Dags att sova

Nu var det ett tag sen jag skrev nått hyfsat vettigt. Eller nått. Har väl inte hänt desto mer antar jag. Idag efter Christoffer slutat och kom hem så hoppade han i duschen och vi käkade litegrann innan vi åkte till stan. Först stannade vi på Fjällbacken och hämtade ut paket, för Christoffers present hade kommit. Så han fick den, en Humör-vindjacka eftersom han tjajat om en vindjacka länge :) På stan så köpte jag ett par nya leggings och sen sällskapade vi med Öberg en sväng, till typ vid sjutiden. Åkte hem sen och iväg till Max och Kim vid tio och därifrån kom vi för typ en timme sen.
 
Herrn har somnat på soffan så jag ska försöka skaka liv i honom så vi kan gå och lägga oss. Vi ska upp i skaplig tid imorgon och åka till Ockelbo på marknad. Och hämta Christoffers skjorta som hans farmor har tvättat åt honom. Så bara att skutta i säng nu då :)
 

Såhär ser jackan ut som jag beställde åt C! Nästan så jag vela ha en sån själv ja ;b

Dumlemuffins

Idag har jag slängt ihop en sats vaniljmuffins med dumle. Första gången faktiskt, och de blev goda! Undra vad jag ska prova på att baka nästa gång? Nu ska jag ta och kolla vad det ska bli till middag idag, borde ha börjat laga det typ nu men har ingen aning om vad jag ska göra.. Men bara å sätta igång, herrn kommer hem snart och han är förmodligen hungrig.
 
Innan de åkte in i ugnen

Tisdag, juni 26

Igår beställde jag en present till Christoffer från mig, mamma och mormor. Han fick nämligen inget speciellt när han fyllde år så vi har gått ihop och köpt nått tillsammas och det borde komma senast på fredag, annars i början av nästa vecka som senast, men såg att det blev levererat idag :) Sen borde även bröllopspresenten komma i veckan tror jag, annars nästa vecka gissar jag på eftersom det skulle skickas efter midsommar. Har även beställt biljetter hem till Gällivare så jag tar två veckors semester från Gävle och åker upp. Det ska bli kul!
 
Idag har jag kämpat och slitit och möblerat om lite i sovrummet haha. Fyfan vad jobbigt det var! Har sorterat om kläder i garderoberna och byråerna och lite sånt. Sen har jag flyttat byrån in i en av garderoberna så nu blev det lite mer plats i sovrummet. Kommer väl någon bild på det sen, tänkte försöka få Christoffer att sätta upp tre tavlor också. Men får se om det finns tid för det imorgon kanske då. Byrån som tidigare stod i garderoben har jag ställt i klädkammaren. Blir nog bra sådär, ett tag i alla fall haha. Funderar på att byta plats på garderoben och hundbädden dock, men får se hur det blir.
 

Efter fikat på Waynes!
 
När Christoffer kom hem så åt vi middag och duschade och sen så drog vi ner på stan och tog en mysfika på Waynes :) Efter det hälsade vi på Dennis och spelade Buzz innan vi åkte hem och nu sover herrn sen ett tag tillbaka. Jag har nyss betalat räkningarna och ska också lägga mig och hoppas på att man kan sova, är nämligen inte trött men klockan börjar bli lite väl mycket..

Kvällsgöra


När Christoffer var klar med bilen så fick han rengöra toaletten


Nya gardiner i sovrummet, och renbäddat i sängen


Och det här är vad jag har haft för mig nyss!

Utöver det så har jag dammsugat och håller på att tvätta kläder. Har två maskiner kvar nu så jag ska ner och fixa det. Skönt sen när man har allting gjort! Senare så blir det äta glass och duscha, sen lär jag nog vara ganska trött och somna ovaggat :)

Då har helgen sprungit förbi

Igår, ja vad gjorde vi igår.. När Christoffer vaknade så kom Jesper hit, jag och herrn gjorde tacos och så käkade vi alla tre. Sen iväg till Willys och köpte så vi kunde tjocka oss lite. Tomas kom över när vi kom hem och herrarna drack kaffe och fikade tror jag, medan jag låg i sovrummet och kollade film.
 
