Min väska håller på att dö

Min väska väger 9 kilo, den är så fet att den håller på att spricka. Hoppas den håller ner till Gävle iaf, den lär vara smalare på vägen hemåt för Christoffers kläder tar sån plats, förstår inte hur han lyckas packa när han ska iväg :o Jag kan inte ta med allt som han har här för det rymdes inte i min väska haha.. Men lite får jag med mig iaf, men måste ju ha kläder själv.
 


 

Jag har gjort allt, förutom att rasta hunden och städa i fågelns bur. Jag börjar med det sistnämnda, så jag ska snart springa över till pappa. Han skulle skjutsa mig till tågstation också. Jag HOPPAS verkligen att ingen sitter bredvid mig så att jag kan ligga ner när jag tänkt sova inatt. Det är så jävla trångt annars, för jag har tänkt ha min väska framför mig på golvet för den är så jävla tung så jag kan inte göra nå annat med den (a)

Idag hade jag en kort lektion i skolan, tror det var historia? Haha, vet inte men vi pratade iaf om rapportskrivningen som vi ska syssla med efter lovet. Sen åkte jag hem, hann typ inte vara hemma i mer än 20 min så skjutsade mamma mig till skolan, gjorde omprov i matte, kuggade förmodligen på det eftersom jag typ inte gjorde nå alls, åkte hem, åkte tillbaka till skolan för att ha indval och sen åkte hem igen. Och sen dess har jag duschat, ätit, packat och sådär.

Nu ska jag göra nytta för om lite mer än en timme så lämnar jag Gällivare.


Packat och klart

Jiess, nu har jag äntligen packat klart allt som ska med ner till Gävle. Min väska ser minst sagt gravid ut.. Stackars liten. Imorrn har jag samhälls eller historia, vet inte eftersom vi har samma lärare i båda ämnena, sen har jag omprov i matte, sen ska jag hem och slänga mig i duschen och sen tillbaka till skolan och ha indval. Känns lite stressigt men inget är omöjligt.
 


 

Igår försökte jag plugga lite spanska och så gjorde jag bort arbeten som jag var lite sen med. Sen åkte jag upp till Malmberget och var med Linnea och David, och kikade på Bonde söker fru som vi skulle göra. Det var trevligt :) Nu träffar jag inte Linnea på typ två veckor förmodligen? Inte David heller för den delen.

Facebook har typ damp och är helknäppt. Min dator är extremt seg och jag har bara lust att slänga den i väggen. Ska starta om den nu, för jag ska se ett teveprogram, sen duscha och kanske lacka naglarna på nytt om jag orkar.

 
Skulle lika gärna kunna ge upp allt nu, för jag förstår ingenting?


Tjugoförsta oktober

Färgade håret igår men hårfärgen var kall så det blev nog nån form av kemisk reaktion? Kändes iaf som att det brann i håret och att håret lossnade :s Efter fyra minuter grät jag nästan, haha! Nog brukar de svida lite när man färgar håret men det där var fan det värsta jag känt. Klarade inte att ha färgen i så länge (tänkte ha den i över en timme) så jag tycker mitt hår ser gulaktigt ut nu i vissa sken, haha.. Nåja det får jag leva med ett tag för jag upptäckte idag att jag har vattenfyllda blåsor i hårbotten, tack vare färgningen igår antagligen buhuuu :(

Var och köpte en ny vinterjacka idag. Den var helt okej fast den är VIT och jag ville verkligen inte ha en vit jacka, jag ville ha en svart. Men var så illa tvungen att köpa en ändå för det var den enda som dög trots färgen och en vinterjacka lär jag ju ha nu när det börjar bli kallt ute. Kanske inte ännu men snart iaf! :) Tänkte att jag skulle köpa en i Gävle men hittade en nu så.
 


Hittade en bild på jackan också..
 

Idag är det onsdag = Bonde söker fru-kväll i Malmberget! Jösses vad töntigt egentligen, men jag och Linnea är fast i den där serien alltså ;) Det är så kul att man skäms av att titta på vissa av bönderna.. Är uppe där på en timme, mami skulle skjutsa mig. Har spanska prov imorgon, har inte tränat nått. Måste försöka göra det, men tror inte jag kommer klara det. Fattar typ inget :D

Nu ska jag ut med min fyrbenting... Sen kanske jag orkar proppa i mig lite B&J? (a)


Önskar det fanns en förklaring till varför allt händer

Vad vill den här världen mig och min familj egentligen?
Denna jävla otur, jag vill inte ens komma ihåg de tre senaste månaderna.
Jag vill att det ska vara som det var före dom. Jag vill inte komma ihåg 2009.
 
