Snart, snart, snart sommarlov

Idag har jag tvättat, varit till skolan och tränat spanska med Ida och sen varit på stan. Hann på apoteket, sen köpte jag leggins på Lindex och sen hem och åt innan kursen.

Har dödsångest inför spanskan, skojar inte. Kommer gå skitdåligt. Blä. Ser fram tills det är över föralltid. Äckel-spanska. Nu ska jag vara social i tfn med min pojkvän innan jag ska nöta spanska och sen sova och hoppas att jag dör inatt :)

Sen tänkte jag bjussa på några gamla bilder i min bildlösa blogg. Det är från marknadshelgen (ja, i mars för Micka är rätt seg på det där med bilder) när vi var ut och jag tvingade Lina och Katja att komma och hälsa på när dom andra drog på krogen före mig och Micka.




Sen att jag ser ut som att jag är jättefull och håller för min urringning på 75% av bilderna behöver vi inte tala om ;)


Hahahaha

Aaa, skitgulligt när folk kopierar RAKT AV från min blogg. Okej att kopiera nån text eller nånting men man behöver ju fan inte lägga ut det exakt lika på sin egna blogg, man kan ju iaf lägga upp texten på nå annat sätt. Men man börjar ju bli van när man hittar "sina egna" texter i samma blogg typ tio gånger och de ser exakt likadana ut som jag lagt upp -.-


Fortfarande vaken

Är trött som tusan, ska snart sova. Ska till skolan en sväng imorrn ändå och träna lite på spanskan med Ida. Har världens fetångest inför den, men fattar inte varför jag funderar på den för det blir ändå inget bättre av det.

Drog iaf ut vid halv elva på en till cykeltur, dock utan hund men den blev en halv mil den också så idag har jag cyklat totalt en mil. Känner mig rätt hurtig faktiskt haha! Borde egentligen vara tröttare än jag är.

Vet inte när jag ska upp imorgon, måste rasta hundar och slänga tvätt i maskinerna innan jag åker till skolan iaf. Så det blir kanske vid tiotiden, så nu ska jag lägga mig. Nattiii


Ledig imorgon

Idag har inte varit min dag över huvudtaget. Vaknade och hade sjukt ont i käften, har antagligen bitit ihop som fan när jag sovit eller lyckats med bedriften att gnissla tänder. Kunde knappt tugga maten för det gjorde så jävla ont. Fick nån tablett nyss som ska vara inflamationshämmande.

Har känt mig allmänt grinig och sur idag. Hoppas det är bättre imorrn, men jag tvivlar. Nu börjar även internet hora sig, vad damp jag får!! Försöker iaf lära mig spanskan utantill som jag och Ida ska säga på nationella muntliga. Våran diskussion är typ nästan tre minuter om vi pratar väldigt långsamt, grejen är bara den att den ska vara tio minuter -.- Men det är helt omöjligt att göra den längre för man kommer aldrig ihåg såpass mycket text utantill, och ingen av oss kan spanska så bra att vi kommer kunna improvisera. Det kommer verkligen gå skitbra, jag längtar tills det är över. HOJJ.

Nyss varit ute och cyklat en halv mil, igår när jag cyklade hade jag så träningsvärk i arslet att jag knappt kunde sitta på sadeln under hela tiden haha :( Idag hade jag så lust att dra samma runda igen så det blev en mil men min stackars hund har inte kondition till det ännu så jag gjorde det inte för jag ville inte pressa sönder henne. Så det får jag vänta ett tag till med. Fast kommer ju ändå bara kunna cykla fem dagar till sen åker jag ju.

Imorgon är jag ledig, eller har en lektion men vi gör ingenting på den så jag ska ner på tågstation och boka biljetter, sen hem och sortera tvätt och så tvätta. Tror jag och Linnea skulle på stan en sväng efter hon slutat också. På kvällen har jag kurs. Nu ska jag äta nånting.


-

Ska bli så jävla skönt att dra från den här äckelhålan och slippa alla jävla idioter till människor. Ge mig fredag nu.

Allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig

Idag är det sju dagar tills jag får träffa min älskling. Idag har vi varit tillsammans i nitton månader. Idag saknar jag honom extra mycket. Ibland gör det ont att älska honom. Inte idag men ibland. Det handlar om att se förbi alla svårigheter. Om att veta att man kommer förbi dom till slut. Jag är kär i alla småsaker. Att han har skrivit "godmorgon älskling" åt mig varje morgon i nitton månader, när vi varit ifrån varandra. När han är sur och orolig och säger att han inte bryr sig, fast han vet att jag vet att han bryr sig mer än allt annat. När han blir arg över något och jag skrattar åt honom. Jag älskar att vakna upp bredvid honom, ligga på hans axel och höra hur hjärtat slår. Försöka somna om och bli galen på att han snarkar sådär irriterande tyst. Jag är kär i alla småsaker, i allt det bra och i alla brister.

Och tanken att han befinner sig 95 mil bort är vardagliga tankar. Det har jag tänkt varje dag i tjugotvå månader. Enda sedan jag och pappa lämnade av honom på busshållsplatsen första gången jag var i Gävle en kväll i slutet av juli för tjugotvå månader sedan. Han har alltid varit 95 mil bort men man blir aldrig riktigt van.


Nya slingor i håret

Sitter här med halvblött hår, nyss ätit ost och skinksallad från Pizzabagarn. Håret är ljust. Det är LJUST. Min borste vart fan vit när jag borstade håret haha :o

Jag är iaf övertygad om att nästa gång blir det mörkare nyanser i håret, och det blir nog när jag kommer hem från Gävle :) Fast det beror på utväxten, om det inte är så mycket väntar jag nog tills i början/mitten av juli. Jag har inte tänkt slita mer på mitt hår och jag trivs bättre i mörkt egentligen.


Nu ska jag smälta maten och sedan ta mig en cykeltur.


Färga håret idag

Trodde det var fredag nästa vecka när jag vaknade tio över elva och att jag hade försovit mig och missat redovisningen och jag tyckte att det var konstigt att Ida inte hade ringt och väckt mig innan jag kom på att det var lördag morgon en vecka tidigare. Tragiskt.

Igårkväll for jag och mamma till Malmberget och hämtade Linnea, vi var på Coop och köpte lite gott + att jag köpte hårfärg, sen for vi hem till mig och tittade på teve och sen satt vi bara och snackade en massa tills hon skulle börja rulla hemåt vid halv elva.

Har sjukt ont i röven sen cykelturen, var ut igår och cyklade också och kunde fan knappt sitta på sadeln ahahha :D



Fanns inte den vanliga ultrablonda som jag skulle köpa, den är alltid slut när jag bestämmer mig för att färga håret :p Men tänkte ändå köpa en slinghätta till och dra slingor, och det slingblonda gör också håret upp till 6 nyanser ljusare så det är ju samma som den ultrablonda. Så vi får se hur det blir men det ska nog gå bra, hoppas färgen räcker ;)
 
Nu ska jag klä på mig, äta frukost och fundera på vad som ska packas ner tills jag åker så att jag vet vad som ska tvättas också. Blir nog tvättstuga på måndag om det finns nån tid för då är jag ledig. Senare idag blir det hårfärgning.


That was long ago and far away

I   r e m e m b e r
w h e n   I   f i r s t   s a w   y o u

C o u l d n ' t   b e l i e v e
t h a t   a n y t h i n g
c o u l d   m a k e
s o m e o n e
s o   b e a u t i f u l


Redan torsdagkväll

Det är sjukt vad tiden har gått fort idag. Imorse for jag till badhuset och simmade en timme + gjorde simlivräddningen så nu är jag klar med allt på idrotten. Sen åkte jag hem, for med mamma och tränade hunden, åkte till skolan och skrev spanska nationella. Sen hade jag engelska men det var några som hade redovisning så då åkte alla andra hem typ. Hemma gick jag raka vägen till sängen och sov tills middagen var klar sen direkt efter det skjutsade pappa mig till klubben och jag hade kurs. Sen åkte jag hem och så var jag ut och cyklade en halv mil med hunden så jag har precis kommit hem.