Efter många om och men om vad vi skulle göra så hoppade jag i duschen klockan tio och sen gick allt jättesegt. Klockan ett kom vi iväg och åkte mot Forsbacka till nån fest. Kände bara fylle-Öberg så jag pratade mest bara med honom, även om han var så full så han kommer nog inte ihåg det ;) Åkte tillbaka till stan vid tretiden och så vart det läggdags klockan fyra men vi somnade inte förrän halv sex imorse. Min mobil har som bekant någon form av damp eller nått, så mina två alarm ringde inte imorse och jag vaknade halv ett. Men bättre det än att vakna till middagstid antar jag haha.
 
I torsdags bunkrade vi upp med cider/öl till midsommar men jag har bara druckit en cider till maten i fredags och Christoffer har druckit två öl. Hahah, skönt att vara nykter när alla andra är fulla och sen bakis. Har inte ens haft lust att dricka fast det har varit så himla fint väder, men inte gör det mig något.
 

Vid tvåtiden hoppade jag i säng igen och försökte väcka en bra dö kille!
 
Håller på att tvätta kläder nu och ska byta gardiner och bädda rent i sovrummet. Och kanske diska och rengöra toan. Sen blir det tacorester till middag och Christoffer ska ut och kolla vad det är för fel på bilen. Den började rycka och knycka igår när vi var nästan hemma, och dog hela tiden och gasade av sig själv och höll på. Sen när vi kom på parkeringen så öppnade Christoffer huven och det rykte som att det typ brann eller nått. Eller så var det bränd olja. Men han ska i alla fall ut och kolla vad det är för fel. Och jag dör om det är nått dyrt, för jag orkar inte. Vi la ut nog med pengar på 940in, jag orkar inte med en till skrotbil som går sönder titt som tätt.

De senaste dagarna

I torsdags åkte vi som sagt till Vittersjö för Leif fyllde år. Det blev tårta där och vid tiotiden åkte vi därifrån, till Kerstin och hälsade på en sväng innan det bar av hemåt. Sen vettetusan om det blev att krypa ner under täcket direkt eller om vi hittade på nått först, minns faktiskt inte.

Igår så tog vi en långpromenad med hunden i solen, var sjukt varmt ute! Sen tog vi det lugnt fram tills det var middagsdags, då lagade vi mat och så åt vi + tog varsin cider/öl till maten. Vid tolvtiden på natten så åkte vi iväg med Tomas och Malin och kikade lite. Vi skulle åka till Ocklebo och åkte mitt i skogen och kikade på vägen dit. Vägarna som vi åkte på hade nog ingen åkt på, på väldigt länge haha. Totalt såg vi åtta älgar, fast jag såg bara fyra av dom hehe :P Det är typ andra gången i mitt liv jag ser älg ute i det fria, första gången jag såg älg var första gången jag var till Christoffer! Och det är ju ett par år sedan. Vi fick se älgarna på jättenära håll, de var nyfikna och några av dom kom närmare när vi drog ner rutan.


Kalkbrott som Christoffer fotade inatt/imorse
 
Vi åkte bara igenom Ockelbo en sväng och glodde lite, sen bar det av hemåt för då var nog alla lite trötta. Var hemma igen vid fyratiden och då rastade vi hunden och sen gick jag och la mig. Christoffer gick och la sig klockan sex och har sovit till typ halv fyra eller nått, social grabb det där. Fast han skulle kunna sova ett dygn, finns ingen tröttare människa alltså.

Migräntorsdag

Igår på kvällen hade jag migrän och det släppte inte riktigt så jag gick och la mig. Imorse vaknade jag upp med migrän när Christoffer skulle åka till jobbet men somnade om. Vaknade vid tolv och höll på att spy, så gick upp och tog alvedon och sov en timme till. Klockan ett kom Christoffer hem för det var bara halvdag idag, så han gav mig migräntabletter och sen har jag legat i sängen till typ klockan två.

