helgens kommentar

Det måste nog bli det som Sara kläckte ur sig när vi sprang från vägen över gräsmattan och hem till henne när vi trodde att vi hörde min bror som skulle komma med chips, men vi kom fram till att det inte var han. Varför hon nämnde det då vet jag inte, men det var väl just den situationen som var lite kul tyckte jag. Hur som helst så var det något i stil med: - "Det är inte så konstigt att folk pratar om dina bröst för det är ju det enda man ser!" Åh men tack Sara, det var snällt sagt =)


dagens föräldrar

Mälarhöjdens tunnelbanestation.
En man ~45 och hans dotter ~16 sitter och väntar på tunnelbanan.

Pappan: Var det kul hos Filip igår då?
Dottern (uttråkat): Ja, det var kul.
Pappan: Vad gjorde ni då?
Dottern: Såg på film, snackade, du vet, det man brukar göra när man sover över hos folk...
Pappan: Jaha, var sov du någonstans? Hade han gästsäng?
Dottern: Nä, men vi delade säng, han har en dubbelsäng på sitt rum.
Pappan kollar häpet på sin dotter men samlar sig sedan.
Pappan: Bara ni använde skydd så...
Dottern: Va!? Pappa, vi är bara kompisar!
Pappan: Det sa jag också när jag började träffa din mamma.
Dottern: Men han har ju flickvän!
Pappan: Så han var otrogen!?
Dottern: Nej, vi sov bara i samma säng, ingenting hände.
Pappan: Jag vill inte veta vad som hände, bara ni använde kondom.
Dottern: Men lyssna på mig då! Vi är bara kompisar, så vi behöver inte använda kondom för inget hände!
Pappan: Går du på p-piller?

www.tjuvlyssnat.se


min lycka beror på dig

 
Jag tror att det handlar om att försöka koppla bort oron som gnager, lägga undan den och inse att det inte finns något att oroa sig för, trots att det känns som om det faktiskt gör det.

Ditt hjärta måste gå sönder,
sömnlösa nätter och tårar väntar
Ditt hjärta måste gå sönder,
att blunda och ducka hjälper inte nu
Men efter regn kommer alltid sol
och smärtan gör att du känner att du lever..
..för alla hjärtan måste gå sönder ibland

Och trots allt, så får du ständigt mitt hjärta att bli helt igen <3
Och det är ovärdeligt för mig. Du är ovärdelig.
 

tragiskt, fast nudlar är rätt gott ändå


Evelina, du kommer dö vid 65 års ålder.


Dödsorsak:
Du äter dina nudlar lite för hastigt. Du kvävs relativt långsamt till döds.
 

det här ska föreställa en rubrik

 
Gårdagen började hos Sara och slutade i Koskullskulle i gropen bland tält och folk. Det var trevligt men jag fick bara fyra timmars sömn så nu ska jag dra mig en powernap i sängen, satsar på 30 minuter men det kan lika gärna bli till imorgon ;)
Idag har jag inte mått så bra, är trött och seg och jävlig. Och jag har inga planer, ska bara ta det lugnt. Två veckor kvar till sommarlov nu, fyfan vad skönt! Fast då börjar jag ju sommarjobba direkt men det kvittar.
Dessutom ryktas det om Norgeresa med C, J och N den sjätte juli. Den som lever får se hur det blir, men det hade varit mysigt.
Nu är Anders och Nina kanske sura på mig för att jag inte orkade komma så förlåt men jag är så jäkla trött. Nu ska jag sova istället, dom får skälla på mig imorgon tänkte jag.
 
 

iloveu.


Och jag kan fortfarande inte förstå att det bara behövs
en människa för att förändra hela min tillvaro.

En enda människa.

spanska och samhällsekonomi

Det har jag haft prov i idag. Spanskan gick bra, det var muntligt. Samhällsekonomin däremot hoppas jag att jag aldrig behöver veta om jag blev godkänd haha. Jag har sovit från halv två till halv fyra. Det var jäkligt skönt så nu är jag taggad för kvällen, eller så inte. Nåja visst ska det faktiskt gå ändå.
Skräpmat blir det idag, det var ett tag sen så det ska säkert sitta fint. Tur att jag ska ut och röra på mig sen. Jag längtar bara tills att morgondagen är över för då är det förhoppningsvis inte jobbigt i skolan längre. Muntligt nationellt i engelska imorgon sen är det över. Fast jag har en uppgift i NK att göra också. Tur att det faller bort lektioner nästa vecka. Drygt inlägg.
 


