Läggdags på gång

Rastlös, och lika så är min hund. Vad gör man åt det då? Ska ner i tvättstugan, hämta upp tvätten och vika in den. Frågan är om det inte blir läggdags sen? Tråkigt att lägga sig ensam i och för sig, men ändå. Har ont i magen nu så skulle vara trevligt att få sova lite då. Hade velat ta ett bad men det är så jobbigt att bada badkar när man är nytatuerad, så jag får vänta nån vecka med det.

Imorgon blir det nog stan för att kolla på fler julklappar. Vi skippade det idag för Henke kom hit efter skolan, så det får bli imorgon istället. På fredag ska jag till tandläkaren :( Och Christoffer har träning då också, plus att han kanske ska till sin pappa och hjälpa han med nått skruvande eller vad det nu var.


Onsdag och tvättstuga

Jag gjorde allt jag skulle igårkväll, dessutom sorterade jag smutstvätten så då går det lite fortare idag när vi ska tvätta :) Liiite nöjd var jag när jag gick och la mig! En aning död också! Så jag har fotat lägenheten imorse och lagt upp massa bilder på facebook.


Vardagsrummet efter att vi bland annat tog bort bokhyllan, Christoffer fick ju en egen liten datahörna igår så jag kan kolla på teve när han spelar, för förut hade han teven som dataskärm.


Bokhyllan fick flytta in i sovrummet bredvid garderoben istället, tycker att det blev riktigt bra! Ser ut som att dom hör ihop litegrann i alla fall ;)

Är ni mer nyfikna så får ni kolla på resten av bilderna på facebook!

Vaknade i ett ryck imorse av att jag satt upp i sängen och klöste på tatueringen och den brände och sved :s Den kliade väl förmodligen och så började jag klia i sömnen. Gick upp och smorde den lite snabbt och fasen så det brände! Men när jag vaknade nästa gång så hade det gått över och jag verkar inte ha rivit bort skorpor eller nått, tur det för jag klöste och rev verkligen på den innan jag fattade vad jag gjorde..

Nu ska jag göra nånting åt ljusgardinen som jag hängt på balkongräcket, för det blåser så den flyger runt, lär linda den lite bättre eller sätta den inne nånstans. Sen ska jag bara vänta på att klockan blir fyra så att jag kan börja tvätta.


Dagen i sin helhet då


Såhär nördigt såg det ut i förrgår tror jag. Lägg märke till Nova framför teven.. Glasögon kanske??

Idag har det hänt en del i lägenheten! Lite nytt sker dag för dag och det börjar bli riktigt hemtrevligt. Bokhyllan har fått flytta in i sovrummet bredvid garderoben och det ser riktigt bra ut. Christoffer har fått en "datahörna" i vardagsrummet så att han kan spela samtidigt som jag vill titta på teve. Ska försöka städa upp lite ikväll och imorgon så kanske jag kan ta några bilder. Fast det beror på om Jesper tar hem sin dator eller inte, för så länge den är här så orkar jag inte fota nått, den är bara ivägen och den passar inte in :P


Julfint i sovrummet! Lite i alla fall... Till höger som det ser ut just nu i vardagsrummet. Bordet är inte stökigt, det är bara som det ser ut.. Och ja, Jespers dator har tydligen flyttat in hit hos oss..?

Idag har det inhandlats julkalppar, så har jag väl bara 2-3 kvar nu. Fast nu lät det som att jag har köpt till halva släkten, men ger bara bort till 5-6 personer i år skulle jag tro. Min lilla buse fick en ny innebandyklubba också, nöjd och glad vart han ;) Det blir eventuellt min julklapp till han för han tyckte det, men jag vet inte.. Det känns inte så kul när han redan har fått den. Ska vara nån överraskning ju!

Min tatuering kliar nå så inåt h-vete!! Har lust att klösa sönder hela den, det är svårt att hålla sig när det kliar så :P Christoffer har börjat få skorpor som lossnar och han tror att hela tatueringen ska trilla bort nu haha! Får se när mina skorpor tittar fram, fast den är ju så tunn så det märks nog inte på samma sätt. Och när man ändå talar om tatueringen, så från det ena till det andra så blödde jag ingenting när jag blev tatuerad :o Är rätt förvånad faktiskt. Dessutom domnade heeela min hand bort, helt sjukt äckligt var det haha! Hade ingen känsel i hela handen under tatueringstiden. 

Nu ska jag rensa på vardagsrumsbordet så det blir lite fint. Sen ska jag plocka upp kläder i sovrummet, byta sängkläder och sen hoppa in i duschen. Kanske diska lite också? Det skulle behövas så vi får lite ordning.


Värsta pojkvänsakademin

Vet inte om det är nån annan av mina läsare som tittar på Värsta Pojkvänsakademin men jag blir så jävla arg när jag ser Christian och Linnea, som förvisso nyss lämnade programmet men ändå. Christian måste vara Sveriges värsta pojkvän, vilken jävla gris alltså.. Och Linnea, hon måste fan leva i förnekelse som ser något hos den där människan, såsom han behandlar henne.. Hon är helt manipulerad och jag kan inte fatta varför hon ens vill leva med honom? Blir så arg när jag ser hur han beter sig och hur han pratar om sig själv och henne, han måste vara helt slut i huvudet! För sin egen skull hoppas jag att hon lämnar honom snart...

 


Shit should shit have

So what about revenge? Nah I'm too lazy, I'm just gonna sit here and let karma fuck you up.


Julpyntat i lägenheten!

Nu är det jul här i huset med ;) Jesper hjälpte mig för nån dag sen att sätta ljusslinga på balkongräcket och idag var vi i Bergby och hälsade på Kerstin och Tobbe så Kerstin gav oss lite julsaker eftersom vi inte har några. Så nu har jag satt upp ljusstakar, ljusgardin på balkongräcket och lite annat. Känns lite juligt och fint i alla fall! Men julkänslan dröjer, det brukar den alltid göra för mig. Det är bara vi som har pyntat balkongräcket vad jag har sett hittills, och knappt en enda ljusstake har jag sett i nå fönster på området!



Det är mysigt när det är mörkt ute och man kan ha ljusstakarna och små lampor på här hemma. Jag trivs verkligen bra i den här lägenheten, vill sätta upp tavlor och grejer på väggarna så det blir mer hemtrevligt men vi har inte köpt nå sånt ännu. Har massa tavelramar som jag tagit med mig ner men vet inte om jag vill sätta upp dom eller köpa nya.. Beslutsångest som vanligt!



Jag hade glömt att pappa skulle betala lite mer än halva våran soffa, så förstå lyckan när jag fick sms av han att han satt över pengarna på mitt konto ♥ Det kunde inte ha kommit lämpligare vill jag lova! Jag såg mörkt på livet där ett tag ;) Nu kan jag ju faktiskt köpa julklappar till mina nära och kära, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete över det.