 
Käkade lunch/mellanmål med herrn, yoghurt och tunnbröd för att få nått i magen. Nu har han åkt iväg till Max för att dricka kaffe och jag samlar krafter för att försöka orka hoppa in i duschen. Börjar bli bättre med migränen men ids inte börja stressa för då kommer det tillbaka. Senare idag ska vi åka till Vittersjö för min svärfar fyller år, så vi ska gratta honom.
 
I helgen vet jag inte vad som händer, vi blir nog bara hemma eller nått? Allt verkar hända ute i byn, och det blir så tjorvigt när man bor i stan och ska ta sig fram och tillbaka + att vi har hunden att tänka på också. Så vi får väl se vad som händer :) Inget är ju omöjligt dock.

Bullbakning

 
Idag har jag bakat bullar för första gången på bra länge. Bullarna blev jättestora, hade jag vetat det så hade jag nog gjort dom lite mindre och fått ännu fler. Men fick i alla fall ihop 49 stycken :) Så nu har vi bullar ett tag framöver. Jag har ätit en och dom blev jättegoda, det blir svårt att hålla sig borta från dom men dom åker in i frysen sen haha. Skulle vilja prova baka nå matbröd också nån gång men jag har inte hittat något recept som jag tror blir bra, så det får väl vänta. I och för sig har vi tre limpor bröd i frysen så det räcker ju ett tag, men det är mycket godare med hembakat! Och något vettigt kan man ju göra om dagarna tycker jag, och då passar det ju bra att baka sånt som man kan ha nytta av.


Fruktsallad och glass

 
Vi åkte iväg och köpte lite frukt och glass för att göra fruktsallad till fotbollen på teve. Inte för att jag är ett dugg intresserad direkt, men för sällskapets skull så :) Vi har slarvat massor med mat och godis på senaste tiden så nu blir det andra bullar. Blir ingen skräpmat, godis, chips, läsk osv i veckorna, utan bara på fredag eller lördag. Loka går bra, och glass kanske max två gånger i veckan. På sommaren kan man inte vara utan glass, så enkelt är det. Och jag är världens gottegris som klättrar på väggarna och får damp när sötsuget säger till och det inte finns något hemma, så vi får väl se hur jag klarar det. Men tur att jag är envis, för jag SKA klara det. Det är värst i början ju.
 
Christoffer står dock och äter chips nu helt plötsligt, som är kvar från helgen, och säger att det måste ätas upp det som finns kvar haha? Men jag ska vara duktig har jag bestämt mig för. Och jag har ätit glass och fruktsallad så nu känner jag mig nöjd. Och dessutom gör jag inte det här för att förbjuda mig själv från allt onyttigt, utan jag ska även må bra och kunna unna mig något när jag känner för det. Inte alltför ofta bara. Hoppas jag klarar det här, men jag ska verkligen försöka! Det måste bli ändring nu.

Irritationen är stor...

Sitter i soffan och färgar ögonbrynen i brist på annat. Var påväg att lägga mig för två timmar sen men kom på att jag hade glömt kvällsrasta hunden så då blev jag irriterad och så blev det att jag satte mig här istället. Jag har försökt söka lite jobb, men blir så irriterad på mig själv och på allt verkligen.
 
Det var inte det här jag flyttade ner till! Känner mig så sjukt less, har fan gått arbetslös i ett år och det är inget som händer. Gävleborg har störst andel arbetslösa i hela jävla Sverige, varför ska det vara så just där jag har bosatt mig? Det är så orättvist, för jag vill verkligen bo med Christoffer men jag tänker inte gå hemma hur länge som helst. Jag har redan gjort det alldeles för länge. Jag vill inte flytta härifrån eftersom jag vill bo med honom, men det verkar ju som att jag måste det om jag ska få nå jävla jobb.. Känns inte så kul att söka jobb halvhjärtat för att man måste, men som sagt - man måste ju. Sen är det så sjukt höga krav på allt, fattar ingen att det är massvis med arbetslösa ungdomar här och att man måste börja någonstans först för att kunna få någon erfarenhet?
 