You haven't lived until you've found something worth dying for
( Du har inte levt förrän du har hittat något som är värt att dö för )


två hjärtan som slår i samma takt


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
The feeling´s alright - your words make me whole again,
Those eyes cannot ever lie,
You're so divine,
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels, goddess of mine,

Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love,
That you're giving to me - your touch makes it hard to breathe,
The shiver's around me now,
You're so fine


I'm head over heels, goddess of mine,
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life,
The mind is happy and I,
I will love you till the day I die

I'm head over heels, goddess of mine,
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels, goddess of mine,
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,

I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
 

hemma idag

Missade på något sätt bussen imorse fast jag var uppe i tid. Antar att tiden gick för fort helt enkelt, började tjorva med bussar och skjuts men det slutade med att jag inte kom iväg till skolan alls. Hade ändå bara en lektion så det spelar väl ingen större roll. Mådde inte så bra heller så jag gick och sov igen och när jag vaknade mådde jag ännu sämre så jag ringde och sjukanmälde mig.

 
Klev upp och åt och tog en promenad med hunden upp till Malmberget i det fina vädret. Fick mycket lättare att andas men det var jobbigt att gå så långt när man är förkyld. Nova hittade iaf vatten att plaska i på vägen och var helnöjd. Hon fick kakor och makaroner hos mormor och morfar också så hon ville väl inte åka hem ;)
 
Pappa och Malmgren har slängt mammas soffa på soptippen, ÄNTLIGEN! Fy fan vad jag hatade den och för att inte tala om hur man skämdes över den när det kommer nytt folk. I slutet av veckan dyker en ny soffa upp hos oss. Mamma och Edvin var också med till soptippen tydligen. Sen kom p, M och E hit och fikade. Jag och Edvin satt och pratade med Turbo och lekte med "gossegisen" som han säger. Sen har jag börjat städa i mitt rum. Det är väldigt ovanligt att jag städar när inte nånting speciellt ska hända. Det händer typ en gång om året annars. Men nu städar jag för fullt! Har dock lite kvar men jag gör nog kväll nu och fortsätter imorgon. Ska rasta hunden och sen läsa igenom lite spanska för vi har nämligen muntligt prov imorgon och jag kommer dö för jag kan ingen spanska.

Jag vill ha sommarlov nu. Skönt att denna skolvecka snart är över, nästa vecka går jag fyra dagar och sista veckan lär gå fort. Sen väntar sommarjobb. Herregud var tiden kommer gå fort, jag har redan fått ångest :o

sommarplaner

Det var så jäkla fint väder nere i Gävle. Ge mig sommar här uppe i hålan nuu! Tre veckor till sommarlov, kan knappt tro att det är sant. Mina sommarplaner för juni månad är dessa:

vecka 23 - Nordmaling fredag till söndag med Nina
vecka 24 - titta på grundalbal, stundentbal, skolavslutning
vecka 25 - börja sommarjobba
vecka 26 - sommarjobba, hemligt projekt pågår måndag eller fredag,
Christoffer kommer under veckan, Kirunafestivalen fredag och lördag

vecka 27 - sommarjobba

Sommarjobb med Linnea blir det! Kan det bli så mycket bättre? Spelar ingen roll vad man gör så länge det är vi två för vi lyckas alltid hitta på nå kul ihop. Dom tre veckorna kommer gå fort! ;) 07.00-16.00 varje måndag-fredag blir dock lite tungt. Men man vänjer nog sig!

en lång sammanfattning

Jag tänkte skriva ett inlägg om de senaste dagarna, ska försöka vara kortfattad ;)