Inte konstigt att tiden har gått fort när jag haft så mycket att göra. Känner mig rätt död nu men är ändå inte så trött. Ska väl göra bort nå skolarbete innan jag går och lägger mig, kommer inte ha mkt tid till det nästa vecka för då ska det både tvättas och packas, färgas hår, springas på stan osv. Lär börja fundera på vad jag ska packa med mig, ska ändå vara borta ett tag.


Bonde-onsdagarna

Jag vill ha Bonde-kvällar på onsdagar, med cola och fett hos Linnea i Focushuset. Vardagens höjdpunkt. Längtar tills det drar igång igen! Länge kvar.


En blondins tuffa år

JANUARI - Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.
 
FEBRUARI - Blev sparkad från apoteksjobbet eftersom jag inte kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte ens plats i etikettmaskinen!

MARS - Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.

APRIL - Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst under ett strömavbrott.

MAJ - Försökte mig på att åka vattenskidor men kunde inte hitta någon sjö med backe!

JUNI - Förlorade en tävling i bröstsim. Fick sedan reda på att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!

JULI - Blev utlåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur eftersom taket var nerfält.

AUGUSTI - Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.

SEPTEMBER - Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.

OKTOBER - Jävla M&M! De är så svåra att skala...

NOVEMBER - Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg så jag fick låna ihop till 12 skålar.

DECEMBER - Gick på disco där man skulle vara över 18. Tog en jävla tid att samla ihop 17 personer!


Repris i år igen

Nu har jag ringt och bokat hotellrum åt oss i Stockholm :D Vi ska åka i år igen, i december först men eftersom arrangemanget är så jävla stort så går hotellrummen, alla i närheten i princip, åt fortare än smör i solsken typ haha. Tågbiljetter ska vi boka när vi ser hur ekonomin ser ut efter årets tävling i juli. Haha vi är seriöst ute sju månader i förväg med hotellet, tror aldrig jag varit så tidig med nått, nånsin :p Men då var det kirrat. Men nån nedräkning orkar vi verkligen inte mer än, december är en dyster tid i övrigt ;)

 

Idag har jag och Ida redovisat NK-arbetet så nu är det ur världen. Åkte hem sen och skulle tillbaka på idrotten för jag och Johanna skulle göra bort en sista grej vi hade kvar, kul att bussen gick sönder TVÅ gånger och sen till slut när den gick sönder andra gången fick det komma en annan buss så vi fick byta, grejen var bara den att vi var nere vid Bergmansgatan så vi skulle av vid nästa stopp haha.. Värdelöst. Kom en halvtimme sent och Fredrik undrade vart vi hade hållt hus.
 
Nu har jag båda engelska recensionerna kvar att göra (typ bearbeta), två spanska nationella (imorrn och på tisdag), diktanalys på svenskan, skriva om u-land på geografin och göra hemprov på nk:n. Sen har vi nå grejs vi gör på historian och sen imorrn på samhällsen skulle vi väl börja med nå nytt. Och det är väl i princip allt jag kan komma på, förutom att jag ska lämna in matteuppgiften också. Sen är det fan sommarlov, helt sjukt ;o


Godnattinlägg

Hejhopp vad jag var duktig idag. Har mejlat in min första bokrecension och i princip skrivit klart den andra, ska nog försöka göra det imorgon. Iofs är dom typ bara två sidor vardera men det orkar jag inte bry mig om för jag har nog fått med allt som ska stå med.



Däremot gick det inte lika bra med spanskan, men har iaf börjat fundera och jag vet vad jag ska skriva om och eftersom vi får ha ordbok så kommer det nog inte vara så jättesvårt för man kan slå upp alla ord, måste bara veta hur dom böjs och sådär. Och det får jag kolla igenom imorrn på bussen.

Och nu tjorvar internet nå så inåt helvete så nu ger jag upp den här jävla skiten och kryper ner under täcket och skickar iväg några sms innan jag somnar.


Ångest hela veckan

Idag har jag i princip inte gjort nånting alls i skolan. Fick iaf veta att jag klarade matte nationella och jag vart så glad så jag kunde dö haha! Trodde verkligen att det hade skitit sig den här gången men man skulle ha nio poäng som lägst för att få godkänt och jag hade precis nio poäng :p
Så nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar att göra som vi får imorgon och sen behöver jag aldrig mer gå på en mattelektion i hela mitt liv.