Varenda en i Gällivare som gick ut samtidigt som mig har typ fått jobb, och här sitter jag i en lägenhet på Kastsjö och försöker få dagarna att rulla på så gott det går. Jag uppskattar inte ens dagarna längre känns det som, bara försöker fördriva tiden för att Christoffer ska komma hem och jag ska få nå mänskligt sällskap. Det är ju inte direkt så man träffar folk när man sitter hemma, och jag har inte bildat mig nån egen umgängeskrets här nere, för jag är ju som sagt i princip alltid på hemmaplan. Men vad ska man annars göra liksom? Inte direkt så man går runt på stan och söker nytt folk haha... Men får man jobb så får man ju kontakter och lär känna folk, och när jag börjar träna med hunden på klubben så lär jag ju känna folk där. Men just nu är jag bara så less. Det är såna här dagar som jag vill tillbaka till Gällivare, då jag saknar att man alltid kunde sysselsätta sig fast man inte förstod det då.

Det jag stör mig mest på är ändå att jag inte vet vad jag vill göra här i livet? Alltså jag har inte ens en riktlinje att gå efter, hur drygt är inte det.. Vill jag jobba? Vad vill jag jobba med? Vill jag plugga? Vad vill jag plugga? Det är helt tomt i skallen, vad har jag ens hjärnan till? Hojjaaaa, ge mig ett jobb som jag trivs med, någon? Och som gör att jag kan bo här med min karl. Vill ta med mig mitt pick och pack (och honom) och flytta tillbaka till Gällivare fan. Och då är det illa vill jag lova mina damer och herrar! För därifrån har jag velat flytta sen jag var 15, och nu vill jag typ tillbaka? I alla fall ikväll/inatt..

Ikväll vill jag härifrån, åtminstone en vecka eller två. Fast kommer ju sakna ihjäl mig efter min karl, men jag behöver lite "semester" från allt det här tråkiga. Blir nog att prata med mamma imorgon och sen boka biljetter! Är ju ett par veckor kvar tills jag ska upp men ska boka nu och så får jag räkna ner.

En slapp måndag


 
Sitter i soffan och dricker te i bästa zoo-muggen! :) Till sällskap har jag några avsnitt av danska Paradise hotel och när jag sett den/dom så ska jag diska undan middagsdisken innan det blir en prommis med hunden. Christoffer har åkt iväg och handlat och sen skulle han till Max och dricka kaffe. Han har dammsugat innan han åkte så jag sitter här och nyser.. Egentligen har läkare avrått mig från att vara hemma när det dammsugs, så länge det bor en hund under samma tak. Måste egentligen hålla mig borta när det dammsugas och sen 30 minuter efteråt då det tar så lång tid för alla partiklar att lägga sig igen efter att ha virvlat runt efter dammsugaren.

Nåja, så länge man dammsugar ofta så brukar jag stå ut med att sitta hemma när det görs. Trodde verkligen att jag skulle vakna upp med feber och vara allmänt utslagen imorse eftersom jag var så dålig igår, men fick två alvedon av Christoffer innan han åkte till jobbet och sen var det bra när jag vaknade. Skönt!

Dumma allergi!

Idag har vi fått lite gjort, kört Max igen osv, men ändå varit lite lätt uttråkade haha. For i alla fall iväg och handlade en sväng på kvällskvisten för jag tänkte baka lite i veckan! Sen kom grannen över på en kopp kaffe vid tiotiden och vi satt alla tre i soffan och nördade Wordfeud haha..