Tordag: M-L hämtade upp mig på station, vi åkte iväg och promenerade, satt sedan och fikade tills Tobbe hämtade upp mig. Christoffer var trött för han låg fortfarande i sängen när jag kom ;) Vi gjorde väl inte direkt nå speciellt under dagen men vi såg Bonde söker fru på kvällen såklart (a)
Fredag: Vi gick ner till sjön, Christoffer och Leif fixade bryggan och sen kom Åke och Tage (om jag inte minns fel?:) dit och dom förberedde för att bygga en eldstad tror jag, förstod inte så mycket :) Sen gick jag och Herr C upp till Åke och Lizzie för Kerstin var där. Vi var där ute ett tag sen gick vi hem och jag sov lite för jag mådde så dåligt. Leif grillade på kvällen. Mer än så blev det inte har jag för mig, jag somnade direkt jag la mig i sängen och Christoffer väckte mig när han skulle sova men jag var nog helt borta.
Lördag: Vi var ute under dagen, grillade igen och sen fram mot kvällen åkte vi ner till kålmilan, där var Martin och Leo och vi stannade där ett tag innan vi åkte till Kerstin och tittade på film. Sen åkte vi tillbaka till kålmilan och där var det ännu mer pojkar, till slut åkte vi till Martin innan vi åkte hem. Kallt som fan var det ;)
Söndag: Jag, Christoffer och Marianne åkte in till Valbo, var där ett par timmar. Sen åkte vi hem, var ute, spelade kubb och nå annat, som jag inte vet vad det heter, med Leif. Och efter det var det bara att åka till tåget.

  
 

Har mått fysiskt dåligt under hela tiden jag vart borta, blivit förkyld och sånt jävligt. Fast det är alltid lika skönt att komma bort oavsett hur man mår :) Mådde väl som sämst igår egentligen, tänkte stanna en natt till så jag inte skulle behöva sitta sjuk på tåget men den jävliga hostan släppte efter några timmar och tågresan gick bra.
Träffade tre Skellefteåkillar som jag surrade med fram till kvart över fyra på morgonen. Har sovit en timme totalt, Christoffer ringde och väckte mig när han väntade på bussen imorse. Den ena Skellefteåkillen, Mongo som han kallades, visade sig ha samma humor som mig, fyfan vad vi skrattade. Mongo tryckte in ett kvitto i munnen på Kristoffer (en av dom andra killarna) när han sov och så väckte vi han. Lika dålig humor båda två när vi fick se hans reaktion! Den tredje killen, minns inte vad han hette, tyckte vi hade helstörd humor :p Nåja, var trevligt sällskap iaf, vi pratade om allt från arbetslöshet till droger och ungdomsfylla. Bra tidsfördriv :)

Nu vart det här inlägget alldeles för långt och nu ska jag iväg, puss på det!


hemkommen

Och jag är så kär så att jag knappt vet vilket ben jag ska stå på,
- jag tror att det är bäst att jag sitter ner ett tag :)

snart åker jag

Helvete vad stressad jag är! Blä. Tåget går 18.40 men jag ska visserligen bara packa ner det sista och handla nånting att ha på tåget innan jag åker. Men stressad är jag som vanligt ändå. Hoppas jag får nå sömn inatt.. Imorgon tjugo över sju på morgonen så möter M-L upp mig på tågstation och så går vi och promenerar en sväng, sen kommer Tobbe och hämtar mig när han har slutat och skjutsar mig till Christoffer.

Så om 13 timmar befinner jag mig snart i Gävle :)

rubrik

Vi promenerar i dina fotspår,
fastän jag har haft mina upp- och nedgångar
och jag ska stå still, i tystnad,
tills jag har kommit på varför
(men sluta räkna timmar,
för jag har jagat svaren men de vill inte bli hittade)
Man kan falla medan de andra står rakt,
och en kan ge upp medan de andra inte ger vika 

alla kan inte alltid räcka till

Och jag vet att jag inte räcker till ibland, men jag är jag och mer än så kan jag inte vara. Jag försöker göra mitt bästa och om det inte är tillräckligt bra för dig så har jag i alla fall försökt..

i skolan

Ja, här sitter jag och väntar på min sista lektion. Måndagar börjar bli så lätta nu för tiden, skönt :) Hade matte på morgonen sen drog jag hem och lunchade, rastade hundarna, duschade och fixade lite för vi hade ingen NK. Sen tillbaka för en kort samhällslektion men vi fick inte börja svenskan tidigare så några drog hem för vi ska bara se film, men vi är ett par tappra själar som sitter kvar här och nördar.
Sen hem, middag, kurs och så funderar jag på om jag ska vara gullig och åka och hälsa på mormor och morfar för det var ett tag sen jag träffade dom och jag borde hälsa på innan jag åker :)
 