Lyckan dog med dig älskling, jag är säker på att den faktiskt gjorde det.


Ett hjärtas ojämnhet


 

Det är så jävla konstigt att du inte verkar förstå nånting, eller att jag tror att du förstår mig (ibland) och sen är det jag själv som inte förstår dig över huvudtaget. Just då förstår jag dig, men alltid så händer nått som får mig att fundera, och bli osäker. Egentligen kanske det är mitt fel, men du vet att jag är överkänslig, du vet allt. Ändå så blir det såhär, varför? Jag förstår ingenting, men jag önskar att jag gjorde det. Vad vill du? Vad vill du mig? Vad vill du andra? Ibland vet jag inte hur länge jag orkar mer, ibland vet jag inte ens om jag orkar mer, inte om det ska vara såhär.
 

Det är varning för ras, gå så förstiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas
men trots att jag har sagt det flera gånger
& att du till och med vet om det
så är det som att du inte ägnar en tanke åt det alls


Snart är det godnatt


HAHA, är det ett skämt eller? Han ska vara från Bonde söker fru nångång?
 

Jag "fimpade" mitt förra inlägg, det var så drygt. Kvällen blev långt ifrån som tänkt. De började väl ungefär som tänkt men slutade i ett annat hörn, eller nått. Jag hade då trevligt iaf, sen vad dom andra tyckte det skiter jag i. Förutom Linnea som inte mådde nå bra, hoppas hon somnade och att huvudvärken släppte då :)
Det började på isladan där vi kikade på hockey, sen Malmberget-Gällivare-Malmberget rätt fort tack vare Michaela som räddade kvällen kan man säga. Sen blev det Konsum, Bonde söker fru hos Linnea och sen gick inget riktigt som tänkt typ?

Nåja, nu känner jag mig lite klokare och kanske borde tänka efter lite nästa gång innan planer smids. Eller helt enkelt ja, ska nog inte skriva det alls ifall nån olämplig råkar läsa. Inte för att jag tror det, men ändå. Äh skitsamma.

Ska dra mig till kojs nu, så är jag förhoooppningsvis pigg imorgon (not).


& imorgon tänkte jag försöka vara lycklig. Jag börjar redan nu, hittills har jag lyckats. ♥


Ja, jag måste vara knäpp

Jag vet inte när jag blev såhär men jag är verkligen ett kontrollfreak och det vet jag att jag förmodligen har skrivit nån gång förut. Just nu har jag suttit och kladdat ner på en hel a4-sida vad jag ska hinna göra innan fredag nästa vecka och vad som ska packas ned tills jag åker. T.ex. på onsdag ska jag tvätta kläder, nästa vecka förmodligen färga håret om jag orkar. Allt möjligt har jag skrivit upp.
Jag tror det är lite psykiskt egentligen, att jag har en lista med allt som ska göras och packas osv, så prickar jag av det och så blir listan mindre och då så närmar sig lovet automatiskt. Ja herregud, inte fan är man helt normal :)

Idag hade jag bara matteprov (de gick åt helvete antagligen, men vad skulle man vänta sig?). Uffe sa iaf att jag skulle ha sagt till han att jag hade prov och då skulle han hjälpt mig, för han pysslade med nå mattegrejs förr eller hur det nu var.
Åkte hem sen och SOV, det var inte helt fel. Men är ändå jättetrött.. Åkte vidare till Anders och Nina och fikade för Nina fyllde 30 år igår. Är bjuden på henne och Sandras 30 årsfest nästa vecka men jag är ju i Gävle då så jag fick ställa in. Synd, för de var ett roligt tema och jag kan tänka mig att Micka hade kunnat fixa mitt hår på något tufft sätt osv :)
Hann inte med innebandyträningen idag för jag drunknar i läxor och plugg tyvärr, men hade inte räknat med att jag skulle hinna med den idag hur som helst. Önskar bara att man orkade göra bort alla inlämningsuppgifter så man fick ta det lugnt på kvällarna! Nu ska jag hoppa i duschen, sen krypa ner under täcket, ringa C och sen sooova!


Försökte vara duktig

  • Har matteprov imorgon. Oops, har jag pluggat nått? Nej. Kommer jag klara provet? Förmodligen inte, ligger tre veckor bak i matteplaneringen, mkt lyckat :D
  • Har argumenterande uppsats i svenska att lämna in på tisdag. Nyss skrivit argument och motargument. Kanske borde börja skriva på den också?
  • Historia uppgift, ska vara inlämnad på fredag. Har jag börjat? Neeej..
  • NK-prov på torsdag, har jag ens kommit ihåg det? Nej. Börjar nog plugga onsdag kväll as usual!
  • Rytmikuppgift på idrotten, har vi ens valt låt som vi skulle? Nej..
  • Spanska prov typ vecka 43 - skönt!! Jag behöver inte börja plugga förrän om en och en halv vecka haha!