När jag kom hem fick jag ett inte så trevligt samtal. Tandläkaren. Hojj fyfan vad jag gruvar mig. Har tänkt sen året började att jag vet att jag kommer få gå till tandläkaren i år och så ringer dom idag. Skulle egentligen komma imorgon på morgonen eller på onsdag vid lunch men jag har saker att göra i skolan så jag hinner inte, så jag skulle komma på onsdag nästa vecka. ÅH JAG VILL INTE!
Synd då att det inte vart nån Gävleresa och så, för jag kommer dö innan dess (hoppas jag iaf). Nu måste jag få med mig nån som följer med mig dit, har sån jävla tandläkarskräck. Börjar seriöst typ grina av bara tanken att jag ska dit..... Har aldrig varit själv till tandläkaren i hela mitt liv för att jag inte vågar ;) Nu kommer jag ha ångest hela veckan för varje dag är en dag närmare tandläkaren....


 
Nu ska jag ta mitt pick och pack och kila över till pappa och vänta på mat, sen om typ en timme kommer Anna och hämtar upp mig och då åker vi till klubben och har kurs, sen ska jag skriva lite spanska till imorrn för då har vi nationella igen, skrivdelen, och så ska jag göra klart bokrecensionen på engelskan. Och kanske börja skriva nästa om jag ids, vilket inte är så troligt så det blir nog imorrn :)


Söndagsplugg, gnägg

Sitter här sjöblöt efter rastningen av fröken svartvit. Det har både varit sol, regnat och haglat idag. Det är såna här dagar man älskar att ha hund (inte riktigt). Bra att man kommer sig ut oavsett väder iaf haha.
 
Känner lukten av äppelpajen som är inne i ugnen nu som mamma har gjort, det ska bli något att fylla magen med om 5-10 minuter, mums.
 
Idag, eller ja ikväll, har jag känt mig som en riktig nörd. En väldigt duktig nörd. Fick lite panik med tanke på att jag bara har 10 skoldagar kvar innan sommarlovet så jag gjorde bort lite skolarbete idag. Eller ja, jag gjorde klart samhällsen som var en sida, haha totalt misslyckat den skulle vara typ minst två så nu vill jag bara ha G för det var en så jävla tråkig och svår uppgift, jag fattade 0. Sen har jag faktiskt påbörjat första engelska bokrecensionen!! Och inte nog med det, jag är nästan klar att skicka in den för rättning! Sen så måste den ju bearbetas men ändå, känner mig grymt duktig som pallade skriva så mycket idag. Har några frågor kvar att svara på innan jag skickar in den, dom gör jag nog imorgon. Sen ska jag fundera på vilken bok jag ska läsa och skriva nästa bokrecension om..... 
 

Såhär kände jag mig idag! sweeeet
 
Träffade pappa på parkeringen när jag var ute med hunden, han har bokat flygbiljetter till Stockholm 2 juli för den 3 juli ska vi på bröllop i Uppsala. Glömde fråga när vi flyger hem igen, men chansar på att det är på söndagen typ. Så sen några dagar efter det ska jag försöka ta mig till Gävle också när herr C är klar med sin kurs. Vi får se hur det går! :)
 
Nu ska jag vänta på att äppelpajen ska svalna lite sen ska jag tjocka mig med litegrann och titta på teve, för idag är mina goda gärningar redan gjorda, och klockan är inte ens nio!

Du är oförstörd för mig

Om du lovar mig att alltid få mitt hjärta att slå som det gör just nu 
och om du lovar mig att alltid vara dig själv, vara precis just du
så ska jag aldrig någonsin förstöra det vi har 

Om du lovar mig att alltid se på mig som om ingenting annat fanns 
Om du lovar mig att alltid le mot mig och ge mig din sista dans 
så ska jag aldrig någonsin förstöra det vi har 

Jag ska aldrig någonsin förstöra det vi har

fredag 21 maj

Saker jag måste hinna med innan jag dör tänkte jag skriva men ja, innan månaden är slut typ iaf. Det är en himla massa mer men det är det där som fastnat i skallen iaf.