Och min älskling fyller 18 år idag så grattis på han
 :))) Önskar jag kunde vara hos dig och fira den med dig men jag kommer på torsdag iaf. <3


hemma igen

Jag har suttit ute hela jävla lördagen i stekande sol, men inte är jag så mycket brunare än vad jag var i fredags. Pappa har världens jävla rand från t-shirten, fuskigt. Varför kunde jag inte ärva egenskapen att få färg snabbt? Eller jag har egentligen lätt för att bli brun, men tydligen inte nu i helgen. Nåja, det dör jag inte av.
Var en sväng till Finland i lördags också, handlade och tog oss en sväng. Trevligt. Jag råkade sova med knut i håret inatt så mitt hår ser ut som en risbuske, inte alls snyggt.

Jag ska börja packa snart. Hittills har jag lagt fram mina fem likadana linnen från Gina Tricot och alla dom ska med bara för att jag inte kan bestämma vilken färg jag vill ha med mig. Jag är inte alls bra på att packa. Men nu ligger ett rött, vitt, svart, blått och rosa linne framme och ska packas ner. Duktig Evelina.

Morgondagens planer är många, vet inte hur jag ska hinna.. Det kommer bli stressigt. På tisdag ska jag träffa Michaela och på onsdag åker jag. För tillfället håller jag på att tvätta kläder och nu ska jag över till mamma och hämta lite saker. Jag börjar packa här idag och fortsätter hos mamma nästa vecka. Nu ska jag höra med Michaela vad vi ska göra med mitt hår på tisdag, och om vi ska göra något med det. Annars får jag ta saken i egna händer för såhär ser det ut nu och jag vill inte åka iväg med den här hårfärgen :)
 


Det är tiderna när världen faller isär som gör oss till de vi är,
kanske har vi kommit till vändplatsen nu?
Kanske kommer det att ordna sig snart?


4 år av saknad



Farmor, du är fortfarande saknad. Och farfar saknas också,
på ett annorlunda sätt eftersom vi aldrig hann träffa varandra.
4 år idag, farmor, 4 år.

en lista

Jag kör väl också den här listan som cirkulerar runt hos de allra flesta.

10 favoriter
Dialekt:
vet inte, men folk söderut pratar härligt!
Mat: annorlunda lövbiff (a)
Låt: Hana Pestle - Need (för tillfället, men imorrn är det väl någon annan)
Tecknad figur: fåret Shaun! fast han är animerad, men ändå :(
Sport: hockey är kul att se på iaf
Komiker: typ Robert Gustavsson eller nån sån
Veckodag: fredag
Glassmak: glass som glass, allt är gott
Soloartist: vet inte riktigt

9 för tillfället
Humör:
jävligt trött
Tanke: Vad händer härnäst?
Kläder: mjukisbyxor, sockar, linne
Bakgrund: älskling
Känsla: utmattad
Tid: 22.39
Bästa sak: mobilen <3
Irritationsobjekt: de tänker jag inte skriva

8 första
Bästa vän: Charlotte
Husdjur: min råtta Oliver tror jag
Kyss: minns jag faktiskt inte
Piercing: öronen, annars naveln
Förälskelse: var väl egentligen Johan men jag var ju som aldrig riktigt kär i han
CD skiva: vet inte, säkert Britney Spears
Bil: min Audi 100 <3
Ord: tror de var mamma eller pappa, med nå halvkasst uttal

7 senaste
Telefonsamtal:
vet inte, mobilen ligger på laddning i sängen
Mat: korv
Dryck: norsk läsk! eventyr-brus <3
Biltur: en timme sen, eller två
Tv-program: var väl förra veckan nån gång, minns inte vilket
Spelad låt: Everybody's gonna learn sometime
Köpta klädesplagg: leggins tror jag, var nog när jag var i Piteå iaf

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej inte dejtat men drivit/playat med eller vad ni vill kalla det (fast å andra sidan är jag en sån som driver med alla mina kompisar)
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad:
Badat naken: ja
Varit med på TV: nej det tror jag inte
Varit med i tidningen: inte de heller skulle jag tro

5 nej tack
Skolämne:
spanska och matte
Mat: renkött, blodpudding och sånt
Musik: opera, dansband osv
Dryck: dr pepper ;p
Djur: insekter iaf