Blev kvällsrastningen av hunden för typ två timmar sen och så hoppade vi in i duschen. Jag mår dåligt som tusan ikväll, slog till för typ tre timmar sedan och kliar som fasen i näsan. Jävla allergi.. Hunden har visst bestämt sig för att fälla just nu, och att äta dubbel medicin när jag känner av det, och att dammsuga två gånger i veckan räcker tydligen inte.. Så nu får vi dammsuga tre-fyra gånger ett tag framöver då antar jag. Har i alla fall vädrat sängkläderna så förhoppningsvis kan jag sova som en människa inatt.

Nu ska jag smörja in ansiktet och sen krypa ner under täcket med min karl och sussa :)

Ännu en Ikeatripp!

Vaknade vid halv tolv idag, och vi låg i sängen och drog oss till tolv ungefär. Somnade nog vid halv fyra igår, helt döda båda två ;) Idag har vi i alla fall hjälpt Max och Kim eftersom dom har flyttat in till stan, så vi har kört lite grejer åt dom, varit på Ikea idag igen där dom köpte massa saker, och hämtat en soffa åt dom. Blev middag på Ikea och så handlade vi för 20 kr, billigaste turen dit någonsin haha? Men så var vi ju där igår så!

Vi kom hem vid halv sjutiden så då rastade vi hunden och sen har vi inte gjort nånting vettigt. Jag är sjukt trött, men får försöka hålla mig vaken. Ska plocka och fixa lite i köket nu tror jag, sen lite senare ska vi till Max och Kim igen och kolla om dom har hunnit fått nån ordning i lägenheten :)

Ikeashopping!

Idag åkte vi som sagt och skulle handla lite på Ikea. Största anledningen var väl egentligen att vi skulle köpa en ny stekpanna eftersom den vi hade (19 kronors från Ikea) gav upp. Tänkte köpa en likadan eftersom den är så billig men vi slog till stort och köpte en för 129 kr, inte mycket pengar för en stekpanna det heller. Sen skulle vi köpa en blå filt att ha över hundburen i bilen, vi hade en rosa tidigare men det såg så töntigt ut tyckte jag så vi köpte en blå eftersom bilen är blå. Det ska ju matcha ;) Nåja, det var därför vi åkte dit men vi köpte lite andra småsaker som sagt. 
 

Nya stekpannan som vi köpte (undersidan), nya underlägg/bordstabletter till köksbordet
 

Nova fick en egen krok i hallen till sitt koppel! Ska föreställa en bakdel av en hund typ

Nya blåa filten på buren i bilen, och sen fick Nova en liten älg som leksak
 
Stekpannan var dock det dyraste vi köpte, så det blev bara småsaker som saxar, sängkläder, kökssaker osv. Sen var vi på Stadium och hittade varsin munkjacka på rea, men såg när jag kom hem att min hade ett litet hål i så vi lär åka och lämna tillbaka den i helgen. Kul när det var sista i min storlek, då blev jag utan.. Kul också att man lär åka den där extra svängen ut till Valbo för ingenting, men blev lite bitter när det var hål i den, vela ju så gärna ha den!

Bloggen 5 år igår!

Nu börjar det bli dags för kvällsrastning av hunden och sen läggdags. Ja för länge sen egentligen.. Imorgon blir det Ikea!!! :) Jag är bäst på att få min vilja igenom! Inte för att det behövdes nå övertalning egentligen hehe. Men vi kan ju låtsas.

Igår (den 14:e alltså) hade jag haft min blogg i 5 år! Jag var rätt emo på den tiden verkar det som. Fast jävligt roligt hade jag ändå! Bara för att, så slänger jag upp lite bilder från den tiden, 15 år och man trodde att man visste allt ungefär.

Verkade ha någon förkärlek till konstiga fula hårfärger också det året...

Överkast till sängen

Jag hittade ett överkast igår som jag slängde på sängen idag. Synd bara att man aldrig orkar bädda den varje dag ;) Och tääänk om sängramen hade varit vit, vad fint det hade varit! Men nu är den inte det.. Och tänk vad fint med lika sängbord och lampor också, men man kan inte få allt. Morfar har gjort det vita sängbordet till mig för flera år sedan, synd att jag inte har två för det är så fint :)


Typiskt Nova att vara i sängen bara för att jag har bäddat haha!