- samhällsuppgift
- engelska bokrecension
- en till engelska bokrecension
- färga håret (!!!)
- köpa badshorts
- fylla på mobilen
- köpa studentpresent till C
- försöka komma på hur jag ska överleva utan pengar

Nu sitter jag och kollar på tågbiljetter, inget ovanligt. Hade jag haft pengar så hade jag köpt det nu så att det är klappat och klart men jag får se hur det blir när jag har fått studiebidraget och det. Blir en förjävla fattig sommar, får ont i magen när jag tänker på det. Satt och funderade för nån dag sen vad jag gjorde av alla pengar innan jag träffade Christoffer. Nu går största delen av mina pengar åt till tågbiljetter. Konstigt att man ens klarar sig nu för tiden.

Känner mig inte frisk ännu så jag ska lägga mig i soffan och kolla på teve ett tag innan jag slänger mig i duschen och sen får vi se vad som händer och sker.


Dags att prova på nå nytt

Fick bli en ny opersonlig header. Var så less på den gamla så jag hittade bara på nått. Provade typ hundra olika men det fick bli den där. Är väl strax lika less på den men måste få några nya fina bilder så att man kan hitta på nått så den får väl hänga med de kommande veckorna iaf :)


Frrrredag imorgon :)

Sjuk idag igen, känns finfint att vara förkyld när det är +20 grader i skuggan, jovisst. Pallrade iaf mig till spanska nationella efter ett idag och gjorde det. Sen fick jag veta betyget på engelska nationella och jag är inte alls nöjd. Men så kan det ju bli ibland.

Kom hem från kursen typ nyss, stannade kvar ett tag för det var tre tappra kursdeltagare som stannade kvar och surrade och hade lite frågor och sånt :) Håller på att frysa ihjäl, det vart kallt ute nu..

Ska mata magen lite nu sen kanske jag borde göra nån nytta, typ nå skolarbete. Får se om jag orkar, men jag borde som sagt.


En pojke i målbrottet

Jag låter som en pojke som precis kommit in i målbrottet. Snälla gör mig frisk! Jag har redovisning imorrn, då kan man inte låta såhär. Plus att jag har nationella i spanska som jag inte får missa och sen samhällslektion då jag ska skriva ett arbete som jag behöver hjälp med för jag fattar inget.


Såg reklam från Skopunkten nyss på teve, var tvungen att gå in på deras hemsida. Inte bra. Hitta många fina skor som jag vill ha, men plånboken har anorexia så det gick inte ihop. Sadface.


saknar mörkt hår, johoo..


Hemma idag

Igår skulle jag ringa herr C efter klockan tio för han kollade på hockey men jag var så jävla dålig så jag kände att jag inte orkade vara vaken så jag ringde han efter halv tio och pratade till halv elva sen slocknade jag så fort jag la mig i sängen och stängde ögonen i princip. Då var klockan just innan elva och sen vaknade jag och var rätt pigg, trodde det var morgon och så var klockan fan bara 00.10 -.-

Sen efter det har jag vaknat varje timme hela natten, sjukt drygt. Har mått så jävla dåligt, ont i halsen, snorig och haft feber och yrat. Mamma gav mig alvedon halv fem imorse innan hon åkte till jobbet för då trodde jag typ att jag skulle dö haha!

Igår yrade jag nog lite när jag pratade i telefon, jag skrattade som en tok åt allt. Sen när jag tog alvedon så fastnade den ena mellan/under halsmandlarna och så sa jag att den hade fastnat i rumpan haha.

Vaknade iaf och klev upp vid halv två men då gick jag bara upp och la mig på soffan direkt. Jag och mamma har pratat om vad jag vill göra sen när jag går ut skolan, vad jag vill jobba med. Jag vet verkligen ingenting som intresserar mig. Har suttit och kollat jobb idag bara för skojs skull men.

Igår fyllde min älskling år också men han fick presenter förra veckan när han var här. Det lilla min tunna plånbok hade råd med för tillfället alltså ;) Nu ska jag bara komma på vad han ska få i studentpresent, sen ska jag leva på brödsmulor och vatten hela sommaren. Jag längtar!