4 saker
Du gjorde igår kväll: tog det lugnt, ljög för mig själv att jag skulle plugga, hade småångest och sov massor
Du kan höra just nu: Turbo (min fågel), teven, musik och nån som slamrar i köket
Du inte kan leva utan: min familj, Stoffe, mina kompisar, hundarna
Du gör när du har tråkigt: promenerar, datorn, åker till en kompis eller sover

3 personer
Du kan berätta allt för: tyvärr så berättar jag aldrig allt åt nån
Du tycker om: kan inte välja bara tre :(
Du inte gillar: en av grannarna, en till granne och min gamla låtsaspappa

2 val
Coca Cola eller Fanta: cola
Hund eller katt: hund

1 önskan
Det tänker jag inte avslöja för då får jag inte som jag vill (a)


om pengar växte på träd

Hela dagen har bara kretsat runt pengar idag, haha! Jag blir nervös, får ångest, blir stressad osv. Önskar att jag hade tagit tag i det här tidigare men tji fick jag nu ;) Nåja, allting löser sig till slut. Jag tror jag ska plantera hela trädgården full med träd där det växer pengar, lite som jag skrev om i förra inlägget. Det blir nog super.

Helgen kommer spenderas i stugan för dom hade lovat toppenväder där så jag ska sola och glassa, på söndag ska jag tvätta kläder, måndagen är fullbokad och jag går dessutom en lång skoldag, tisdag ska jag träffa Michaela och på onsdag åker jag. Ska bli så skönt att komma bort härifrån, längtar tills jag flyttar hemifrån (för det är lika med bort från Gällivare). Jag kan inte varva ner här oavsett om det är vardag eller helg, jag har alltid nått att stressa över men när jag inte är hemma så kan jag koppla bort det och då mår jag bättre. Nä nu ska jag börja packa ihop lite grejer till helgen och sen försöka lägga mig hyfsat tidigt.

--
 
Och till den som kommenterade anonymt i mitt förra inlägg, det spelar väl ingen roll hur länge man har varit tillsammans, det är väl ändå inte bara en som ska betala alltihopa oavsett vad det handlar om? Det tycker åtminstone inte jag :)

något som fastnar i tankarna..

..det är när tjejer pratar om sina pojkvänner som om de hade hela trädgården full med träd där det växte pengar på grenarna. Jag förstår mig inte på dom som gnäller på sina killar efter pengar när de själva ”inte har råd”. Det låter dessutom som att dessa tjejer inte skulle kunna lägga ut ett öre extra för sina generösa pojkvänner om det skulle behövas. Men vad vet jag, jag kan ju ha fel. Det är i alla fall bara nånting som fastnar i tankarna när jag hör tjejer prata om att de ska be sina pojkvänner betala något dyrt som de själva inte har råd med, som inte gynnar deras pojkvän alls utan bara de själva. För det är dålig stil och det är egoistiskt. Pojkvänner är inte till för att tjata till sig pengar från, det tycker inte jag i alla fall. Punkt slut.

rådis


Någon gång, om inte redan i framtiden, så träffar alla någon  s p e c i e l l.
 

en dålig dag

Ständigt denna oro. Varför? Du säger att jag inte behöver oroa mig och jag vet att jag inte heller har någon anledning att göra det. Men ändå.. Jag antar att jag har svårt att glömma det jag aldrig har fått nå svar på, den frågan (som jag egentligen aldrig har ställt sådär rakt ut). Sanningen är nog den att jag är alldeles för rädd för svaret också.

Mår som ett jävla offer idag, har sovit från efter 14.00 och vaknade för dryga halvtimmen sen. Hungrig som ett djur men jag mår så illa att jag inte klarar av att äta. Vet inte varför jag mår såhär idag. Har varit ganska förbannad hela dagen.
Har matte nationella imorgon också. Och jag ska inte skriva det jag har tänkt skriva om det, för jag har nämligen fått prata med min mattelärare idag efter lektionen om min inställning osv. Jag vet att jag har ett jävla humör och temperament och mitt tålamod sjunker verkligen till botten från ett till hundra när jag inte kan. Kan jag inte så kan jag inte, då skiter jag i det. Min mattelärare sa att jag inte kan tänka så osvosv. Så nu ska jag sluta med det. Hur nu det ska gå, den som lever får se om jag klarar nationella imorgon. Matte har aldrig varit mitt ämne, jag är ganska trög faktiskt.