Nu ska jag diska, dammsuga och sen laga mat. Herrn är väl hemma på typ en timme hoppas jag. Och jag vill åka på Ikea!! Värt ett försök till övertalning kanske? ;) Jag får nog prova!!


Så det kan bli ibland..


Nöjd tjej var det här! Känner mig lite som hunden på bilden hehe. Samtidigt som jag är lite förvirrad, men vad gör det när allt går vägen? Ska ta min pojk i ena handen och hunden i den andra och gå ut på kvällsrundan, eller nattrundan då. Sen skuttar vi i säng, lite sent blev det idag men Christoffer sov två timmar på soffan tidigare ikväll så han är väl inte så jättetrött. Och jag är inte det minsta trött, men vill inte sova hur länge som helst imorgon så det är lika att gå och lägga sig!


Svar på kommentar

Anna om Det var ju det här med rubriken..:
åh vad roligt att beställa kläder. kan du inte visa hur klänningen ser ut?=)
 
SVAR: Såhär ser klänningen ut, fast den är dock mycket rödare i verkligheten!


Två instagrambilder


Dimma ööööveraaallt, men så är det ibland när man bor bredvid bajs-Korsnäs!


Fixade till skägget på herrn, borde bli skäggfrisör, kan det där jag!


Jag kan ju även tillägga att jag inte är överförtjust i porrfilmsmustachen.. Mustach killas och sticks bara när man ska pussas, och nå vidare fint är det inte heller direkt. Men vill han ha den så får han väl det ;) Nu blir det sängen för min del i alla fall och joina herrn som redan sover, fast först ska jag halsa ett stooort glas vatten! Och bortsa tänderna såklart.


Tisdag, juni 12


Lilla fulhunden har nyss ätit och torkat munnen, spanar på folk i fönstret nu!

Jag har skrivit en lista på vad vi ska äta till middag i veckan, skönt att slippa fundera på det. Fast det är ju rätt lätt att planera hela veckan när det börjar sina i kylskåpet/frysen ;) Men nästa vecka ska det storhandlas igen. Jag har suttit och glott på teve men programmet slutade nu klockan fyra och så jag ska slänga ihop plättsmeten som jag ska steka på när Christoffer har slutat. Tänkte göra den klart så går det lite fortare sen när herrn är påväg hem.

När jag gjort klart smeten så ska jag hoppa i duschen, sen ta bort mitt gamla nagellack och måla på klarlack istället, orkar nog inte med nå annat.. Sen måla tånaglarna, och kanske färga ögonbrynen om jag orkar? Annars får det bli en annan dag.


Det var ju det här med rubriken..

(Hatar att det alltid ska vara så svårt att komma på en rubrik?)

Lite nytta blev gjort idag, till exempel skölja av helsvart hund som hade badat i sjön, som sen bara blev svartvit som vanligt. Det var nödvändigt alltså. När Christoffer kom hem så for vi till Fjällbacken och hämtade ut min klänning som jag ska ha på bröllopet om i juli. Fick lite beslutsångest, hade nog lite för höga förväntningar på den. Men jag tror att det är en keeper ändå?! Får väl fundera på saken.. Sen blev det i alla fall Ica för att köpa hundmat innan vi drog till banken och satte in pengar. Sen köpte vi pålägg, åkte hem och jag gjorde tacogratäng. Vi åt, rastade hunden och kollade sen en tråkig fotbollsmatch.

Är så sjuukt irriterad ikväll, men det är inte min vecka verkar det som. Fast den har ju bara börjat så man ska väl inte vara negativ ;) Men nu är jag det.. Och så får det vara. Börjar bli trött så ska väl lägga mig nu och hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon!


Uppe med tuppen!

Vaknade och trodde det var söndag, men ingen pojk vid sidan om mig så jag började fundera. Kom på att det var måndag så jag kikade på klockan och trodde den var strax efter åtta och tänkte att Christoffer hade försovit sig för jag hörde att han var hemma. Men så kisade jag med ögonen (ja jag har apkass syn) och såg att det stod 6 och inte 8. Så då höll jag istället på att ramla ur sängen innan jag klev upp...