Ska slänga ihop en kladdkaka som ska stå över natten så att den blir sådär kladdig och god som sist. Imorgon ska vi på stan för Christoffer ska lämna tillbaka sin bilstereo för den har slutat lysa eller vad man säger, den funkar men syns inte vad man spelar för låt osv. Sen ska jag till tandläkaren förhoppningsvis, dags att ta tag i det nu.. Och så ska vi nog kika efter julklappar!


Om min tatuering

Har fått lite frågor och funderingar om min tatuering så jag tänkte göra det hela klart för alla som har frågetecken som behöver rätas ut :)

Min tatuering "Nothing loved is ever lost" - rakt av och på översatt till svenska "ingenting älskat är någonsin förlorat" har stor betydelse för mig. Den påminner mig om att det man har älskat finns kvar även om det inte finns kvar i livet, för minnena lever alltid vidare. Den är till minne av de som jag har förlorat som hade stor betydelse för mig. Främst är den tillägnad våran gamla hund Nelly, men även min farmor. Det är två stycken som har stått mig nära som jag har förlorat, och i all tid framåt och så länge jag lever så kommer den att påminna mig om dem jag älskar som jag tyvärr kommer att förlora efter vägen, om ni förstår vad jag menar.



Själva texten kommer från ett stycke som jag använt mycket sedan Nelly gick bort, hela stycket lyder såhär: "Don't think of her as gone away, her journey's just begun, life holds so many facets, this earth is only one. Just think of her as resting from the sorrows and the tears, in a place of warmth and comfort, where there are no days and years. Think how she must be wishing, that we could know today how nothing but our sadness can really pass away. And think of her as living in the hearts of those she touched, for nothing loved is ever lost and she was loved so much."

Hade det varit möjligt att få det läsbart och snyggt så hade jag velat tatuera in hela texten, så mycket tycker jag om den. Jag är stolt över min tatuering. Det är synd att jag ska behöva förklara varför jag har skaffat den. Den har jag funderat på och velat ha sen Nelly dog, alltså i över två år. Och de som känner mig vet att jag är en sådan person som grubblar och funderar och analyserar mycket, så tro inte att jag inte gjort samma sak över tatueringen. Jag har tänkt på den här tatueringen hur mycket som helst, och vet att jag inte kommer att ångra mig. Den kommer att sitta kvar tills den dagen jag lägger mig i graven, och det är jag medveten om. Jag har även funderat på ett annat motiv hur länge som helst, men är inte riktigt bestämd över hur den ska se ut så därför väntar jag. Dessutom vill jag gå till en riktigt bra tatuerare då för att få den så fin och lik som möjligt. Jag är vuxen, tar mina egna beslut och gör ingenting som jag vet att jag kommer att ångra. Ingen behöver oroa sig över vilka beslut jag tar som blir kvar med mig livet ut.

Jag kunde inte sagt det bättre själv än det står på Tattoo by Ea's hemsida, i texten om tatueringstips; Du bör ha funderat lite innan du tatuerar dig. Även om det verkar som en bra idé just nu kanske du känner annorlunda efter nått år. En tatuering ska ju vara en del av dig, återknyta minnen och bäras under resten av ditt liv, så välj ditt motiv med omsorg. Min tatuering återknyter minnen, och är vald med omsorg. Punkt slut.


Det går inte ihop som planerat

Allt gick inte riktigt som planerat den här månaden och jag har precis insett att jag inte kommer kunna köpa några julklappar i år... Och sånt gör mig ledsen, för jag vill kunna ge bort nånting :( Så nu mår jag inge bra över det och försöker komma på lösningar men det går inge vidare. Nu vill jag bara till Gällivare och träffa min familj och kunna vara tillsammans. Tur att biljetterna hem över jul är bokade iaf, och tack till min snälla mormor som har sponsrat mig! Hade förmodligen inte tagit mig nånstans utan hennes hjälp.

Just nu vill jag bara ligga i sängen hela dagen eller varför inte ett par veckor? Det här suger verkligen. Spola fram tiden eller ge mig pengar.. Om inte allt kunde kretsa kring pengar nångång, vad less jag är :/

Söndagkväll

Idag har vi varit på Jysk, Dollar store och Rusta en sväng. Har köpt en ny fin skrikrosa tvättkorg ;) Fast det var faktiskt inte jag som vela ha den färgen haha! Sen köpte vi lite nödvändiga grejor, hårsnoddar, en ljusslinga och sånt. Så nu är balkongräcket lite julklätt! Kan inte fatta att det är första advent redan? Är inte van vid att vara utan snö då..

Har satt upp ett till par gardiner i vardagsrummet, vi har tre fönster men bara två gardiner som är lika. Dessutom saknades en gardinstång men vi har fått en av Christoffers mamma i fredags så nu har vi tre gardinstänger i vardagsrummet. Fast vi har bara tre lika gardiner av en sort och den är lite somrig så det hänger två lika och sen en annan men det ser inte fy skam ut ändå. Måste såklart köpa likadana men det blir framtidens projekt.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det på med myskläderna (inte för att jag har nå speciellt på mig nu heller men) och kolla Gustavsson 3 tr. Sen har jag ingen aning om vad som händer men kanske slår igång en film? :) Herrskapet skulle ut och sladda med bilen i alla fall, men det står jag över.. Film och resten av det goda som är kvar från helgen blir det nog innan sängen.


The ugly truth?


Hahahaha ååhh vad uttråkad man kan vara, och då är sånt här riktigt kul! The perfect fat couple? ♥

Tänkte lägga mig för nån timme sen men det blev aldrig av.. Börjar bli rätt trött nu, har tvättat och smort in tatueringen nyss så nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig. Imorgon ska jag upp i tid och duscha, sen tjata upp herrn (det var svårt imorse!) och så ska vi uträtta lite ärenden. Det blir nog bra de! Om jag nu lyckas få upp han i tid det vill säga, tog två timmar idag och det lär dröja imorgon med för jag antar att han ska sitta uppe och spela ett bra tag till...


( ¨,)


Every once in a while someone comes into your life and you’ll wonder how you ever lived without them.
That’s love.


Nu är klockan uppe!

