Dax för ett nytt inlägg..

Ja, men inte har jag något att skriva här inte.. Jag känner mig mest stressad och har inte tid till mycket mer än att sitta och nöta sönder den där förbannade rapporten... Jag kommer aldrig att hinna klart med den, och jag HATAR rapportskrivning!! Bleeeh..



 
Som sagt, hade inget att skriva så.. Over and out!

Låt mig sova...!

Jag dör snart, så trött är jag. Vill bara sova, men orkar inte göra iordning allt som ska göras innan sängen.
 
Jag har ju lovat att uppdatera minst en gång i veckan, men jag har inget att skriva.. Hedenkväll ikväll, sög som vanligt. Men man har ju inte mycket till val. Får göra det bästa av situationen! Jag har varit social med folk, smsat Micka och babblat med Malin. Sen sett 30 min av idol och suttit framför datorn.
 
Imorrn ska jag va med Malin. Får se vad vi hittar på... Men roligt ska vi väl ha!

image6
                       Fulaste bilden ever typ?! Foto: Ronja med sin NIKON D50 som jag är kär i ; )
 
Slutar redan 11.45 imorrn, skööönt. Nu ska jag väl kika runt på internet, SEN sova (äntligen!)
GONATT, snart.

Äntligen helg

Ja, nu har jag fått helg! Dock 2,5 h för tidigt, men det spelade för mig ingen roll, det var ju bara bra! ; )
 
Otroligt slapp dag i skolan idag, vi hade NO på morgonen och gjorde knappt nått.. Sen SO och det var riktigt jobbigt men vi fick sluta 30 min tidigare så det var lugnt! Sen hade vi (några tjejer) armbrytning, och jag vann allt, haha! Är man bäst eller är man bäst? Sen ville småkillarna i sjuan vara med. Jag vann ärligt mot min lillebror, det var han och en annan kille som var med. Den andra killen vann jag också mot, men jag fuskade hahah! Men vem sa att man inte fick fuska liksom? ; ) Efter armbrytningen hade vi matte. Vi fick sluta 25 min tidigare, jag tror läraren kollade fel på schemat.... Efter lunchen skulle vi ha svenska och engelska, vi har samma lärare i båda ämnena och hon var på kurs så vikarien sa att vi fick jobba in svenskan och att vi inte skulle ha nån engelska, så vi skippade lunchen och drog hem, och här är jag nu!
 
Den stackars vikarien hade min lillebrors klass idag också, och en unge spydde! Och det fick vikarien städa upp.. Undrar om det var därför vi slapp ha nå lektioner? ; )
 
Ikväll kommer Malin, hon ska bo här i helgen. Vi ska ha så kul! Nu måste jag käka nått, magen kurrar sönder.....
TJINGDING

Om du krossar mitt hjärta, så krossar jag dig

Jamenvisst, thats it. Shiiises va tråkigt jag har.... Jag hade kunnat gå och sova men jag orkar verkligen inte. Måste borsta tänderna och tvätta bort sminket först, bläääh. Tråk.
 
Jag har helg nu iaf, slutade 11.15 idag, lyx. Kompledigt imorrn och då åker jag iväg. Hemma söndag igen.
 
 
 
Nästa helg kommer Malin till Gve och då har hon "bokat" mig. Huh, jag vill inte veta på vilket sätt?! ; ) Men de blir kul när hon kommer, hon är en stjärna och lyckas alltid få mig på bra humör.
 
Nu ska jag göra mig nån nattmacka eller nått, magen kurrar. Sen spana runt på internet, göra mig i ordning och SOVA.

WIEE, TJING DING.

Nya tider. Nya tag. Nya drömmar. Nya mål.

Mimmi tjatar paj mig (ok, inte riktigt men bara nästan) så hon får sin vilja igenom och jag uppdaterar. Det var ju på tiden, typ. Egentligen tjatar hon inte, hon är bara sur för att jag dissar bloggen. I alla fall...
 
 
Det har hänt massor, massor, massor sedan sist. Jag orkar inte skriva det, de skulle bli alldeles för mycket. Mitt liv har vänts upp och ner, ut och in och ibland undrar jag om jag sålt smöret och tappat pengarna. Men det funkar, det rullar på. Mest tack vare mina stöttande vänner, utan er skulle jag inte orka. Men vad är det att deppa för egentligen, shit happens but life goes on.
 
Jag har lärt mig så jävla mycket på senaste tiden. Jag har haft så mycket fördomar för folk förr, det har jag visserligen fortfarande (tyvärr) men jag tänker på ett helt annat sätt nu och ser människor på ett annat sätt, oftast. Och då på ett mer positivt och mindre redan fördömt sätt.
 
Never mind.. Vilket överseriöst inlägg det blev. Jag har btw nyss kommit hem från fjälls. Varit där med klassen i 3 dagar. Jag har aldrig känt mig i så stort behov av en dusch.... Så har jag äntligen fått duscha och nu ska jag strax krypa ner i sängen. Har inte sovit i en säng på 3 dagar.. Och i denna säng har jag inte sovit på 10 dagar! Jag ska försöka skärpa mig på bloggsidan, men kan inte lova något....

Åldern är bara en siffra, never mind!

 
 

Me and my packning påväg till Pietsaure (typ?) från Saltoluokta.
 
 
 
SO LONG!

Uppdaterat: Mimmi har gett mig läxa; minst ett blogginlägg per vecka. Får se om jag kan sköta mig. Bakläxa annars?

RSS 2.0