Har nu varit uppe med Christoffer i 45 minuter och han har käkat frukost. Nu blir det att sitta i soffan ett tag innan han åker till jobbet och jag sover någon timme till. Jag vet inte vad som hänt med honom senaste tiden, från att ha varit helt död på morgonen när vi bodde ute i Bergby (och när han ännu bodde hemma), till att kliva upp före klockan, och att kliva upp utan att jag ens väcker honom en miljon gånger (utan överdrift) som jag alltid gjort förut. Skönt för mig om inte annat! Han kanske har lärt sig att det är roligare att vakna om man fått sova ett par timmar som man verkligen behöver? ;) Fast förr spelade det inte ens nån roll om han gick och la sig klockan åtta, han var helt död på morgonen ändå..


Trötta gänget

Jag är något trött ikväll alltså... Jag städade hela lägenheten tidigare, tog två timmar och nu är jag lagom död. Men det ser bra ut hemma och imorgon kan jag kliva upp och göra ingenting. Väntar på att herrn ska kliva ut ur duschen så ska vi gå och lägga oss direkt, båda är nog lika trötta och slitna.


Johanna, taack! Köpte skorna på Skopunkten, finns på internet också på rea, 199 kr! :)


Nytt på fötterna

Idag var meningen att vi skulle på hundutställning vid nio/tio och kika lite, men det glömde vi helt bort haha.. Jag har verkligen mycket i skallen, brukar inte så ofta glömma saker som ska göras, men nu glömmer jag hela tiden. Antar att man har för mycket att tänka på så allt får inte plats i skallen ;) Nåja, en annan gång då. Hade ändå så jäkla ont i magen när jag vaknade vid niotiden så jag hade nog aldrig orkat åka om jag kom ihåg att det var utställning.

Jesper följde med oss till stan istället där vi sprang runt i lite butiker. Christoffer köpte en ny keps och sen ett par nylonstrumpbyxor till mig. Jag hittade ett par skor till bröllopet i juli också!! Ett par enkla kilklackar med peep toe, fast jag egentligen inte är så förtjust i peep toe eftersom jag tycker fötter och tår är så fula (haha). Bara man målar tånaglarna så ska det gå haha :) Kilklackar är så jäkla enkla och sköna att gå i så dom här kommer nog få följa med på en hel del äventyr.

Skorna som jag tänkte ha från början upptäckte jag att klacken var rejält söndernött så de skulle behöva klackas om i såna fall. Men dom har nog ett par år på nacken dom där skorna så det är nog lika att kassera dom :P Äger inte några fler högklackade skor att ha på sommaren, har nog fler att ha på vintern haha.. Eller jo, ett par fyra år gamla har jag men dom tänker jag nog aldrig använda igen. Men nu har jag nya!!



Christoffer är nånstans, vet inte riktigt vad slutdestionationen blev men han hjälper sin morbror med hans bil. Jag sitter framför teven och käkar ost och kex och samlar krafter för att börja plocka upp lite i lägenheten. Dammsugas ska det också göras. Och säkert lite annat småplock, det märker man ju sen. Ska i alla fall börja med att tejpa om mitt högra ringfinger som jag pajade nageln på i fredags. Nageln sitter kvar men halva är lös, fast det gör så sjukt ont så den ska få sitta där tills den växer ut lagomt så det inte gör ont att ta bort den. Vilka hemska i-landsproblem man har.


Fyra bilder


Min fina igår när vi satt vid Gävle strand och tog det lugnt i solen


Grillning i Vittersjö idag med C, hans pappa och farfar, och Jesper


Med dom bilderna säger jag godnatt! Märks att man sovit ut idag, knappt trött nu fast klockan är så mycket. Men upp i skaplig tid imorgon och kila på stan eftersom det inte blev idag för vi åkte ut och grillade istället :) Synd att dagarna alltid går så fort när det är fint väder ute!!