Överdrivet förkyld

Kul att mitt inlägg försvann när jag var typ klar. Vad sur jag blir. Nu orkar jag inte skriva om allt. Är iaf sjuk, Christoffer har smittat mig för han hade feber och ont i halsen och var förkyld när han åkte hem i söndags, nu mår jag som ett offer. Tror att jag har fått halsfluss, får se hur det är imorgon.

Var tvungen att åka till skolan imorse ändå och skriva nationella i matte B. Gick förmodligen käpprätt åt helvete. Nu ska jag vänta på att vi ska åka och köpa glass och halstabletter, orkar inte skriva mer när allt försvann.


Önskar att alla kunde se lyckan jag bär på när jag är hos dig


min jättesöta hund

Är dödstrött idag. Mamma har ringt och väckt mig tre gånger imorse och sen ringde Christoffer vid åtta när han kom fram till Gävle så då klev jag upp. Rastade hundarna och for iväg till skolan, hade matte sen ingen engelska så jag åkte hem och åt nudlar, sen tillbaka till skolan och hade onödig svenska.

Sen var jag och mamma och handlade, åt middag och så har jag haft kurs sen varit ute i skogen med hundarna. Inte gjort något speciellt vettigt alls av dagen känns det som, jag måååste egentligen titta igenom matten för jag har nationella imorgon på morgonen. Men jag kan kolla igenom det på bussen till skolan, typ.


puss ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen krypa ner under täcket och sakna min älskling.


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Fyfan vilket kalasväder det har varit i helgen! :) Har varit ute i princip hela dagarna så jag hoppas att jag fått lite färg också och inte bara inbillar mig. Jag och Sophie skjutsade Christoffer till tåget för fyra timmar sedan. Trots att det börjar närma sig två år så vänjer man sig likt fan aldrig när man måste säga hejdå. Men man har ju överlevt hittills så :) Nu tar nedräkningen fart igen för det är inte länge tills jag åker ner.





Jag har ont i magen för dom kommande månaderna, men sån är ju jag. Det har ju löst sig förr så det löser väl sig nu också :) Skulle önska att pengar växer på träd.. Färga håret vill jag också göra för det är så äckligt ful utväxt nu så det finns inte, men vi ska se vart jag ska håva fram dom pengarna ifrån här framöver :) Nu ska jag börja bege mig över till pappa och sova ensam i min stora kalla säng som luktar älskling. Jobbigt.

Svårt att ta farväl, svårt att vara isär


Åska och blixtar igår och så sol idag

Ja vart ska man börja när det nu kommer en lång uppdatering igen :) På onsdag kväll ringde Sophie till mig så hon hämtade upp mig och vi åkte till en lägenhet som hon lånar i helgen. Fruktansvärt gräsligt omodern kan man ju säga att den var ;) Vi tog nått glas vin och satte igång med städning, fyfan vad skitig och jävlig den var :p



Kom hem typ vid tvåtiden så jag la mig i sängen och sen var det uppstigning halv åtta och efter åtta hämtade vi Christoffer på station. Så vi har väl hunnit med lite allt möjligt på torsdag och fredag kan man säga. Igår var det åska och skit när vi låg i sängen och jag var seriöst livrädd, har aldrig vart med om nå liknande oväder förr :o Och regnet bara öste ner. Idag har det varit typ 37 grader i solen och 20 i skuggan så vi har varit ute och promenerat med hunden så hon fått bada, och ätit glass :)




Nu ska vi över till pappa och snart äta, sen ser vi vad kvällen hittar på åt oss :)


Onsdag och leeedig

Kämpade mig upp ur sängen efter åtta idag och åkte till skolan med kvart i nio bussen. Sen åkte jag hem med tjugo över nio bussen. Hade tydligen inga lektioner, skulle redovisa två arbeten idag men de skulle vi visst göra nästa vecka och vi var redan klara så då var de bara att sätta sig på bussen igen och ta helg.

Jag har kollat på teve en sväng, städat klart sen igår, varit på apoteket och hämtat ut medicinen och börjat tvätta kläder. Hoppas att min nya medicin funkar. Har läst lite på nätet om den också och läste massa som läkaren inte har sagt, vet dock inte hur man ska ta det haha?