Måste bara slänga in den här bilden som jag hittade, tagen på Hedskolan för två och ett halvt år sen haha! Från vänstra hörnet och sen uppåt och runt och ja, ni fattar? I alla fall, Linnea, Hanna, Alexandra, Ronja, Linno, Isabell och jag. Jösses vad söta ;)
 


det här med förhållande

Vissa tror att det är så lätt när man har hittat rätt människa, och att även när det är svårt så är det enkelt då, men så är det inte. Det är alltid svårt ibland oavsett om man har hittat rätt människa ännu eller inte. Att det är svårt kan man inte se förbi, för det är så det är då och då. Men när man har hittat rätt så löser man det förr eller senare, allting ordnar sig.

helgen i ord (och lite bilder)

Fort flög den här helgen förbi, den har spenderats i stugan med min pappa och en av hundarna. Skönt att få komma bort från verkligheten och inte behöva känna sig stressad över allt som har med livet att göra. Imorgon är det iaf måndag men jag har tur och min sista lektion är inställd så jag går inte lika lång dag som vanligt.
 


 

Det regnade som fan igår så det blev en innesittardag men det var trevligt ändå med korvgrillning i öppna spisen och lite bastu också. Jag har stått för bilkörningen i helgen, jag fick köra caddyn och det var inte så svårt som jag trodde! Den är ju så jävla lång så jag antog att den skulle vara tung också men den var nästan lättare att köra med än mamma och pappas bilar.
 


 

Idag drog jag tredje färgningen av mitt överhår. Såhär ska jag väl ha det en vecka iaf men det blir minst en färgning till. Får se hur jag gör med underhåret, just nu får det vara mörkt ändå. Nu på kvällen åkte vi upp till garaget i Malmberget för min bror skulle prova sin moped lite, han har inte fått sitt kort ännu, så jag passade på att kika lite på min bil och jag längtar till vi ställer på den och jag kan börja köra den. Tvättas måste den också göra för den var skitig som tusan, märks att den har stått snart ett år nu. Stackars. Min bil, hihi ---->

 

 I wonder if he knows he's
all I think about
tonight

 
 
 
 


ett ord, fyra bokstäver

Som beskriver mitt humör och hela min tillvaro just nu. Ett enkelt jävla ord, inget mer.

LESS


snart helg :)

Sitter hemma hos Linnea, har snott hennes dator och väntar på henne. Har varit här snart en timme och hon kommer nog hit på dryga timmen skulle jag tro. Snart ska jag koka nudlar hade jag tänkt. När jag är hos Linnea brukar jag alltid kolla på bilderna från balen. Fast jag har sett dom tusen gånger innan :p Jag vet inte riktigt vart mina egna bilder från balen är, jag har tappat bort cd-skivan som dom är brända på för ett tag sen. Jag har tappat bort för både juni 2008 och juni 2007. Undra varför just juni? Det är verkligen dom bilderna från de åren som jag helst hade velat ha kvar, nästan iaf. Jag har sån otur ;) Nu ska jag ladda upp en av alla utnötta bilder från balen. Snart ett år sedan. Blir kul att se dom som går ut nian nu i juni, när dom går grundalbalen. Det var inte lite nervöst när man själv gick.
 


På söndag (troligtvis) ska jag färga håret igen. Mina toppar är fortfarande lika mörka som vanligt. Men jag ska bara ha överhåret ljust till att börja med, annars sliter det på allt hår så mycket. Får se hur det blir i slutet. Om några timmar börjar indvalslektionen, sen hämtar pappa mig och vi sticker till stugan. Jag ska köra, hur jag nu ska hitta utan GPS! Nu kokar vattnet så jag ska lägga i nudlarna..


jag tänkte få lov att gnälla lite

Jag känner att jag behöver det, att gnälla alltså. Det har varit en bra dag, fartfylld. Helt okej. Blir skönt med helg efter morgondagen. Ska vara i stugan med papi hela helgen, tusan så skönt att komma bort!

Och jag tänkte som sagt gnälla lite. Men jag tror inte att jag ska göra det, fast jag hade kunnat skriva tvåtusen rader om hur mycket jag saknar Christoffer ikväll, för det var just det jag tänkte gnälla på. Det gör ont i hjärtat att sakna någon så mycket. Jag ska befria er från mitt gnäll. Fast saknar han det gör jag ändå, men nu är det inte länge kvar. Och dessutom så blir det bara jobbigare för mig av att jag skriver och gnäller.

