöver, skolan tar livet av mig seriöst, fattar ingenting, orkar ingenting, har massor att göra. Ge mig sommarlov nu! Nä nu ska jag försöka bättra på mitt humör lite, äta mat, göra skolarbeten och glo i taket. Kommer säkert gå supert...


Måndag återigeeen

Ja då var det måndag igen men nu är den snart över. Ingen söndagsångest igår iaf eftersom jag bara hade två lektioner idag, började kvart i tio och slutade halv tolv :) Och imorgon har jag hål från tjugo över nio till halv ett, skönt det med!
 
På onsdag ska jag, Anna och Lina träna för nästa vecka är det tävling och min hund har iaf inte fått träna nå agility sen september typ, fyfan hon kommer vara helt pschyko!
 

Min hund är tjåååkk och gosig, de här var i helgen när vi skulle sova
 
Blir kul att åka och tävla iaf, även om det säkert inte går så bra för hon lär vara överspeedad och då hinner inte jag med henne. I helg är det marknad, nästa helg tävling så då är vi i Umeå, sen tre dagar efter det åker jag till Gävle för då är det lov. Fan vad skönt med lov igen, det kommer nog gå rätt så fort tills dess.
Hade planer på att åka till Luleå och shoppa i april, men som det ser ut nu så blir det Stockholm istället, kul! :D Blir det inte Stockholm ska jag spara pengarna och åka dit senare. När vi åker till Umeå ska vi nog kanske försöka hinna stanna i Luleå och shoppa lite på min begäran.

Idag har verkligen inte varit min dag. Förutom att jag inte varit på bra humör så har jag mått skit också. Var ju hemma tidigt iaf, hade ont i huvudet och tog alvedon direkt jag kom hem men det hjälpte inte och vid halv fyra var det hemskt så jag gick och la mig, sov till halv åtta men däremellan gick jag upp och käkade mer alvedon, men när jag vaknade var det inte ens bra. Gick över till mamma och satt och glodde ett tag och sen blev det bra igen.
 
Nu ska jag diska undan lite för jag har bakat idag, sen ska jag över till pappa och hoppa i duschen och vänta på att herr C ska ringa om han inte är ute i garaget för länge så jag har hunnit somna :) Och jag borde plugga lite samhälls för vi har prov/förhör imorgon..


Vad händer när karma vänder sig om och biter dig?


Maria Mena

Gud, hennes låtar har så jävla fina texter! Jag hade ingen aning om att hon kom från Norge, trodde hon var amerikansk eller nå. Jag älskar hennes låtar iaf, för texterna är så fina och genomtänkta. Hittade iaf en låt som hon sjunger refräng och bridge i på norska, låten är nån rapplåt som inte är bra men fyfan vad fint det låter när hon sjunger, hon har galet fin röst! Tycker det låter bättre när hon sjunger på norska, synd att hon sjunger alla sina egna låtar på engelska.

Låten sjungs iaf av Jaa9 & OnklP och heter Konfliktsky (konfliktskygg på svenska). Den finns på spotify och youtube, hon sjunger efter en minut och sen efter 1.55 typ.

(Refreng)
Å, jeg burde stoppe deg.
Før du fikk trampe over meg.
Å, jeg burde stoppe deg.
Før du gikk hen og såret meg.

(Bridge)
Jeg burde reist meg og se deg vri deg som en slange.
Holdt deg ansvarlig for at du har knekt meg så mange ganger.
Men hadde jeg vært modig, hadde du neppe vært til mer bry,
Men jeg blir redd når du hever stemmen, jeg er konfliktsky.

(Refreng)
Å, jeg burde stoppe deg.
Før du fikk trampe over meg.
Å, jeg burde stoppe deg.
Før du gikk hen og såret meg.


Tapeterna är valda

Kom nyss hem från pappa, vi har varit och valt tapeter till mitt rum hos mamma :) Har velat tapetsera om hur länge som helst men pappa har inte haft ork tror jag, men jag önskade mig nya tapeter i födelsedagspresent och har varit och kollat en gång men det finns ju huur mycket som helst, det går ju inte att bestämma sig!
Eftersom pappa är målare så kan han ju det där så det är mycket lättare att välja när han vet vad som ser bra ut. Ska ha en av mina långsidor som fondvägg har jag tänkt.
 


Först valde vi den här tapeten, och så vitt resten men pappa hittade en annan när han letade vidare.
 

Och det blev den här till slut! Bilden gör som vanligt inte tapeten riktigt rättvis. Den är inte så lila som den ser ut att vara, riktigt.
 

De andra väggarna är nästan vita och skimrade i lite glitter, så svårt att förklara, tog ingen bild på dom men lär väl fota sen. Det blir väldigt neutralt, det är bra. Jag tror det kommer bli skitsnyggt faktiskt :) Pappa kan det där han. Äntligen börjar det hända något, jag har haft mina fula gula tapeter sen vi flyttade hit för ja, vad kan det vara, mer än fem år sen iaf. Har ingen koll. Lovade mig själv när vi flyttade hit att jag aldrig någonsin skulle välja gula eller rosa tapeter igen, men jag valde självklart gula. Undra hur jag tänkte? Nåja, var inte alltför gammal, max 13.