"Körförmåga och användning av maskiner. Enstaka personer kan bli dåsiga av denna typ av läkemedel. Innan du kör bil eller utför uppgifter som kräver skärpt uppmärksamhet, måste du därför känna till hur du reagerar på Loratadin Copyfarm."

"Varningar och försiktighet. Loratadin kan ibland ge dåsighet, vilket förstärks av alkohol. Försiktighet med alkohol rekommenderas när du använder loratadin. Loratadin kan försämra reaktionsförmågan. Det bör du tänka på vid tillfällen när skärpt uppmärksamhet krävs, till exempel när du kör bil eller använder maskiner som kan vara farliga."

Men de är väl bara om jag blir dåsig som jag borde tänka på det där. Hoppas iaf att det funkar :) Vet inte om jag inbillar mig eller om det blev bättre när jag tog en tablett. Får se hur jag reagerar nästa vecka för då är jag hos mamma med hundarna.

Nu ska jag sätta mig framför teven och glo och vänta på att tvätten ska bli klar, kanske ta en powernap och sen vänta på att Michaela ska höra av sig när hon slutar om ett par (ganska många..) timmar. Dessutom måste jag komma ihåg att slå in Christoffers presenter ikväll också, lär lägga in en påminnelse haha.. PLUS att jag vill göra en ny jävla header, men jag har inga bra bilder eller nån idé hur den skulle se ut i såna fall :(


Läkarbesök och ny allergimedicin

Jonämenatt det var ju som ett tag sen jag skrev nå vettigt sist. Var hur skönt som helst att vara i stugan i helgen och bara ta det lugnt. Skönt att kunna promenera längs byavägen med hunden och kunna filosofera om både det ena och det andra. Var även över till Finland en sväng på lördag som vanligt.



Igår hade jag kurs, åkte sen upp till Linnea och vi gjorde våfflor och sen sov jag där. Imorse pallrade jag mig upp till spanskan medan Linnea fick sova vidare. Fick ingen skäll alls på lektionen haha, duktigt :))) Orkade inte vara kvar i skolan sen för jag hade huvudvärk och var så allergisk så jag seriöst höll på att dö. Höll på att nysa ihjäl mig! Så jag och mamma for till läkaren och jag fick tid halv två så jag åkte till skolan och fick veta lite om inlämningsuppgiften i samhälls och sen åkte jag till läkaren.
 
Nu har jag fått tabletter istället för den där jävla nässprayen så jag hoppas det funkar bättre. Men läkaren säger att jag inte får ha hund eller skaffa det när jag flyttar hemifrån men jag har inte tänkt lyssna för jag är uppvuxen med hundar och de finns inte i min värld att leva utan dom tyvärr. Så jag får väl fortsätta vara allergisk, och hoppas att tabletterna hjälper.

Promenerade hem från läkaren sen och Linnea kom förbi. Känner mig så jävla knäckt och typ helt död men var ändå tvungen att gå på stan och hitta nå åt Christoffer som fyller år nästa vecka, och så köpte jag en t-shirt till min bror med. Var på apoteket och skulle hämta ut medicinen men det var nå fel på deras datorer så jag skulle komma imorrn igen.

Skulle ha följt med Micka på möte på Studiefrämjandet idag men jag orkar helt enkelt inte. Tyvärr måste jag ändå göra läxor ikväll, rasta hunden och dessutom städa, så jag får slita ändå. Men det kändes inte alltför lockande att sitta på möte och snora och vara trött...

Imorgon måste jag nog tvätta också, blä.. Hoppas att jag orkar städa ikväll, jag ska iaf börja med att göra klart historia arbetet så att jag får sovmorgon imorgon! Får börja uppdatera bättre också så att uppdateringarna inte blir milslånga :) Två lektioner till imorgon sen är det heeelg.


and all the times you were telling me lies

Men du är bara en pojke, du förstår inte.


Det går inte ihop alls

Utkomsterna är större än inkomsterna
och det kommer dom vara resten av året FÖRMODLIGEN.