Klockan är uppe och såhär ser resten av köket ut (la upp en annan bild i torsdags på det också):

I dörröppningen till vänster på höger bild går man ut till vardagsrummet. Dörren rätt fram i bild leder ut till hallen, man ser ju jackorna där. Och dörren som syns ännu längre bort där leder till toan. Ska fota hela lägenheten här nån dag, men det har inte blivit av riktigt ännu fast jag har tänkt göra det flera gånger :)


Tatueringar och Ikea

I torsdags när Christoffer hade kommit hem så kom Jesper hit och vi gjorde väl mest ingenting. Klockan två på natten drog vi iväg till Valbo och då blev Christoffer tatuerad av en kille från Hedemora. Lite impulsivt att det blev just då men tatueringen har han velat ha länge. Jag hittade en snygg textstil åt han, för han funderade på old english men jag tycker det är svårt att läsa den ibland så när han tänkte efter så tyckte nog han också det. Nöjd är han i alla fall, och det är ju bra det! Tycker den blev grymt snygg, blir kul att se hur den ser ut när den är färdigläkt.


Här är den typ 7 timmar gammal, och den tog 2,5 timme att göra

Men alltså det var sjuuuukt vad nervös jag var när Christoffer skulle tatueras. Frågan är om jag inte var mer nervös än han? Ett tag satt jag och hackade tänder för jag var så jävla nervös haha! Alltså det var nästan sanslöst, undra om jag varit så nervös nångång i hela mitt liv? Satt bredvid hela tiden och tittade och frågade Christoffer en miljon gånger om det gjorde ont och om jag skulle våga göra det haha..

Kom hem vid sextiden på morgonen och somnade halv sju, sen var jag upp halv tio för jag lärade ringa till posten eftersom jag får min lillebrors post hela tiden.. Sen drog vi iväg till Valbo och lallade runt lite, sen var vi på Ikea några timmar. Vi handlade för 1200 kr så vi kom hem med lite nytt :D Satte upp kökslampan och flyttade bordet också, vart jättebra. Och jag fick äntligen min älskade klocka!!! Kommer bli skitsnyggt när vi får upp den på väggen.


Våran nya fina köksklocka, jag är kär i den. Ja, ni ser ju hur stor den är jämfört med mina fötter haha!

Efter Ikea åkte vi hem och satte upp kökslampan, sen iväg till Christoffers mamma och hälsa på en snabb sväng. Efter det åkte vi till Valbo för Christoffer skulle hämta upp Patric och Kevin för dom hade träning. Så jag hoppade av där och gick upp till Hanna och Patric för jag skulle tatuera mig där. Gick iväg till Tempo med Hult (tatueraren) och Janne för att köpa lite godis ifall jag skulle få blodsockerfall. Sen kom vi tillbaka och jag hade inte hunnit käka nått under dagen så Hult var snäll och bjussa på mat som han hade lagat. Inte varje tatuerare som gör det kanske haha :D

Tog i alla fall en timme att göra min tatuering, och den vart mycket bättre än skissen, så jag är verkligen nöjd. Svimmade inte och dog inte heller, är fan stolt över mig själv! Trodde verkligen att jag skulle balla ur, var nära att gråta innan han ens hade börjat haha.. Men hade i alla fall bra stöd så det lugnade ner mig och allt blev bra. Var ju inte skitskönt om man säger så ;) Men det funkade!


Min tatuering typ 10 timmar gammal :) Lite röd och svullen fortfarande på bilden

Nu ska jag börja laga mat, vi har inte käkat nått ännu för det blev så sent med frukost och sådär så man har inte hunnit bli hungrig än. Har varit på Willys och handlat idag och sen inte så mycket mer. Tog en och en halv timme att handla, kom hem med fem påsar så nu klarar vi oss ett tag. Imorgon ska vi på Jysk och handla hem en skohylla! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer däremot.


Det börjar bli läggdags

Jag borde egentligen vara skittrött för vi la oss halv sju igårmorse så jag har bara sovit tre timmar eftersom jag klev upp halv tio, och sen så har det varit fullt ös hela dagen lång! Nu är klockan seeent, och nu blir det tusan läggdags! Nu när jag har tid att sitta ner och slappna av så känner jag mig rätt död. Jättetrött är jag väl inte, men det börjar kännas att man sovit för lite. Tog dock en powernap i bilen tidigare idag haha ;)

Bloggar imorgon om de senaste dagarna och då blir det nog även en och annan bild skulle jag tro!


Köket är som nytt!

Har plockat in all ren disk i skåpen, rengjort alla bänkytor och spisen. Plus att jag har burit ner soffdelarna till förrådet. Nu kan jag somna nöjd i alla fall! Och nu är Christoffer på parkeringen, så jag ska ta emot ägg och vaniljsocker så jag kan baka lite gott medan han käkar. Efter det tänkte jag att vi skulle gotta oss och kolla söndagens avsnitt av Gustavsson 3 tr för det har vi inte hunnit med ännu.


En del av vårat kök, nästan hela ena långsidan, det enda som inte syns är skafferiet som står till höger


Torsdagkväll

Christoffer har inte kommit hem ännu, men bilen är klar som tur är! Skönt det i alla fall. Fast jag vågar nog inte tro det förrän den står hemma på parkeringen! Kanske det blir Ikea imorgon då? ;) Synd att det är löning imorgon och att det förmodligen kommer att vara en miljon människor där just då.



Vet att Christoffer mer än gärna hade velat ha en sån här så att han slipper diska! ;)


Har ätit lite i min ensamhet och sen har jag tagit tag i disken, som mer såg ut som ett berg. Och då var jag faktiskt snäll för Christoffer skulle egentligen ha diskat det. Blev så irriterad när den bara växer sig större, men orkar inte diska när han struntar i att skölja av tallrikarna osv, det är så drygt när det torkar fast och man får hålla på och nöta på samma tallrik hur länge som helst. Och så nu låg de en visp i slasken som råkat komma dit, vad gör man då när man ser den? Lägger den i diskhon kanske? Nää man spottar ut lössnus på den och låter den ligga kvar och sköljer inte bort snusen heller. Hojja blir så irriterad på han ibland även om jag själv inte är världens renligaste människa men man spottar fan inte på disken eller :P

Har städat i vardagsrummet också och burit ut allt från gamla soffan i hallen. Det ska ner i förrådet men jag har inte orkat ännu. Får se om jag gör det nu eller om Christoffer får hjälpa mig när han kommer hem. Alla kläder som låg utspridda ligger i sovrummet och ska kastas i tvätten eller vikas in. Ser riktigt fint ut här hemma nu :) Förutom i sovrummet kanske haha.. Och hallen för tillfället då!


Nån av spotlightsen blir det i sovrummet (vi har den översta i vardagsrummet, fast utan kupor just nu) och lampan till höger ska vi nog ha i köket och vi inte fastnar för nån annan!


Nytt i garderoben

Christoffer lär ha läst mina tankar för så fort jag publicerat inlägget igår så ringde han och sa att han var påväg ;) Så när han kom hem la vi oss typ direkt så fick jag äääntligen sova!