Don't judge people you don't know

Before you judge my life, my past or my character, walk in my shoes. Walk the path that I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter. Everyone has their own story. When you've lived my life you can judge me.


Fredag igår, lördag idag

Igår hann vi med att kolla när Jesper tog studenten, fika hos hans mamma, bränna ansiktet och speciellt näsan, handla, gå på bolaget, åka hem, vara hemma en timme, åka iväg, åka hem igen, vara hemma en stund, skänka ett lakan till studenterna som kom på flaket och skulle grilla(?) utanför oss, åka iväg igen, ta en cider vid Gävle strand med Henke, Sammy och hunden, skrattat tills vi nästan dog, åka till Strömsbro, vara där hela kvällen med massa pojkar, åka till stan, titta på studentflaken, bryta en nagel för mycket och bli oense på vägen hem. Jag låg i sängen tio i tolv och Christoffer kom hem en halvtimme senare.


Igår innan vi åkte till Jespers utspring, Christoffer hade skjorta (och kavaj) på sig, de hade man aldrig trott att han skulle sätta på sig frivilligt för typ tre år sen ;)

Gårdagen slutade tidigt som sagt, fast vi hann med rätt mycket ändå! Så sjukt kul att se alla studenter, deras glädje smittar verkligen av sig. Jag vill ta studenten igen! Det var skönt att sova ut idag, har inte hunnit med så mycket ännu men tänkte hoppa i duschen för vi ska till stan eller Valbo senare tyckte jag det lät som, annars blir det säkert imorgon. Ikväll blir det ost och kex skulle jag tro, har laddat upp för det iaf!


Borta med vinden

Mina tankar är någon helt annanstans idag och jag får inte riktigt någonting gjort. Men det känns ändå helt okej bra för tillfället, kanske för att hela gårdagen inte var någon höjdare då! Nu ska jag gräva fram köttfärsen ur frysen, kanske dags om man ska hinna tina upp den haha? Har inte alls tänkt på nån middag idag förrän nu så.. Medans den tinar ska jag måla naglarna på nytt igen tror jag!

Det kanske kommer nån vettig uppdatering här framöver nån gång, eller så gör det inte det ;) Det kan dröja haha.. Just nu är det mycket som borde hända, men som inte händer. Så man går bara och väntar!


Allt blir så mycket lättare när man pratar om saker, om och om igen


Titta vad som kom med posten idag!



Mormor hade skickat ett paket till mig förra veckan som kom fram idag. Alltid kul att få något annat än räkningar i brevlådan haha. Norsk choklad är det bästa som finns, och jag får försöka spara de här så länge som möjligt ;) Synd att ingen i Sverige har kommit på idén att ta in norsk choklad hit och börja sälja det här.. För det finns inget godare!!


Big brotherfinalen

Idag, just nu, är det Big brotherfinal. Och vi har inte TV11, my life suck. Ungefär. Nej men, tråkigt att inte kunna se det för alla mongon skriver ju på facebook och överallt vem som vann, så jag får sitta på Big brothers hemsida och kolla klipp istället haha ;) Och se finalen när den kommer ut på webbteve. Nå inte är det ju hela världen. Förra året var mycket bättre ändå så. Har fortfarande en hemlig crush på Simon, fyfan när han vann förra året då partade vi järnet jag och grabbarna haha! Idag blir det inge party.

Däremot så blir det jordgubbar och grädde! Och det funkar minst lika bra! Har förresten inte så mycket att blogga om just nu, kanske märks eftersom bloggen ekar tom på nya inlägg. Får se när det ska ordna upp sig!

image description

Och nu såg jag precis vem som vann finalen också! Då vet man det. Vad fan ska jag kolla på nu om dagarna då, när inte jag kan kolla på BB på webbteve typ 40 min varje morgon haha? Kan det inte börja sändas nå nytt Paradise hotel igen hehe?


RSS 2.0