Nu väntar jag på mamma, vi ska handla och fara på Dollar. Det är jättefint väder ute nu, blir en promenad sen!


Kanonkula

Åh jag kan lyssna på den här låten hur jävla många gånger som helst, jag tokälskar den. Den är så jävla fin. Den blir aldrig gammal för mig, har nött sönder den sen typ 2008. Den är helt underbar. Jag har sagt till mamma att den ska spelas på min begravning om jag dör ung. Så sjukt fin låt.
 


 

Nu ska jag rasta hundarna, sen ska jag rensa bort gamla kläder och städa garderoben, det var ett jävla bra tag sen sist så det behövs verkligen!


Gårdagskvällen framför datorn

Igår kväll/natt (välj själv) var jag inne på msn och glodde på Christoffer i cam och han gjorde detsamma fast han tittade på mig, ja ni hajjar. I alla fall så gick jag på toa och borstade tänderna ett tag och när jag kom tillbaka mötte jag detta:
 


Min hund hade upptäckt datorn och camen. Hon låg och glodde på Christoffers bild och typ viftade på svansen när han rörde sig.
 

Resten av kvällen fram till läggdags låg hon bredvid mig och tittade jäättenära datorn på hans bild. När vi stängde av så vart hon helt förvånad, kollade bakom datorn, tryckte nosen mot vänstra kanten av skärmen och slog med tassen på tangentbordet.
 

Jag undrar seriöst vad hon ser när hon tittar på datorn. Undra hur bra syn hundar har egentligen? Undra om hon kan se att det är han? Hon gillar ju att titta på filmer och bilder och sånt på datorn i övrigt, men just när de är bilder på Christoffer och sånt så blir hon extra intresserad. Jag har ju en knasig hund i övrigt, hon ligger ju till och med på golvet i vardagsrummet och tittar på teve när den är på. Och på fredagar dansar hon järnet framför den och hoppar och låter när det är Lets Dance. Hon är jätteintresserad av att titta på teve när det är typ Lets Dance, Top model, Americas funniest home videos och sånt där. Skulle vara kul att veta vad hon ser egentligen!


Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?

Jag vill höra din röst nu, höra hjärtat i bröstet
därför att jag känner mig så trygg när jag är hos dig

 

 

Och jag skulle kunna sitta här och skriva ner hundratals, ja kanske till och med tusentals ord, för det är inte svårt att skriva fina ord om den man älskar. Det behövs ingen ansträngning för att göra det, allt är redan så uppenbart. Men det räcker med att du vet, och att jag vet. Vad du betyder för mig. Och vad jag betyder för dig. Jag älskar att alla sprickor döljs så himla fint, även om det inte alltid är det lättaste. Jag älskar hur man efter en sånhär tid kan se igenom varandra helt utan problem. Jag älskar att allting kan vara så jävla lätt ibland. Jag älskar att vi har kommit så mycket längre än jag någonsin hade trott. Jag älskar att tänka tillbaka på hur allting började, och inse hur långt vi har kommit och hur mycket vi har gått igenom på så lite tid. Och jag älskar att räkna dagar och ha något att se fram emot, även om allt i början känns så långt bort.


Mormors födelsedag

Igår gick jag och la mig tio i nio, sen vaknade jag tjugo över sju imorse. Har sovit tio och en halv timme, grymt skönt men var ändå sjukt trött idag, sov två och en halv timme när jag kom hem från skolan!

Jag är förkyld/allergisk nå så inåt helvete, hatar när jag kommer till mamma och speciellt när jag har varit i Gävle för jag blir så sjukt allergisk mot hundarna och det är värre när jag kommer därifrån än när jag kommer från pappa. Och eftersom jag aldrig tar min medicin så blir det inte bättre men jag vill inte ta den för jag nyser ännu värre av den så till slut får jag ont i hjärtat. Så jag har fått massa allergitabletter att prova nu, fick två av morbror igår och har tagit en men tyckte bara den hjälpte några minuter, sen har jag fått en tio stycken av mormor idag som jag också ska prova.

Idag var jag och Sara på stan, köpte underkläder, nagellack och var på apoteket. Nu ska jag snart hoppa i duschen, senare ska jag ringa min olydiga pojkvän och se till så att han inte är vaken hela natten som vanligt för då orkar han inte upp till skolan. Sen ska jag krypa ner under täcket, blir nog inte så tidig kväll ikväll, men imorgon är det killertorsdag, usch :(
 

det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom vara kvar.


Något som inte direkt är ovanligt

Söndagsångest är en del av söndagarna helt enkelt. Fast idag är min söndagsångest lite värre än vanligt faktiskt. Hoppas iaf att veckorna går undan så att det snart är lov igen fast det är väl inte så troligt, men faktiskt så brukar ju veckorna gå fort mellan sportlovet och påsklovet. Nåja, mitt "helgschema" är iaf så planerat som det kan bli, så helgerna fram till påsk lär gå fort.
 