Hann vara ner på stan en sväng idag och shoppa lite till mig. Christoffer handlade för 1600 tidigare i veckan så han sa att jag också skulle få göra det. Rättvist ska det vara vet ni ;) Fast jag får ångest när jag köper dyra kläder, så jag velade inte köpa så mycket dyrt.. Christoffer valde alla kläder åt mig utom det vita linnet, han kan faktiskt han med! Hade han inte valt hade jag nog gått hem nästintill tomhänt haha.. Men ibland lär man ju få unna sig, det var hur länge som helst sen jag fyllde på garderoben så det var nödvändigt.


Grå t-shirt från Gina 99 kr, svart t-shirt från Gina 99 kr, vitt linne från Gina 99 kr, helsvart linne från JC 149 kr, flerfärgat linne från JC 199 kr, huvtröja från JC 200 kr på rea (399 kr)

Christoffer har åkt till Hedesunda för att fixa bilen hos en kompis. Dom fick kabla igång den så jag hoppas ju att den går hela vägen.. Men nytt batteri lär han säkert köpa för hans hade spruckit så han lånar ett nu. Hoppas dom blir klara, han skulle komma hem vid sju för då skulle hans kompis på hockey. Så då ska vi äta nånting gott tänkte jag. Vad är frågan, men det löser sig.

Håller på att fryser ihjäl nu så kanske ska koka lite te och äta en kiwi!


Vill soooovaaa

Jag är så sjukt rastlös, nyss varit på sista rastningen med hunden och vet inte vad jag ska göra nu? Christoffer är påväg hem men tydligen så var batteriet dött och ja nå sånt, så han fick låna ett men kom inte så långt så dog det också så nu håller dom på att ladda det, eller ja dom har gjort det ett tag nu så jag hoppas han åker typ.. nu?

Vill ha hem han, för jag vill gå och lägga mig. Och det har jag inte ro att göra när jag vet att han har sovit dåligt, ska köra hem själv, det är mörkt ute och han har sommarsulorna på bilen. Ja det säger ju sig självt att jag sitter och biter på naglarna och hoppas att han kommer snart.

Nåja, har inte duschat för jag orkar inte så hade egentligen kunnat göra det men nä... Kollar klart Jersey shore som slutar på en halvtimme, sen vet jag inte. Komsi hemsi herrn!


Onsdag it is

Idag har vi fått hem nya soffan :D Eftersom vi båda två har lika kort stubin, är lite lätt aggressiva och har lika bra tålamod så blev det lite fula ord mellan skruvandet. Inte till varandra då utan soffan såklart haha! Men nu är benen på plats och allt blev bra! Den är riktigt stor och jag ska fundera lite mer på hur vi ska göra med möbleringen i hörnet på långsidan. Men det blir morgondagens eller kanske så helgens projekt?


Soffan nyss hemkommen. Bästa bilden hittills på lägenheten? ;) Man ser ju liiiite åtminstone. Bilder kommer framöver skulle jag tro, efter att vi köpt lite grejer iaf!

Christoffer är och fixar bilen igen.. Den blev klar igår, men så när den var klar så började den pissa olja så han gav upp och försöker sig på det idag. Och jävlar om den inte blir klar då blir jag sur! För jag vill åka på Ikea i veckan, och kunna ha en bil när man ska handla osv. Underlättar väldigt mycket!

Ska slå på en serie nu och gotta mig lite i väntan på att herrn kommer hem. När jag är klar med serien, har bara fem avsnitt (40 min/avsnitt) kvar :(, så ska jag bära ner delarna av gamla soffan till förrådet och duscha. Kanske även betar av lite på disken om jag orkar, så att inte herrn behöver diska allt själv.

Och så en annan sak: jag vill dricka glögg, och köpa julklappar....


Det är inte varje dag man får oväntat besök kl 01.00 när man badar badkar

Nu har vi varit och pratat med grannarna här för ett tag sen.. I måndagskväll/natt kring 00.00-tiden pratade jag med mamma i telefonen när jag tyckte att det satt en spindel på datorn så jag skrek, vilket jag alltid gör när jag blir rädd. Jaja det var inte så mycket mer med det, pratade klart med mamma och hoppade i badet med Christoffer som hade tänt ljus och fixa massa mysigt :) Vi satt och pratade och helt plötsligt började hunden tokskälla, så Christoffer gick upp ur badkaret och fråga vad fan hon höll på med klockan ett på natten... Så ringer det på dörren igen (vi hade inte hört det första gången) och så är det nån som ropar "Det är polisen, öppna dörren!" och så gör han det och utanför står det fyra poliser.



Grannarna hade hört ett jäkla liv tidigare (inte från oss) sen hörde dom mig skrika senare och trodde det kom från samma lägenhet som det var livat i tidigare, så dom hade ringt polisen för dom trodde att Christoffer misshandlade mig. I själva verket såg jag en spindel, som senare visade sig vara en dammråtta men det behöver vi inte nämna för det gör bara hela situationen ännu löjligare.. :P
Fick komma ut ur badrummet i bara handduk och polisen frågade mig två gånger om jag mådde bra, fattade ingenting ja och sa ja.. Dom hade varit upp på övervåningen och där var det lugnt, sen här nere verkade det också vara lugnt sa dom. De frågade om vi hade hört nånting för ca en timme sen, men det hade vi ju inte. Dom var här ett tag och pratade med oss, sen gick dom ut och pratade. Då kom vi på att grannarna kanske hade ringt för att jag skrek (tänkte inte på det tidigare), så Christoffer sprang ut och förklarade det för poliserna. Så dom fick i alla fall veta hur det låg till, och sa att han inte var misstänkt för något.

En lagom skopa ångest och rätt svårt att sova hade jag på kvällen. Vi pratade med grannarna idag, och förklarade hur det låg till. Dom kände nog sig dumma för att dom hade ringt in men jag tycker sånt är bra. Hellre att man ringer och det inte är något, än att något faktiskt händer och man inte ringer. För sånt där pågår mellan stängda dörrar utan att allmänheten ser det tyvärr.. Så jag tycker dom gjorde helt rätt som ringde, men vi ville förklara hur det låg till så dom inte tror att det är så som det verkade. Passade även på att säga att jag är väldigt högljudd, skriker för allt och att dom garanterat kommer att höra mig flera gånger, speciellt i sommar när alla småkryp kommer fram ;) Känns skönt att allt är löst i alla fall och att vi kunde förklara för grannarna.

