Tråkmåns..

Jäklar vad tråkigt jag har! Det är i såna här fall man borde ha nått att göra, hahah!

"Det är lite jobbigt när man själv typ kissar på sig för att det är så roligt, och alla andra bara ser ut som levande frågetecken.."
 

Åhh, kan det bli segare? Sitter å lyssnar på musik och har inget vettigt att blogga om heller.... Vad ska man hitta på? Har absolut inget att göra. Kanske tar mig en sväng på cykeln med hunden. Åker och tränar ikväll med henne kanske. Åh, vad segt, jag blir sur!

Bläe, nu måste jag hitta på nått att göra..!

"Love is a feeling that you can't explaine
Sometimes it feels like heaven and sometimes it hurts like hell"
 

* * * * * * UPPDATERING 22.27 * * * * * *

Inget har hänt sen jag bloggade sist idag. Eller jo! Jag skulle ut å cykla med lillskiten, drog på henne selen, på med skorna och sprang ner till porten. Cykeln är borta. Juste! Lämnade ju den hos Alexandra i onsdags.. Så då bad jag mamma att skjutsa oss (mig å hunden) dit. När jag kom dit var Sune (Alexandras pappa) ute och meckade med nån båt. Han sa att han skruvat fast springern (som hunden sitter fast i när man cyklar) så det var ju jättesnällt för den har varit lös och jävlig! Men nu sitter den fast! Cyklade hem men tog en omväg så att det skulle bli längre.

Imorrn ska jag på Barnens dag - låter det inte lite gulligt?! Johanna ringde och frågade om vi skulle gå, och visst det kan vi väl. Sen frågade Alexandra om vi skulle gå och visst, det ska vi. Tur, för då behöver jag inte gå ensam med Johanna! Man vet aldrig vad hon kan göra... Buuuuuh....!! Jag undrar om det finns nån åldersgräns på Barnens dag? xD Inte för att jag berörs av den, jag beter mig ju fortfarande som om jag går i 3:an eller nått...

Kommentarer
Postat av: elin

Haha, fattar läget när man inte har nåt att göra..Idag kom jag hem från avslutningen typ 10.30 - Hade INGET att göra, så jag bakade en smarrig kladdkaka ! Testa det nästa gång du är uttråkad :) !

2007-06-15 @ 20:37:21
URL: http://liteensyster.blogg.se
Postat av: Sofia

I needed a jew because I love marijuana ;)

2007-07-06 @ 19:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0