Idag har vi ätit hos mormor och morfar och tittat på ännu mer film från när jag var liten. Det är kul att se, jag var jäkligt bestämd haha. Sen hade dom hittat mitt band, det är inspelat 05 då jag, min bror och en kompis klädde ut oss och spelade in och lekte och hade oss, fyfan vad jag skrattade, vi måste ha haft grymt tråkig och en livlig fantasi. Bara jag får det nerbränt på skiva så tänker jag fan dela med mig av det för dom som har dålig humor kan säkert skratta åt det en gång eller två ;)
 
Jag sitter här med handduken runt skallen, duschat för en halvtimme eller en timme sen kanske och det här inlägget har väl tagit en halvtimme att skriva för egentligen har jag ju som inget att skriva. Ska fortsätta sociala på msn, tidig uppstigning imorgon trots att jag börjar kvart i tio för hunddjuren måste rastas innan bussen går.
 

Min kärlek, världens finaste kissemiss :))))


We've started all over again

It’s like the way we fight, the times I’ve cried,
we come to blows
and every night the passions there
so it’s got to be right,

right?


Mars nummer sju

Då var man hemma i hålan igen. Ångest. Hemma betyder snart skola, och det är väl inte direkt nå att se fram emot. Nåja, tre och en halv skolvecka och sen tar jag lov igen. Det ska väl inte vara så kämpigt?
 
Tänkte nu att jag skulle skriva lite (eller ja det lär bli en del) om veckan som gått, jag var lite lat när jag var där nere för internet var så segt när jag velade ladda upp bilder så jag tänkte att jag skulle spara lite på bloggandet iaf.
När jag kom fram till Gävle förra veckan var tåget iaf nästan fyra timmar försenat tror jag. Vi åkte först tåg till Boden där vi skulle få byta tåg (egentligen skulle vi inte det men det var tydligen fel tåg som kom till Gällivare som vi hoppade på) men när vi väl var i Boden visade det sig att tåget inte alls var där, det var kvar i Luleå så vi fick åka buss dit för att äntligen hoppa på rätt tåg och ja då så stod vi stilla på station i en och en halv timme? Sen skulle vi tillbaka till Boden (det blir en omväg för egentligen åker man inte ens förbi Luleå när man ska mot Stockholm). I Boden skulle det plockas på folk som inte följt med bussen till Luleå + lite fler. Så vi vart ett antal timmar försenade och drygt var det.
 

   

Under helgen var vi ensamma, till på måndag för Leif var i Finland. Och vi gjorde väl inte så mycket mer än att vara hemma och ta det lugnt och det kom lite kompisar till Christoffer titt som tätt och hälsade på och på lördag tror jag de var så var till Öberg en sväng. På söndag kom Christoffers mamma och Jari och hälsade på och så sov Jesper över nån natt också.
 

 
 

Nån dag bakade vi kladdkaka också men det gick inte så bra för den blev som en sockerkaka och den smakade inte så himla bra heller tyckte jag. Och samma dag lagade jag och Jesper mat också men det gick inte heller nå bra och jag skyller på Jesper.
 

  
  
En morgon högg Snoddas ved på altanen haha ;) och så skottade pojkarna fram bilen.
 

Igår var vi upp på taket och skottade (eller ja, Christoffer skottade och jag försökte hjälpa till men jag tror inte jag var nån höjdare till hjälp). Det var inte ett moln på himlen och solen lyste och det var bra varmt ute och sen kommer jag hem idag till grått och tråkigt.. Kan tillägga att det är mer snö i Gävle än vad det är hemma, det är tokigt.
 

 
 

Nu ska jag varken skriva eller bombadera med fler bilder för den här stunden iaf. Jag ska vänta på att mamma hör av sig och vi åker iväg till mormor och morfar för min morbror är där och jag träffar honom bara en gång om året oftast för han bor i Stockholm. Och vi ska titta på gamla filmer från när jag och lillebror var liten hoppas jag och gud vad kul det ska bli, jag älskar att göra det! :D


Andra mars

Tycker kanske det är dags för en uppdatering nu då.. Tänkte blogga från min dator igår så att jag kunde slänga upp lite bilder men internet vart så segt så jag sket i det. Inatt har jag somnat tolv, sen vaknade jag av att Christoffer kom och la sig typ fyra och så vaknade vi tjugo i två på dagen. Är på lagomt bra humör idag alltså :) Blir jättegrinig när jag sover för länge.
Jag och Jesper har lagat mat idag, brände fast utav helvete och smakade inte så bra så jag ska grilla korv i kaminen ikväll har jag bestämt. Nu ska jag göra kladdkaka men pojkarna har redan börjat så jag lär kolla så att allt går rätt till ;) Får se om jag orkar uppdatera med nå bilder senare. Kul att Christoffers dator vägrar göra styckeindelningar också...

RSS 2.0