Passade även på att fråga om dom blir störda när vi badar badkar mitt i natten och om hunden stör dom när hon är ensam hemma, men inget av det hade stört dom, så det var ju också jättebra :D


Ingenting speciellt sådär typ

Är lite smågrinig idag, vi får nämligen inte hem soffan förrän imorgon... Christoffer hade fått ett sms tidigt imorse om att den levereras imorgon kl 12.15, så jäklar om den inte kommer då! Jag vill ju ha den nu :( Imorgon blir det nog Ikea om Christoffer hinner få ihop bilen idag, men jag ska inte skriva nått om det nu för det gjorde jag sist och det gick inge bra då :P

Herrn har match idag kl nio och vela att jag skulle följa med så kanske blir så då, får se. Tycker inte om att sitta helt nära spelplanen, vill inte ha en boll i huvudet :( Haha är så jäkla bollrädd!!

Kokar ägg nu, gick inge bra sist så hoppas det går bättre nu. Har svag huvudvärk så ska ta alvedon, inte göra som jag brukar och vänta och se om de går över och istället få brottas med världens värsta migrän... Händer alltid mig! Får se vad man ska laga för mat idag då? Vi lär handla här nån dag också, vi har massor med makaroner, mos, ris, pommes osv men det är lite sämre vad man kan äta till, om vi nu inte vill käka falukorv varje dag så ;) Och det är vi inte så sugna på..


Plötsligt händer det


Bara för att jag vet att jag aldrig kommer att ha såhär mkt pengar på kontot igen! ;)

Vaknade imorse, så hade saldot på mitt konto ökat från 10 kronor till 75 000 kr på nå vänster. Eller höger. Nä inte riktigt kanske, men det lät rätt bra hehe. Vi har betalat av Christoffers snöskoter och mobilen så nu slipper vi det för all framtid, något skönt! Sen räkningar och hyra blev det också. Hoppas vi inte får nå mer räkningar nu den här månaden, men så tur ska man nog inte få ha förstår jag!

Drog ner på stan för att fönstershoppa, sånt är alltid roligare när man har pengar. Fast det blev shopping på riktigt också! Christoffer köpte tre t-shirtar, en munkjacka och en mössa för 1600 kr och så handlade vi nått smått på Clas Ohlsons, ett litet block som man kan fästa på kylen (skriva handlingslappar tänkte jag) och sen en tändare. Vi gick in på Lampbutiken sen för vi ska ha lampa till köket och sovrummet, och ut därifrån kom vi 7 000 kr fattigare för vi köpte en soffa istället haha! :P Hade bestämt oss för en på Jysk för 5 000 kr som var en divansoffa som gick att bädda ut, men den här var så mycket skönare att sitta i, större och snyggare så Christoffer vela ha den och jag gav med mig efter ett tag. Enda nackdelen är att det inte var en bäddsoffa, men sen har vi ju inte så ofta folk som sover över heller så det spelar ingen roll, för är det bara en så kan man ändå så sova i den. Dessutom hade den kostat 10 000 kr men den var nedsatt, så där gjorde vi nog ett bra kap! Vi får den hemkörd imorgon så det blir kul med nytt, om vi nu lyckas få ihop den :D Men den skulle bara vara i två delar så jag tror det går bra. Hoppas iaf haha..


Såhär ser soffan ut, fast utan fotpall för jag tycker det är så fult med det, den inte alls passar in..

Sen åt vi på Bali Garden, äckligt gott alltså! Hade kunnat leva på stekta nudlar och kyckling... Christoffer är på hockeymatch nu med nån kompis, han är väl hemma vid nio eller nått sånt skulle jag tro. Funderar på att baka en kladdkaka tills dess och kolla Gostavsson 3 tr sen eftersom vi missade det igår.

Mätte lite nu och soffan kommer ta sjukt stor plats, typ hela våran långsida i vardagsrummet haha! :P Men jag tror vi kommer lösa det bra ändå ja! Fast vet inte vart bokhyllan ska vara, hmm.. Nåja det är morgondagens problem :) Längtar bara tills soffan är här och ihopskruvad så man slipper den här nedsuttna som vi har nu..


Trodde aldrig att jag skulle säga det här...

...men jag vill ha en iPhone 4!!! Och pengar så att jag kan tatuera mig...


Just me and the dog

Fan vilken jobbig migrän jag hade igår, ville bara spy hela tiden :( Christoffer for iväg med Martin och handlade, kom hem med lite nödvändigheter + lite gott till kvällen, sen mjöl, ägg, kakao, vaniljsocker och sånt, undra vad han ville säga med det? ;) Min migrän gick över efter ett tag, C for iväg och var fyllechaffis och just innan han kom hem igen där vid halv tvåtiden så fick jag migrän igen!! Fast den gick över lite fortare den här gången som tur var. Vid halv fyra hoppade jag in i duschen och duschade så tyst som möjligt för att undvika att bli vräkt, haha nä men det hörs inte så bra så ibland så får man faktiskt duscha mitt i natten. Sen skutt i säng och prata lite innan vi somnade.

Har nyss kommit in från en långpromenad med hunden. Det är bara jag och hon hemma för Christoffer är i Bergby och lagar bilen. Hoppas verkligen inte att det krånglar, vill att allt går bra och att bilen går som den ska så att han kan köra hem den. För då kan vi börja åka och handla grejer till lägenheten, hyra ett släp och tömma gamla förrådet osv.


Lillbusan och jag tidigare idag

Ska slå igång nån serie nu tror jag, om jag hittar någon bra. Sen ska jag göra iordning maten så vi kan äta så fort Christoffer kommer hem, men det blir nog först ikväll skulle jag tro, tar säkert lång tid att fixa bilen.. Tog två timmar att riva den när han skulle kolla vad som var fel med den, så tar väl minst lika lång tid nu, sen ska allt monteras bort och monteras dit osv.. Kanske hinner slänga ihop en efterrätt också i brist på annat? Det är ju trots allt lördag ;)


Bara sådär för att

Jag längtar efter:
Julen, nyår, min födelsedag (litegrann iaf!) och att få komma till Gällivare och träffa min familj och kompisar!

Jag ledsen över:

Som oftast för att jag aldrig orkar ta tag i körkortet. Både ångest & ledsen över att jag aldrig får tummen ur..

Jag äter helst:
Goda saker hehe?! Men spontant såhär typ jordgubbar, choklad, fruktsallad, efterrätter och sånt gott!!

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning:

Jag vet inte?! Har ingen skräckblandad förtjusning inför något vad jag vet nu i alla fall?

Det finaste jag vet är:

Att få somna och vakna bredvid världens bästa kille.

Jag läser:

Inte så mycket, och inte något speciellt! Räknas facebook-statusar hehe?? Hade vart helt okej med en dagstidning nu när man bara går hemma, men sånt prioriterar vi väl inte direkt att lägga pengarna på.

Jag är galet stressad över:

Att jag aldrig tar körkort, att jag inte har något jobb, hur allt ska gå runt osv.

Jag lyssnar helst på:

Musik? Lyssnar väl på det allra mesta ändå, inget speciellt just nu såhär..