Jag sitter med mina andra omgång färg i håret. Har suttit 25 minuter så jag har 5 minuter kvar men ska sitta drygt 40 minuter till. Sen blir det tredje omgången med färg nu i helgen nån gång. Är redan less ;) Men topparna är så jäkla mörka så dom är typ fortfarande svarta fast det gör inget för tillfället, det ska jag fixa till sen. Om jag orkar, annars drar jag på mörk färg nu i helgen, men så tråkig vill jag inte vara ;p


tänk tillbaka


Du vet inte hur nära jag var på att ge upp allt den där kvällen
.. och det borde du vara jävligt glad över
Du vet inte hur nära det var att jag tog sista steget ut ur det här
Du vet nog inte hur tur du har som inte vet något om det

.. och det borde du vara ännu jävla gladare över 
 

MEN FÖR I HELA HELVETE

Bor vi i ett jävla hus på 1800-talet eller?!!?! Nu är det vattenläcka i huset bredvid vårat så tre hyreshus i närheten är utan vatten, det forsar vatten upp på trottoaren på sidan om vårat hyreshus. Vad har dom gjort åt det? Dom har stängt av vattnet såklart. Jag har inte ätit middag idag. Jag måste äta falukorv och pommes frites istället för makaroner som jag tänkte göra. Idag ska jag duscha som sagt, vi har inget vatten. OCH VI KAN FÖR FAN INTE ENS GÅ PÅ TOA! Och ja, vattnet kan bli borta hela natten, great. 1800-talet, som sagt.
Funderar på att sova hos mormor och morfar för dom är inte hemma. Jag vill ju kunna borsta tänderna på morgonen för fan. Nu är jag bra jävla arg, jag är faktiskt beroende av vatten utan att jag själv tänker på det. För i heeeelvete.
Snart kommer det nån stor vattentank (eller nått) från kommunen som vi får gå och hämta vatten från. Ställer dom inte den på våran gård blir jag aggressiv, jag orkar inte gå som nån hemlös och hämta vatten vid ett annat hyreshus.
Ge tillbaka vårat vatten för fan! Och håll er undan från mig, jag är så jävla förbannad att jag skulle kunna strypa första bästa fula nötjävel. Nu ska jag gå och dö eller nåt.  /Bitterfitta.


det närmar sig

Idag hade jag en kort och enkel skoldag, som de flesta andra tisdagarna. Nästa tisdag har jag min sista idrottslektion i ettan, så vi kommer sluta kring halv elva varje tisdag, skönt :) Jag och Linnea åt och for och shoppade lite efter skolan. Jag köpte nya skor och snillet Linnea nöjde sig med en miniräknare med tre års garanti och en gradskiva, härligt bruden ;) Vi ska på stan på torsdag också, då ska jag köpa ett par skor till om jag hittar några.

Ska plocka fram min engelska bokrecension igen och kolla vad jag behöver ändra för att få bättre betyg, men tydligen var den rätt så bra skriven. Det trodde jag inte eftersom jag inte tog med alla punkter :p Nåja, ska inte klaga.
Sen blir det väl middag nån gång, ska iväg med mami på klubben en sväng och hjälpa till med nått, sen upp till mormor och morfar och duscha! Kul att det är nå trasigt nere i källaren som gör att vi får kallvatten för att vattnet hinner inte värmas till alla lägenheter. Det skulle vart fixat igår men icket. Jag ids inte ens chansa för jag blir så förbannad när jag får duscha i kallvatten. Lika bra att åka upp till Malmberget och göra det, blir ändå ensam där så.