Så ser det ut i skolan för mig innan lovet. Det där är nog allt jag kan komma på. Blir förmodligen omprov i matten också för jag kommer inte klara provet imorrn. Har ångest över att jag inte har några planer för helgen (typ). I alla fall att jag bara blir hemma. Jag avundas mina hundar som bara ligger och tar det lugnt just nu, tänka sig om man inte ens visste vad "problem", "stress" och "ångest" betydde.
 


Hantera stressiga situationer som en hund skulle göra;
om du inte kan äta eller leka med det, bara pissa på det och gå din väg


Rubrik





 
Kärlek är att ge någon förmågan att kunna
såra dig men samtidigt att lita på
att han aldrig skulle kunna göra det





Jag längtar efter ett liv utan svårigheter

Tänk vad skönt det skulle vara om allt här i livet vore enkelt. Det är verkligen inte enkelt just nu. Jag försöker påminna mig själv om det där ordspråket/citatet/vad det nu är; "När vi längtar efter ett liv utan svårigheter, påminn oss då om att ekar växer sig starka i motvind och att diamanter framställs genom tryck" men det går verkligen inte. Jag längtar efter ett liv utan svårigheter och sanningen är nog den att jag kommer att få längta efter det livet ut. Det finns inget liv helt utan svårigheter, det måste alltid vara nånting som är svårt. Eller iaf mindre lätt.
Samtidigt undrar man varför allting kommer samtidigt? Kanske är det för att man ska uppskatta dom där stunderna då allt känns så bra.. Ibland vill jag bara ge upp allt, men jag kan inte. Det betyder för mycket för mig. En del av mig är glad just för att det gör det, en annan del av mig önskar att det hade betytt mindre än vad det gör. Men den där andra delen dyker, som tur är, inte upp så ofta. Grejen är den att jag lägger andras problem på mina axlar och låter de problemen gå före mina egna. Jag kan inte lösa andras problem, det är till största delen därför jag mår som jag mår såna här perioder.
 



We're gonna get through this, right?


HMPFT

 

Ditt hjärta måste gå sönder, sömnlösa nätter och tårar väntar. Ditt hjärta måste gå sönder, att blunda och ducka hjälper inte nu men efter regn kommer alltid sol och smärtan gör att du känner att du lever, för alla hjärtan måste gå sönder ibland.

I do not care if you want to hurt me because torture is like ecstasy to me. You cut my wounds so deep, even deeper than yours. Your’e like a fallen angel without remorse.


Bonde-Roger


Roger Karlsson, LÄTT årets Bonde-favorit! <3

HAHAHA, helcool grabb alltså! Jag ska absolut sitta klistrad framför teven när han är med, jag vart sååå glad när han kom med, haha! Men i maj när jag var nere i Gävle så såg vi vilka som blivit utvalda och redan då vart Roger både min, Marianne och Agnetas favorit. Han hade ju en stor fin villa, det var allt som spelade roll, iaf för Marianne och Agneta. Sen om han är snygg eller inte det kvittar. Nä, Roger är helt klart min favorit. Skönare snubbe med orange mustach och hår får man nog leta land och rike efter.


En helg på resande fot igen

Hemma sliten och trött efter helgen. Trodde det var meningen att man skulle få vila upp sig då men jag har misslyckats :D Har varit i Kiruna, eller egentligen i Kurravaara på en ö som man åker över med båt till. Skitmysigt! Sådär skulle jag verkligen vilja bo, fast jag skulle aldrig orka. Långt in till själva stan och sen att man måste över med båt så fort man ska till bilen. Men man kan iaf inte få några oinbjudna gäster ;) Nä men det var faktiskt hur trevligt som helst att vara där. Hade klarat mig en vecka kanske, men sen hade jag nog börjat känna paniken över att vara bosatt på... en liten ö?
 


Det här ska tydligen vara en del av Kurravaara, men förmodligen på själva fastlandet
 

Lillebror sa just att han skulle till Coop och fråga om jag ville ha nått, så jag bad om en marabou (a) Blir bra till mitt pluggande som skulle bli av i helg men som jag istället måste sitta med nu idag, när jag har söndagsångest och egentligen inte orkar. Nu ska jag hoppa i duschen och sen plugga.


Man väljer inte vem man älskar

 
Jag älskar dig mest i hela världen och det kan ingen ändra på. 
  C . T e r n s t r ö m - P e l t o n e n 
 


RSS 2.0