Jag drömmer om:

Fast ekonomi, att åka utomlands, sluta noja så mycket, shoppa på Ikea!! (hehe), sätta upp fler grejer i lägenheten, leva och må supert nu och hela tiden!

Jag blir nostalgisk av:

Titta på gamla bilder och tänka på gamla minnen!


Livet är inte alltid lätt fastän man är liten

Ett gäng tjejer ~11 pratar högljutt när två tjejer i samma ålder kliver på spårvagnen. Den ena gråter hjärtskärande.
Tjej 1: Men vad har hänt?!
Tjej 2 (gråtandes): Linus gjorde slut!
Upprörda utrop.
Tjej 3: Hur länge var ni ihop?
Tjej 2: En vecka!
Tjej 3: Oj, det är ju värsta länge! Men ni var ju jättekära på rasten idag!
Tjej 2: Jag vet, men nu när jag skulle gå på spårvagnen sa han att han blev kär i Mia på matten!

Gaaah

Ibland blir jag galen på mig själv, på andra, på allt. Så fort man liksom kan pusta ut och inse att allt kommer gå bra, gå ihop, ordna sig och faktiskt bli riktigt bra osv så är det något annat som ska kika fram och börja störa en.... Så less, samma visa hela tiden. Snart gör jag något drastiskt åt det, fast egentligen vill jag väl inte det heller. Men man lär tänka långsiktigt! :)

Nyss ätit, C är och tränar.. Jag ska rasta hunden, äta en bulle till efterrätt och sen hoppa i duschen. Sen när jag är klar är han väl hemma, då ska vi iväg och handla lite nödvändigt och sen vet jag inte. Jag ska vara hemma och kolla på Idol ikväll i alla fall, och sen kanske Modern family? Efter det har jag ingen aning, men har en äcklig huvudvärk nu så får se om jag ens blir vaken så länge, hoppas att det går över.. Vet inte vad herrn har tänkt göra men det visar sig.


Kaffe och bulla!!

Ica var lite schyssta och skickade två "gåvor" till mig för att jag har flyttat, så vi åkte dit idag och hämtade kaffe och bullar så det blev lite fika nu på kvällen :) Kaffe och en bulle för den vuxna, och te och en bulle för lilla jag. Kommer nog aldrig att lära mig dricka kaffe. Det luktar gott, men smakar inte likadant haha..



Dom var också snälla och skickade en rabattkupong så vi shoppade med oss lite annat också, fast inte så mycket. Perfekt med sånt när råttorna dansar på bordet (typ), tur att det blir andra bullar snart!

Igår gick jag och la mig klockan 20.00 haha! Helt sjukt, var så trött så jag höll på att somna i soffan när vi satt och tittade på teve.. Pappa ringde en sväng efter nio så jag vaknade då, sen somnade jag om direkt och vaknade igen klockan ett och var så hungrig så jag höll på att spy! Så kokade lite nudlar och blev vaken till tre, sen somnade jag igen och var pigg och glad när jag vaknade :) Var sen på långprommis med hunden, sen har jag lagat mat och inte gjort mycket mer.

Ska snart skutta i duschen, efter att Lyxfällan är slut. Sen får den som lever se vad som händer.


Nya kranar

Christoffer har ringt till Telia typ 6-7 gånger och gnällt på dom att internet inte funkat, och igår sa dom att teknikern eller elektrikern eller vad det nu var hade till kl 18.00 på sig idag att fixa felet. Idag var först nån han hit vid halv nio på morgonen, tog två minuter så hade vi internet. Fel att skicka nån tidigare?! När dom fattade att det var i källaren som felet låg..

Nåja, två timmar senare kanske så kom två snubbar och tätade sovrumsfönstret, fixade så att sovrumsdörren går att stänga (fast bara innifrån, och vi vela ha utifrån..), och bytte kran på toan och i köket. Tror det var allt! Tätningen av ytterdörren skulle dom göra..nångång... Som vanligt.. Men men, det är väl inte hela världen. Skönt att slippa frysa om rumpan för att det drar kallt från fönstret iaf :P Han som tätade skrattade och undrade vad de var för nån som hade tätat tidigare, för det satt inte ens fast!

Skönt som tusan var det att vi har fått helt nya kranar för dom läkte. Vi felanmälde den på toan men dom trodde det var i köket, så medan dom kollade den så såg dom att den också läkte. Vi hade såna där med två vred/kranar eller vad det nu heter, alltså varmt på vänstra sidan och kallt på högra. Skitdrygt att försöka få till perfekta värmen när man skulle diska/duscha osv. Nu har vi fått moderna kranar så nu är det inget att bekymra sig över ;) Dock så sa dom att vi inte får några julklappar från Din Bostad nu och att vi inte får felanmäla nått förrän till sommaren. Haha, tur att dom är riktigt trevliga för dom var nog här i fyra timmar ungefär och fixade allt. Plus att dom slängde ut skit ur ett förråd som inte tillhör nån, så det fick vi! Har burit ner alla banankartonger så nu slipper man tänka på det. Nu ska bilen lagas, släp ska hyras och sen kan vi frakta grejerna hit från gamla förrådet, för nu vet man att det ryms.

Nu ska jag käka mat, sen göra chokladkaka som Jesper kom hit med! :D


Citronte

Plurrade i badkaret med en cool kille här för några timmar sen. Inte ska man ha klaustrofobi när man badar två inte! Fast liiite större badkar hade inte skadat ;) Sen har vi druckit te medan Christoffer har spelat och jag har halvkollat lite på datorn. Men börjar närma sig ett par timmar sedan nu ser jag! Tiden går fort när man snöar fast vid datorn. Läggdags för min del, egentligen för länge sen men blev bra pigg efter att vi hade badat. Ska kvällsrasta hunden nu och sen hämta upp tvätten som ligger i torktumlaren, för det har jag inte hunnit med tidigare. Tvättade bara två maskiner idag så ska tvätta några till imorgon :)


Sånt här te, och socker i. Det var äckligt gott idag! Mycket godare än dom andra sorterna vi har hemma.

Imorgon hoppas jag att dom kommer och fixar lite av det vi har felanmält. Vi ska ringa fastighetsskötaren och gå ner i källaren med han och kolla vilket förråd som är vårat. För vi har bara matförråd i matkällaren nu, alla andra är upptagna och det som från början har stått vårat lägenhetsnummer är överkluddat och ditskrivet ett annat nummer istället, och fyllt med grejer :s Hoppas det löser sig fort, för vi behöver få tömt förrådet på Hertevägen och kunna ta ner alla banankartonger i förrådet.. Det kan vara bra att ha kvar dom, fast vi har tänkt bo här några år och jag sa till Christoffer när vi höll på att packa ur lastbilen på kvällen/natten när vi flyttade in att vi ser fan till att inte separera för jag orkar inte flytta nå mer! Så sjukt jobbigt, tråkigt, drygt och tungt.

