jag har aldrig uppfattat robin som smart..

..men idag sa han något som, trots att det var ganska sjukt, så låg det väl en tanke bakom det hela. det han sa var nästan lite smart sagt! det var något i stil med:
 
- "ibland kan det var dåligt att ha stora händer, för då känns alla bröst så små"
 

hej och hå!

måste man ångra att man har haft roligt?

helgen var fett jävla kul, och sen typ ett slag i ansiktet som var mindre kul + mitt jack i pannan men i alla fall. jag hade roligt, ska jag behöva måste ångra det? visst har jag kanske lite dåligt samvete men jag ångrar det inte. jag gjorde ett val, jag valde själv och skyller inte på någon. eller jo, det gör jag visst. jag skyller på mig själv.
 
 
 
jag kanske har gjort någon/några besviken i helgen, men i slutändan handlar det om att stå för sina egna misstag och veta att man har lärt sig något av dom.


jag veeeet

jag ÄR bra på att skjuta upp saker. men kan man få pris för det? isf förtjänar jag ett. jag har alltid varit bra på att skjuta upp saker men det är liksom inte mitt fel, jag bara är sån. så ja, men i alla fall. skit samma : )


issa berättade någe kul idag...

- vad är de för märke på bilen?
- bmw
- jaha, hur stavas det?


over'n'out.

jomenvisst...

ja, vad ska man skriva. här händer massor, men har ingen lust att blogga. jag och lina är typ på isladan hela tiden, hockey är vårt fritidsintresse låtsas vi ;o nämen där uppe är vi ju ofta. men det blir så typ före eller efter vi har gymmat eller nå, så sitter vi där och degar.
 
idag har vi skrivit nationella prov i svenska. har bara haft en lektion idag, idrott. på morgonen nationella prov då, sen promenad till kulleporten och tillbaka till skolan. där fick vi en semla, sen lunch och idrott. åkte skridskor, jag och några andra tjejor + typ 5 killar. resten av klassen åkte längdskidor ;o vi var så himla duktiga. när vi kom in så hade jag inte ramlat en enda gång! men givetvis så halkade jag åt helvete inomhus ^^ men de fick ju sig ett gott skratt så det var väl huvudsaken! efter gympan var det so-lektion men hade gjort allt så fick sluta. jag och linnea knallade på stan och så satt vi där och lodade. sen drog vi till busshållsplatsen och surrade lite med david och han snodde mitt godis. fast han fick det, men i alla fall.
 
sen typ hem, äta, datorn, hundrastning och så hockey på kvällen. linnea skulle in i omklädningsrummet och fota så hon smög sig dit och där inne satt givetvis någon så hon sprang ut och vi typ dog av skratt! fyfan. nog har man allt den sämsta humorn...?

duschen.

RSS 2.0