 I helgen blir det förändring
   i mitt hår kan jag säga!
   Den som lever får se ;)



en enkel vecka trots allt

Helt plötsligt vart den här veckan så mycket lättare. Har vanliga lektioner imorgon 8.00-12.50, på onsdag orkar jag inte gå på spanskan på morgonen för vi har en inställd lektion sen så det blir ett långt hål. Så då har jag bara en lektion, 12.45-13.40. Sen på torsdag har jag engelska NP från 8.00 och efter det har jag en lektion som slutar 11.45. Fredag går jag vanlig dag 8.00-15.00 typ. Brukar få sluta tidigare. Så nu behöver jag inte ha ångest över den här veckan längre! :)

Har iaf tänkt vara duktig och göra bort nk-läxan nu. Borde göra indvals-läxan också när jag väl är igång. Just nu vill jag bara att tiden ska gå så jag kan få gå och sova, för jag är trött. Har mått illa i en hel jävla vecka också, undrar vad fan det ska vara nu som spökar. Har såndär spykänsla men det spelar ingen roll hur många fingrar jag kör ner i halsen, det går inte att spy ändå. Hoppas det går över, annars måste jag kolla upp det där.. Nu blire att vara duktig och göra läxor!

en vanlig söndag med ångest

Vaknade tjugo i tre idag. Eller ja, egentligen första gången vid elva tiden då jag var upp och tog en alvedon och sen gick och la mig igen. Jag mådde illa, ville spy och hade en huvudvärk som påminde om världens värsta baksmälla, fast ungefär tusen gånger värre. Kändes bokstavligt talat som att skallen skulle sprängas och att mina inälvor var påväg upp. Inte alls trevligt. Mådde bättre när jag vaknade senare men har mått dåligt hela dagen. Har haft riktigt jävla söndagsångest ikväll dessutom, how lovely.

Gårdagen spenderades i Piteå. Åkte dit 7.00 och var hemma just efter 22.00. Fick med mig hem två nya linnen, två t-shirtar, en längre trekvartströja/topp och leggins. Jag och Linnea röjde stan på dryga timmen! ;) Mammas hund Puma skulle göra ett test i Piteå så vi var med dit också. Nova satt i bilen och var lite smånervös. Jag körde hela vägen till Piteå och sen halva tillbaka för jag var så trött de 15 första milen, sammanlagt 45 mil blev det för mig igår. Rätt duktig var  jag väl också eftersom ingen skada skedd, haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen helt utan sällskap för jag sover hos pappa. Utan både pojkvän och hund. Lika tragiskt som vanligt antar jag. ;) Jag tycker inte alls om att sova ensam men det är sånt som går ändå. Det vart ganska sent idag men jag är inte så trött med tanke på hur länge jag sov. Linnea dyker upp efter åtta imorgon så då måste jag vara uppe!


det vart lite nytt

Har fixat en ny header nu ikväll, vart nå impulsgrejs så vi får se hur länge jag har kvar den. Sitter egentligen i sängen och tittar på Love and Other Disasters men den är inte sådär superbra så jag kom på att jag skulle börja med en ny header istället och jag smsar litegrann och sitter och spelar Hjärter Dams sista sång med Lars Winnerbäck på repeat. Den har så fin text..

Nu ska jag fylla på mitt cola-glas och kanske kika lite mer på filmen innan jag lägger undan datorn, ska upp klockan sex imorgon. Tagga Piteå med Linnea! Jag hämtar upp henne i Leipokorsningen imorrn. Mamma är också med, och så har vi några hundar i bagaget också, jag vet inte vilka mer än P iaf. Godnatt!

- du är oförstörd för mig ..

jävla skit äckel hyreshus!

Fy fan vad jag är less på att bo här ska jag säga! Jag har aldrig riktigt gillat det här hyreshuset för att det är gammalt osv, men vi har rustat upp våra lägenheter ganska bra så dom är trevliga att bo i men det är så förbannat lyhört, det är väl typ det värsta.
Det var iaf inte det jag hade tänkt klaga på utan det var nått annat. Idag fick jag duscha i kallvatten! För att varmvattnet var slut. Och vi har dessutom fjärrvärme här så varmvattnet kan inte ta slut. Elementen är kalla också. Jag gnällde direkt jag klev ut ur duschen så pappa ringde direkt till hyresvärden, måste höra med pappa vad han sa.. Igår ringde en av grannarna, B, och frågade om vi hade varmvatten men då var det bara ljummet. När jag diskade nu i veckan blev vattnet ljummet helt plötsligt. Och när jag duschade här för två veckor sedan blev vattnet ljummet efter ett tag. Men idag var det fan iskallt! Kul att stå där med schampoo i håret och massa skit, och så måste man duscha i iskallt vatten.

Nej, nu är jag less. Gör något åt det här rucklet eller ge oss två nya jävla lägenheter.

RSS 2.0