Nu ska jag ner i tvättstugan, har nog hållt på med det här inlägget i minst en halvtimme för jag hittade massa annat att göra mitt i allt också. Sen är det godnatt!


Kladdkaka och chokladbollar

Idag förhindrar jag att bränna sönder mig igen genom att baka chokladbollar. Igår försökte jag mig på kladdkaka på nå konstigt recept för att vi inte hade allt hemma, men de sket sig så jag hällde ut hela smeten. Idag blir det chokladbollar så då behöver jag inte bråka med nå varma grejor :P Fast hade inget margarin så använde vanligt smör istället, vette fan vad det blir nu? Blev nästan som en smet så ställde in den i kylen ett tag, fast kanske berodde på att jag hade varmt kaffe i hehe?

När vi ska handla nästa gång så ska jag då köpa hem så jag kan baka både kladdkaka och chokladbollar när jag vill, utan att behöva göra om recepten i ren desperation haha.. Fast den här gången (igår) var det faktiskt Christoffer som börja tjata om kladdkaka, så jag försökte fixa de för hans skull, men det sket sig ;)

Nu ska jag se Värsta Pojkvänsakademin som börjar om typ en minut, sen ner i tvättstugan och byta maskin, rasta hunden och rulla chokladbollarna. Fast vi har inget pärlsocker, hur jag nu ska lösa det?


Ingen bra kväll igår

Min kväll blev inte skitkul igår. Tog ut en form ur ugnen och hade tankarna någon annanstans så jag hade grytlappar i ena handen men tog direkt på formen med den andra... Vilket då resulterade i att jag brände mig utav bara fan, stod i köket och grinade i en timme för att det gjorde så ont, medan jag sköljde fingrarna under iskallt vatten. Till saken hör ju också att jag bränt mig som typ 10 åring på snabbplattan, åkte in på akuten för jag hade så ont och fick sova med fingrarna i vattenglas i jag vet inte hur många nätter, så jag är redan rädd för spisen, hur löjligt det än låter. Det är först nu på senare tid som jag vågat ta ur grejer ur ugnen, men nu gick väl det åt helvete det med.. Jag är livrädd när jag steker grejer för att det ska sprätta osv, men det har gått lättare nu fast nu lär jag ju vara rädd igen för det gjorde så jävla ont igår.

Jaja, sen efter att jag stått och sköljt fingrarna i en timme så satt jag med fingrarna i vattenglas i två timmar innan jag gick och la mig. Så som ni säkert har räknat ut så vart det varken dammsugat eller diskat. Och säckarna vart inte heller urpackade för Christoffer hade ju ingen som tjatade på han om det :P Stackarn hann inte få skägget rakat heller så det får jag ta och göra idag.

Eftersom jag var så duktig igår så behöver jag bara koka lite ris idag för jag förberedde för middagen igår redan. Har felanmält en massa saker idag så får se när de kommer hit och tittar på det.. Nu har vi nog gjort säkert 15 felanmälningar sen vi flyttade in, tur att det inte är världens största fel i alla fall.


Måndagkväll

Magen är nyss matad och jag är trööött.. Hade helst av allt velat ta en powernap men då kommer jag aldrig orka kliva upp igen, så väl känner jag mig själv haha. Så jag ska istället ta tag i kartongerna som innehåller saker som ska vara i lådan/skåpet på sängbordet.

Sen blir det nog att rasta vovven, vänta på att C ska dammsuga, boka tvättstuga, diska middagsdisken och sen se Pengarna på bordet kl 20.00. Är jag och Christoffer verkligen dom enda som kollar på det? Ingen av hans kompisar har sett det förrän dom kommer till oss och vi prompt ska kolla på det :P  Nåja, sen efter det så ska jag raka Christoffer, har nämligen fått den uppgiften nu för tiden eftersom att han tycker det är så tråkigt. Så då ska skägget trimmas för det är lite långt på sidorna nu. Han envisas med att låta mustachen växa ihop med skägget så han får goatee (en sorts "skäggfrisyr") så jag lär ju låta han. Fast jag inte tycker om mustach haha! Så nu vet ni det! Kul att inte alltid behöva läsa om hårfärg och ögonbrynsplockning här, utan om lite skägg också haha ;)

Senare vet jag inte vad som händer, men förmodligen inget alls. Eller inget speciellt kanske man ska säga, för nått händer ju alltid, men jag vet bara inte vad :)


Söndagen gled fort förbi

Söndagste, fotmassage, tevetittande och mys blev det ikväll. Och hör och häpna, STÄDNING! Fick nå jäkla ryck här för nån timme sen, packade upp två-tre lådor som stod i vardagsrummet, gömde undan resten av lite grejer i klädkammaren, plockade ihop alla hundleksaker, städade i badrumsskåpet osv. Imorgon ska (måste) jag ta tag i de två kartongerna med grejer till sängbordet, så jobbigt borde det väl inte vara ändå? När det är klart så är allting klart, all upp-packning i alla fall. Då är allting på sin plats. Ja, förutom två säckar kläder som tillhör Christoffer, men det är ju hans problem de ;) Lite tjat imorgon så ska nog allt vara på sin plats sen. Dammsugas och diskas ska det också göras imorgon. Och kanske tvättas?



Får se hur länge det här håller i sig, att jag tycker det är kul att städa alltså. Det blir lätt stökigt när man lämnar grejer efter sig, är inte oskyldig ja men jag är verkligen en ordningsnisse när det gäller hur det ska se ut i lägenheten :P Och det vill jag lova, det är verkligen inte likt mig! Jag städade mitt rum ett par gånger om året när jag bodde hemma. Det hände typ när någon fyllde år och vi skulle ha besök haha.. Nu när allt är nytt här så vill jag att det ska vara städat och fint, och det är faktiskt kul att städa för att det blir snyggt efteråt. Längtar som en liten unge tills vi kan köpa allt nytt som ska köpas..

Nu ska vovven kvällsrastas, eller nattrastas kanske låter bättre, för jag tänkte slänga en massa kartonger i soprummet. Sen är det läggdags, och jag tänkte inte sova bort hela dagen imorgon så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu snart då.

Min blogg funkar inte riktigt i uppdateringen just nu ser jag, så tills vidare kan ni ju prova trycka på F5 om det inte är några nya inlägg sen typ dagen innan.. 


Tryck F5 om ni inte ser nya headern!

