Uppdatering

Det var länge sen jag bloggade sist så jag får väl lov att berätta vad som har hänt.

På torsdag åkte vi till Norge. Jag ville verkligen inte åka och var ledsen.. Vi stannade i Kiruna för att äta och jag sov lite innan vi kom dit. Alexandra ringde mig när vi var där och jag var tvungen att gå ut och röra på mig för jag höll på att spy upp den halva hamburgaren som jag nyss hade ätit. Äckelmat!
Sen fortsatte vi att åka och passerade gränsen. Mor och bror hade börjat prata norska vid det tillfället och jag höll på att få ett frispel på dom. När vi kom fram till stugan var jag ledsen och sur, och ville hem.

På fredag vaknade jag med en drös sms från kompisarna som klagade på mig. Det var ju väldigt trevligt att vakna till! Alla klagade på att jag glömmer bort dom nu när jag har träffat Johan. Dåligt samvete fick man ju..
Jag sov 1,5 timme under dagen och var trött. Gick dessutom och la mig klockan 21.00 bara för att det skulle bli lördag så att vi snart kunde åka hem.

När jag vaknade på lördag hade jag sovit 14 timmar under natten. Skönt att vila ut! Man blir så trött när man inte äter. Jag byggde en liten agilitybana som min morfar och hans systers man hjälpte mig med. Min lilla tremänning Tine provade på att springa med Nova.
Sen försökte jag vila, medan resten började klyva ved. Det ville jag absolut inte göra. Jag hörde att morsan sa att jag sover ihjäl mig. Jag sov i alla fall 1,5 timme idag också. Min mormor var sur när jag inte ville ha glass och menade typ att jag "bryter mot de vanliga traditionerna" men jag hatar såndär glass, så jävla less på den! Och vem bryr sig liksom?! People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on! Det är väl inte hela världen! Lite glass för fan!
Min mormor har hela tiden tjatat på mig "DU FÅR INTE BANTA!!" men jag bantar inte! Jag hade bara inte ätit på en vecka. Det är inte samma sak som att banta. Det var inte självsvält som jag höll på med, det var nått sjukligt. Typ ätstörningar. Hur som helst är det bra nu, men hon tjatade som ett psyk.
Min morfar kallade krokanglassen för "kokran" utan att själv fatta det, och vi började alla att skratta hysteriskt. Det blev inte mer vin för honom den dagen.
Jag, morfar, Jonte och hundarna gick ner till båthuset där vi kollade till båten och jag fotade hundarna. Sen fikade vi.
Jag vann mot den oslagbara mästaren i kortspelet finne (dvs min mamma). Jag var SÅ duktig, hahah! Gick sen och la mig 21.50 men låg vaken och vred mig i 2 timmar, inte alls kul...

På söndag bar det av hemåt! Av de cirka 63 timmarna vi var i vårt grannland Norge så har jag sovit totalt 38 av de timmarna.
Vi stannade redan på norska sidan och jag fick byta plats med min illamående bror. Annars sitter jag alltid i framsätet för jag har lätt för att börja må illa, men nu var det hans tur. Lät honom åka enda hem i framsätet, det var ganska skönt att ligga i baksätet och dega. När vi nästan var vid riksgränsen så mätte termometern 30 grader! Sjukt varmt i bilen utan AC, kan ni tänka er?
Till slut var vi i Sverige och jag var överdrivet glad! Tror aldrig jag varit så glad av att se mitt kära hemland igen.

Johan kom till mig när jag varit hemma i en sisådär 15 min, och sen på kvällen kom Alexandra cyklandes till mig och vi bestämde att jag skulle sova där. Vi var vakna till ungefär 3.00 innan vi bestämde oss för att det var dags att snutta kudden. Vi fikade lite bullar och saft vid halv två för att hålla oss pigga och glada.

Igår har jag inte gjort mycket.. Min faster från Umeå har kommit på besök så jag var på stan med henne, och sen gick jag till Johan. Jag GICK dit! (jag är så duktig) Det är ca 8 km eller nått dit.

Idag ska jag och fika med bror och faster. Sen skulle tydligen Lina komma hit, och sen får Johan komma, eller om jag åker till han.

Ojsan, det blev ett långt inlägg idag. Hoppas att ni hade trevligt att läsa det strunt ni möjligen just gjort. Det var duktigt om ni orkat läsa enda hit!

PÅ ÅTERSEENDE!


Kommentarer
Postat av: elin

Ojdå, du verkar ha haft fullt upp :). Men har du börjat äta nu då?

2007-06-26 @ 21:26:47
URL: http://liteensyster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0