Ge mig ett sommarjobb eller skjut mig!


Du kommer aldrig någonsin att förstå

Mitt hjärta kunde knappast gå sönder när det inte ens var helt från början
( men du har lyckats stampa på alla små bitar som fanns )

Besvikelse finns runt varje hörn, det har du lärt mig

Jag river upp alla små sår hela tiden
( även om jag inbillar mig att jag har både förlåtit och glömt )

Men när jag säger det så vet hela världen att jag ljuger


Jag hatar snö och allergi



Det snöar ute. Värt. Jag är sur. Jag hatar datorer. Inget går som jag vill. Jag har sovit tre timmar på dagen idag. Kommer inte kunna sova inatt.

Imorgon är det killertorsdag men jag går bara 13.20-14.40, har med andra ord bara en lektion. Spanska, så man kan inte ens vara glad. Ska fortsätta sura och klia min jävla näsa, jag hatar att vara allergisk och speciellt på våren. Har fått lånat en luftrenare idag av Ninas mamma, ska få ha den till på söndag. Får se om det funkar, den går på högvarv nu iaf.

Ska rasta min allergiframkallande fyrbenting sen ska jag dö lite framför teven, idag är en värdelös dag och mitt humör är lika så.


Jag har bestämt mig

Jag skulle önska att jag hitta nya skor så jag kan börja springa igen, även om jag inte får för läkaren. Men jag har tänkt göra det och se hur jag klarar det, för jag vill tillbaka i trim nu. Dessutom ska cykeln in så dom får laga däcken och sen ska jag börja cykla igen. Vi får väl se hur det går men motivation har jag nu iaf, saknar bara redskap haha.


Nu ska jag strax hoppa i duschen, och så ska jag prova kläderna som jag beställt förra veckan, för dom har kommit idag. Har provat dom en gång men ska prova igen. Är inte riktigt nöjd med klänningen så får se nu när jag provar den igen. Kanske ska ha på mig nått annat på bröllopet istället, jag får se. Den var fin men jag gillade den inte riktigt, men kanske gör det om man provar den igen.


Sovdags snaaart

Jag borde sova för länge sen, men Malin håller mig vaken på msn!  Men jag är snäll och stannar uppe också. Måste sova snart, ska upp innan sju imorgon och kommer vara lika död som vanligt.
Skulle inte hunnit med bussen när jag slutade idag så Jesper skjutsa hem mig sen for jag på stan med mamma. Skulle köpa nya spring/promenadskor men hittade inga som var sköna så det vart inga. Så jag kolla på nånting åt Christoffer så ska kanske försöka få med Linnea på stan i veckan och se om jag köper nått. Nu på kvällskvisten var jag och Michaela ute och snurra lite i bilen och pratade iaf. Och imorrn slutar jag tidigt så då ska jag nog sällskapa med henne också!
 
Serie 1
Nu ska jag snaaaart sova!


Då har helgen traskat förbi

Igår skulle vi ju som sagt ut, och vi förfestade hos Micka i Kullen innan vi for till krogen. Och ja vad ska man säga, det var kul så länge det var kul haha! Min kväll slutade redan halv elva och jag minns inte ett skit, så kul var det med det hela.
Jag fick iaf träffa Malin igår, vad roligt det var! Har seriöst inte sett henne på ett år typ, och vi var som systrar förut, Bill och Bull ju! :) Saknat henne som tusan har jag då gjort. Nu har vi iaf sagt att vi ska ta upp kontakten igen och än så länge har vi ju skött oss, även fast det bara gått en dag ;)

Har inte gjort mkt idag, varit och handlat och promenerat med mamma iaf. Har ringt herr C typ 100 gånger nu men det är likt fan alltid upptaget när man ringer hem dit ;p Men nu har jag iaf fått prata med han så nu ska jag gå och nanna kudden.
 


Du beter dig som en gris, och jag är ingen grisskötare.


Gårdagen i bilder







Life is too short to drink bad wine

 

Klackarna är på, NU KÖR VI!!!


Om livet


 
Jag försöker vara stark även när det gör ont
Livet är för kort för att vara rädd hela tiden


RSS 2.0