Knåpat ihop ny header bara sådär för att, eller kanske för att den gamla bara var nånting som jag slängde ihop i förrgår för att jag var less på att jag redan haft den tidigare alldeles för länge. Nu kanske den här stannar ett tag? Vi får se hur snabbt jag lessnar :P

Vart i alla fall ingen tidig kväll igår som jag hade tänkt mig, men la väl mig vid halv ett-tiden tror jag. Sen vaknade jag vid tre när min fulla pojkvän kom instaplandes och så blev jag vaken till typ fem innan jag somnade igen, eftersom jag blev lite störd av en viss persons öl-snarkningar... Han snarknar nå äckligt högt när han har druckit och det gör de svårt att sova. Försökte hålla för hans näsa men då slutade han andas istället haha?! Så jag fick helt enkelt plågas av snarkningarna tills jag somnade.


I brist på annat, så en gammal bild från i vintras/våras tror jag, när det var fullmåne

Vaknade pigg och glad imorse, eller ja pigg åtminstone haha ;) Tog en prommis med vovven i det svinkalla vädret, luften här är så kall så det är inte sant!! Sen kirra jag frukost och så drog C iväg och spelade innebandymatch. Nu väntar jag på att han ska ta sig till duschen nångång så jag också kan få duscha sen, och så undrar jag vad tusan vi ska äta idag? Har verkligen ingen aning, så få se vad det kan bli. Allt ligger ju i frysen nu :( Orkade inte ta fram något igår, så jag får väl ångra det nu när jag inte vet vad vi ska äta...


Tänk efter, fast före då naturligtvis..

Du kan aldrig göra samma misstag två gånger,
för andra gången du gör det så är det inte ett misstag längre, då är det ett val


En lördag som alla andra

Sen sist, typ? så har jag och Christoffer hunnit fira våran treårsdag och sen har jag blivit mörkhårig igen. Eller ja våran treårsdag var för två veckor sen, men jag har inte skrivit något om det. Och resultatet från hårfärgningen syns på bilden till vänster och sen i headern :) Det känns faktiskt ovant, konstigt nog, och jag var inte nöjd i början för jag tyckte att det blev för mörkt men nu är jag helnöjd! Såhär kommer jag nog förhoppningsvis att se ut ett bra tag, för som sagt så trivs jag mycket bättre i mörkt än i ljust hår.

Somnade strax efter klockan sex imorse, haha de är fan helt sjukt, fattar inte vad som blev av helt plöstligt när jag orkade vara vaken så länge! Hade klockan ställd på tolv men vaknade inte av det vilket typ aldrig händer, men pappa ringde halv ett och väckte mig och då skuttade jag ur sängen direkt. Har städat idag också och rensat lite. Är inte klar med allt men fortsätter ikväll eller imorgon. Tänkte även fota lägenheten idag, men det får nog bli imorgon för det är så mörkt redan och det är bättre att fota på dagen då :) Har egentligen lite beslutsångest för jag vill fota allt först när det är klart med nya grejer och sådär, men vet att många vill se hur vi har det så jag ska fota redan nu. Får väl ta nya bilder när vi fått alla nya grejer också.

Vi har ju ett minimalt förråd, mindre kan man nog inte få.. Man kan inte ens gå in i det, det är bara hyllor och det får inte ens plats en banankartong på hyllorna!! Så vi är tvungna att ha dom i lägenheten, men på måndag ska vi fråga efter ett större förråd, eftersom vi fortfarande inte har tömt förrådet på Hertevägen för vi vet inte vad vi ska göra av dom grejerna eftersom C har massa möbler efter sin morfar där..


Såhär har det sett ut nu i två veckors tid för att vi inte har kunnat ha banankartongerna nånstans...


Och såhär ser det ut idag efter att jag städade!


Pulade in typ 25 banankartonger i en av våra garderober, så allt trillar nog ut om man öppnar dörren haha! Tur vi har lite utrymme som vi inte behöver använda så vi kan ställa undan dom.

Nu ska jag joina min karl i köket och laga lite mat. Han står och diskar och sen när vi har käkat så ska vi nog åka ner på stan och köpa snus åt han tror jag. Sen när vi kommer hem så blir det väl att slå på någon film eller hitta på något annat ikväll. Ingen aning vad som händer, men skulle tippa på att vi fastnar framför teven med nå godis eller annat tjockt :)


Tror jag dog av skratt imorse

Christoffers iphone är inne på lagning ännu så han lånar min gamla telefon. Han råkade visst sova på den ser det ut som, haha fyfan vad jag skrattade när jag såg de när han vände ryggen till imorse ;)


Kvällen har spenderats såhär

På Läkerol Arena för att se Idol 2011 live. Tack pappa för biljetterna!!







Fattar inte riktigt vad jag gör vaken nu, men är knappt ens trött heller. Har varit sjuk och hängig de senaste dagarna så antar att all energi har kommit ifatt mig nu. Ska hur som helst sova vilken sekund som helst, för jag tänker verkligen inte sova bort morgondagen!


Fredag idag och ingen rubrik

Sov kanske lite väl länge idag men jag var så trött så det fick gå för sig. Skulle uträtta ärenden på stan senare men allt hade ju stängt tidigt för att det är Alla helgona imorgon, vilket vi inte direkt hade koll på ;) Så det blev bara lite mjölk och bröd som vi inhandlade, sen hem och då for Christoffer på träning och jag och Jesper gick till Tempo och köpte läsk. Sen lagade jag mat, hade tvättstuga, C kom hem, vi kollade på Idol och sen kom Jesper och Dennis förbi hit och dom är här än. Och eftersom våran soffa är så liten så lär jag sitta på golvet och titta på teve, kul sådär ;) Och efter flytten är den helt slut, känns som att den har blivit nedsutten av en 200 kilos rockabillybrud eller nått sånt hehe.

Pojkarna spelar zombiespel och jag väntar på att Idol ska börja igen så jag får titta på nå annat än zombies. Nu är det "bara" 10 dagar kvar tills internet kommer ju -.- Ska bli skönt att kunna göra nå annat när det ska spelas tevespel osv..

Dagen lite kort då

Skrev ett skapligt långt inlägg och när jag höll på att spara de så råka jag kryssa bort fönstret på mobilen så allt försvann och nu ids jag inte skriva om det! Har iaf städat ur gamla lägenheten idag och lämnat in nycklarna. Jäkligt skönt eftersom jag var så stressad inombords för att vi hade det kvar att göra. Endast 1,5 timme så var vi klara, riktigt bra jobbat!

Jesper bjöd oss på mat idag, kotletter, klyftpotatis och pepparsås kockade killarna ihop medan jag tog en powernap. Riktigt gott vart det! :) Nu ska jag packa upp nån säck med kläder, så mycket som jag orkar tänkte jag (har inte orkat alls hittills haha) sen ska jag belöna mig med lite glass, ta en dusch och sen mysa ner mig i sängen med min pojk.

RSS 2.0